Workshops in Zuid-Holland (42)

Op zoek naar workshops in Zuid-Holland voor uw bedrijfsuitje? WegmetdeBaas heeft vele workshops in heel Nederland. Vind workshops in Zuid-Holland daarom op WegmetdeBaas.
Fundustry events, Kookwedstrijd Fundustry events, Kookwedstrijd Fundustry events, Kookwedstrijd

Kookwedstrijd

6661
Fundustry events: Opzoek naar een culinaire wedstrijd om je collega’s mee uit te dagen. Doe dan mee met de Fundustry Events kookwedstrijd, ideaal voor je bedrijfs uitje. Eerst worden er twee teams gemaakt, die tegen elkaar gaan strijden. Daarna worden pas de ingrediënten en de kookopdrachten bekend ..
Van 7 tot 1000 personen
kookstudio Chef'Special, Kookworkshops kookstudio Chef'Special, Kookworkshops kookstudio Chef'Special, Kookworkshops

Kookworkshops

6936
kookstudio Chef'Special: Gezelligheid begint in de keuken!. Wat is er nou leuker om samen een fantastisch diner te bereiden in een unieke, informele setting? Kookstudio Chef'Special heeft alle ingredienten in huis om een onvergetelijke ervaring te bereiden!Geschikt voor een bedrijfsuitje, teambuilding, een vergadering of ..
Van 8 tot 60 personen
Fundustry Events, Heel Holland bakt Fundustry Events, Heel Holland bakt Fundustry Events, Heel Holland bakt

Heel Holland bakt

6647
Fundustry Events: Opzoek naar een creatieve kookworkshop voor je bedrijfsuitje? Dan bieden wij wat jij zoekt! Tijdens deze workshop ga je samen met je collega’s verschillende gebakjes en taarten bakken en ook versieren. Tijdens het bakken word je begeleid door onze professionele begeleiding. Omdat de recepten ..
Van 10 tot 1000 personen
In deze categorie hebben wij aanbod in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland.
Uitgebreid zoeken
Spel & Ontspanning
Sportief & Actie(f)
Creatieve Uitjes
Workshops
Eten, Drinken & Feesten
Teambuilden
Incentives
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.nl