"Help" onze baas is ontvoerd"

  • Teambuildingspellen.nl
  • 20 - 500 personen
  • 10747
  • Beschrijving

“Help” onze baas is ontvoerd! (gehele jaar mogelijk)
Wat een “Shock”  Tijdens ons bedrijfsuitje krijgen we onverwacht een videoboodschap waarin wordt medegedeeld dat onze Baas is ontvoerd!

Programma Ontvoering
Tijdens dit interactieve teambuildingspel moeten de deelnemers losgeld bij elkaar verdienen. Het doel is om de plaats van de ontvoerders en jullie gegijzelde baas te vinden. 
Als teams volgen jullie de route die via de ipad aangegeven. Bij het bereiken van de verschillende locatiepunten komen foto, video, minigames en vragen tevoorschijn. 

Hierbij wordt de goede samenwerking, de commitment, de creativiteit en de stressbestendigheid van de deelnemers op de proef gesteld.

De Ontvoering is een echte team wedstrijd! U kunt realtime de score van uw team en de andere teams volgen. U kunt chatten met de andere teams, communiceren met de ontvoerders en uw collega's dwarsbomen door ze te trakteren op ludieke gadgets. Een gebroken scherm bijvoorbeeld.

Snel want de tijd tikt weg: U heeft maar 2,5 uur! Vindt u de getuige, die misschien iets meer weet van deze ontvoering? Kunt u de gecodeerde boodschap ontcijferen, die u na goed zoeken op een verdachte locatie vindt? Gaat het om de vluchtroute of is het de plaats van de overdracht? 

Personalisatie:
Indien gewenst kunnen wij dit spel (gedeeltelijk) voor u personaliseren! Er kunnen 5 eigen vragen en foto/video opdrachten over uw bedrijf/ medewerkers worden toegevoegd aan het spel. Evenals een eigen logo die in het systeem kan worden toegevoegd.

Het programma ziet er als volgt uit (tijden zijn als voorbeeld):
13.30 uur Ontvangst op locatie
14.00 uur Instructie en start videoboodschap
16.30 uur Laatste team retour; borrelen 
16.45 uur Onderhandeling en prijsuitreiking
17.00 uur Einde van het programma              
17.00 uur Optioneel: Aanvang diner
     

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Mogelijk in en omgeving: Utrecht, Rotterdam, Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Den Haag, Rotterdam, Zandvoort, Scheveningen, Den Bosch, Gorinchem, Arnhem, Nijmegen, Zwolle, Eindhoven, Breda, Venlo, Middelburg, Kerkrade, Maastricht, Antwerpen, Brussel en Gent


Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!