Beleef een bedrijfsuitje Maastricht

Filteren

Filters

Spel & Ontspanning
City & Beachgames
Sportief & Actief
Workshops
Creatieve uitjes
Teambuilden
Eten, Drinken, & Feesten
Incentives
Online
Zoekwoord
Zoekwoord
Gebied
Personen 0+
0
0
500
0500+
 • Kwalitatief aanbod van uitjes
 • Direct contact
 • Unieke content van uitjes

Met deze vrolijke rondleiding op jullie eigen apenrots krijg je op een actieve en vooral ook speelse manier inzicht in hoe het komt dat de verhoudingen binnen jullie team liggen zoals ze liggen. 

"Eindelijk begrijp ik waarom mijn mannelijke collega's steeds van die aparte humor maken en waarom mijn vrouwelijke collega's zo vaak samenscholen!"

Ik ben toch geen aap?!
Objectief gezien niet nee. Maar als je kijkt naar hoe we ons onderling gedragen dan zit er meer aap in jou dan je tot nu toe voor mogelijk had gehouden! Ook jij zit samen met je collega's op een apenrots.
Of je nu wilt of niet, je speelt onbewust een subtiel spel om de onderlinge sociale verhoudingen binnen jouw groep te managen. En 'je ziet het pas als je het doorhebt'.
Deze humorvolle workshop leert je hoe je dat spel gespeeld wordt en wat de ongeschreven regels zijn. 

Actief aan de slag
In twee uur tijd zul je van alles beleven. 
Je gaat sokken ruilen bij een weerbarstige winkelmedewerker. Je gaat op cruise naar de Caraïben en zult aanspoelen op een tropisch eiland. Je zult een bijzondere treinreis maken en je wordt zelfs spindocter van een politicus (Als je de politicus al niet zélf bent.). 
En ondertussen ligt daar ook nog eens die tros bananen van de trainer...
Kortom: Je gaat actief aan de slag en zult aldoende ontdekken hoe je in dit soort situaties door al die andere 'apen' beïnvloed wordt.

"Nu snap eindelijk dat haantjesgedrag... Geleerd op een apenrots nota bene!"

Nooit meer hetzelfde
Het wordt een onvergetelijke workshop. Want als je eenmaal doorziet welk spel we spelen op onze rots, zal je leven nooit meer hetzelfde zijn. En-passent ontdek je ook nog eens waarom we zeggen dat mannen van Mars komen en vrouwen van Venus.

Eigen positie
Het effect? Je krijgt tools in handen om je eigen positie te bepalen op de rots. Hoog in de top, of comfortabele ergens onderaan. (Waar óók bananenplanten groeien...) En je leert eindelijk hoe je die bullebak kunt beïnvloeden of die muurbloem kunt laten bloeien.
En als slagroom op de bananentaart krijgt de sociale cohesie binnen je team of afdeling een positieve boost.

Leuk als teamuitje/ personeelsuitje/ bedrijfsuitje enz.
(Dit programma is ook beschikbaar als podiumshow voor grotere groepen en als verdiepende training.)
Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

8 - 200 personen

Bureau van Aemstel Produkties verzorgt sinds 1997 spraakmakende uitjes in Amsterdam. Bekend van NOS, DWDD en RTL Boulevard.

Uw schilderworkshop vindt plaats in een sfeervol grachtenpand of in het gezellige stadscafé van Amsterdam. Ontdek uw verborgen talenten tijdens deze workshop schilderen. Onder leiding van een deskundige is schilderen fun! U maakt kennis met de diverse schildertechnieken, kwasten en verfsoorten.

U kiest voor een doek maar kunt ook een dier beschilderen of een Amsterdammertje! Leuke combi's mogelijk met Rembrandtspeurtocht of  bezoek  het Rembrandthuis!

U wordt tijdens deze workshop vrijgelaten om uw eigen creatie op het doek te zetten, precies zoals ú dat in uw hoofd heeft. Schilderen gaat altijd goed en mislukt eigenlijk nooit! Durft u niet te schilderen? Geeft niets; we kunnen de workshop ook zo inrichten dat we met zijn allen 1 groot schilderij maken! U zult zien wat een geweldige ervaring dat is! Deze workshop schilderen is een goede teambuilder. Ervaar de rustgevende werking van het schilderen en laat u beïnvloeden door alle kleuren. Iedereen kan schilderen! Leuk weetje is overigens dat niet ver van één van de ateliers meesterschilder Rembrandt begraven ligt!

Vul voor meer informatie of vrijblijvende offerte het formulier in.

Meer originele groepsuitjes van Aemstel Produkties:
*Sex in the city, hilarische speurtocht over de wallen
*Lachdag, dagje humor in de hoofdstad
*Crimineel Amsterdam, op stap met een oud rechercheur
*oud Hollandse spelletjes, met karaoke in het Baantjermuseum
*Smartlappenworkshop, met accordeonist en cd opname
*Baantjerspeurtocht, inclusief lijk

10 - 100 personen

Een 30 Seconds Kampioenschap bij jou op locatie!

Wat gaan jullie doen?!

Ook zo gek op het bordspel 30 Seconds? Wie niet?! Dit intense, gezellige maar vooral hilarische kampioenschap is een garantie voor succes. Hier zal iedereen nog lang over napraten!
Wij organiseren al jaren door heel Nederland op locatie 30 Seconds Kampioenschappen met echte prijzen! Ben je op zoek naar een uitje die goed is voor de teambuilding, dan is dit de juiste keuze! Laat teams samenwerken op weg naar de titel "kampioen van jouw bedrijf"!

Je kan de teams zelf samenstellen maar ook wij kunnen dit doen! Een hoop gejuich, gegil en intens fanatisme gegarandeerd.
Wij doen uiteraard vooraf de uitleg voor iedereen die het spel nooit eerder gespeeld heeft, binnen 1 minuut zit iedereen vol fanatisme mee te schreeuwen!
Kan jij met jouw team het hele jaar zeggen dat jouw team kampioen was en die grote bokaal (met logo van het bedrijf) op jouw afdeling zetten?

Wij organiseren op elke locatie in Nederland een 30 Seconds kampioenschap. Wij verzorgen uiteraard alle benodigdheden en de middag of avond wordt op een zeer leuke manier aan elkaar gepraat door een presentator. Ook de uitleg zal vooraf worden gegeven. Wij zullen ook de prijzen verzorgen. De top 3 krijgt een echte bokaal en er zijn zelfs prijzen voor het gezelligste maar ook voor het slechtste team! Wij hebben dit al tientallen keren met veel succes georganiseerd op tal van locatie voor tal van bedrijven. Het leuke element zit hem vooral in dat je elk kwartier tegen een ander team speelt (en zodoende dus tegen tal van collega's speelt).

Dit Nederlandse spel is uitermate geschikt voor teambuilding en is voor alle leeftijden leuk (vanaf 16 jaar).De tijden zijn volledig in overleg en de prijs is inclusief presentator, alle benodigdheden en bekers!

De kosten zijn €14,95 p.p. (met een minimum van 20 personen) Er zijn geen bijkomende kosten!

Bij grotere aantallen deelnemers is er een korting op de totaal prijs!

20 - 200 personen

Een interactieve theatershow over de dagelijkse communicatie-frustraties.

De CommunicatieFrustratieShow is een interactieve theatershow waarin 2 acteurs u meenemen in verschillende stijlen van communiceren. Op humoristische wijze laten zij zien hoe we met elkaar communiceren en wel of niet naar elkaar luisteren, elkaar aanvallen of aanvullen, elkaar inspireren of frustreren. In de 40 minuten durende show passeren allerlei stijlen van communicatie de revue. 

In de daarop volgende workshop (die 2 uur duurt), gaan de deelnemers op zoek naar hun eigen stijl van communiceren en wordt er onderzocht voor welke communicatiestijl zij allergisch zijn. We lachen om elkaars allergieën maar communiceren ook over communicatie en contact. Wat is goede communicatie en hoe zou deze binnen ons bedrijf optimaal kunnen worden?

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in.

10 - 1000 personen

'de Jacht’  is een populair bedrijfsuitje. Het is een spel voor mensen die van strategie en een beetje actie houden.

Bij ons spel ‘de Jacht’ worden de deelnemers ingedeeld in groepjes. Eén groepje zijn criminelen die ontsnapt zijn uit de gevangenis. De andere deelnemers (premiejagers) moeten de criminelen zo snel mogelijk proberen te vangen én proberen te voorkomen dat ze misdaden plegen.

De ontsnapte criminelen krijgen een voorsprong, waarna de achtervolging door de premiejagers wordt ingezet. De criminelen dragen een zender die een gps-signaal verstuurt naar de premiejagers.

De criminelen moeten uit handen van de premiejagers blijven, maar moeten ook misdaden plegen. Als ze een misdaad plegen, gaat er een alarm af op de telefoons van de premiejagers met de locatie van criminelen. Het enerverende kat-en-muisspel ‘de Jacht’ begint!

 • Duur: ongeveer 2 uur
 • Bij deze activiteit is begeleiding (online)
 • €16 per persoon (grote groepen krijgen korting)

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

8 - 750 personen

Virtual reality dinerspel – VR Dining – Game Edition

Virtual Reality. Vernieuwend en leuk om dat nu eens met de afdeling of het gehele bedrijf te ervaren. Deze nieuwe techniek brengt je echt even uit de realiteit naar een andere, ongrijpbare wereld. Ontdek VR Dining – Game Edition. Het creëren van een innovatief bedrijfsuitje en een teambuilding-oefening voor de toekomst. Ook in virtual reality komt het dus aan op samenwerking, begrip en coördinatie. Alles tussen de gangen door van een heerlijk diner. Dit bedrijfsuitje is met geen ander uitje te vergelijken en met recht een unieke ervaring. We zijn dan ook trots dat wij deze voor het eerst in Nederland kunnen aanbieden.

Bent u één van de eersten in Nederland die als winnaar van deze innovatieve teambuilding uit de bus komt? Kom los van uw Avatar en vraag meer informatie!

Hoe werkt het virtual reality dinerspel?

Op uw tafel liggen de futuristische VR-brillen met koptelefoon en microfoon al voor u klaar. Zodra iedereen zit mag u deze opzetten. Dan ontdek u uw Avatar (virtueel karakter). Het is niet voor niets een teamuitje, dus als u om u heen kijkt ziet u ook alle Avatars van uw groepsgenoten. Spannend! De unieke virtual reality teamspellen kunnen beginnen!

Wat dacht u van de Mount Everest? Hier speelt u een ijzig potje 360º Pictionary. Heeft u altijd al eens mee willen doen aan de Olympische spelen? Dat kan, want vandaag is uw team avatars onder meer een bobsleeteam op de Olympsche Winterspelen en staat u klaar voor een levensechte razendsnelle afdaling. Gaat u voor goud? In totaal zijn er 5 fantastische omgevingen die door de unieke VR beleving ieder een ongelofelijke ervaring bieden. Met recht een avond vol 21e-eeuwse teambuilding! Deze uitdaging wordt nog versterkt omdat u, ondanks de verschillende samenstelling per spel, steeds uw teambelang in het oog moet houden. De spelleiding legt per spel duidelijk uit wat de bedoeling is en hoe u de punten kunt verdienen. Zo kunt u zich helemaal concentreren op de fantastische wereld van virtual reality en de winst van uw team!

Uw virtual reality beleving:

Door de VR-bril, koptelefoon en microfoon communiceert uw (Avatar) tijdens de spellen met de Avatars van uw teamgenoten. U zult merken dat u zich totaal niet meer bewust bent van uw fysieke omgeving. Per spel legt de teamleiding uit hoe u uw avatar aan kan sturen, met geluid, geroep en/of bewegingen. Degenen die van een afstand naar uw gezelschap kijken weten niet wat er gebeurt! Een brei van geluid, geroep en en rare bewegingen. Aangezien het jammer is als u dat niet zou zien nemen wij bij één van de spellen alles wat er tijdens het spel in de ruimte gebeurt op.

Het hilarische flimpje met de ervaringen in de echte wereld kijken we zeker terug, want VR zorgt ervoor dat u uzelf en uw collega’s van een hele andere kant zal zien! Tussen de unieke virtual reality teambuilding geniet u van een ouderwets lekker driegangendiner. Gespreksstof en hilariteit genoeg want over deze unieke VR-ervaringen raakt u letterlijk niet uitgepraat!

Het virtual reality dinerspel – VR dining – Game Edition als teambuilding-/netwerk event

Per spel wordt u aan collega avatars gekoppeld. Zo ontstaat een virtual reality samenwerking. Het maakt voor virtual reality niet uit hoe ver u fysiek van elkaar zit of hoe goed u elkaar goed kent. Zodra de teams aan het volgende spel beginnen, moeten ze wel samenwerken om een topprestatie neer te kunnen zetten. Communicatie en het verrichten van handelingen in virtual reality verloopt helemaal via de VR bril, koptelefoon en microfoon.

Zo bouwen de Avatars een teamband op en leren de spelers elkaar beter kennen. Zo is het ijs alvast gebroken en de stap veel kleiner om na afloop fysiek op elkaar af te stappen en kennis te maken. De unieke virtual reality game geeft immers genoeg stof tot napraten en met een beetje geluk is er zelfs een overwinning te vieren! Het trainen om samen te werken zonder dat u fysiek samen hoeft te komen is een laatste uniek aspect van dit virtual reality dinerspel. Dit is namelijk exact in lijn met de manier van werken van nu en in de toekomst. Samenwerking vindt steeds vaker plaats op verschillende locaties en tijden. Met deze game bereidt u uw mensen daar alvast op voor!

Bent u ook toe aan teambuilding van de toekomst als innovatief bedrijfsuitje met het Virtual Reality dinerspel? Wat is inbegrepen bij het virtual reality dinerspel – VR Dining – Game Edition?

Naast een unieke teambuildingervaring met heerlijk eten, humor en veel gezelligheid is het virtual reality dinerspel inclusief:

 • Spelleider
 • VR equipment / brillen
 • Driegangendiner
 • Eigen zaal/ruimte
 • Prijsuitreiking met futuristische prijs voor het winnende team
 • Een donatie van € 25,- aan een goed doel. (Het winnende team kiest zelf een goede doel.)
 • Een uniek bedrijfsuitje met al even unieke teambuilding


Prijzen

€ 69,50 per persoon vanaf 30 personen
€ 75,00 per persoon bij groepen tussen de 20 en 30 personen

Vul voor meer informatie het aanvraagformulier in!

20 - 140 personen

Go back in time met onze klassieke Volkswagenbusjes T2 oldtimers! Bloemenkrans om, gitaar mee en gaan!

We beginnen de dag met een gezamenlijke kennisquiz. Daarna gaan jullie in teams verder. Geef de chauffeur de juiste instructies om op de goede locaties te komen en beantwoord de vragen (juist).

Tijdens deze tocht gaat het vooral om het beantwoorden van de vragen en het uitvoeren van de opdracht. Zo zal er onder andere een muziektest in de opdrachten opgenomen zijn. Hier zal jullie kennis uiteraard weer getest worden, daarna mogen jullie jezelf van je creatieve kant laten zien. Maak met de meegekregen instrumenten je eigen jaren 60 nummer! Dit mogen jullie elkaar natuurlijk laten horen bij de laatste stop. Mocht je je muzikale talent liever voor jezelf willen houden, kunnen jullie ook met bodypaint een levend kunstwerk maken.

Be a Hippie!

Voorbeeld programma:

-          Ontvangst
-          Uitleg en teamindeling
-          Openingsquiz en versiering (bloemenkransen)
-          Flower Power Tour met opdrachten
-          Prijsuitreiking


Deze activiteit zal ongeveer 3 uur duren.


Uitbreidingen:
Niet zo fan van het thema maar wel van de T2 busjes? Kijk dan naar ons T2 oldtimer Tour programma. Deze activiteit is ook uit te breiden met onze nieuwe interactieve ipad Moove game! Kijk voor meer informatie op onze site. Of een “te wow” feestje met onze T1 en T2 DJ bus, te huren met of zonder DJ op locatie naar wens.

Trefwoorden:
Bedrijfsuitje, personeelsuitje, teambuilding activiteit, team uitje, collega uitje, afdelingsuitje, teambuilding, tour, tochten, flower power, city tour, stadsspel, puzzeltocht, city game, Scheveningen, Den Haag, Zuid Holland.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in met locatie voorkeur! 

12 - 250 personen
 • Kwalitatief aanbod van uitjes
 • Direct contact
 • Unieke content van uitjes

Een wervelend spel, waarbij je in teamverband spelenderwijs te voet, met OV en tuktuk de stad gaat ontdekken waarbij er onderweg opdrachten worden uitgevoerd.

Wat kun je verwachten?
Vind, gewapend met een plattegrond, een OV-dagkaart en een watertaxivoucher je weg door de stad op zoek naar de antwoorden op de verschillende vragen.  De meeste highlights uit de stad zijn verwerkt in het spel en pik je dus en passant mee. Daarnaast hebben we ook bijzondere en hilarische foto- en video-opdrachten toegevoegd.

En ….als extra opdracht krijgt elk team een uur de beschikking over een tuktuk met chauffeur waarmee een aparte route en opdracht gedaan moet worden of waarmee naar de verder gelegen plekken gereisd kan worden. Welk team doet dit alles het best?

Waar vindt dit teamuitje in Rotterdam plaats? 
Dit is een actief teamuitje dat gespeeld wordt in en om het centrum van Rotterdam.  Locatie voor start en finish bepalen we in overleg.

Ga jij met de winst naar huis?
Welk team heeft de opdrachten het beste uitgevoerd en mag zich de winnaar noemen?

Meer weten over dit teamuitje?
Vraag eenvoudig een offerte aan of neem contact op voor meer informatie. We helpen je graag!

24 - 200 personen

natureXP verzorgt al dertig jaar: Frisgroene, nuttige en duurzame MVO teamuitjes. Op een informele en plezierige manier met het hele team de handen uit de mouwen steken om de natuur een opkikker te geven.

Start met heerlijke Veldlunch:
Een heerlijke (walking) frisgroene veldlunch met broodjes waar je de vingers bij aflikt (ook vegetarisch),  Groninger koek, een culinair en biologisch  soepje van de Kleinste Soepfabriek, thee en vlierbloesemsap.

Activiteiten: Elke deelnemer doet 2 activiteiten:

Handen-uit-de-mouwen activiteit in de natuur. In elk natuurgebied liggen klusjes waar de boswachter niet aan toe komt. We gebruiken hiervoor handgereedschappen als Hollandse spades, Japanse kromzaagjes of Zweedse takkenscharen. Natuurlijk zorgen wij voor werkhandschoenen en een veilige werkomgeving.
+
Big Bird Walk. Met een uitstekende verrekijker om de nek en een vogelgidsje in de hand het veld in, om te ervaren in welke rijke natuur je vandaag bent. Een mooie reden om zelf te zien waarom je vandaag zo hard bezig bent geweest om die natuur een opkikker te geven.

Goede redenen voor een frisgroen teamuitje bij natureXP: informeel, actief en nuttig (MVO=Maatschappelijk Verantwoord en Betrokken) teamuitje voor iedereen (je hoeft voor onze activiteiten niet heel sportief of handig te zijn). 

Tijden:
12.45-16.15 (in overleg kunnen tijden worden aangepast). Ná afloop kunt u optioneel nog een hapje of diner organiseren in één van de restaurants in Lauwersoog.

* Onze activiteiten kunnen tevens in het Engels worden begeleid.

Vul voor meer informatie over dit uitje of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

15 - 50 personen

Wil je met je team of organisatie echt iets bijzonders meemaken? Dan is het team-uitje naar de stad van 1001 nachten echt iets voor jullie! Het is iets wat niet snel vergeten wordt. Mensen maken kennis met een hele andere cultuur. Alles is geregeld, transport vanaf de airport naar een grote riad midden in de oude stad. Daar verblijft de groep, wordt er voor de groep gezorgd en gekookt en kan er geslapen worden in luxe tewee persoonskamers met badkamer. Tijdens het uitje doet de groep mee aan allerlei activiteiten, o.a. Marrokaans koken, tochten door de soukhs, eten op het grote 1001 nacht plein, quad rijden in de woestijn en een tocht door de stad.

Het programma kan naar wens ingevuld worden, het kan 3, 4 of 5 dagen. En ook gecombineerd worden met een tocht door het Atlas gebergte. 

5 - 100 personen

Een goede commercial laat een onuitwisbare indruk achter. Wat dacht je van het succesvolle 'Even Apeldoorn bellen? ' of de commercials van Calvé pindakaas? Maak nu jullie eigen reclame tijdens onze razend populaire workshop commercial maken!

Tijdens deze workshop maken jullie een eigen commercial, op basis van een door jullie zelf bepaald thema. Wie of wat zetten we in de spotlight? Prijzen we de vrijgezel aan of misschien verkopen we wel het favoriete voorwerp van de jarige?

Iedere groep wordt begeleid door een regisseur. Naast acteurs en actrices zoeken we ook deelnemers die taken achter de camera willen vervullen, zoals de regie, het camerawerk en het geluid. Zo verzekeren we iedereen van een actieve rol tijdens deze gave filmworkshop, met blijvend eindresultaat: jullie eigen commercial!

10 - 9999 personen

Duik in een unieke teamuitdaging waarbij teamwork, creativiteit en een vleugje inventiviteit samenkomen. Geen techneuten vereist, want deze activiteit is ontworpen voor iedereen die zin heeft in een leuke en gezamenlijke ervaring!

Beeld je in: jouw team werkt samen aan het bouwen van een soepel verlopende kettingreactie. Of het nu gaat om een slimme knikkerbaan, een eenvoudige Rube Goldberg-setup of iets geheel origineels – de keuze is aan jullie.

Deze workshop draait om het bouwen aan succes als team. We voorzien een assortiment aan huis-, tuin- en kantoorartikelen waaruit je kunt kiezen om je creativiteit de vrije loop te laten. Het doel? Een vlekkeloze kettingreactie waarbij elk teamlid een essentiële schakel vormt. Het gaat hier om het delen van ideeën en het gezamenlijk ontwikkelen van een creatief project. Werk samen, geniet van het proces en ontdek jezelf als team.

Het draait niet alleen om het eindresultaat, maar vooral om het plezier van het gezamenlijk bouwen. Dus, klaar voor een gezellige en boeiende activiteit waarbij jouw team niet alleen een kettingreactie op gang brengt, maar ook de onderlinge band versterkt? Pak deze kans, laat je creativiteit stromen en beleef samen een avontuur.

 • Geschikt voor iedereen.
 • Duur: 90 minuten of 120 minuten (met extra module)
 • Locatie: overal mogelijk, ook buiten!
 • Benodigheden: vlakke ondergrond en veel ruimte (3 tot 4 m2 p.p.) 

Deelnemers waardeerden deze activiteit met een 9,2 gemiddeld.
(bron: klantenvertellen.nl)

REACTIES DEELNEMERS:

"Heel gaaf hoe ieder stukje samenkomt tot een spetterend eindresultaat" 
Charlotte Hendriks, Unilever,  (bron:klantenvertellen.nl) 

"Uiterst knap hoe je in een korte tijd van complete chaos kunt komen tot een groot samenhangend / samenwerkend system. Er wordt op een leuke manier aanspraak gedaan op ieders creativiteit en samenwerking. En als het dan werkt, heerst er euforie. Aanjagers, dank voor deze leuke energizer!"
Mari van der Burgt, Weir Minerals,  (bron:klantenvertellen.nl)

20 - 250 personen

Zeepkistenrace: het snelste uitje van het moment
Als je op zoek bent naar een vernieuwende, uitdagende activiteit, kijk dan eens naar de zeepkistenrace! Tijdens deze spannende activiteit worden je handigheid, creativiteit en snelheid op de proef gesteld. Bouw de snelste en beste zeepkist en win samen met je team eeuwige roem. Met schroevendraaier en schroeven, hamers en spijkers, tape en touw dagen wij je uit om een volledige zeepkist neer te zetten. Met deze zeepkist wordt écht geracet tegen elkaar! 

De zeepkist bouwen:
Ga samen met je team aan de slag en bouw de beste zeepkist. Voor je aan de slag kunt gaan legt de jury de spelregels uit. Vervolgens neem je plaats aan je werkbank en dan begint de strijd. Iedereen start met hetzelfde geldbedrag om onderdelen mee aan te schaffen. Het is aan jou om dit geld zo efficiënt mogelijk te besteden. Koop je drie of vier wielen, of huur je zwaar gereedschap? De zeepkist is klaar zodra hij kan sturen en zonder hulp rechtop blijft staan. 

Laat je niet kisten! 
Is de zeepkist klaar? Dan is het tijd voor de jury om de zeepkist te jureren. Er zijn bonuspunten te krijgen voor de mooiste gedecoreerde zeepkist én voor het team met het meeste resterende geld. Dus zorg ook voor de mooiste zeepkist! Vervolgens is het tijd om te racen! De teams strijden tegen elkaar op het uitdagende racecircuit onder het spannende commentaar van onze fanatieke commentator. Doe goed je best want voor het winnende team is een prijs geregeld! 

Prijzen
10 tot 20 personen € 55,00 p.p.
21 tot 30 personen € 45,00 p.p.
31 tot 40 personen € 37,50 p.p.
41 tot 50 personen € 32,50 p.p.
50+ personen op aanvraag 

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u onderstaand formulier invullen. 

20 - 200 personen

Geef de communicatie in je team een boost met ibuild.

Bij deze interactieve en dynamische activiteit ligt de nadruk op onderlinge communicatie en samenwerking. Elke deelnemer speelt een cruciale rol in het succes van het team. Iedereen krijgt een specifieke rol toegewezen in de zogenaamde 'communicatieketen'. Het doel van de ibuild is om volgens de gekozen strategie binnen een beperkt tijdsbestek een exacte replica te maken van het model dat is klaargezet. 

In elk team zijn er 4 verschillende rollen: de Architect, de Bouwer, de Koerier en de Feedbacker. Elke rol heeft zijn eigen kenmerken, mogelijkheden en restricties. 

ibuild is een geweldige manier om de interne communicatie tussen verschillende bedrijfsteams of -afdelingen, als ook de communicatie met de klant, te verbeteren.

De ibuild wordt afgerond met een debrief waarbij de deelnemers worden aangemoedigd te reflecteren op hun ervaringen en om deze ervaringen te delen en hun conclusies te bespreken. Op deze manier kun je dat wat je hebt gezien en geleerd meenemen naar je dagelijkse praktijk en er je voordeel mee doen.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Teambuildingeffecten ibuild
Elke teambuildingactiviteit moet vooral leuk zijn. Elk van onze activiteiten heeft echter ook een leeraspect in zich. Door de kracht van het spel wordt leren leuk!

 • Projectmatig werken
 • (Communicatie)Strategie bedenken
 • Verbaal communiceren
 • Overbrengen van informatie
 • Samenwerken
20 - 1000 personen

Ingenieuze speurtocht door Landgoed De Utrecht te Esbeek.

Expeditie Bockenreyder is een verbindende activiteit waar samenwerking en communicatie centraal staan. De expeditieleden komen voor diverse dilemma's te staan waarbij het uiterste van je hersenen en zintuigen gevraagd wordt. Alleen door goed samen te werken kun je de route ontcijferen en de expeditie tot een goed einde brengen. 


De activiteit is geschikt voor alle leeftijden. En iedereen die redelijk goed ter been is kan deelnemen.

Informeer via onderstaand formulier vrijblijvend naar de mogelijkheden.

20 - 200 personen

Over deze pagina

Zin in een uniek bedrijfsuitje Maastricht, de hoofdstad van het mooie Limburg? Geniet samen met uw team tijdens het bedrijfsuitje Maastricht van de talloze mogelijkheden en vele gezellige terassen. In het zuid Limburgse heuvellandschap zijn bijzondere tochten te maken per step, solex of cabrio. Het is ook mogelijk om spectaculiaire ondergrondse tochten te maken tijdens uw bedrijfsuitje door de grotten!  Door de bijzondere ligging aan de Maas en de relaxte sfeer geeft een bedrijfsuitje in Maastricht het gevoel er even helemaal tussenuit te zijn. Maastricht leeft en bruist ook zakelijk enorm. U kunt tijdens uw bedrijfsuitje Maastricht ook kiezen voor een mooie teamtraining of teambuilding Tijdens jullie bedrijfsuitje Maastricht valt er in elk geval genoeg te beleven! 

Check onze site https://www.wegmetdebaas.nl/bedrijfsuitje/maastricht voor alle uitjes in Maastricht. Kiest u voor een citygame als bedrijfsuitje Maastricht? Check dan https://www.wegmetdebaas.nl/citygames/maastricht . U kunt voor uw bedrijfsuitje buiten Maastricht ook eens kijken op  https://www.wegmetdebaas.nl/bedrijfsuitje/limburg voor alle bedrijfsuitjes in Limburg