Overzicht van de leukste Eindejaarsuitjes 2021 (17)

Tijd voor wat leuks! Het kan en het mag weer! Laten we dit bizarre jaar goed, gezellig en positief met elkaar afsluiten.

 **********************Eindejaarsuitjes WegmetdeBaas**************************
Nostalgia Events, 90s Dinerspel Kersteditie Nostalgia Events, 90s Dinerspel Kersteditie Nostalgia Events, 90s Dinerspel Kersteditie

90s Dinerspel Kersteditie

7222
Nostalgia Events: Back to the 90s Christmas style! Home Alone, Mariah Carey, een kersteditie van het Rad van Fortuin. Dit dinerspel heeft het allemaal! Zodra u de zaal binnenwandelt overvalt u al direct dat warme en nostalgische gevoel. Met onze 90s attributen en kerstversiering brengen we iedereen direct bij ..
Van 20 tot 1500 personen
TB Events, Moorddiner TB Events, Moorddiner TB Events, Moorddiner

Moorddiner

7239
TB Events:  Een avondje ongecompliceerd genieten. Heerlijk!  Totdat… Ga lekker zitten en geef je oren en ogen (en mond!) de kost. Er is een moord gepleegd en die ga jij tussen de gangen door oplossen. Plaats delict is plaats diner: bloedstollend en ijskoud aan tafel geserveerd. Een ..
Van 5 tot 800 personen
Evenementenbureau SPEV, Winterland Forteiland Evenementenbureau SPEV, Winterland Forteiland Evenementenbureau SPEV, Winterland Forteiland

Winterland Forteiland

7231
Evenementenbureau SPEV: Winteruitje, kerstuitje, nieuwjaarsuitje op een wel heel unieke locatie? Het Forteiland voor de kust van IJmuiden dient van november t/m februari als sfeervol decor. Honderden kaarsen, lampjes en vuurkorven zetten het eiland in vuur en vlam, waarbij de actieve, culinaire en ludieke teamervaringen ..
Van 20 tot 200 personen
Raymon Hofkens Stand-up comedy, LACHEN MET DE ALLERBESTE COMEDIANS Raymon Hofkens Stand-up comedy, LACHEN MET DE ALLERBESTE COMEDIANS Raymon Hofkens Stand-up comedy, LACHEN MET DE ALLERBESTE COMEDIANS

LACHEN MET DE ALLERBESTE COMEDIANS

7237
Raymon Hofkens Stand-up comedy: Hoe leuk is het om je event nog completer te maken met humor van de bovenste plank? Wij verzorgen de meest leuke comedyshows voor iedere organisatie en werken met de beste comedians die bekend zijn van o.a. De Lama's, Raymann is Laat, The Comedy Factory, BNN/VARA, Lowlands, Comedy Central, SBS6 en ..
Van 10 tot 15000 personen
Teambuildingspellen.nl, Christmas Calender Challenge Teambuildingspellen.nl, Christmas Calender Challenge Teambuildingspellen.nl, Christmas Calender Challenge

Christmas Calender Challenge

7226
Teambuildingspellen.nl: Christmas Calender Challenge(Mogelijk als dagdeel of meerdaags 10-15 minuten spelen per dag)Het perfecte kerstcadeau! Willen jullie dit bizarre jaar toch nog met zijn allen goed afsluiten? En vinden jullie het ook zo lastig om een origineel kerstcadeau samen te stellen? Dan is deze Christmas ..
Van 15 tot 1000 personen
HuisBrand Events, La Casa de Papel VR Dinerspel HuisBrand Events, La Casa de Papel VR Dinerspel HuisBrand Events, La Casa de Papel VR Dinerspel

La Casa de Papel VR Dinerspel

7240
HuisBrand Events: Wie kent de razendpopulaire Netflixserie, “La Casa de Papel”, niet? In deze Spaanse hitserie beroven acht criminelen het Spaanse geldhuis. Onder leiding van El Professor weten ze de politie om de tuin te leiden en de grootste geldroof aller tijden te plegen. HuisBrand Events biedt dit ..
Van 10 tot 100 personen
Nostalgia Events, PopQuiz Nostalgia Nostalgia Events, PopQuiz Nostalgia Nostalgia Events, PopQuiz Nostalgia

PopQuiz Nostalgia

7221
Nostalgia Events: Herinneringen ophalen aan vervlogen tijden. Er is geen betere periode voor nostalgie dan de Kerstperiode. Tijdens de PopQuiz Nostalgia wordt er in afwisselende spelrondes een muzikale reis afgelegd naar de jaren 60,70,80,90 en 2000. Muziek van de groten der aarden als de Beatles, de ..
Van 15 tot 1000 personen
HuisBrand Events, Ik hou van de Kerst Quiz HuisBrand Events, Ik hou van de Kerst Quiz HuisBrand Events, Ik hou van de Kerst Quiz

Ik hou van de Kerst Quiz

7224
HuisBrand Events: De ‘Ik hou van de Kerst Quiz’ van HuisBrand Events staat garant voor twee uur dolle pret in een stad naar keuze, gebaseerd op het razend populaire ‘Ik hou van Holland’. Of je nu met vrienden of familie een gezellige middag of avond wilt hebben, wij zorgen ervoor dat u zich ..
Van 10 tot 500 personen
In deze categorie hebben wij aanbod in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland.
Uitgebreid zoeken
Spel & Ontspanning
Sportief & Actie(f)
Creatieve Uitjes
Workshops
Eten, Drinken & Feesten
Teambuilden
Incentives
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.nl