Kookworkshops Rotterdam, lekker en leerzaam! (9)

Kookworkshops Rotterdam zijn niet alleen gezellig maar ook erg lekker! Want wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je team of collega's onder begeleiding van een meesterkok/ meesterchef? WegmetdeBaas heeft een mooi overzicht van Kookworkshops in Rotterdam. Diverse thema's zijn mogelijk! Van culinair... Lees meer
Kookworkshops Rotterdam zijn niet alleen gezellig maar ook erg lekker! Want wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je team of collega's onder begeleiding van een meesterkok/ meesterchef? WegmetdeBaas heeft een mooi overzicht van Kookworkshops in Rotterdam. Diverse thema's zijn mogelijk! Van culinair genieten tot samen bezig zijn, van creativiteit tot gezelligheid, alles komt samen tijdens één van deze kookworkshops in Rotterdam. Gaat u samen pizza maken, of kiest u voor sushi maken? U kunt ook kiezen voor een bbq workshop natuurlijk! Tevens is Rotterdam een leuke stad voor uw teamuitje! De havenstad met zijn Erasmusbrug. Rotterdam leeft!
Smaakmakers Events, BBQ workshop Smaakmakers Events, BBQ workshop Smaakmakers Events, BBQ workshop

BBQ workshop

6735
Smaakmakers Events: Van de BBQ workshop kun je flink wat aanste.. euh, opsteken De BBQ workshop begint met een gedeelte theorie. Onze pitmaster verteld je alles wat je maar wil weten over het BBQ-en. Waar moet je rekening mee houden als je een groot stuk vlees gaat roken? Welke groenten en fruit kan je op de BBQ ..
Van 10 tot 200 personen
In deze categorie hebben wij aanbod in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland.
Uitgebreid zoeken
Spel & Ontspanning
Sportief & Actie(f)
Creatieve Uitjes
Workshops
Eten, Drinken & Feesten
Teambuilden
Incentives
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.nl