Streekbeleving

  • Fuori
  • 20 - 200 personen
  • 21215
  • Beschrijving

Eten uit de streek is duurzaam. En in deze tijd wil iedereen graag duurzaam bezig zijn. Bij het workshop thema Streekbeleving bieden wij diverse buitenkook workshops aan waarbij wij werken met streekproducten uit die streek.

En er zijn héél veel streken in Nederland. Gelukkig maar, want daardoor heb je in iedere streek weer een unieke kookworkshop.

We starten met het hele team op een mooie locatie in een streek in Nederland.
Na de koffie en thee volgt de uitleg van de dag. Het gezelschap wordt verdeeld in teams en ieder team heeft een smartphone en krijgt een unieke codenaam. Nadat je die hebt ingevoerd gaat de tocht beginnen.
Op tandems, steps, of scooters gaan jullie op weg van locatie naar locatie. Bij elke lokale tuinderij of boer liggen heerlijke producten voor jullie klaar. En natuurlijk zal de ondernemer vertellen waarom hij/zij gekozen heeft voor biologische teelt en hoe hij of zij dat doet.
Leuk, leerzaam en lekker!

Wil je wildplukken onderweg? Ook dat is mogelijk. Onze wildplukster vertelt graag over haar passie van eten uit de natuur. En ook hier zal  het hele team oogsten uit de natuur. En daar maken wij weer een heerlijk gerecht van later op de dag.

Elke Streekbeleving kunnen wij aanpassen aan jullie wensen. Veel is afhankelijk van de tijd en het budget uiteraard. Heb je de hele middag dan kunnen er gemiddeld twee of drie lokale boeren bezocht worden.

Vraag gerust naar de mogelijkheden, wij denken graag met je mee voor een unieke kookworkshop.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in! 

Ligging uitje

Elke streek in Nederland.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!