The Battle, teambuilding bij Zwolle

  • Hiawatha Actief
  • 15 - 250 personen
  • 12327
  • Beschrijving

Het ultieme teambuildingsuitje. Teams strijden tegen elkaar op verschillende proeven. Samenwerken is het codewoord. Beschikt jouw team over stalen zenuwen om de puzzel goed op te lossen? Zijn er genoeg knappe koppen voor het maken van een goed waterleidingssysteem? Koele kikkers voor de evenwichtssproef? En hoe zit het met de conditie voor de uithoudingproef?

Welk team weet alle proeven goed te doorstaan? Alleen dan win je The Battle en gaat jouw team met de beker naar huis!

De Proeven:

Wandelende A
Van houten palen en touw een constructie bouwen in de vorm van een 'A'. Op de dwarsbalk van de 'A' gaat één persoon staan en de andere teamleden laten de A 'wandelen' door de touwen aan te spannen en te laten vieren.

Evenwichtsproef
Het team verplaatst zich door middel van kratjes. Wie komt het eest aan de overkant zonder één voet aan de grond?

The Race
Waterleidingsysteem bouwen: water over brengen via een zelfgemaakt waterleidingsyste3em van pvc buiten. Welk team heeft als eerste het ping pong balletje over de rand van de emmer? Daarna snel door om een tangram (puzzel) oplossen en tot slot een touwtje doorbranden boven een zelfgemaakt vuurtje.

Kennisquiz
Met het 'spiegelei' verkeersbord geef je antwoord. Wat denk jij? Is het juiste antwoord rood of groen?

Kano-estafette
Spektakel op het water!
(of touwtrekken bij minder goed weer)

TIP: Combineer The Battle met een Drakenbootrace. Zeer geschikt voor grote groepen.

Wij maken graag een programma op maat inclusief lunch of barbecue bij onze prachtige buitenlocatie in Dalfsen. Of gat je liever eten op onze BarbecueBoot?

Dit uitje vraagt om samenwerking en is uitermate geschikt als bedrijfsuitje, personeelsuitje of als invulling voor een familiedag!

Ligging uitje

Dalfsen ligt in het Vechtdal van Overijssel op 15 km van Zwolle. Onze buitenlocatie is een recreatieterrein gelegen aan de Vecht met prachtig loungeterras en Tipi tent.

The Battle kan ook op locatie (in de omgeving van Dalfsen of Zwolle) worden verzorgd. We gaan graag met je in overleg! 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!