Kookworkshops voor groepen

  • Spoon Culinair & Buon Gusto
  • 60 - 100 personen
  • 10565
  • Beschrijving

Culinair koken, eten, en genieten onder deskundige begeleiding: Volg een kookworkshop met het hele bedrijf, uw team of afdeling. 
Koken, wijnproeven of bijpassende wijnen bij uw diner? Bij ONS kan het allemaal: U kookt zelf, maar u blijft wél onze gast!

Na de gastvrije ontvangst door ons team staat er een aperitief voor u klaar: Een glas Prosecco? Een cocktail in het thema van uw kookworkshop? Of gewoon een drankje naar keuze…

Zodra uw groep compleet is begint de uitleg over het menu, de keukens, en niet te vergeten de hygiëne en veiligheid. De groep wordt verdeeld naar het aantal te bereiden gangen van het menu. Elke groep is verantwoordelijk voor een onderdeel van het menu: Het " mise en placen " het bereiden, het opmaken van de borden, maar ook het (vol trots) uitserveren van de gerechten behoren tot de taken. Uiteraard dit alles onder deskundige begeleiding, en zoals ú het leuk vindt: Het is natuurlijk wel uw uitje!

Onze kookworkshops
Welke workshops bieden wij aan?
- Italiaanse keuken
- Franse keuken
- Aziatische keuken
- de Keuken van 1001-nacht
- Spaanse & tapas keuken
- Sushi maken, en meer…
--outdoor cooking (in het seizoen)
- Fingerfood: Véél kleine gerechten!
- Zakenlunch: Presenteren, vergaderen, koken en lunchen
- Schilderen en koken
- Zelf suggesties? In overleg stellen wij een mooi menu samen!

Onze extra’s
U wilt meer dan koken en lekker eten? Wat te denken van:

- Een uitgebreide wijn-spijs proeverij ?
- Een  wijnproeverij in het thema, voorafgaand aan uw kookworkshop?
- een etiguette diner?
- koken met kruiden en eetbare ingredienten uit park en land en bos
- een culinaire excursie met aanluitend lunch of diner
- koken met een sterrenkok.

Tevens bieden wij COACHING &COOKING aan, op een ontspannen manier de knelpunten in uw team ontdekken en hieraan werken, ook heel geschikt voor een kennismaking en soepel samengaan van nieuwe teams, super teambuilding dagen met eventueel vervolg mogelijkheden.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Kookworkshop, koken, groepskoken, koken met groepen, wijnproeven, wijn spijs combinatie, teambuilding, koken en coaching, kookworkshop en zakenlunch, workshop cocktailshaken. culinaire excursies, creatieve workshops, outdoor cooking

Ligging uitje

Onze kookworkshops worden met name gehouden in onze kookstudio gevestigd in Ristorante e bar Buon Gusto aan het water van de Danzigerkade in de karakteristieke Houthavens te Amsterdam, maar wij bieden kookworkshops aan door het gehele land!

Wij hebben een netwerk van locaties door geheel Nederland (en Belgie). Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het organiseren van kookworkshops en wijn en spijs proeverijen op locatie. Zelfs in uw eigen bedrijfspand!

Tevens bieden wij een keur aan culinaire excursies door heel Nederland en Belgie. 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!