Overzicht van de leukste Eindejaarsuitjes 2020 (20)

Tijd voor wat leuks. Laten we dit bizarre jaar goed en gezellig met elkaar afsluiten, online of op anderhalve meter afstand, dus laten we er met elkaar iets positiefs van maken! 

 **********************Eindejaarsuitjes WegmetdeBaas**************************
PBN, Forteiland Dinner Tour PBN, Forteiland Dinner Tour PBN, Forteiland Dinner Tour

Forteiland Dinner Tour

7092
PBN: Eindejaarsafsluiting nieuwe stijlAls er één jaar vraagt om een propere afsluiting, is het 2020 wel. Het is het jaar waarin er van alles van ons werd gevraagd. Op privévlak, maar zeker ook zakelijk gezien. Massaal kropen we thuis achter de computer, gingen we van offline ..
Van 40 tot 120 personen
TECH4FUN, Merry Snowballs VR fun TECH4FUN, Merry Snowballs VR fun TECH4FUN, Merry Snowballs VR fun

Merry Snowballs VR fun

7104
TECH4FUN: Zet je schrap voor een supergrappige afsluiter van het jaar samen met je collega's met deze ludieke VR fun workshop.We starten onze VR kerstspecial met een zoektocht naar het beste team in een knotsgekke competitie sneeuwballen gooien. Wie het aandurft mag bovendien plaatsnemen naast de ..
Van 10 tot 60 personen
Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events, Winterland Noordwijk Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events, Winterland Noordwijk Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events, Winterland Noordwijk

Winterland Noordwijk

7099
Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events: Laat u betoveren door het prachtige Winterland Noordwijk! In de wintermaanden is onze locatie, gelegen in de duinen aan zee, omgetoverd tot een sfeervol winters sprookje. Met gezellige vuurkorven, schapenvachtjes, dennenbomen, sneeuw en onze leuke "Wintergames" of "workshop ijssculptuur bouwen" ..
Van 20 tot 50 personen
TECH4FUN, Drones to the rescue! TECH4FUN, Drones to the rescue! TECH4FUN, Drones to the rescue!

Drones to the rescue!

7105
TECH4FUN: Eén ding staat als een paal boven water, het wordt een kerst als nooit tevoren! We moeten zoveel mogelijk afstand houden, en mogen we nu bubbelen met 1, 5 of 10?  Niemand die kan voorspellen wat zal mogen. We kunnen dus maar beter voorbereid zijn...Wat heeft dit met drones te ..
Van 10 tot 120 personen
PBN, Fort Royale PBN, Fort Royale PBN, Fort Royale

Fort Royale

7094
PBN: Voor de romantische wijnproever en de avontuurlijke lekkerbek. Proef Fort Royale!Keer de drukte de rug toe en laat Koningin Emma je hoogstpersoonlijk naar het Forteiland vervoeren. Zet voet aan wal op vier hectare historie en laat het eiland de rest doen. Geniet van de gezellig ontvangst met ..
Van 20 tot 600 personen
GetTheLaughFlow, Lachworkshop of mopperworkshop GetTheLaughFlow, Lachworkshop of mopperworkshop GetTheLaughFlow, Lachworkshop of mopperworkshop

Lachworkshop of mopperworkshop

7100
GetTheLaughFlow: Heerlijk lachen of mopperen in deze abnormale tijd is het beste wat je kan doen om het jaar mee af te sluiten. Online of op anderhalve meter afstand. Tijdens de lachworkshop gaan we lachen! Heel veel lachen. En waarom? Zonder reden. Je hersenen maken ook bij een neplach het gelukshormoon ..
Van 6 tot 100 personen
Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events, Winterland Forteiland Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events, Winterland Forteiland Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events, Winterland Forteiland

Winterland Forteiland

7089
Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events: Coronaproof winteruitje? Kerstuitje op een wel heel unieke locatie? Het Forteiland voor de kust van IJmuiden dient van november t/m februari als sfeervol decor voor een eindejaars- / kerst- / nieuwjaarsprogramma waar lang over nagepraat gaat worden. Honderden kaarsen, lampjes en vuurkorven zetten ..
Van 10 tot 120 personen
TB Events, Moorddiner TB Events, Moorddiner TB Events, Moorddiner

Moorddiner

7095
TB Events: Coronoproof een uitje organiseren? Het kan! Een avondje ongecompliceerd genieten. Heerlijk. Totdat… Ga lekker zitten en geef je oren en ogen (en mond!) de kost. Er is een moord gepleegd en die ga jij tussen de gangen door oplossen. Plaats delict is plaats diner: bloedstollend en ijskoud aan ..
Van 5 tot 800 personen
Teambuildingsspellen, FIT Challenge (online event!) Teambuildingsspellen, FIT Challenge (online event!) Teambuildingsspellen, FIT Challenge (online event!)

FIT Challenge (online event!)

7107
Teambuildingsspellen: Een coronaproof uitje (een onlinegame voor binnen en buiten) in teams met je collega's maar individueel spelen met je eigen smartphone Erg geschikt in deze coronatijd om op uw eigen locatie te spelen: Spel: Geen sportschool of fysieke opdrachten, maar een persoonlijk spel! Alle medewerkers ..
Van 15 tot 1000 personen
TOBACCO Theater, TOBACCO Theater TOBACCO Theater, TOBACCO Theater TOBACCO Theater, TOBACCO Theater

TOBACCO Theater

7090
TOBACCO Theater: Kerstdiner met DO in TOBACCO Theater Amsterdam. Nu, met de feestdagen in aantocht bestaat er de mogelijkheid om uw bedrijf in ons theater te verwelkomen. We verwachten in december toch wel weer minimaal 50 gasten te mogen ontvangen. TOBACCO Theater pakt groots uit met een kerstdiner inclusief ..
Van 10 tot 450 personen
TB Events, Escape in the City TB Events, Escape in the City TB Events, Escape in the City

Escape in the City

7096
TB Events: Speel nu het ontsnappingsuitje in het centrum van een stad! Een superspannend uitje! Een bedrijfsuitje willen we natuurlijk allemaal. In deze tijden kan het lastig zijn iets geschikts te vinden. Maar dit spel is in de buitenlucht en geheel coronaproof. Indien gewenst kunt u het spel ook spelen ..
Van 5 tot 800 personen
Evenementenbureau SPEV, Hackaton ONLINE teambuilding Evenementenbureau SPEV, Hackaton ONLINE teambuilding Evenementenbureau SPEV, Hackaton ONLINE teambuilding

Hackaton ONLINE teambuilding

7108
Evenementenbureau SPEV: Ga online in teams de strijd aan met je collega's. Tijdens dit virtuele teambuilding programma probeer je zoveel mogelijk codes te kraken binnen 1,5 uur. Welk team mag zich de beste hackers noemen? Ideaal voor groepen van 15-1000 personen met thuiswerkende medewerkers. Fun verzekerd! Remote ..
Van 15 tot 1000 personen
PBN, Team on Fire PBN, Team on Fire PBN, Team on Fire

Team on Fire

7091
PBN: Eindejaarsdiner dat het vuur in je team terugbrengt Nu we al lange tijd thuiswerken, is het tijd om het vuur in je team weer aan te wakkeren. De afgelopen periode heeft veel gevraagd van het team, juist vanwege het individuele werken. Je wilt weer het groepsgevoel terugkrijgen in een team dat nu ..
Van 12 tot 40 personen
GameEvents, Escape From Lockdown GameEvents, Escape From Lockdown GameEvents, Escape From Lockdown

Escape From Lockdown

7097
GameEvents: Escape from Lockdown is een Virtuele EscapeRoom die online via Zoom in combinatie met onze app gespeeld wordt. Scoor zoveel mogelijk punten voordat de tijd om is! Als u in externe teams werkt, moet u voor elke vraag beslissen wat het beste antwoord is om maximale punten te behalen. Spelers spelen ..
Van 20 tot 1000 personen
In deze categorie hebben wij aanbod in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland.
Uitgebreid zoeken
Spel & Ontspanning
Sportief & Actie(f)
Creatieve Uitjes
Workshops
Eten, Drinken & Feesten
Teambuilden
Incentives
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.nl