Diverse bedrijfsuitjes in Nederland

Filteren

Filters

Tips voor de leukste teamuitjes deze lente!
Spel & Ontspanning
City & Beachgames
Sportief & Actief
Workshops
Creatieve uitjes
Teambuilden
Eten, Drinken, & Feesten
Incentives/ buitenlandse reizen
Online
Zoekwoord
Zoekwoord
Gebied
Personen 0+
0
0
500
0500+
 • Kwalitatief aanbod van uitjes
 • Direct contact
 • Unieke content van uitjes
 • Keer terug naar de tijd van de Flower Power met onze klassieke Volkswagen T1 en T2 Oldtimers! Lekker toeren in een stoet klassieke busjes, bloemenkrans om, gitaartje erbij en genieten maar. Met deze toer werken jullie in teams samen om de juiste locaties te bereiken, en route liedjes te componeren, en op een mooie locatie de gemaakte muziek voor te dragen. 

  Kies je voor de rally, dan ligt de kern van de tocht in het  beantwoorden van 'en-route' vragen en het doen van (te) gekke opdrachten. 

  In de winter kunnen we starten bij ons Chalet op het strand van Scheveningen of vanuit de hangaar van het World Wings Hotel op Rotterdam The Hague Airport.

  Programma
  Ontvangst 
 • Programma uitleg en teamindeling
 • Flower power openings quiz en bloemenkransen
 • Flower Power Tour of rally met opdrachten
 • Prijsuitreiking

Tijdsduur
3 uur
 
Beschikbaarheid
Het hele jaar onder voorbehoud van beschikbaarheid. Leuk om te doen tijdens jullie teamuitje/ bedrijfsuitje!   

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

10 - 100 personen

Bekend van het TV programma Wie is de Mol. Niets is wat het lijkt! Ga de teamstrijd aan en verdien zoveel mogelijk Rattengeld voor de pot. Maar let op! In ieder team loopt een Rat de boel te saboteren. Natuurlijk wil de Rat niet ontmaskert worden! Aan jullie de taak om aan het eind van het spelprogramma de juiste Rat aan te wijzen. Lukt dit jullie én heeft jullie Penningmeester het meeste geld op zak? Dan winnen jullie de Teamtrofee! 

Ook strijden de Ratten tegen elkaar. Zorg ervoor dat jouw team zo min mogelijk Rattengeld verdiend en houd de verdenkingen van je af. De beste Rat wordt beloond met de Ratten Trofee! Met welke trofee ga jij naar huis?

Een stadsspel vol spanning, list en bedrog!

Dit uitje is inclusief:

 • Professionele begeleiding gedurende de dag
 • Gebruik van de speciaal ontwikkelde app
 • Alle benodigde materialen + Ratten-jokers!
 • Prijs voor het winnende team en beste Rat
 • Alle gemaakte foto's 

Also available in English!

Hoe zal de dag eruit zien? (tijden kunnen naar wens aangepast worden)

15.00 – 15.15 Ontvangst met uitleg programma
15.15 – 17.45 Wie is de Rat?
17.45 – 18.00 Afsluiting met de prijsuitreiking

Maak jullie uitje compleet met deze optionele extra's: 

 • Ontvangst met een drankje en/of gebak
 • Een gezellige lunch
 • Een heerlijk 3 gangen-diner
 • Pizza/pasta arrangement

Binnen één werkdag een offerte! 
Heb je vragen of ben je geïnteresseerd? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan: wij helpen je graag verder! Onze programma's kunnen volledig naar jullie wens ingericht worden. Wij organiseren uitjes en teamuitstapjes door heel Nederland. Vul het aanvraagformulier in voor een vrijblijvende offerte. Geef jullie voorkeurlocatie (stad, strand of outdoorlocatie) aan ons door en wij kijken naar de mogelijkheden!

Waarom kiezen voor Uitjes en Eten?
Wij maken blij! Groepen die een uitje hebben gehad bij Uitjes en Eten geven hun uitje gemiddeld 4,9 van de 5 sterren! uit ruim 200+ Google beoordelingen! Benieuwd naar de ervaringen van deze groepen? Bekijk hier onze Google reviews!

Vanaf 15 tot 1500 personen. Ideaal voor iedere groep, écht iedereen kan meedoen met Wie is de Rat!

15 - 1500 personen

Kan uw team dit stadsspel wel aan?
Opdrachten, uitdagingen, spellen, hersenkrakers …… midden in Rotterdam. Een strijd waarbij u als team, onder stress, leert samen te werken. Maar kan dit als er een valse Mol in uw team aanwezig is? De Mollen weten tijdens dit stadsspel exact welke opdrachten u gaat uitvoeren en hoe ze deze kunnen saboteren. Stressbestendigheid, lef, gevoel voor humor, inzicht maar vooral mensenkennis is wat u nu nodig heeft in dit geweldige teamspel.

De Mol loert iedere minuut mee. Ontmaskert uw team de Mol? En hoe heerlijk en misschien niet helemaal eerlijk…de Mol weet al dagenlang dat hij/zij deze rol gaat vervullen. En heeft zich helemaal kunnen instellen op uw onzekerheid en argwaan.

U gaat een onzekere toekomst tegemoet met uw team. Wie vertrouwt u en wie durft u opdrachten uit te laten voeren? Heel veel succes! Ook namens de Mol…

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u onderstaand formulier invullen.

15 - 999 personen

Bounty Hunters
Een Bounty Hunter is een premiejager. Het fenomeen Bounty Hunter is vooral bekend van de posters in het Wilde Westen van de Verenigde Staten in de 19de eeuw: ’Reward, dead or alive’. Het is echter een beroep dat nog steeds bestaat. Er worden nog steeds beloningen (bounty’s) uitgereikt voor het opbrengen van voortvluchtigen (fugitives) in de Verenigde Staten maar mondiaal bijvoorbeeld ook voor oorlogsmisdadigers en terroristen.

Fugitive
De deelnemers volgen een opleiding tot Bounty Hunter. De Bounty Hunters gaan niet alleen op jacht naar een fugitive, maar ook naar materiële zaken. Zo is er een beloning in het vooruitzicht gesteld voor het terugbezorgen van een geavanceerd militair raketsysteem. Er is een schietopleiding en veel kruip- en sluipwerk.

Aktie & Challenge
De programma’s van Bounty Hunt zijn avontuurlijk, spannend en uitdagend. Vrijwel alle activiteiten zijn door Bounty Hunt zelf bedacht en uitgewerkt en zult u dus nergens anders vinden. 
 
Catering & Vergaderen
U kunt uw uitje bij Bounty Hunt combineren met een lunch voorafgaand aan het actieve programma of een barbecue of buffet na afloop. Kijk naar onze menukaart voor de ruime mogelijkheden. Het Hunter Camp is ook een uitstekende locatie voor een vergadering, bespreking, presentatie, etc.

10 - 100 personen

Een roofvogel workshop als actief bedrijfsuitje. Wij leren u op ambachtelijke wijze de verschillende valkerijtechnieken en het zelf vliegen met roofvogels, zoals deze traditionele kunst al eeuwen van meester op gezel wordt overgedragen.
 
Hoe beleeft u de Valkerij Proeverij?
U komt oog in oog met de roofvogels, gaat er zelf mee vliegen en ervaart tijdens deze roofvogel workshop de intense emotie van het valkenier zijn.

Duur:
Het programma duurt ongeveer 2 uur maar kan naar wens ook wat korter of iets langer. We vinden het van belang dat de deelnemers in alle rust met de roofvogels en uilen kunnen werken.

Waar:
Datum, tijd, locatie en programma zijn maatwerk. Onze teams komen graag naar elke gewenste locatie maar het kan natuurlijk ook op een van onze locaties.

Prijs:
Vanaf € 1200,00 ongeacht de locatie in België of Nederland. We rekenen geen reiskosten.

Vul voor meer informatie of vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in!

10 - 60 personen

Ontdek de winterexpeditie in Bulgarije, speciale arrangementen voor bedrijven of groepen.

Combineer conferenties of trainingen met teambuilding en ontspanning. Geniet van ski activiteiten, uitgebreide wellness opties (badkeding in Bulgarije verplicht)

Uiteraard hoort sightseeing en hike tochten ( van recreatief tot zeer sportief) ook tot de mogelijkheden.

De programma's kunnen naar wens worden samengesteld, van short break tot langer verblijf, ook eigen trainingen / presentaties kunnen worden gefaciliteerd.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

12 - 250 personen

In Valkenburg rijdt de meest kleurrijke oldtimer collectie ooit! Kruip zelf achter het stuur van een klassieker in je lievelingskleur. Draai de sleutel om en luister naar de prachtige soundtrack van de 4 cilinder motor. In deze auto's voel je de connectie met het asfalt en wordt je één met de omgeving. Stuur over kronkelende wegen en laat het schilderachige landschap langzaam aan je voorbij glijden. De auto's zijn helemaal om te toveren tot cabrio zodat je optimaal kunt genieten van de zon en het buitengevoel. Tijdens de tocht is er gelegenheid voor een hapje en drankje.

Waarom Oldtimer Tour?

 • Niet weersafhankelijk. Met het simpele vouwdak kun je optimaal inspelen op het weer
 • Inclusief uitgestippelde route en leuke opdrachten voor onderweg
 • Gelegenheid voor een hapje en drankje onderweg

Praktisch:

 • Te boeken vanaf 4 personen
 • Flexibele starttijden
 • Auto's zijn handgeschakeld

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

4 - 40 personen
 • Kwalitatief aanbod van uitjes
 • Direct contact
 • Unieke content van uitjes

Zeilen op luxe en sportieve kajuitzeiljachten en na afloop genieten van een BBQ of Tapas menu. Teambuilding of een bedrijfsuitje?
Alles is mogelijk.

Het besturen van de zeiljachten en de bediening van de zeilen. Je zeilt met je collega’s op moderne zeiljachten onder leiding van een ervaren instructeur. Het sturen van de boot, de bediening van de zeilen en de tactiek is volledig in jullie handen. Met meerdere boten is het leuk om een onderlinge zeilwedstrijd te varen en de strijd aan te gaan met je collega’s. Je vaart met ongeveer 6 tot 10 personen op een boot. Na afloop is het gezellig napraten onder het genot van een overheerlijke BBQ of Tapas menu.

Na een korte uitleg van de instructeur gaan jullie het water op. De zeiljachten kunnen niet omslaan en zijn voorzien van alle luxe en comfort. Een koelkast gevuld met een heerlijk koud drankje, snacks en ook het comfort van een toilet ontbreekt niet.

Voorbeeld programma:

13.30 uur Ontvangst en korte uitleg over het zeilen
14.00 uur Start zeilen (taken verdelen en oefenen voor de wedstrijd)
15.15 uur Start zeilwedstrijd of toertocht
17.00 uur Finish en borrel en eventuele prijsuitreiking voor het winnende of verliezende team
18.00 uur Afsluiting met een Tapas menu of BBQ met uitzicht op het water en de boten

Wij bieden verschillende arrangementen voor bedrijfsuitjes aan, dus er is altijd een arrangement dat perfect geschikt is voor jullie bedrijfsuitje! Een arrangement kan bijvoorbeeld bestaan uit:

- Zeilen inclusief Tapas of BBQ menu
- Zeilen en RIB varen ( een RIB is een snelle rubberboot)
- Zeilen en vergaderen
- Zeilen en teambuilding
- Zeiltoertocht met GPS

Zijn jullie klaar voor deze ervaring? Kom dan naar Company Sailing voor een onvergetelijke dag op het water. Onze locatie biedt een perfecte ambiance aan het water, waarbij lekker eten en drinken net zo belangrijk is als het zeilen op mooie boten. En wij hebben ook nog eens de meeste zonuren van Nederland en dicht aan de kust altijd een goede wind om te zeilen. 

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kun je het aanvraagformulier invullen. Uniek als bedrijfsuitje/teamuitje!

15 - 150 personen

Escape City is een spel waarin jullie in teams anderhalf uur de tijd hebben om te ontsnappen uit de stad. Dit doe je door raadsels en puzzels op te lossen. Voor je aan het spel begint krijgt elk team een tablet en een escape bag. Tijdens het spel zijn jullie voortdurend in contact met de game master. Hij houdt jullie goed in de gaten en stelt je gedurende het spel vragen om je sneller te helpen ontsnappen. Daarnaast geeft hij je ook tips en let op: deze kunnen onverwachts en uit alle hoeken komen.

Het spel is in grote en kleine groepen te spelen en is voor jong en oud. Of je het nu als teamuitje, familiedag of met vrienden speelt. Het uitje is zeer geschikt voor allerlei gelegenheden.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

21 - 250 personen

Laat je niet misleiden door de naam.. Jullie krijgen namelijk geen virtueel eten voorgeschoteld, maar een overheerlijk 3-gangenmenu. Wel staat Virtual Reality op het menu. Even een Virtual Bomb ontmantelen voordat het dessert geserveerd wordt. Het Virtual Reality Diner zit bomvol smakelijke verrassingen!

Ontmantel de Virtual Bomb!
Het Virtual Reality Diner combineert een etentje met een teambuilding activiteit. Geschikt voor ieder gezelschap en iedere groepsgrootte. Ga in teamverband aan de slag en ontmantel de VR bommen op tijd. Weten jullie een snellere tijd dan andere teams neer te zetten? Wij zijn benieuwd: hebben jullie standvastige handen of bezwijken jullie onder de immense druk?

 • Unieke combinatie van Virtual Reality en een diner.
 • Samenwerking, communicatie, teambuilding en gezelligheid.
 • Onder begeleiding van VR- experts.
 • Ontwikkeld door de makers van het NK-Escape Rooms.
 • De Virtual Reality activiteit kan voor het diner, tijdens het diner én na het diner gespeeld worden. Wij adviseren om dit zoveel mogelijk gescheiden te houden, zodat jullie optimaal van beide kunnen genieten!

Tijdsduur: 3,5 uur.
Prijs: 
vanaf €29,50 p.p. (exclusief diner).
Groepsgrootte: 
vanaf 15 tot 2500 personen. Ideaal voor meerdere teams en grotere groepen.

15 - 2500 personen

De meest onvergetelijke teambuilding is Ontvoer je Baas! Een zinderend, sensationeel event waarin het hele bedrijf alle talenten in moet zetten om de baas te bevrijden uit een benarde situatie.

Nadat iedereen in een spannend filmpje heeft gezien dat de baas ontvoerd is, wordt duidelijk dat de ontvoerders een groot bedrag aan losgeld eisen voor de vrijlating. Gelukkig valt er geld te verdienen door in teams verschillende uitdagingen aan te gaan, waarbij de teams getest worden op vindingrijkheid, samenwerking, communicatie, creativiteit, flexibiliteit en inlevingsvermogen. In steeds weer onverwachte situaties worden de teams gestimuleerd hun samenwerking te verbeteren. Hopelijk doet iedereen zijn best om de geliefde baas weer vrij te krijgen!

Het programma wordt afgesloten met een spannende finale verpakt in een speciale DWDD-uitzending waarin de beste teams tegen elkaar opnemen om te bepalen welk team het meeste losgeld heeft verzameld. Als alles goed gaat wordt de baas daarna hopelijk weer vrijgelaten...

Krijgen jullie de baas weer veilig terug? De dag is spannend, energiek en onvergetelijk! Een ontzettend leuke manier om aan teambuilding te doen, of als kennismaking. Hier wordt zeker nog lang over nagepraat!
Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

25 - 213 personen

Heb jij de leuke taak om jouw collega's te verrassen met een origineel bedrijfsuitje?
 
Speel samen met jouw collega’s de hoofdrol in een spetterende videoclip waarin je op een ludieke wijze een bekend liedje playbackt. Een lipdub bestaat uit één shot waarin de steadicam operator (camera)een vooraf bedachte route aflegt.
 
Tijdens de presentatie van jullie lipdub zie je jouw collega’s van het scherm knallen:) Aansluitend is er een spetterende Lipdub Music Award Show. Wie valt er in de prijzen!
 
Geef jouw afdeling en/of uw totale organisatie een boost!..
 
LIPDUB TEAMBUILDING gaat verder dan zo maar een Lipdub produceren. Samen veel plezier beleven is het startsein van teambuilding, vanuit deze basis ontwikkelen wij jouw Lipdub op maat.

Echt maatwerk:
LIPDUB TEAMBUILDING wordt altijd op maat gemaakt. Hierin is een goede voorbereiding van belang. In een persoonlijk gesprek brengen we alle speerpunten in kaart en verwerken dit in het Lipdub script. Tijdens dit gesprek wordt tevens het totale evenement tot in de puntjes voorbereid.
 
Persoonlijke Service:
Persoonlijke service staat bij LIPDUB TEAMBUILDING hoog in het vaandel! Het doel dat jij en jouw organisatie wilt bereiken staat voorop. Samen zorgen wij ervoor dat deze meer dan behaald worden.

Vakmensen:
Van origine komen wij vanuit de televisie, film en evenementen industrie. Wij hebben tientalen jaren ervaring in de organisatie van Filmevenementen. De eerste lipdubs die hier in Nederland werden geproduceerd daar waren wij bij betrokken.

Specialisatie:
Wij zijn specifiek in teambuilding gerichte lipdubs gespecialiseerd.
Veel Plezier, Hilariteit, Samen, Gezelligheid & Entertainment zijn hier uiteraard onderdeel van!
 
Ervaring:
LIPDUB TEAMBUILDING en zijn crew hebben honderden lipdubs geproduceerd. Voor bijna alle organisaties was teambuilding zeer belangrijk. Hierdoor hebben wij de ultieme formule ontwikkeld waarin Plezier, Teambuilding, Hilariteit, Saamhorigheid en Amusement samensmelten.

 

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u het aanvraagformulier invullen.

20 - 1000 personen

Wat is feedback nou eigenlijk? En wat vind je er eigenlijk van? Is feedback hetzelfde als een oordeel? En is een oordeel dan ook hetzelfde als een mening?  Mag je dan eigenlijk wel oordelen? Of moeten we het afleren? Of juist aanleren?

In de FeedbackShow wordt op een heldere en ludieke manier duidelijk dat feedback voor iedereen anders is. Is het voor jou makkelijk te ontvangen? En geef je dan ook makkelijk feedback? Of haalt het je helemaal uit je programma als je het woord feedback alleen al hoort? Of voelt het altijd als een persoonlijke aanval? Misschien hoef je geen compliment? Maar wil je wel weten wat je fout hebt gedaan, zodat er iets verbeterd kan worden? Of hoor je het liefst alleen maar wat er goed is gegaan? Door te begrijpen dat feedback voor iedereen anders werkt kunnen we elkaar weer vinden en in verbinding komen.

In de show gebruiken we hersendominantie om onderscheid in vier types te maken. Vanuit deze types zijn er bepaalde voorkeuren over feedback. De FeedbackShow kan naadloos overgaan in een workshop waarin we gaan kijken welk type je zelf bent. Daarna gaan we in een plenair forum onder begeleiding van onze trainers met elkaar in gesprek over deze verschillen om inzicht te krijgen in elkaars bewustzijn.

De FeedbackShow is enorm leuk om in te zetten als energizer bij een kick-off, of als begin van een training, maar ook te gebruiken als verdiepingsslag. Als het thema feedback bij jullie speelt is de FeedbackShow goed inzetbaar!

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in!

Aantal personen

Van 15 tot 200 personen

15 - 200 personen

De workshop begint bij het maken van jullie eigen zeepkist. Elk team krijgt een bestaand onderstel en een bedrag aan speelgeld. Met het speelgeld kunnen jullie wielen, een stuur en alle andere onderdelen kopen in de speciale store. Jullie krijgen maar een bepaald bedrag aan speelgeld dus probeer een goede deal te sluiten! 

Als alle onderdelen binnen zijn gaan jullie aan de slag met de zeepkist. Tijd om jullie technische inzicht en creativiteit aan het werk te zetten. Wie bouwt de snelste zeepkist en wint tot slot de zeepkisten race? 

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

21 - 250 personen

Dé Indoor Escape Quiz

Het Escape Diner is een uitdagend, verrassend en spannend spel voor collega's/vrienden. Bij het Escape Diner worden uitdagende puzzels en cryptische aanwijzingen om te 'ontsnappen' overgoten met een heerlijk quiz-sausje. Tussen de rondes door kunnen jullie genieten van een heerlijk 3-gangen diner! Welk team weet uiteindelijk als 1e de kluis te openen?

Wat is het Escape Diner?

 • Spanning, samenwerken, behendigheid en strijd!
 • Battle om de felbegeerde Escape Diner Trofee
 • Uniek Escape programma gepresenteerd door de Quizmaster van Uitjes en Eten
 • Geniet van een heerlijk 3-gangen-diner
 • Geheel verzorgd in een aparte zaal van een sfeervol restaurant

Omschrijving programma
In de 1e ronde worden twee teamgenoten met handboeien vastgeketend. Welk team kraakt als eerste de codes van de cijfersloten en heeft alle handboeien weer vrij? Wie herkent vervolgens de hints in de diverse quizvragen. Lukt het de om met de puzzels de cryptex te openen? Welk team verzamelt de meeste secret keys? Samenwerken, inventiviteit en slim zijn, dat is waar het allemaal om draait.

Welk team heeft de meeste tijd gewonnen voor het finale spel? Het uiteindelijke winnende team opent als eerste de kluis met daarin de Escape Diner Trofee. Een onvergetelijk en uniek dinerspel. Kunnen jullie de spanning aan?

Hoe zal de avond eruit zien? (Dit is een voorbeeld progamma, dit kan naar wens aangepast worden)
17.00 - 17.15 uur        Ontvangst en uitleg programma
17.15 - 18.00 uur        Eerste ronde Escape Diner
18.00 - 18.30 uur        Tijd voor het voorgerecht
18.30 - 19.30 uur        Tweede ronde Escape Diner
19.30 - 20.15 uur        Tijd voor het hoofdgerecht
20.15 - 20.45 uur        Finaleronde Escape Diner
20.45 - 21.15 uur        Nagerecht met afsluiting en prijsuitreiking

Of kies voor een andere cateringsvorm:

 • Ontvangst met drankjes en hapjes (of gebak!)
 • Een gezellige lunch 

Escape Diner is inclusief

 • Professionele begeleiding gedurende het programma
 • Gebruik van alle benodigde materialen
 • Alle gemaakte foto’s
 • Trofee voor winnende team

Binnen één werkdag een offerte! 
Heb je vragen of ben je geïnteresseerd? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan: wij helpen je graag verder! Onze programma's kunnen volledig naar jullie wens ingericht worden. Wij organiseren uitjes en teamuitstapjes door heel Nederland. Vul het aanvraagformulier in voor een vrijblijvende offerte. 

Waarom kiezen voor Uitjes en Eten?
Wij maken blij! Groepen die een uitje hebben gehad bij Uitjes en Eten geven hun uitje gemiddeld 4,9 van de 5 sterren! uit ruim 200+ Google beoordelingen! Benieuwd naar de ervaringen van deze groepen? Bekijk hier onze Google reviews!

Vanaf 15 tot 1500 personen. Ideaal voor iedere groep, ervaar de Escape Room aan tafel met Escape Diner!

15 - 1500 personen

Over deze pagina

Het is weer tijd voor een uitje in Nederland! Maar wat gaan we dan doen? De een wil iets sportiefs terwijl de ander het liever rustig aan doet. Het is altijd lastig om weer iets te bedenken wat iedereen leuk vindt. WegmetdeBaas kan u hierbij helpen! Wij hebben heel veel diverse uitjes verzameld op onze site. Voor iedereen is er wel een bedrijfsuitje in Nederland te vinden. Veel aanbieders kunnen ook een mix aanbieden van rustige en actieve bedrijfsuitjes. Zo kunt u iedereen een plezier doen met het geplande bedrijfsuitje. Tevens zijn bedrijfsuitjes in Nederland ook een uitstekende gelegenheid om het team nog hechter te maken. Bij vele bedrijfsuitjes draait het om samenwerking en een goede communicatie. Dat alles uiteraard in een informelere setting dan normaal. Een bedrijfsuitje in Nederland is goed om te doen, ook ten tijde van een crisis. Bedrijfsuitjes bevorderen de sfeer en motiveren het personeel. Doe daarom uw voordeel met onze site en ga snel op zoek naar leuke bedrijfsuitjes in Nederland. U kunt direct contact opnemen met de aanbieder van een bedrijfsuitje. Zij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen om uw vragen te beantwoorden. En of u nu in Amsterdam een bedrijfsuitje wil plannen, in Maastricht, Nijmegen, Groningen, Rotterdam.. Of juist in een kleinere gemeente, u vindt het allemaal op WegmetdeBaas!