Kookworkshop in Maastricht

Filteren

Filters

Lente 2023
Spel & Ontspanning
City & Beachgames
Sportief & Actief
Workshops
Creatieve uitjes
Teambuilden
Eten, Drinken, & Feesten
Incentives
Online
Zoekwoord
Zoekwoord
Gebied
Personen 0+
0
0
500
0500+
9 uitjes gevonden gevonden gebaseerd op de volgende filters
  • Kookworkshops
  • Plaats, regio of provincie: Maastricht
    • Kwalitatief aanbod van uitjes
    • Direct contact
    • Unieke content van uitjes

    De BBQ workshop bestaat uit drie onderdelen. Allereerst beginnen we met een stukje theorie: hoe werk het nou allemaal? Je krijgt hierbij een aantal kleine gerechtjes om te proeven. Wanneer jullie voorzien zijn van een goede lading kennis is het tijd om het zelf te gaan proberen. Jullie gaan namelijk zelf een driegangendiner bereiden!

    Jullie gaan in tweetallen aan de slag en worden ondersteunt door onze mensen met het bereiden van de gerechten. tijdens dit onderdeel leren jullie verschillende kooktechnieken zoals diverse snijwijzen en barbecue technieken. 

    Wanneer de gerechten klaar zijn is het tijd om aan tafel te gaan en samen te genieten van jullie zelf bereide gerechten. 

    Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

    10 - 250 personen

    Tijdens de Hamburger Workshop ga je met je team de strijd aan om de beste hamburger te maken. Word jij samen met je team verkozen tot 'beste hamburger bakteam?' Leer van Dave (maker van de door Ron Blaauw en Heinz bekroonde 'beste hamburger van Nederland') waar een echte hamburger aan moet voldoen!

    Tijdens de (maaltijdvullende) hamburgerworkshop ga je zelf aan de slag met runder- of vegagehakt om jullie eigen hamburger te creëren. We zetten jullie als deelnemers aan het denken over smaak, wat je proeft en wat jullie als team de overwinning kan opleveren. Geen recept, geen 'hapklare' instructies maar proberen en creëren. Uiteraard laten we jullie niet helemaal aan jullie lot over. We vertellen eerst het verhaal van de hamburger, welk vlees wij gebruiken en ongeveer twintig weetjes over groentes en die dagelijks worden gebruikt in vrijwel elke keuken in Nederland.

    Vervolgens gaan jullie met de handvatten die we geboden hebben zelf aan de slag om jullie eigen signatuurburger te ontwikkelen, waarbij we over jullie schouder meekijken. Het gaat er vaak fel aan toe en de titel 'beste burgerbakteam van de dag' zorgt altijd voor een hoop euforie. Behalve plezier hopen we jullie ook iets mee te geven. Koken is leuk, hoeft niet moeilijk te zijn en je kunt met elkaar iets ontzettend lekkers creëren.

    Door in teamverband te werken kom je met elkaar tot beslissingen, net zoals op de werkvloer. Het grote verschil is dat het nu gaat over een veel luchtiger en smakelijker onderwerp: een hamburger. Het wedstrijdelement in de workshop zorgt voor onderlinge strijd, een nauwe samenwerking en het benutten van elkaars talenten. Het doel is tenslotte het maken van de beste hamburger van de dag. Behalve de eer valt er ook een mooie prijs te behalen. Samen dit doel nastreven zorgt voor een teamprestatie die z’n vruchten afwerpt, ook op de werkvloer..

    Het mooiste compliment dat we hebben mogen ontvangen kwam van een deelnemer die tijdens de workshop meermaals aangaf niet van hamburgers te houden. Twee weken na de workshop belde hij op om ons te bedanken en te vertellen dat hij in het weekend met heel veel plezier hamburgers had gemaakt met zijn kinderen.

    Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

    20 - 500 personen

    Buitenkoken is teambuilding én lekker!
    Door bewust je producten te kiezen en deze goed te leren bereiden zul je merken dat alles beter smaakt. Het liefst halen wij onze biologische producten direct, samen met jou, van het land. Want dat is het mooiste wat er is; vers halen zodat je weet waar het vandaan komt.

    Je gaat dan zelf naar de plaatselijke boer, tuinderij, kaasmakerij of molen om de producten te scoren. En natuurlijk vertelt de boer graag over zijn bedrijf. Ook wildplukken uit de natuur is één van de mogelijkheden.

    Daarna gezellig aan de slag op één van onze prachtige locaties, om na het buitenkoken gezamenlijk na afloop te genieten van deze zeer bijzondere gerechten. 

    Er moet van alles gebeuren tijdens het buitenkoken, zoals vuur maken (en aan houden!), groenten snijden, kruiden zoeken en fijnstampen, vlees marineren, deeg maken, en nog veel meer. Dus ook buitenkoken is perfect in te zetten als teambuildingsdag.

    Ook combineren wij vaak het buitenkoken op houtvuur met een andere activiteit. Denk aan een GPS Experience, wandeling met de boswachter, een vergadering vooraf, training of een workshop.

    Wij hebben diverse buitenkook workshops, van stoer met veel vlees, tot vegetarisch of een Back to Basic kookworkshop. 

    Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

    20 - 500 personen

    Eten uit de streek is duurzaam. En in deze tijd wil iedereen graag duurzaam bezig zijn. Bij het workshop thema Streekbeleving bieden wij diverse buitenkook workshops aan waarbij wij werken met streekproducten uit die streek.

    En er zijn héél veel streken in Nederland. Gelukkig maar, want daardoor heb je in iedere streek weer een unieke kookworkshop.

    We starten met het hele team op een mooie locatie in een streek in Nederland.
    Na de koffie en thee volgt de uitleg van de dag. Het gezelschap wordt verdeeld in teams en ieder team heeft een smartphone en krijgt een unieke codenaam. Nadat je die hebt ingevoerd gaat de tocht beginnen.
    Op tandems, steps, of scooters gaan jullie op weg van locatie naar locatie. Bij elke lokale tuinderij of boer liggen heerlijke producten voor jullie klaar. En natuurlijk zal de ondernemer vertellen waarom hij/zij gekozen heeft voor biologische teelt en hoe hij of zij dat doet.
    Leuk, leerzaam en lekker!

    Wil je wildplukken onderweg? Ook dat is mogelijk. Onze wildplukster vertelt graag over haar passie van eten uit de natuur. En ook hier zal  het hele team oogsten uit de natuur. En daar maken wij weer een heerlijk gerecht van later op de dag.

    Elke Streekbeleving kunnen wij aanpassen aan jullie wensen. Veel is afhankelijk van de tijd en het budget uiteraard. Heb je de hele middag dan kunnen er gemiddeld twee of drie lokale boeren bezocht worden.

    Vraag gerust naar de mogelijkheden, wij denken graag met je mee voor een unieke kookworkshop.

    20 - 197 personen

    Smakelijk groepsuitje of bedrijfsuitje boeken met als hoofdingrediënt een rondje stevige culinaire teambuilding? Boek Wie is de Meesterchef van Huisbrand Events in elke stad in Nederland of België en ontdek welk team het beste kan koken. Altijd lekker en altijd gezellig! Ontdek de ware keukenprinsen- en prinsessen, vergeet heel even het competitieve element en neem een hapje van een paar delicatessen! Uiteraard Coronaproof!

    Tijdens dit spel gaat jullie in teams tegen elkaar strijden om de titel: ‘Meesterchef’. Jullie maken tijdens dit groepsuitje een culinair voor-, hoofd- en nagerecht met de beschikbare ingrediënten. Deze gerechten maken jullie voor het gehele gezelschap en worden met cijfers beoordeeld door onze professionele chefs en jullie allemaal. Het team met de hoogste score wint de 'Wie is de Meesterchef' hoofdprijs!

    Elk team maakt drie gerechten. Bij het bereiden van de gerechten krijgt ieder team hetzelfde hoofdingrediënt, voor de rest bent u vrij om te maken wat u wilt met de ingrediënten die aanwezig zijn in onze professionele kookstudio. Ga de strijd aan met uw collega’s, vrienden of familie en zorg ervoor dat u met de hoofdprijs naar huis gaat! Veel kookplezier!

    Inclusief:

    - Gebruik van moderne keukenapparatuur
    - Professionele begeleiding
    - Een geheel door jullie zelf bereid 3-gangen diner
    - Schorten
    - Leuke prijs voor het winnende team
    - Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

    Voor minder deelnemers reserveren?
    Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

    Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in en zet de juiste stad er ook even bij, zodat wij u direct de juiste informatie kunnen sturen!

    Prijs: €72,50 p.p. excl. BTW (vanaf 10 personen)

    15 - 400 personen

    Ook een chocolade-liefhebber? 

    Ontvangst
    Begin uw dag met een welkomstdrankje om daarna als een echte patissier aan de slag te gaan. 

    Workshop bonbons maken
    Onze deskundige patisser leert u de lekkerste bonbons of pralines te maken. De twee basistechnieken van het bonbons maken zijn het vullen en het ‘doorhalen’. In een handomdraai maakt u uw eigen goed gevulde bonbon doosje. Als vulling kunt u o.a. ganache, noten en zuidvruchten gebruiken. Na afloop van de workshop is het resultaat een doosje (circa 350 gram) vol heerlijke zelfgemaakte bonbons waarmee u goed thuis kunt komen.

    Diner
    Ter afsluiting geniet u samen van een heerlijk driegangen diner in het centrum van de stad. Hierbij heeft u per gang de keuze uit meerdere gerechten.

    Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in! Graag aangeven in het aanvraagformulier om welke stad het gaat, zodat wij direct de juiste informatie kunnen sturen.

    15 - 60 personen

    We beginnen de Master Chef Experience met een food quiz om het geheugen even op te frissen. Tijdens deze quiz wordt jullie kennis getest en gaan jullie blind proeven. Na deze quiz is het tijd voor de teamopdracht. Vanaf hier is het tijd om te koken en gaan jullie de strijd tegen elkaar aan om in één uur (per gerecht) het beste gerecht te bereiden. Jullie kunnen gebruik maken van verschillende ingrediënten en professioneel keukenapparatuur. De jury is aanwezig om jullie tips te geven en kijkt streng toe op jullie kookkunsten.

    Na het koken volgt dan ook de jurering. Jullie worden beoordeeld op hygiëne, samenwerken, presentatie en smaak. Als de jury er over uit is en haar oordeel heeft geveld is het tijd om ook zelf te proeven van jullie creaties. Alle gerechten worden geëtaleerd op tafel en nu is het tijd om ook elkaars gerechten te gaan proeven. De dag wordt afgesloten met een gezellige borrel en de bekendmaking van het team dat zich Master Chef mag noemen.

    Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in! 

    10 - 250 personen
    • Kwalitatief aanbod van uitjes
    • Direct contact
    • Unieke content van uitjes

    Van de BBQ workshop kun je flink wat aanste.. euh, opsteken
    De BBQ workshop begint met een gedeelte theorie. Onze pitmaster verteld je alles wat je maar wil weten over het BBQ-en. Waar moet je rekening mee houden als je een groot stuk vlees gaat roken? Welke groenten en fruit kan je op de BBQ bereiden? Wanneer gebruik je houtskool, en wanneer gebruik je briketten? Alle tips & tricks komen voorbij tijdens dit gedeelte. Je zult er achter komen dat de BBQ een enorm veelzijdig kookstel is! Kom met een lege maag naar deze workshop want je krijgt genoeg te proeven.

    Aan de slag!
    Een BBQ-workshop is geen workshop als je niet zelf achter de grill hebt gestaan. Jij en je collega’s gaan een volwaardig diner bereiden op onze BBQ’s en Smokers. Je zult diverse vlees-en visgerechten klaar maken, en we beginnen bij de basis. Je maakt je eigen marinades en kruiden-rubs. In twee of drietallen ga je te werk, en aan de hand van duidelijke recepten helpen we je op weg om jouw gerecht klaar te maken. Alle ingrediënten en materialen zijn voorhanden en als je hulp nodig hebt is de pitmaster er om alle vragen te beantwoorden. 

    Als je van plan bent om deze geweldige BBQ workshop te gaan boeken zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Geef uiterlijk een week van tevoren de dieetwensen van alle deelnemers door zodat wij rekening kunnen houden met alle gasten. De BBQ-workshop kan op vele locaties worden gehouden, echter moet er wel een plek zijn waar we buiten kunnen staan, het liefst gedeeltelijk overdekt. Is dit niet beschikbaar, dan denken wij graag met je mee. Met een tent komen we een heel end!

    Prijzen
    25 tot 30 personen € 69,50 p.p.
    31 tot 40 personen € 67,50 p.p.
    41 tot 50 personen € 64,50 p.p.
    50+ personen op aanvraag 

    Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u onderstaand formulier invullen.

    25 - 150 personen

    Wij garanderen u pastagerechten die de test met de gerechten uit het betere restaurant in Italië met glans doorstaan. Een en ander heeft te maken met het gebruik van uitsluitend versbereide producten van de hoogste kwaliteit. Wij beschikken over een uiterst gezellig kraam dat zowat op elke door u gekozen locatie kan geplaatst worden. Bovendien verzekeren wij u dat ons personeel, dat erg professioneel en zeer klantvriendelijk is, zich er volledig van bewust is dat hun inzet een wezenlijk onderdeel vormt van het doen slagen van uw event.

    Zeer concreet houdt ons pastafeest het volgende in: 

    Uitgebreid assortiment  
    Op jouw feest serveren wij 6 verschillende soorten pasta sausen, waarbij enkele zeer exquisiete, de een al lekkerder dan de ander. De sausen worden verdeeld met 3 verschillende pastasoorten (rigatone, fusili en volkoren) zodat ieder de grote variëteit aan pasta’s kan appreciëren. Ieder eet in ieder geval zoveel hij/zij wil. Op vraag voorzien wij ook lactose – of glutenvrije pasta’s. 

    • Presentatie
      Wij plaatsen de pastabar, als je dat wenst, zo dicht mogelijk bij de genodigden. De pasta’s worden aangeboden aan onze mooi uitgestalde buffettafel. Op de tafel plaatsen wij kartonnen bekers, servetten, verse kruiden en garnituur. Het koken en verdelen van de pasta’s neemt een 1,5 à 2 uur in beslag.

    • Op diverse locaties
      Onze mobiele kramen staan gemonteerd op een zeer handig transportplatform, hierdoor speelt de ondergrond (bv los grind) of een eventuele smallere doorgang (wij hebben slechts 70cm breedte nodig) geen rol.
    • Aanvullend
      Wij kunnen, indien je dat wenst, jouw event op een nog uitgebreidere manier verzorgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het voorzien in aperitiefhapjes en desserts. De klant is koning en in overleg is veel mogelijk.

    • Tarieven
      Minimum budget van € 476,00 (incl. BTW). In dit budget is inbegrepen: huur foodkraam, personeel, transport, prijs gerechten).

    Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u onderstaand formulier invullen.

    20 - 500 personen

    Over deze pagina

    Bedrijfsuitjes organiseren in Maastricht begint bij WegmetdeBaas.nl. Of u nu op zoek bent naar actieve bedrijfsuitjes, teamuitjes of workshops: op WegmetdeBaas vindt u altijd het bedrijfsuitje dat u zoekt. Uiteraard zijn de uitjes Coronaproof! Om de zoekresultaten te verfijnen, kunt u gebruik maken van "Uitgebreid Zoeken" links op de site. Hier kunt u uw regio invoeren, rubrieken kiezen, en het aantal personen opgeven om direct de meeste passende uitjes te bekijken!