Diverse bedrijfsuitjes in Nederland

Filteren

Filters

Spel & Ontspanning
City & Beachgames
Sportief & Actief
Workshops
Creatieve uitjes
Teambuilden
Eten, Drinken, & Feesten
Incentives
Online
Zoekwoord
Zoekwoord
Gebied
Personen 0+
0
0
500
0500+
 • Kwalitatief aanbod van uitjes
 • Direct contact
 • Unieke content van uitjes

"Amsterdam de mooiste stad van ons land" is één van de zinnen uit een bekend lied van Wim Zonneveld. Niets is minder waar en bijna niets is rustgevender en lekkerder dan op een mooie grote sloep je laten vervoeren door de stad Amsterdam.

Onze schepen starten vanuit het centrum op een lokatie naar keuze. De boten zijn voorzien van kussens, een overkapping, luxe loungedeck, ervaren gastvrije schipper/gids die de stad goed kent en hier eventueel iets over kan vertellen. 

Zin in wat lekkers? Ook dat kunnen wij compleet voor u verzorgen. Denk hierbij aan een drank arrangement met fingerfood of een compleet driegangendiner, biertjes aan boord of een luxe Prosseco Cruise. Een overheerlijke BBQ, sushi tapas, een heerlijke hamburger, of een floating diner (meerdere gangen), er is zo veel mogelijk.

Bel ons voor meer informatie of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.

24 - 100 personen

Het ontsnappingsuitje in het centrum van de stad!


Onze spellen zijn aangepast zodat deze coronaproof te spelen zijn.


Van het populaire concept Escape Room heeft TB Events nu een thrill seeking City Game ontwikkeld: Escape in the City. De tijd loopt en uit vele raadsels, puzzels, geheimen en codes komt maar 1 oplossing om te ontsnappen. Je gaat samen met je groep de stad in en heb jij de taak om alles op te lossen en de sleutel van de stad in je bezit te krijgen. Denk jij dat het je lukt binnen de tijd? Een spannend en actieve teambuildingactiviteit in de stad! 

Escape in the City ; Wat staat je te wachten?
Bij het gezellige ontvangst krijg je eerst een welkomstdrankje. Er volgt een uitgebreide uitleg over het spel. Vervolgens worden de teams samengesteld, zodat je weet met wie je de strijd aangaat. Door het oplossen van allerlei raadsels, puzzels, codes, cryptogrammen en veel meer pittige spellen krijg je steeds weer een nieuwe code of aanwijzing. Aan de hand van locatiespellen kan je team bonusaanwijzingen verdienen. Ook kunnen jullie in bezit komen van een cruciaal hulpmiddel! Welke groep weet binnen de tijd als eerste alles op te lossen en ontvangt de sleutel van de stad!?

 

Aan het einde van het spel keer je terug naar het ontvangstpunt. Onder genot van een laatste drankje volgt de prijsuitreiking.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u onderstaand formulier invullen.

4 - 500 personen

Tijdens de Drone workshop leer je alle ins en outs en ga je ontdekken hoe je zelf een drone kan gaan besturen. Theorie en praktijk worden in deze workshop afgewisseld. Zo leer je bijvoorbeeld over de wetten en regels rondom het gebruiken van een drone en de geschiedenis van het drone vliegen. Onder begeleiding van een professionele instructeur leer je de verschillende types en modellen drones kennen. Ook ga je natuurlijk zelf met een drone vliegen, hiervoor is een speciale hindernisparcours op gezet. Wie kan zich aan het eind van de dag als beste dronepiloot bekronen en mag de prijs in ontvangst nemen?

Als afsluiting maken we nog een gave groepsfoto met de grootste drone die hebben. Deze sturen we naar je op als aandenken aan deze bijzondere dag.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offferte het aanvraagformulier in!

10 - 250 personen

Een uniek teambuildinguitje en in korte tijd een super resultaat (voor iedereen een rol zowel achter als voor de camera)

Team/Crew:

Maak in teams een film met behulp van een van onze ludieke storylines of eigen opdracht.  Voor iedereen een passende rol voor of achter de camera. 

Speelfilm/ Commercial of Recruitfilm maken/ Lipdub: (unieke storylines of eigen opdracht)
Door de opbouw en ontwikkeling in het spel worden de teams steeds enthousiaster en fanatieker.
U zult versteld staan van het resultaat!

Start Teambuilding door eigen functieverdeling maken:

U kiest binnen uw team zelf wie de technische, creatieve, organisatorische of leidinggevende functies op zich nemen zoals: camera, geluid, regie, productie/ organisatie, tijdcode, script/storyline schrijven, acteren of figureren.

Welk team wint de Oscar voor de beste film, beste acteur of actrice en maakt de origineelste scene! 

Maak vooraf een keuze uit een speelfilm, commercial, recruitmentfilm of Lipdub. 

Een onvergetelijk teamuitje, voor een brede doelgroep waar iedereen aan mee kan doen. Ook zal er een hoog inspiratiegehalte voor de teams/crews bereikt worden omdat we uiteenlopende storylines aanreiken.

Indien gewenst maken we van jullie thema, boodschap of onderwerp een eigen opdracht.

Binnen en buiten mogelijk het gehele jaar!
Elk team krijgt de beschikking over een professionele camera, geluidsghengel en een keuze uit verschillende storylines, kostuums en attributen. 

Voor iedere scene (3 tot 4) hebben de teams de vrije keuze uit verschillende locatiepunten (zowel binnen als buiten) die passen bij het verhaal.

Tijdens de borrel en diner worden de films gemonteerd! De jury zich zal bezinnen op de meest hoogdravende hoogtepunten binnen elk team.
Na het Diner gaan alle filmpjes in premiere en worden gepresenteerd via het grote scherm. .
Tot slot gaat de rode loper uit voor al onze Oscarwinnaars die met veel elan in de spotlichts worden gezet. 

Een Herinnering om nooit meer te vergeten!!!
.
De organisatie krijgt na afloop al het materiaal toegezonden zodat u snel en eenvoudig iedereen de hilarische films kan doorsturen. Kortom een herinnering voor het leven! 

Het programma ziet er als volgt uit (tijden zijn variabel):
13.00 uur Ontvangst op locatie
13.15 uur Uitgebreide Instructie na functieverdeling
14.00 uur Start filmen 
16.30 uur Laatste team retour; (borrelen) 
17.15 uur Aanvang diner (op uw eigen locatie of horeca gelegenheid)
18.45 uur Presentatie films en aansluitend oscaruitreiking. 
19.00 uur Einde (alle films worden binnen enkele dagen naar u als contactpersoon verstuurd; kortom een blijvende herinnering) 

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in!

20 - 600 personen

1 team. 1 box. 1 taak. 1 timer. Out of the Box Is dé ultieme teambuilding activiteit voor ieder gezelschap. Denk ‘Out of the Box’ om als eerst Out of the Box te raken. Daag andere teams uit en kroon jezelf tot winnaar van deze unieke Escape Room!

Denk anders dan andere teams
Ieder team heeft dezelfde Box, krijgt dezelfde taken en start op hetzelfde moment. Maar.. Ieder team is uniek en heeft dus andere specialiteiten. In Out of the Box gaan jullie in teamverband op zoek naar de laatste code. De laatste code om Out of the Box te raken. Dit uitje combineert dé leukste Escape games in een unieke Box. Dit is een must-have ervaring die je moet meemaken..

Een gezonde spanning en humor
Jullie nemen plaats rondom de Box. Wie is de beste puzzelaar? Wie is er een held inwiskundige spellen? De Box zit bomvol ingenieuze games: ingewikkelde codes en wiskundige spellen worden afgewisseld met toffe puzzels en geluidsfragmenten. De combinatie hiervan zorgt ervoor dat jullie uiterst geboeid blijven.

Stilzitten en toekijken is geen optie. Iedereen moet meedoen. Elke oplossing leidt weer naar een andere puzzel. Werk samen en denk eens echt 'Out of the Box'. Welke groep werkt het beste samen en vindt als eerste de code die leidt naar de overwinning?

 • Strijd tegen andere teams en raak als eerste ‘Out of the Box’.
 • Spanning, sensatie, teambuilding en vermaak.
 • Verschillende niveaus van opdrachten en geschikt voor ieder gezelschap.
 • Ontwikkeld door de makers van het NK-Escape Rooms.

Tijdsduur: 2 uur.
Prijs:
vanaf €29,50 p.p.
Groepsgrootte: 
vanaf 5 personen. Ideaal voor meerdere teams en grotere groepen.
Onze tip: combineer Out of the Box met een lunch, diner of borrel! 

5 - 1000 personen

Een heerlijk middagje genieten!
Als de magen gevuld zijn neemt u plaats op onze meermansfietsen. Elk team ontvangt een route met puzzelopdrachten voor onderweg. Een tocht die u voert door het groene Woud. Het populierenlandschap kunt u met eigen ogen aanschouwen, en onderweg bent u desgewenst bezig met de opdrachten. Halverwege de tocht krijgt u de gelegenheid om met zijn allen even bij te kletsen en wat te nuttigen. 

Als iedereen weer terug is op de plaats van bestemming volgt er een pauze. Hier passeren veel verschillende antwoorden onder de deelnemers die de tocht hebben gereden.

Nu het eerste onderdeel van de dag erop zit is het voor iedereen een gezellige uitdaging om het spel Mega bowl te ontdekken. Diverse uitdagende hindernissen op 11 verschillende banen. Aan u de opdracht om de bal op, in of door de hindernis te rollen. Een ongedwongen bezigheid waar elk gezelschap veel plezier aan beleeft. Voor jong en oud een plezierige bezigheid om in 6 worpen zoveel mogelijk punten te behalen. 

Na het ongedwongen spel komen we even bij op het terras waar tevens een korte instructie gegeven zal worden over het laatste onderdeel van deze dag de “tuk tuk tour”.

Nieuw in Nederland en helemaal "hot" is de tuk tuk uit India. Een beleving die u altijd zal bijblijven. U zit met 4 personen in de Tuk Tuk en rijdt langs alle bezienswaardigheden in de omgeving. Een tocht door natuurlijke landschappen met karakteristieke boerderijen. Deze tour is een belevenis op zich die u meegemaakt moet hebben.

Aan het eind van deze veelbelovende middag wordt het winnende team gefeliciteerd met een fles originele Toon Vertier wijn en een daverend applaus van de andere deelnemers.

Einde programma. Aansluitend eventueel: Buffet – Barbeque – Diner – Mega Wok.

Vul voor meer informatie over dit bedrijfsuitje/ personeelsuitje/ teamuitje het aanvraagformulier in!

4 - 80 personen

Een dag/avond vol gaming & spelletjes in één van de grootste gaming bars van Nederland. 

Speel een klein toernooitje Mario Kart of Fifa, speel vervolgens de VR Escape Room uit,  een klein potje dart en eindig met een gezelschapsspel aan één van onze grote tafels. Wij bieden jullie een hele avond plezier onder het genot van een drankje en een hapje. 

We bespreken van tevoren of jullie een toernooi willen houden of gewoon vrij willen spelen in onze gehele game arena, de mogelijkheden zijn eindeloos. Bij dit arrangement is altijd twee uur gaming én een bittergarnituur inbegrepen.

We kunnen, indien gewenst, ook extra's bieden voor bedrijven of teams zoals gaming-gerelateerde workshops of lezingen van pro-gamers, streamers of industry leaders. Zo is het bedrijfsuitje zowel leuk als leerzaam.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

4 - 128 personen
 • Kwalitatief aanbod van uitjes
 • Direct contact
 • Unieke content van uitjes

Smartlappen zingen op de Amsterdamse Zeedijk doen we al vanaf 1998. De kandidaten van All You Need Is Love waren onze gast! Deze workshop is in een gezellig café, met cd opname. Zing nummers van Johnny Jordaan, Hazes en Jan Smit!

Het smartlappen zingen vindt plaats op de Zeedijk aan de rand van de rosse buurt. In ons sfeervolle café neemt u in twee uur tijd een mooie cd op. De kandidaten van All you need is love waren bij onze gast, bekijk de video hiernaast. En ook Wouter Bos, René Mioch, Xandra Brood & Emily Bremers deden deze smartlappenworkshop! Smartlappen zingen in Amsterdam doe je dus bij Van Aemstel Produkties. Nieuw: als je wilt dupliceren wij de cd ter plekke en wat dacht je van Smartlappen-On-Tour bij jou in de buurt?

Deze Amsterdamse workshop smartlappen zingen is voor jong en oud! Nummers van Hollandse artiesten als Borsato, Jan Smit en Hazes maar ook My boney en Kee Seera ontbreken niet! De beste accordeonist van Amsterdam helpt je tijdens deze workshop bij het opnemen van je eigen CD. Gezellig en weersbestendig in het oudste stukje Amsterdam. Onze tekstboekjes bevatten meer dan 65 Nederlandse, Engelse, Duitse en Franse smartlappen. En we hebben we een leuk hoesje waar iedereen na afloop zijn naam op zet!

10 - 100 personen
Peking Express loodst je kriskras door een stad naar keuze en brengt je op de meest interessante, onverwachte plekken. Leg verschillende etappes af en verzamel zo veel mogelijk amuletten voor een zo hoog mogelijke prijzenpot.
 
Race tegen de klok en wordt een echte globetrotter! 
In de succesvolle tv-game Peking Express gaan koppels de strijd aan om zo snel mogelijk een grote afstand tussen twee steden te overbruggen. Te voet, liftend – van een Thaise ‘tuktuk’ tot op de rug van een olifant – om de beste etappetijd neer te zetten. Peking Express inspireerde TB Events tot een super spannende citygame: een race tegen de klok in een stad naar keuze!
 
De beste manier om een stad te verkennen? Te voet zie je en ervaar je het meest. Tijdens onze variant van het spel ontdek je de historische roots van een stad in verschillende spannende etappes. De TB Events app leidt de teams langs alle bijzondere locaties in de stad. Let's go!
 
Wat staat je te wachten tijdens Peking Express?
Je crew wordt ontvangen met een drankje. We dopen jullie om tot city-explorers. Na een uitgebreide briefing maken we teams en gaan jullie de stad in. Speel eerst de etappes vrij en ontvang interessante voorkennis dat later in het spel goed van pas zal komen. Daarna is het tijd om echt in actie te komen: voltooi alle etappes en verzamel zo veel mogelijk amuletten. 

Verdien zo veel mogelijk geld door creatieve foto opdrachten uit te voeren, interessante kennisvragen te beantwoorden en uitdagende puzzels op te lossen. Bestudeer oude kaarten, bekende wereldleiders, kleurrijke vlaggen en ontcijfer hiërogliefen om tot het juiste antwoord te komen en de amuletten te verdienen. Maar let op, hef onverwachtse taalbarrières op om door te kunnen gaan met de strijd! Het team met de grootste prijzenpot aan het einde van het spel is de winnaar van vandaag. Aan het eind van het spel verzamelen jullie bij het startpunt. Na een laatste drankje volgt het ‘moment suprême: de prijsuitreiking.
 
Honger naar meer?
Zo’n middag struinen door een stad zorgt voor stevige trek. Een lekkere lunch of diner maakt je dag echt af! Dit zit niet bij de prijs inbegrepen, maar er zijn legio mogelijkheden. Neem contact op voor de opties. 

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte voor deze citygame het aanvraagformulier in!

6 - 500 personen

Zijn jullie ook zo moe van die eeuwige discussie wie er nu slimmer, knapper, handiger en sterker is? Ga in De Jongens tegens de Meisjes de Strijd der Seksen tegen elkaar aan!

De Strijd der Seksen
Dit is dé ultieme humoristische spelshow, waarin de verschillen tussen de twee seksen centraal staan. Jullie eigen Chantal Janzen leidt het meidenteam en de Tijl Beckand onder jullie voert het jongensteam aan. Tijdens de spellen moeten de dames en heren zich inleven in de belevingswereld van de andere sekse, om erachter te komen hoeveel ze eigenlijk van elkaar weten. En dat is moeilijker en leuker dan je denkt. ;-)

Wie wint de strijd?
De clichés zijn overduidelijk: mannen kunnen bijna alles en vrouwen doen de afwas. Of kunnen vrouwen bijna alles en zouden mannen niets zijn zonder een vrouw aan hun zijde? Dat vrouwen niet kunnen kaartlezen en mannen niet over hun emoties kunnen praten, ook dat weet iedereen. Dergelijke verschillen zorgen altijd voor discussies. Daarom hebben wij deze spelshow / quiz ontwikkeld, zodat de strijd tussen de twee seksen voor eens en altijd wordt beslecht!

Welk team wint de grote trofee?
Elke ronde weer gaan de teams zich afvragen hoe de ander dit zou oplossen. Inlevingsvermogen is hierbij van levensbelang. Hoe pakt de andere sekse verschillende dingen aan? Het team met meer inlevingsvermogen verdient de meeste punten en wint de quiz. Een grote trofee staat op jullie te wachten! Maar wie is 'jullie'? De jongens? Of gaan toch de meiden met de winst aan de haal?

Een activiteit die zorgt voor de nodige discussie en hilariteit. Niet alleen tijdens het spel, dit begint vaak al weken van tevoren. Eén ding is zeker... Er zal nog lang over nagepraat en gelachen worden!

Tijdsduur: 2 uur.
Prijs:
vanaf €29,50 p.p.
Groepsgrootte: vanaf 15 personen. Ideaal voor meerdere teams en grotere groepen.
Onze tip: combineer Jongens tegen de Meisjes met een lunch, diner of borrel! 

15 - 1000 personen

Niets verbindt beter dan samen lachen! Dus ga met je collega's uit lachen en boek  een Comedy Walk: een wandelende comedy show met de stad als décor.

Gedurende 1,5 uur neemt een professionele comedian je mee naar de tofste plekken in de stad en maakt te gekke grappen over de stad, de inwoners en natuurlijk zichzelf. Zo leer jij de stad en je collega's beter kennen en hebben jullie gegarandeerd een zeer geslaagde dag. Ideaal om te combineren met een lunch, borrel, diner of een andere activiteit. 

Comedy Walks worden georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven en Utrecht. 

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in, en vergeet niet de stad van uw keuze erbij te vermelden. 

6 - 30 personen

De BBQ workshop bestaat uit drie onderdelen. Allereerst beginnen we met een stukje theorie: hoe werk het nou allemaal? Je krijgt hierbij een aantal kleine gerechtjes om te proeven. Wanneer jullie voorzien zijn van een goede lading kennis is het tijd om het zelf te gaan proberen. Jullie gaan namelijk zelf een driegangendiner bereiden!

Jullie gaan in tweetallen aan de slag en worden ondersteunt door onze mensen met het bereiden van de gerechten. tijdens dit onderdeel leren jullie verschillende kooktechnieken zoals diverse snijwijzen en barbecue technieken. 

Wanneer de gerechten klaar zijn is het tijd om aan tafel te gaan en samen te genieten van jullie zelf bereide gerechten. 

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

10 - 250 personen

De pubquiz is altijd gezellig. Lekker met je team vragen beantwoorden onder het genot van een drankje. Hier blijft het echter niet bij, wij maken er één groot feest van. Onder begeleiding van de quizmasters moeten de teams vragen beantwoorden, die punten opleveren. Welk team mag zich uiteindelijk het slimste team noemen?

De Pub Quiz Onderdelen:
Vragenronde:
Tijdens deze ronde kunnen de knappe koppen de punten verdienen. Maar pas op voor afluisterende oren van andere teams! Wie beantwoordt de meeste vragen goed?

Video Ronde:
Er worden video’s en foto’s getoond waar de teams goed op moeten letten. Zal de voetballer scoren? Welke kleur vlag werd er gezwaaid? Letten jullie het best op, of laten jullie je toch afleiden door de andere teams?

Fotoherkenning:
Welke groep kent de meeste oude series aan de hand van een kaart vol plaatjes?

Muziek Quiz:
Queen, André Hazes, wie herkent het muziekfragment het snelste?

Bonus Ronden:
Er is eventueel ruim voor extra bonus ronden als de tijd het toe laat.

Programma

 • Ontvangst op een gezellige locatie
 • Spel uitleg
 • Uitleg van de quiz
 • Team indeling
 • Prijsuitreiking met bijbehorende prijs

Tijdsduur
1,5 uur

Beschikbaarheid
Deze activiteit is het gehele jaar mogelijk, op alle dagen van de week.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte voor dit uitje het  aanvraagformulier in en vermeld jullie gewenste locatie!

10 - 1000 personen

Een outdoor G.P.S. tocht als nergens anders!! 
U wordt met koffie en bosbessengebak met slagroom ontvangen in ons sportcafé. Daarna is het tijd voor het ’actieve’ gedeelte: voorzien van de G.P.S, een videocamera, fotomap en de G.S.M, gaat u al fietsend, steppend en lopend een avontuurlijke tocht tegemoet.

Tijdens de tocht ontvangt u, na het vervullen van de eerder doorgegeven opdracht, via de GSM steeds een nieuwe. Door midel van foto’s wordt u met de wandeltocht door een stukje Veluwe geleid waar u video opdrachten krijgt. Het fietsen en steppen doet u met een G.P.S. U krijgt elke keer een nieuwe code van ons en ga maar op zoek! Gegarandeerd lachen! Na deze 3 onderdelen kunnen jullie nog meer punten verdienen met Handboogschieten.

Samenwerking staat hier voorop, alle opdrachten dienen in teamverband uitgevoerd te worden. Vervolgens gaat u genieten van een een heerlijk Boswachters buffet. Na afloop worden de filmopnames van de video opdrachten gezamenlijk bekeken, wat erg humoristisch is!

Verschillende facetten van oriëntatie en visuele hulpmiddelen komen bij dit spel aan de orde!

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in. 

20 - 300 personen

Goochelen is een bijzondere vorm van vermaak met verschillende disciplines.Metalisme is hier een van. Mentalisme is het beïnvloeden van mensen, zodanig dat het lijkt dat een mentalist beschikt over buitengewone mentale krachten. De illusie opwekken van een zesde zintuig. Gedachten lezen,voorspellen maar vooral sturen behoren tot het arsenaal van echte mindf*cker.


Nu is er de mogelijkheid om je deze unieke discipline eigen te maken in de mindfuck workshop.


Laat vrienden en familie versteld staan van jouw uitzonderlijke vaardigheden.


Een workshop Mindfuck /mentalisme is een unieke manier om de fijne kneepjes van het vak te leren kennen.


De workshop duurt 2 uur. In vogelvlucht worden de verschillende disciplines uitgelegd, zoals close up, Stand Up en Stage mentalisme.


Tijdens de workshop Mindfuck zullen creativiteit, presentatie en teambuilding de rode draad vormen in een korte reis door de wereld van magie en illusie. Je transformeert tot een ware mentalist, waarbij ‘de manier waarop’ veel belangrijker blijkt dan de truc zelf. Aan het eind van de workshop worden de experimenten onderling gepresenteerd en wordt alles uit de kast gehaald. Dat is best pittig en dat is maar goed ook: oefening maakt de meester.
 
Aansluitend kunnen jullie genieten van een heerlijk diner.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kun je onderstaand formulier invullen.

20 - 5000 personen

Over deze pagina

Bedrijfsuitjes organiseren in Nederland begint bij WegmetdeBaas.nl. Of u nu op zoek bent naar actieve bedrijfsuitjes, teamuitjes of workshops: op WegmetdeBaas vindt u altijd het bedrijfsuitje dat u zoekt. Uiteraard zijn de uitjes Coronaproof! Om de zoekresultaten te verfijnen, kunt u gebruik maken van "Uitgebreid Zoeken" links op de site. Hier kunt u uw regio invoeren, rubrieken kiezen, en het aantal personen opgeven om direct de meeste passende uitjes te bekijken!