Goed Bedrijfsuitje

Filteren

Filters

Tips voor de leukste teamuitjes deze lente!
Spel & Ontspanning
City & Beachgames
Sportief & Actief
Workshops
Creatieve uitjes
Teambuilden
Eten, Drinken, & Feesten
Incentives/ buitenlandse reizen
Online
Zoekwoord
Zoekwoord
Gebied
Personen 0+
0
0
500
0500+
 • Kwalitatief aanbod van uitjes
 • Direct contact
 • Unieke content van uitjes

MAAK JE EVENT NOG LEUKER MET HUMOR. KIES VOOR COMEDY EVENTS

Comedy Events is aantoonbaar de juiste organisatie op het gebied van comedy en cabaret. Wij brengen de allerleukste comedians voor ieder moment.

De comedians die optreden zijn bekend van o.a. De Lama's, Raymann is Laat, The Comedy Factory, BNN/VARA, Comedy Central, Lowlands, RTL en SBS. En daarbij zijn onze shows altijd onder leiding van de meest energieke Master of Ceremonies.

Samen stappen we in het magische wereldje van echte stand-up comedy. Ideaal als dinnershow, reguliere line-up show of als fungedeelte tijdens jouw event.

Daarnaast is Comedy Events ook de juiste organisatie voor het bedrijfsleven. Bedrijfsuitjes, personeelsfeesten, maatwerk of workshops en trainingen. Niets is ons te gek. 

Hoe gaaf is het om samen te genieten van een echte comedyshow? Wij maken alles bespreekbaar en kunnen al jouw wensen realistisch maken.

WORKSHOPS/TRAININGEN/COACHING
Naast onze comedyshows verzorgen wij ook de meest leuke workshops en trainingen. Dat kan al vanaf 1 uur workshop. Je ervaart hoe het is om een stand-up comedian te zijn. Maar ook onze workshops zijn zeer nuttig in het bedrijfsleven.

Samen lachen om de beste grappen en meest komische verhalen. Hoe leuk is dat?

Kies voor Comedy Events. Neem gerust even contact met ons op. Wij maken alles bespreekbaar. Check ook meteen onze reviews. Van zeer tevreden partners tot de bekendere top comedians.

Durf jij buiten die lijntjes te kleuren? Wij kijken uit naar je enthousiasme.

HUMOR BRENGT MENSEN SAMEN!

10 - 3000 personen

De Kluis in Huis is een zelfstandige escapegame welke op afstand of in verschillende ruimtes tegen elkaar gespeeld kan worden. Speel het als battle tegen je collega’s en laat ze zien dat jullie het slimste team zijn! Jullie krijgen een Kluis en per team van 2-5 personen een koffer opgestuurd. Welk team weet als eerste alle raadsels te ontcijferen en de Kluis te openen?

Op het oog is het een rommeltje op tafel, maar jullie weten beter. Hier wordt nagedacht, worden aantekeningen gemaakt en worden oplossingen gevonden. De tijd vliegt. Normaal een goed teken, maar nu even niet! Jullie zitten midden in De Kluis in Huis. Binnen 2 uur moet de Kluis open!

Zodra een team de koffer open heeft, zien zij vijf kistjes, afgesloten met hangslotjes en allerlei losse materialen. Stap voor stap worden raadsels ontcijferd en codes gevonden. Elk kistje dat opengaat, brengt het team dichter bij de cijfercode van de Kluis. Maar de timer tikt door en de andere teams zijn ook al ver op weg…

Bij grotere groepen kan De Kluis in Huis begeleid door één van onze enthousiaste spelleiders. Na de ontvangst en speluitleg zal er met de juiste begeleiding voor gezorgd worden dat alle teams op scherp blijven. Mochten de teams te lang vastlopen op een onderdeel, zal de spelleider ze ook van tips voorzien, zodat de strijd tot het einde voelbaar is.

Prijs kleine groepen (exclusief verzending)
1 team: € 57,50
2 teams: € 107,50
3 teams: € 157,50
4 teams: € 207,50

Bent u met een grotere groep of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op, wij vertellen u er graag meer over!

Programma voorstel

14:00 - 14:15 Ontvangst en speluitleg
14:15 - 16:15 De escape game: De Kluis in Huis
16:15 - 16:30 Afsluiting en nabespreking

Inbegrepen binnen dit uitje

 • Per team een bomvolle koffer met opdrachten en raadsels
 • Een kluis met aftellende klok
 • Per team een kraskaart met tips

Optioneel binnen dit uitje

 • Begeleiding ter plaatse
 • Lunch, borrel en/of diner
 • Combineren met andere activiteiten
 • Speciale wensen? Laat het ons weten!
2 - 100 personen

Een spel met iedere 15 minuten winnaars! In teams nemen jullie het tegen elkaar op in dit unieke spel. Uniek want iedere 15 minuten speel je in een ander team. Raad met je team sneller, slimmer en meer dan de andere teams en win! De diversiteit van de spelrondes en het kunnen winnen van iedere spelronde maakt het spel leuk voor iedereen tot de laatste spelronde. Met uiteindelijk één speler als winnaar van The Pub Games!

Het spel kan je makkelijk combineren met een diner of borrel. Het spel kan op iedere locatie gespeeld worden en de speeltijd is 1 tot 2 uur, afhankelijk van jullie wensen. Ook zijn er mogelijkheden om het spel op maat te maken. 

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in! 

15 - 1000 personen

Combineer MVO en teambuilding met Bouw een fiets voor Afrika! Een absoluut TOP-uitje in samenwerking met stichting Tools To Work. 

Bouw samen met uw collega’s, een fiets voor Afrika! Van kaal frame tot een complete, kwalitatief uitstekende fiets. Uitgerust met de mooiste accessoires. Dat is de uitdaging die u met uw team aangaat!

De teams beginnen met enkel een frame en gereedschap. Wat volgt is een dynamisch programma waarbij alle deelnemers tot het einde betrokken blijven bij het streven naar een zo goed mogelijk eindresultaat. De fietsonderdelen worden verworven door strategisch in te kopen en te onderhandelen. Daarna gaat een deel van het team aan slag met de onderdelen, de boutjes en de moertjes, terwijl anderen zich buigen over onze breinbrekers om accessoires te verdienen. Aan het einde van dit evenement worden de fietsen door de deelnemers getest. Onder toeziend oog van alle deelnemers volgt de ereronde en ontvangt het winnende team een originele prijs.

Met Bouw een fiets voor Afrika, bouwt u aan een goed doel: wij hebben een samenwerking met de stichting Tools to Work (AMBI erkend) uit Teteringen. Dankzij jullie donatie worden er door de stichting fietsen en andere goederen opgestuurd naar projecten in Afrika. Uiteraard geven wij u hier graag meer informatie over.

Bij Bouw een fiets voor Afrika zijn er alleen maar winnaars. Terecht een TOP-uitje met een goed gevoel en uitermate geschikt als teambuilding activiteit!

Programma voorstel

14:45 - 15:00       Ontvangst en uitleg
15:00 - 15:30       Veiling van de fietsonderdelen
15:30 - 16:00       Onderhandelingen en start bouwen
16:00 - 17:00       Verder bouwen en inkopen accessoires
17:00 - 17:15       Testronde op het parcours
17:15 - 17:30       Prijsuitreiking en afsluiting

Inbegrepen

 • Op iedere gewenste locatie mogelijk
 • Alle benodigde gereedschappen, beschermende kleding en fietsen
 • Originele prijs voor het winnende team
 • Donatie voor de fiets, dit deel is aftrekbaar voor belastingen
 • Verscheping van de fietsen en goederen naar Afrika

Optioneel

 • Lunch, borrel en/of diner
 • Extra accessoires
 • Ook op eigen locatie mogelijk
 • Combineren met andere activiteiten
 • Engelstalige opdrachten/spelleiding
 • Speciale wensen? Laat het ons weten!
15 - 500 personen

Nadat de teams zijn gemaakt en duidelijk is wie vanuit welk kamp het event start, wordt er begonnen met het maken van een team / kamp vlag.

Een bijpassende yell kan uiteindelijk bepalen wie bij een gelijke stand het Robinson team van het jaar is. Laat van je horen en wees creatief, wellicht verdienen jullie hiermee jullie eerste amulet! 

Met doe opdrachten, denk opdrachten en een taak voor het media team is deze activiteit voor iedereen toegankelijk. 

Met je kamp ga je zoveel mogelijk amuletten verzamelen maar ...

Juich niet te vroeg. Tijdens de eiland raad kan er nog van alles veranderen...

30 - 3000 personen

Sinds april 2022 biedt We Love Oldtimers als eerste in Nederland een rijdende Escape Room aan. Ga op pad met (één van) onze prachtige oldtimers en los door middel van opdrachten onderweg het mysterie op. Verwacht een (mid)dag vol spanning, mysterie en natuurlijk hilariteit met vrienden, familie of collega's.

 • Werk samen met je team;
 • Ga op zoek naar bewijsmateriaal;
 • Kraak de codes;
 • Ontrafel het mysterie;
 • Ontdek de prachtige omgeving van Hoogblokland in een oldtimer;
 • Onze Escape Vroom gaat niet op tijd. Houd rekening met een minimale speeltijd van 4 uur.

Mysterie: Iedere zondag om 12:15 uur stipt worden de kramen op de plaatselijke weekmarkt vertrapt door een kudde op hol geslagen koeien. Hoe komt het toch dat dit iedere week gebeurt, wie zit hier achter en waarom? 
Tijdens jullie rit langs schilderachtige polderweggetjes en door pittoreske dorpjes lossen jullie verschillende puzzels op. Kraak de codes en verzamel zo het bewijsmateriaal waarmee je de plaatselijke politie kunt helpen om het Lingemysterie op te lossen.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

3 - 64 personen

Film Teambuilding is de unieke creatieve motivatiebeleving dat plezier, entertainment, humor & het bouwen aan een perfect op elkaar afgestemd team combineert!
 
Jouw lente bedrijfsuitje vol Plezier & Teambuilding
Samen met jouw collega's transformeer je tot hechte filmcrews en maak je onder begeleiding van televisie- en filmprofessionals een spetterende/hilarische film, een pakkende commercial, lipdub of een grappig & creatief  TV-programma!

Je leert elkaar tijdens dit personeelsuitje eens op een andere manier kennen
Binnen de filmcrew(s) vervullen jullie amuserende ‘filmtaken’ zoals bijvoorbeeld : passievolle regisseur, voorbeeldige cameraman/vrouw, komische/avontuurlijke acteurs en vrolijke figuranten. Op deze wijze is iedereen actief bezig en is er voor ieder wat wils. Iedere groep krijgt een enthousiaste begeleider/regisseur die helpt om samen tot een filmisch kunstwerk te komen.
Tijdens de opnames en de presentatie van jullie eigen film(s) zullen er vele collega's gieren van het lachen:)!

Persoonlijk & Maatwerk 
Jouw Film teambuilding lente workshop wordt exact naar wens gemaakt. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om op een ludieke wijze eigen (organisatie)boodschappen te verwerken in jullie avontuurlijke/hilarische film, spetterende videoclip of pakkende commercial vol humor:)

Samenwerken
Met Filmteambuilding beleef je de creatieve wereld van film maken optimaal en ervaar je samen plezierige momenten. Ook is de teamspirit beleving groot omdat een film alleen gemaakt kan worden door samenwerking binnen de filmcrew(s).
 
Veel plezier, verbinding, samen communiceren, resultaat, creatieve & hilarische momenten zijn bij Filmteambuilding altijd inbegrepen.
10 - 600 personen
 • Kwalitatief aanbod van uitjes
 • Direct contact
 • Unieke content van uitjes

Een eigen bedrijfs/promotie-of speelfilm maken:

Maak samen met uw team een eigen bedrijfs, promotie of speelfilm en creëer een unieke teambuildingervaring.

Bijvoorbeeld een eigen recruitment/promotie film maken:  wie zijn we, wat doen we, waar staan we voor en waarom is het zo leuk om bij ons te komen werken.

Een uniek teambuildinguitje en in korte tijd met een super resultaat (voor iedereen een rol zowel achter als voor de camera)

Of een eigen Speelfilm maken met een keuze uit hilarische en actuele storylines.

Een uniek teambuildinguitje en in korte tijd met een super resultaat (voor iedereen een rol zowel achter als voor de camera)

Start Teambuilding door eigen functieverdeling te maken:
U kiest binnen uw team zelf wie de technische, creatieve, organisatorische of leidinggevende functies op zich nemen zoals: camera, geluid, regie, productie/ organisatie, tijdcode, script/storyline schrijven, acteren of figureren.

Door de Combinatie van binnen en buiten is het film maken het hele jaar mogelijk!
Elk team/crew krijgt de beschikking over een professionele camera, geluidsghengel en een keuze uit verschillende storylines, kostuums en attributen. 

Voor iedere scene hebben de teams de vrije keuze uit verschillende locatiepunten (zowel binnen als buiten) die passen bij het verhaal.

Tijdens de borrel en diner worden de films gemonteerd! De jury zich zal bezinnen op de meest hoogdravende hoogtepunten binnen elk team.
Na het Diner gaan alle filmpjes in première en worden gepresenteerd via het grote scherm. .

Tot slot (optioneel) gaat de rode loper uit voor al onze Oscarwinnaars die met veel elan in de spotlichts worden gezet. 

Door de opbouw en ontwikkeling tijdens de activiteit worden de teams steeds enthousiaster en fanatieker.

U zult versteld staan van het resultaat!

Een Herinnering om nooit meer te vergeten!!!
.
De organisatie krijgt na afloop al het materiaal toegezonden zodat u snel en eenvoudig iedereen de hilarische films kan doorsturen. Kortom een super leuke herinnering voor altijd! 

Extra Compilatie (optioneel): We kunnen ook een extra compilatie en eindmontage maken van alle teamfilms te samen. Dit kan ideaal gebruikt worden voor een promotie op de eigen website, intranet of eventuele sociale Media zoals Linked-in.

Een onvergetelijk teamuitje, voor een brede doelgroep waar iedereen aan mee kan doen. 

Het programma ziet er als volgt uit (voorbeeld):
14.00 uur Ontvangst op locatie
14.15 uur Uitgebreide Instructie na functieverdeling
15.00 uur Start filmen 
17.00 uur Laatste team retour; (borrelen) 
17.15 uur Vervolg borrel of aansluitend eten(op uw eigen locatie of horeca gelegenheid)
18.30 uur Presentatie films en aansluitend oscaruitreiking. 
19.00 uur Einde (alle films worden binnen enkele dagen naar u als contactpersoon verstuurd; kortom een blijvende herinnering) 

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in!

 

12 - 600 personen

Zeilen op luxe en sportieve kajuitzeiljachten en na afloop genieten van een BBQ of Tapas menu. Teambuilding of een bedrijfsuitje?
Alles is mogelijk.

Het besturen van de zeiljachten en de bediening van de zeilen. Je zeilt met je collega’s op moderne zeiljachten onder leiding van een ervaren instructeur. Het sturen van de boot, de bediening van de zeilen en de tactiek is volledig in jullie handen. Met meerdere boten is het leuk om een onderlinge zeilwedstrijd te varen en de strijd aan te gaan met je collega’s. Je vaart met ongeveer 6 tot 10 personen op een boot. Na afloop is het gezellig napraten onder het genot van een overheerlijke BBQ of Tapas menu.

Na een korte uitleg van de instructeur gaan jullie het water op. De zeiljachten kunnen niet omslaan en zijn voorzien van alle luxe en comfort. Een koelkast gevuld met een heerlijk koud drankje, snacks en ook het comfort van een toilet ontbreekt niet.

Voorbeeld programma:

13.30 uur Ontvangst en korte uitleg over het zeilen
14.00 uur Start zeilen (taken verdelen en oefenen voor de wedstrijd)
15.15 uur Start zeilwedstrijd of toertocht
17.00 uur Finish en borrel en eventuele prijsuitreiking voor het winnende of verliezende team
18.00 uur Afsluiting met een Tapas menu of BBQ met uitzicht op het water en de boten

Wij bieden verschillende arrangementen voor bedrijfsuitjes aan, dus er is altijd een arrangement dat perfect geschikt is voor jullie bedrijfsuitje! Een arrangement kan bijvoorbeeld bestaan uit:

- Zeilen inclusief Tapas of BBQ menu
- Zeilen en RIB varen ( een RIB is een snelle rubberboot)
- Zeilen en vergaderen
- Zeilen en teambuilding
- Zeiltoertocht met GPS

Zijn jullie klaar voor deze ervaring? Kom dan naar Company Sailing voor een onvergetelijke dag op het water. Onze locatie biedt een perfecte ambiance aan het water, waarbij lekker eten en drinken net zo belangrijk is als het zeilen op mooie boten. En wij hebben ook nog eens de meeste zonuren van Nederland en dicht aan de kust altijd een goede wind om te zeilen. 

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kun je het aanvraagformulier invullen. Uniek als bedrijfsuitje/teamuitje!

15 - 150 personen

Crazy 88 Deluxe. Compleet vernieuwd als city game. Ideaal om even uit de comfortzone te treden. Origineler en creatiever dan ooit. Ready? Speel Crazy 88 Deluxe: city game van het jaar 2024!

Ervaar dé leukste city game nu zelf
In Crazy 88 Deluxe gaan jullie een stad naar keuze op stelten zetten. Twee uur lang wordt jouw team uitgedaagd met 88 opdrachten. Denk jij je collega's, vrienden of familie goed te kennen?

In teams van 5 á 6 personen proberen jullie zoveel mogelijk punten te scoren. Dit doen jullie door het insturen van foto's en videos in een gloednieuwe app. De ingestuurde opdrachten worden vervolgens snel nagekeken door onze jury. Ben je éxtra creatief of blink je juist ergens anders in uit? Dan kan je zomaar eens extra punten verdienen! Weet jullie team de meeste punten te scoren en naar huis te gaan met dé enige echte Crazy 88 trofee?

Waarom Crazy 88 Deluxe?

 • Hét leukste spel om een stad naar keuze te ontdekken.
 • 88 (te) gekke en hilarische opdrachten om even uit je comfortzone te treden.
 • Te spelen met een gloednieuwe, interactieve app.
 • Verschillende niveau's opdrachten; ben jij The Rookie, The Troublemaker, The Daredevil of Insane?
 • Inclusief (te gekke) begeleiding, creatieve spelmaterialen en toffe attributen.

Gegarandeerd een leuke dag
Tijdens Crazy 88 Deluxe staan jullie in nauw contact met onze begeleider. Door de interactieve app weet je direct of jouw team meer punten heeft gescoord dan jullie rivalen. Denk jij beter en orgineler dan je rivalen te zijn? Kom erachter tijdens Crazy 88 Deluxe. We dare you!

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Tijdsduur: 2,5 uur.
Prijs: 
vanaf €24,50 p.p.
Groepsgrootte: vanaf 5 tot 2500 personen. Ideaal voor meerdere teams en grotere groepen.

Onze tip: combineer Crazy 88 Deluxe met een lunch, diner of borrel! 

5 - 2500 personen

Ben jij opzoek naar een echte uitdaging voor je bedrijfsuitje! Dit zijn de Highland games, kruip in de huid van een echte Schot en laat zien dat jij de sterkste bent. 

Ga samen in twee teams de strijd aan! Je speelt een aantal opdrachten tegen elkaar die verzorgt worden op een van onze locaties.

Ook al wordt het vaak gespeelt door stoere mannen, de Highland games zijn zo aangepast dat iedereen mee kan spelen. Deze activiteit duurt gemiddeld tussen de 1 en 2,5 uur. Tijdens deze activiteit speel je zes verschillende opdrachten die uiteraard te maken hebben met de echte Schotse Highland games.

Tijdens deze opdrachten worden er natuurlijk verschillende skills gemeten. Zoals welk team is het snelste, wie het sterkste en welk team is het behendigst. Het team dat de meeste spellen weet te winnen heeft uiteraard gewonnen. 

Was het een geslaagde dag? Dan is het ook mogelijk om de dag lekker af te sluiten met verschillende horeca mogelijkheden op onze locatie.

Wil je graag meer informatie, of een vrijblijvende offerte ontvangen vul dan het aanvraagformulier in. 
Kies voor dit uitje en ervaar zelf een onvergetelijk en leuk dagje uit bij Fundustry Adventures!

8 - 1000 personen

Wie kent het niet? Misschien wel de leukste spelshow op Tv van de afgelopen jaren en het gehele concept is nu ook in elke grote stad in Nederland en België te boeken. Wie kent wie het beste? Een hevige strijd zal er tussen de sexen ontbranden, maar gelukkig is onze eigen Chantal Janzen of Tijl Beckand als jury aanwezig om te kijken welk team er het beste uit de verf komt. Dit uitje is uitermate geschikt als bedrijfsuitje of familieuitje. 

Wie weet meer van de ander? De dames of de heren Zijn mannen nou echt beter in het verkeer en hoeveel paar schoenen hebben de meeste vrouwen zo gemiddeld in de kast staan? ? Wie weet wat mannen doorgaans beter kunnen en waar vrouwen goed in zijn? Onder leiding van een spontane quizmaster speelt elk team diverse grappige en ludieke spelronden. Eindelijk komen jullie te weten wie de ander het best weet in te schatten.

Tussendoor kunnen jullie genieten van een heerlijk 3 gangen diner in een restaurant naar keuze. We wisselen op een leuke manier de gerechten af met de verschillende spelrondes.

Uiteindelijk spelen jullie om de prachtige hoofdprijs en uiteraard om de eer. Je wilt natuurlijk niet thuis komen met het verhaal dat je afgedroogd bent door een paar giechelende dames of een paar zichzelf op de borst slaande macho's.

Inclusief:
- Enthousiaste spelbegeleid(st)er
- Uitgebreid 3 gangen diner in een restaurant naar keuze
- Spel benodigdheden
- Leuke prijs voor het winnende team
- Teambuilding
- Op elke gewenste dag of tijdstip te boeken!

 
Prijs:
10 - 19 personen € 69,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 personen € 64,50 p.p. excl. BTW
30 - 39 personen: €62,50 p.p. excl. BTW
Vaanaf 40 personen: € 59,50 p.p. excl. BTW

Bezorgkosten:
Indien u het programma wenst op een locatie buiten de Randstad, Noord Brabant of Limburg werken wij met een bezorgkosten afhankelijk van de voorkeurslocatie. Deze kosten vermelden wij in het vrijblijvende voorstel en zijn vanaf € 100,00 excl. BTW. Daarnaast hanteren wij een minimum van 15 deelnemers. 

Handige tip: 
Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 12,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken! Leuk als bedrijfsuitje/ teamuitje!  

10 - 500 personen

Een heel vrolijk groepsuitje voor bedrijven en particulieren. Met veel plezier ga je elkaar van een onverwachte kant mee maken. Ik leg je graag uit hoe…
 
Jullie gaan een onderzoek doen naar hoe je (als team en individueel) omgaat met onverwachte situaties. Hoe bereid je voor op iets dat je niet ziet aankomen?
Ben je van de ’controle’ of heb je vertrouwen in improvisatietalent?

Tijdens deze workshop ontdek je dat je ’opvoeders’ het beste met je voor hadden en toch… dat er op dit punt vaak iets té veel is aangeleerd. Tijd misschien om dat af te leren?

Inhoud
Je doet in hoog tempo veel verschillende oefeningen (voor elk wat wils) in kleine en grotere groepen. Je gaat anders kijken naar de-kans-op-fouten-maken en eventuele faalangst te lijf. Je leert te vertrouwen op je spontaniteit, je zult verrast zijn van de creativiteit van je collega's en jezelf.

Samen met je vrienden of collega’s oefeningen doen die op het eerste gezicht gemakkelijk lijken: een simpel klap-spelletje bijvoorbeeld. Als dat dan plots anders loopt blijkt het ’Afleren…’ begonnen.

Na twee uurtjes zeg je volmondig ja tegen de meest spannende situaties. Heb je dingen gedaan waarvan je eerst dacht: Zou ik dat nou wel doen?
 En je collega’s? Je maakt ze mee van een andere kant. Dat zal de samenwerking alleen maar beter maken.

Kortom: Leuk, (af)leerzaam en nuttig.

Voor wie
Particuliere groepen en groepen uit het bedrijfsleven, v.a. 8 personen tot onbeperkt.

Duur en locatie
De workshop duurt 2,5 uur. Overal in Nederland en Vlaanderen, een ruime zaal met voor iedere deelnemer een stoel plus twee extra.

Aanpak
Het gaat in deze workshop om het plezier met je team. En het gaat ondertussen echt ergens over.
’Afleren…’ kan ook in het Engels worden gegeven.

Neem contact op via het formulier om uw specifieke wensen te delen.

8 - 2000 personen

Met z’n alle een brandweerpak aan, helm op, instappen, sirenes aan en dan gaan als de brandweer!!! Water en vuur zijn de elementen waarmee en waartegen gestreden wordt. Zo gebruiken we water voor blussen maar ook voor spuitvoetbal. En dat is gegarandeerd pret! Samen bezig zijn, nuttige zaken leren over brand en natuurlijk veel lachen dat zijn de unieke ingredienten van BrandweerSurvival.

Oefenen in het echt....Door te oefenen in een realistische praktijk situatie ontstaat teamgeest! Een teambuilding event waar verborgen talenten boven komen drijven, waar je mag testen en uit proberen. Fouten maken mag, het kost je een nat pak!

BrandweerSurvival heeft een eigen oefenterrein, een veilige plaats waar we samen kunnen zijn en kunnen leren. Het komt aan op samenwerking en snelheid. Iedereen voelt zich snel thuis, we kennen de brandweer immers. De teambuilding ontstaat meteen bij binnenkomst in de kazerne.

Enthousiasme is belangrijk omdat dit gepaard gaat met het natuurlijk gedrag van de mens: ‘hij laat zijn ware ik zien’. Als dit gebeurt kunnen de beste leermomenten worden gecreëerd. En de trainer kan zien hoe zij met een paniek situatie omgaan, flexibiliteit en inlevingsvermogen komen eveneens boven drijven.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

14 - 450 personen

Bij een tuin der paradoxen wordt uw groep voor een ’totaaluitdaging’ geplaatst, het openen van een tiental Indonesische hardhouten kisten. Het halen van deze uitdaging is het doel! De combinatie van verschillende activiteiten en één gezamenlijk doel maakt deze game mischien wel de krachtigste teambuilding game die we hebben.

Om de kisten te kunnen openen moet men op zoek naar allerlei verschillende opdrachten. De opdrachten maken aanspraak op verschillende disciplines. Creatief, sportief, cognitief, zelfs culinair of spiritueel. Hoe gebruikt men de verschillende kwaliteiten die in de groep aanwezig zijn? Een planmatige aanpak kan leiden tot een snel resultaat…..maar ook de weg is het doel! 

Dit bedrijfsuitje/ teamuitje kan zowel indoor als outdoor plaatsvinden.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in!

20 - 500 personen

Over deze pagina

Tijd voor een  bedrijfsuitje! Maar wat gaan we dan doen? De een wil iets sportiefs terwijl de ander het liever rustig aan doet. Het is altijd lastig om weer iets te bedenken wat iedereen leuk vindt. WegmetdeBaas kan u hierbij helpen!
Wij hebben heel veel diverse bedrijfsuitjes verzameld op onze site. Voor iedereen is er wel een bedrijfsuitje te vinden. Veel aanbieders kunnen ook een mix aanbieden van rustige en actieve bedrijfsuitjes. Zo kunt u iedereen een plezier doen met het geplande bedrijfsuitje. Tevens zijn bedrijfsuitjes ook een uitstekende gelegenheid om het team nog hechter te maken. Bij vele bedrijfsuitjes draait het om samenwerking en een goede communicatie. Dat alles uiteraard in een informelere setting dan normaal. Een bedrijfsuitje is goed om te doen, ook ten tijde van een crisis. Bedrijfsuitjes bevorderen de sfeer en motiveren het personeel. Doe daarom uw voordeel met onze site en ga snel op zoek naar leuke bedrijfsuitjes. U kunt direct contact opnemen met de aanbieder van een bedrijfsuitje. Zij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen om uw vragen te beantwoorden. Wilt u tijdens uw bedrijfsuitje een citygame doen? Kijk dan direct op https://www.wegmetdebaas.nl/citygames of gaat u graag koken tijdens een bedrijfsuitje? Ook leuk! Kijk dan eens op https://www.wegmetdebaas.nl/kookworkshops Natuurlijk staan er veel meer mogelijkheden op onze site voor een bedrijfsuitje! U kunt op onze site ook snel uw bedrijfsuitje vinden in de provincie die u wenst zoals bijvoorbeeld  https://www.wegmetdebaas.nl/bedrijfsuitje/utrecht of direct in  uw stad naar keuze zoals bijvoorbeeld een leuk bedrijfsuitje in Rotterdam https://www.wegmetdebaas.nl/bedrijfsuitje/rotterdam