Jachtseizoen

  • TB Events
  • 8 - 5000 personen
  • 13063
  • Beschrijving

Het Jachtseizoen is geopend! Lukt het jullie om 2 uur lang uit de handen te blijven van jullie achtervolgers? Een supergaaf achtervolgingsuitje!

Speel met collega’s, vrienden of familie dit uitdagende kat- en muisspel: hoe blijf je uit de handen van jullie achtervolgers? Jullie krijgen een voorsprong van 10 minuten. Om de 10 minuten krijgen je achtervolgers de live positie door waar jullie zijn. Jullie mogen je niet verstoppen in gebouwen, niet 2 keer dezelfde route lopen, maximaal 10 minuten hetzelfde vervoersmiddel gebruiken en het stadscentrum niet uit! Alles wordt gps getrackt! Moge de beste winnen….. Let the games begin!


Wat staat je te wachten tijdens het Jachtseizoen?

Bij ontvangst krijg je eerst een welkomstdrankje. Er volgt een uitgebreide uitleg over het spel. Vervolgens worden de teams samengesteld, zodat je weet met wie je de strijd aangaat. Dan verdwijnen de teams. Door middel van de eerste live positie gaan de achtervolgers achter de teams aan. Door logisch nadenken, informatie in te winnen en slimmer te zijn dan je tegenstander kun je de teams te pakken krijgen! Maar er zijn meerdere manieren om de teams op te sporen! Lukt het de teams om uit de handen van de achtervolgers te blijven? Een super gave interactieve city game…

Aan het einde van het spel keer je terug naar het ontvangstpunt. Onder genot van een laatste drankje volgt de prijsuitreiking van het winnende team!

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u het aanvraagformulier invullen.

Ligging uitje

Dit spel is te spelen in heel Nederland, Duitsland en Belgie en op eigen locatie.

Een aantal locaties zijn: Groningen, Leeuwarden, Enschede, Hengelo, Arnhem, Amsterdam, Doetinchem, Groningen, Middelburg, Rotterdam, Den Haag, Zwolle, Deventer, Bergen op Zoom, Breda, Maastricht, Alkmaar, Almelo, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Barneveld, Bergen op Zoom, Borculo, Breda, Den Bosch, ‘s Hertogenbosch, Den Haag, Deventer, Doetinchem, Dordrecht, Drachten, Ede, Eindhoven, Emmen, Enschede, Goes, Gouda, Groningen, Haarlem, Harderwijk, Heerenveen, Helmond, Hengelo, Hoogeveen, Kampen, Leeuwarden, Leiden, Lelystad, Lichtenvoorde, Lochem, Maastricht, Middelburg, Nijmegen, Oldenzaal, Oss, Roermond, Roosendaal, Rotterdam, Tilburg, Uden, Utrecht, Venlo, Waalwijk, Wageningen, Winterswijk, Zoetermeer, Zutphen, Zwolle, Nederland, Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!