Diverse bedrijfsuitjes in Nederland

Filteren

Filters

Tips voor de leukste teamuitjes deze lente!
Spel & Ontspanning
City & Beachgames
Sportief & Actief
Workshops
Creatieve uitjes
Teambuilden
Eten, Drinken, & Feesten
Incentives/ buitenlandse reizen
Online
Zoekwoord
Zoekwoord
Gebied
Personen 0+
0
0
500
0500+
  • Kwalitatief aanbod van uitjes
  • Direct contact
  • Unieke content van uitjes

De Utrecht Photo Challenge is een 100% offline speurtocht in Utrecht. Bedacht door een Utrechtse local vanuit een passie voor de stad Utrecht, fotografie en spelletjes.

In teams gaan jullie op pad, gewapend met een plattegrond en een Polaroidcamera. De plattegrond brengt je naar onze favoriete plekjes in de stad. Laat je teamleden poseren en scoor punten door de voorbeeldfoto zo goed mogelijk na te maken, met een Polaroidcamera! Klinkt makkelijk? Om alle punten te scoren moeten de juste elementen terugkomen op jullie foto's. Denk aan een accessoire, een bootje, of zelfs een hond... :-)

Wat de Utrecht Photo Challenge uniek maakt
  • Even geen scherm. Eindelijk een stadsspel zonder app, mét menselijk contact.
  • Een fysiek aandenken. Jullie herinneringen liggen voor altijd vast op de Polaroids!
  • Alleen in Utrecht. Ontdek de mooiste onbekende plekjes, ook voor locals!

Wij zorgen voor...

  • Een enthousiaste spelbegeleider
  • Het spelmateriaal voor ieder team, waaronder 10 Polaroidfoto's per team
  • En verrassende prijs voor het winnende team!
Praktische informatie
  • Totale duur: 2,5 uur
  • Prijs: 29,99 p.p. ex. btw (inclusief alles!)
  • Groepsgrootte: 8 - 120. Grotere groep? Neem contact met ons op, dan maken wij routes bij!
  • Taal: Engels of Nederlands
  • Bekijk onze reviews op Google!

Interesse? Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in! Weten jullie het tijdstip dat jullie willen starten al? Dan kan dit vast doorgegeven worden op dit formulier.

Over ons
Ik ben Nathalie en ik richtte de Utrecht Photo Challenge op in februari 2020.

Inmiddels is de Challenge gegroeid en staat er een heel team klaar voor jullie! Als jij een challenge boekt, word je persoonlijk begeleid door een van onze game leaders. Want in een tijd waarin interactie zich steeds meer online plaatsvindt, geven we jou een complete offline ervaring. 

8 - 120 personen

Deze interessante en gegarandeerd succesvolle personeelsreis naar Marrakech zit bomvol activiteiten. De gasten verkennen met diverse vervoersmiddelen de bezienswaardigheden rond Marrakech, hebben volop gelegenheid tot sporten en beleven een spannende speurtocht door een van de levendigste souks ter wereld!

Verwen uw collega’s of relaties met deze sprookjesachtige 4-daagse incentivereis naar Marrakech! Er is weinig tijd, dus deze wordt optimaal benut tijdens het programma! Tijdens vier dagen quality-time zullen de deelnemers een zeer bijzonder openluchtplein, een ommuurde Medina en een palmentuin bezoeken. Ook zullen ze een quadtocht door de bergen doen, dromedarisrijden en diverse spannende diners op unieke locaties beleven.

Er wordt gelogeerd in een uitstekend all-inclusive resort in het hartje van de stad welke op loopafstand ligt van de belangrijkste bezienswaardigheden en met uitzicht op het beroemde Jeema el Fna plein. Dit plein lijkt een groot openluchttheater met zijn slangenbezweerders, vuurvreters, verhalenvertellers en talloze eettentjes. Hier krijgen de gasten het gevoel dat ze in een Indiana Jones-film terecht zijn gekomen. De gasten worden verdeeld in teams voor een spannende speurtocht door de souks.

Op culinair gebied beleven de deelnemers grote variatie. Zo wordt er gegeten in een fraaie riad: (een traditioneel Marokkaans huis) waar een typisch Marokkaanse lunch wordt geserveerd. De grote zachte ‘wegzak’ kussens op de binnenplaats zijn heerlijk om bij te kunnen komen van alle drukte buiten in de Medina. Bij het afscheidsdiner wordt er een wervelende show verzorgd met muzikanten uit het Atlasgebergte en buikdanseressen treden op, terwijl de gasten genieten van de plaatselijke specialiteiten. Een afsluitende paardenshow lijkt uit de wonderlamp van Alladin getoverd te zijn.

Incentive Direct organiseert ook jubileumreizen naar Spanje, Dubai, Ierland, Malta, Hongarije, Duitsland, Schotland, IJsland, Turkije, Italie, Portugal en talloze andere bestemmingen.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in!

10 - 1000 personen

Verken de kracht van eenheid terwijl de energie pulst en het ritme weerklinkt in jouw team. Tijdens deze dynamische en plezierige workshop ontdek je in enkele doeltreffende stappen de kunst van het spelen van een meeslepend samba-ritme. Een ervaring die niet alleen klinkt als muziek in de oren, maar ook zorgt voor een ongekende verbinding binnen het team.

Deze activiteit is gewijd aan het gezamenlijk bouwen van ritme: een kunst die draait om samenwerken, luisteren, afstemmen en als team een solide muzikale basis leggen. Het lijkt misschien uitdagend, maar met deskundige begeleiding wordt het een haalbare en onvergetelijke ervaring.

Voor wie: écht voor iedereen
Duur: 45-75 minuten, in overleg. 
Locatie: Overal mogelijk, ook buiten. Benodigheden: Helemaal niets, bij meer dan 70 deelnemers vragen we jullie een draadloze headset ter beschikking te stellen.

"Een hele leuke workshop, zeer enthousiast begeleidt. Ongelooflijk om te zien hoe we met een grote groep al snel een goed ritme met verschillende variaties konden maken. Wij hadden deze activiteit als teambuilding en dat was zeer geslaagd!" Waarderingscijfer: 10 
Marieke G. (Catharinaziekenhuis Eindhoven)  (bron: klantenvertellen.nl)
 
"Super leuke energizer voor op een evenement. Mooi om de dag mee af te sluiten. En Marnix doet het echt fantastisch!”. Waarderingscijfer: 10 Emel T. (ING)  (bron: klantenvertellen.nl)

Meer informatie over dit uitje? Mail ons via het formulier of bel ons. We praten heel graag even verder! Vervolgens heb je razendsnel een offerte per mail. 

15 - 750 personen

Zijn jullie op zoek naar wat meer uitdaging? Kies dan voor onze Rally Speurtocht! Aan de hand van een kaart en coördinaten zoeken jullie je weg door het mooie polderlandschap van de Alblasserwaard. De rally speurtocht is te rijden in een vrolijke 2CV (ook wel een lelijk eendje genoemd) een Volkswagen Kever of een retro Volkswagenbusje.

Jullie rijden langs idyllische Hollandse landschappen met groene weilanden, pittoreske dorpjes en rustige rivieren. Bij ieder coördinaat waar jullie naartoe rijden, moeten jullie een vraag beantwoorden. Voor ieder correct antwoord krijgen jullie aan het einde van de dag een punt. Daarnaast zijn er nog een aantal extra opdrachten voor onderweg waar bonuspunten mee veriend kunnen worden. Het team dat de meeste punten weet binnen te slepen, gaat er met de winst vandoor!

Hoe ziet jullie dag eruit?

  • Ontvangst met koffie/thee en wat lekkers in onze gezellige showroom.
  • Uitleg van de rally en het rijden in een 2CV, Volkswagen Kever en/of Volkswagenbus.
  • Jullie avontuur kan beginnen! Om de beurt mogen alle teams vertrekken.
  • Optioneel: Jullie kunnen ervoor kiezen onderweg een gezamenlijke pauze te houden voor een kopje koffie of een lekkere lunch. Als jullie dit van tevoren aan ons doorgeven, kunnen wij dit punt opnemen in de route.
  • Vervolg jullie weg om de laatste vragen te beantwoorden.
  • Bij terugkomst staat er een drankje met wat lekkers voor jullie klaar.
  • Tot slot volgt er een heuse prijsuitreiking!

Start- en eindtijden kunnen in overleg vastgesteld worden. Jullie bepalen het programma!

Let op! De rally speurtocht is vanwege het wedstrijdelement te rijden vanaf minimaal 2 gehuurde oldtimers.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

4 - 160 personen

Bij een tuin der paradoxen wordt uw groep voor een ’totaaluitdaging’ geplaatst, het openen van een tiental Indonesische hardhouten kisten. Het halen van deze uitdaging is het doel! De combinatie van verschillende activiteiten en één gezamenlijk doel maakt deze game mischien wel de krachtigste teambuilding game die we hebben.

Om de kisten te kunnen openen moet men op zoek naar allerlei verschillende opdrachten. De opdrachten maken aanspraak op verschillende disciplines. Creatief, sportief, cognitief, zelfs culinair of spiritueel. Hoe gebruikt men de verschillende kwaliteiten die in de groep aanwezig zijn? Een planmatige aanpak kan leiden tot een snel resultaat…..maar ook de weg is het doel! 

Dit bedrijfsuitje/ teamuitje kan zowel indoor als outdoor plaatsvinden.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in!

20 - 500 personen

1 dag zeilen
1 dag zeilen met de specialist in dagtochten.  We verhuren tjalkjacht Carpe Diem (15 – 40 passagiers) en vier Klasse Tjalken en Klippers (40 – 120 passagiers). De schepen zijn speciaal ingericht voor één dag zeilen op het Markermeer en vertegenwoordigen de top van de branche. Voor groepen vanaf 15 tot 120 personen.

1 dag of middag zeilen
Kies 1 dag zeilen of een middag zeilen met Carpe Diem Sailing voor een compleet verzorgde, actieve en ontspannen zeildag. De bemanning ontvangt u met Brabantse gastvrijheid en humor. Als gast wordt u uitgenodigd met de schipper en de matroos het schip te zeilen. Doe actief mee met het zeilen of geniet van de activiteiten om u heen.

Genieten van één dag zeilen
We organiseren met veel plezier zeildagen sinds 1983. Naast het zeilen beiden we heerlijke lunches en barbecues. Onze gasten beoordelen 1 dag zeilen met vijf sterren in Google Reviews***** . Uw dag zeilen  laten organiseren door Carpe Diem Sailing betekent dat u zelf kunt ontspannen en genieten van uw zeildag op het water.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

15 - 120 personen

Ben jij opzoek naar een echte uitdaging voor je bedrijfsuitje! Dit zijn de Highland games, kruip in de huid van een echte Schot en laat zien dat jij de sterkste bent. 

Ga samen in twee teams de strijd aan! Je speelt een aantal opdrachten tegen elkaar die verzorgt worden op een van onze locaties.

Ook al wordt het vaak gespeelt door stoere mannen, de Highland games zijn zo aangepast dat iedereen mee kan spelen. Deze activiteit duurt gemiddeld tussen de 1 en 2,5 uur. Tijdens deze activiteit speel je zes verschillende opdrachten die uiteraard te maken hebben met de echte Schotse Highland games.

Tijdens deze opdrachten worden er natuurlijk verschillende skills gemeten. Zoals welk team is het snelste, wie het sterkste en welk team is het behendigst. Het team dat de meeste spellen weet te winnen heeft uiteraard gewonnen. 

Was het een geslaagde dag? Dan is het ook mogelijk om de dag lekker af te sluiten met verschillende horeca mogelijkheden op onze locatie.

Wil je graag meer informatie, of een vrijblijvende offerte ontvangen vul dan het aanvraagformulier in. 
Kies voor dit uitje en ervaar zelf een onvergetelijk en leuk dagje uit bij Fundustry Adventures!

8 - 1000 personen
  • Kwalitatief aanbod van uitjes
  • Direct contact
  • Unieke content van uitjes

Sloepvaren en e-chopper tour voor outdoor teambuilding
Het perfecte outdoor teambuilding uitje voor iedereen die wel wat frisse lucht kan gebruiken! Tijdens te land ter zee wordt de e-chopper tour afgewisseld met sloepvaren. Met behulp van onze interactieve route rijdt de ene groep eerst met de e-choppers via Eilandpolder en de Rijp naar Spijkerboor. Tijdens deze route van zo’n dertig kilometer kijk je in een kleine anderhalve uur je ogen uit. En extra leuk: de andere groep vaart ondertussen via Oost- en West-Graftdijk naar Spijkerboor. Wie komt er als eerste aan? Dat is het mooie aan deze outdoor teambuilding!

Bij aankomst wisselen de groepen om, zodat de motormuizen varend terug gaan en vice versa. Aan boord van de sloepen zijn hapjes en drankjes aanwezig om de lekkere trek te stillen. Terug in Uitgeest wordt deze dag afgesloten met een overheerlijke, luxe barbecue!

Voor degene die niet in het bezit zijn van een rijbewijs kunnen we onze stoere e-Fatbikes* inzetten, deze hebben zo goed als dezelfde snelheid als de e-Choppers.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

20 - 150 personen

In de modder spelen! Ben jij op zoek naar een 4x4 kick?

Tijdens het terreinrijden kom je erachter in onze eigen Land Rover Defenders! Onze Land Rover Defenders zijn geprepareerd voor het zware werk. Denk hierbij aan modderbanden, differentieelbescherming(en), keienplaat, rock sliders en een lier!

4X4 Terreinrijden
De Land Rover Defender(s) 90 & 130 met instructeur(s) staan klaar om van start te gaan.

Voordat de gasten zelf plaats nemen achter het stuur is er een gedegen instructie en uitleg. Vervolgens rijdt de instructeur een demonstratie over het speciale, geaccidenteerde terrein met diverse hindernissen.

Na de demonstratie is het de taak aan de gasten zelf om de Land Rover foutloos over het Off Road Parcours te sturen. Op het Off Road Parcours worden de bestuurders geconfronteerd met de eigen vaardigheden en hun enthousiasme.

Het Off Road Parcours betreft een technisch (modderig) parcours met diverse obstakels/hindernissen zoals; sideslopes, waterbakken, beklimmingen, afdalingen en (bijna onmogelijke) uitdagingen in verschillende moeilijkheidsgraad.

Uiteraard is het ook mogelijk om het programma uit te breiden met diverse (team)opdrachten. Denk hierbij aan:

-          Pikettenrally
-          Blind Coaching
-          Land Rover Transport
-          Reservewielopdracht
-          Life Line

De (team)opdrachten zijn op basis van aanvraag.

Na de activiteiten is er de mogelijkheid om een warme douche te nemen en zo fris naar huis te gaan of te beginnen aan de borrel of het diner.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

4 - 60 personen

Doel van het spel is om als team van hackers een speciale misse uit te voeren: een jongen bevrijden uit de virtuele wereld. 

The Infinite Loop is een VR-game dat speciaal is ontwikkeld om teams efficiënter te laten werken. VR is hiermee niet een doel op zich maar een handig hulpmiddel om tot effectieve communicatie te komen binnen teams. 

Degene met de VR bril op betreedt de virtuele wereld en wordt geconfronteerd met een gesloten deur die alleen open gaat als de juiste code wordt gevonden. De code wordt gevonden door het oplossen van raadsels. Dit kan alleen door samen te werken met de hackers in het team die aanvullende informatie hebben. Twee werelden komen samen!

De VR bril rouleert tussen de deelnemers. De aanwijzingen uit de virtuele wereld moeten zo goed mogelijk worden overgebracht naar de andere teamleden in de echte wereld. Dit kan alleen door een zeer effectieve communicatie en een grote mate van inlevingsvermogen. Alle deelnemers hebben een ware 'growth mindset' nodig om de oplossingen te vinden.  

De teams gaan op zoek naar de meest efficiënte manier om de verschillende uitdagingen op te lossen. Door tijdens het spel te blijven leren, continue feedback te geven en het doorvoeren van kleine veranderingen in het proces wordt het team steeds beter en sneller. De principes van LEAN management komen op een speelse manier aan bod. 

Teambuilding effecten van The Infinite Loop:
Een teambuilding programma moet vooral leuk en inspirerend zijn. Daarnaast oefenen we vaardigheden in het programma die je ook in je werk nodig hebt. De belangrijkste op een rij: 

√ Empathie en inlevingsvermogen vergroten
√ Samenwerking tussen teams verbeteren
√ Probleemoplossend vermogen
√ Effectieve communicatie

The Infinite Loop is een hightech spel dat laat zien dat de menselijke factor onmisbaar is en dat goed samenwerken alléén kan door je in te leven in de ander.

20 - 1000 personen

Een bloedstollend cyberavontuur: Gehackt!
Een hackers collectief heeft de volledige macht over uw systemen en zit vanaf nu letterlijk aan de knoppen binnen uw bedrijf. De cybercriminelen willen geld zien (in bitcoins). Anders zullen de represailles bijzonder onplezierig zijn: alle betalingsverkeer zal worden platgelegd en niemand binnen uw team krijgt deze maand zijn of haar salaris. Gelukkig komt er hulp. Maar wel uit een heel onverwachte hoek... een veroordeelde meesterhacker!

Een bijna levensechte situatie, die vraagt om onmiddellijke actie vraagt. Aan uw team de taak om in recordtempo voldoende geld (bitcoins) te verzamelen om aan de keiharde eisen van de hackers te kunnen voldoen. Allemaal door middel van foto, video, minigames, vraag en denk opdrachten. Gewapend met een ipad gaat u met uw team op pad om er voor te zorgen dat de controle over uw onderneming aan het einde van de dag weer in vertrouwde handen is. Inderdaad: Een dag vol actie, uitdaging met uw team als middelpunt van een cyberavontuur.

Meer info
Het geëiste geld (bitcoins) verdient u door een route te volgen die de ipad aangeeft. Onderweg jaagt u op verschillende challenges die in uw scherm verschijnen. Door deze challenges te voltooien ontvangt u bitcoins. Maar let op! Op sommige plaatsen in de stad ligt een booby trap. U kunt realtime de score van uw team en de andere teams volgen. U kunt chatten met de andere teams, communiceren met de meesterhacker en uw collega's dwarsbomen door ze te trakteren op ludieke gadgets, zoals een gebroken scherm.

Snel want de tijd tikt weg: u heeft maar 2,5 uur.

Niet alleen FUN, ook bewustwording:
U hoeft geen computer of internetaansluiting te hebben om slachtoffer te worden van cybercrime. Zo bevatten de meeste telefoons en bankpassen computerchips, die kunnen worden gemanipuleerd door cybercriminelen. Maar ook bedrijfssystemen, moderne auto's en chipkaarten zijn vatbaar voor cybercrime. Voor het plegen van cybercrime gebruiken criminelen speciale apparatuur en software. Digitale veiligheid is niet te garanderen, maar u kunt zich er wel tegen wapenen. Tijdens de game proberen wij de deelnemers hier op ludieke wijze bewust van te maken.

                         
Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u het aanvraagformulier invullen.

Leuk als teamuitje, personeelsuitje of bedrijfsuitje!

25 - 900 personen

Maken jullie aanspraak op De Erfenis van 2 Miljoen?!

Jullie suikeroom “Bill Metgeld” is heen gegaan en laat zijn erfenis na. Helaas niet aan jullie allemaal maar aan slechts één van jullie! Hij wil dat slechts de beste beschikking krijgt over zijn geld. Aan jullie dus de taak om te bewijzen dat jullie de beste zijn!

Dit is jullie kans om een grote som geld te verdienen. De taak is simpel: Bill wil dat jullie bewijzen dat jullie een echte “Metgeld” zijn. Daarom krijg je de beschikking over een som geld die zo snel mogelijk goed besteed moet worden en die jullie naar de Erfenis zal leiden. Race tegen elkaar door een stad naar keuze en voer zo snel en origineel mogelijk de ludieke opdrachten uit die jullie doorkrijgen via jullie telefoon!

Wat staat jullie te wachten tijdens City Game De Erfenis?
City Game De Erfenis begint rustig. Onder het genot van een kop koffie, thee of glaasje fris, krijgen jij en je groep een uitgebreide speluitleg. Daarna vormen we teams en na een laatste strategische briefing gaat het hele gezelschap de stad in.

Via je mobiel krijg je diverse opdrachten en vragen door. Deze voer je uit of beantwoord je. Ook kun je fotopunten scoren voor extra aanwijzingen door bepaalde objecten in de stad te lokaliseren en op foto vast te leggen. Des te meer aanwijzingen, des te groter de kans dat je als eerste de erfenis vindt.

Na afloop van het spel verzamelen jullie je bij het startpunt. Onder genot van een drankje (koffie, thee of fris) wordt de uitslag berekend en het winnende team bepaald.

Vul voor meer informatie onderstaand aanvraagformulier in! 

6 - 5000 personen

Het Jachtseizoen is geopend! Lukt het jullie om 2 uur lang uit de handen te blijven van jullie achtervolgers? Een supergaaf achtervolgingsuitje!

Speel met collega’s, vrienden of familie dit uitdagende kat- en muisspel: hoe blijf je uit de handen van jullie achtervolgers? Jullie krijgen een voorsprong van 10 minuten. Om de 10 minuten krijgen je achtervolgers de live positie door waar jullie zijn. Jullie mogen je niet verstoppen in gebouwen, niet 2 keer dezelfde route lopen, maximaal 10 minuten hetzelfde vervoersmiddel gebruiken en het stadscentrum niet uit! Alles wordt gps getrackt! Moge de beste winnen….. Let the games begin!


Wat staat je te wachten tijdens het Jachtseizoen?

Bij ontvangst krijg je eerst een welkomstdrankje. Er volgt een uitgebreide uitleg over het spel. Vervolgens worden de teams samengesteld, zodat je weet met wie je de strijd aangaat. Dan verdwijnen de teams. Door middel van de eerste live positie gaan de achtervolgers achter de teams aan. Door logisch nadenken, informatie in te winnen en slimmer te zijn dan je tegenstander kun je de teams te pakken krijgen! Maar er zijn meerdere manieren om de teams op te sporen! Lukt het de teams om uit de handen van de achtervolgers te blijven? Een super gave interactieve city game…

Aan het einde van het spel keer je terug naar het ontvangstpunt. Onder genot van een laatste drankje volgt de prijsuitreiking van het winnende team!

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u het aanvraagformulier invullen.

8 - 5000 personen

Monopoly is door Uitjes.nl in een nieuw stedenjasje gegoten. Het gaat er nu om dat u tussen de heerlijke gerechten door de verschillende straten van een stad naar keuze weet te veroveren door middel van opdrachten. Hier zijn keiharde euro's mee te verdienen, maar het kan u net zo makkelijk ook de kop kosten! Slaapt u onder een brug of bemachtigd u het mooie stadhuis?! Dit spel gaat om macht, geld, creativiteit en samenwerking; een samenwerking die tijdens het voorgerecht al besproken kan worden met uw teamleden.
 

Van al dat veroveren krijgt u natuurlijk honger, dus hup, op naar de nieuwe locatie voor het hoofdgerecht. Welk team had die straat al veroverd en komt als eerste aan? Buikjes rondgegeten? Snel de stad weer in voor de verdere veroveringstocht!


Inclusief:
- Professionele begeleiding
- Fotocamera
- Kennis over de stad
- Teambuilding
- Spelmaterialen
- Prijsuitreiking
- Prijs voor de beste bankier
- Prijs voor het winnende team
- Driegangendiner op twee verschillende locaties


Monopoly Streets is natuurlijk niets zonder de welbekende Monopoly KANS- en Algemeen Fonds kaarten. Wordt u aangeslagen voor Straatgeld? Vervalt uw Bouwverzekering? Of misschien een vergissing van de bank in uw voordeel? Het kan in een klap alle kansen weer doen keren!
 

Denkt u uiteindelijk genoeg te weten over de stad om de bonussen binnen te halen? Dan kan u daar in het eindspel van profiteren. Of niet en dan belandt u, net zoals bij het bordspel, in de stadsgevangenis! Uiteindelijk komt alles tot een spannende ontknoping tijdens het heerlijke dessert op wederom een nieuwe locatie. Wie gaat er met de prijs voor beste bankier vandoor en welk team gaat stadloos ten onder? Het is alles of niets vandaag!


Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u onderstaand formulier invullen.

20 - 250 personen

Wanneer je volop wilt genieten met hilarische momenten tijdens een heerlijk diner is de “Ik hou van Holland Dinerquiz” een optimaal programma.

Wanneer het voorgerecht is geserveerd maken wij ons klaar voor de 1e spelronde. Diverse onderdelen komen aan bod; Petje op petje af, algemene vragen en muziek fragmenten. Vervolgens wordt het hoofdgerecht geserveerd waarna we weer verder gaan met de 2e ronde. Hier zullen de hilarische momenten parten gaan spelen. Tv Tunes, Meezingers en originele spelen komen naar voren. Een avond die u niet meer vergeet.

Als slagroom op de taart spelen we de finale en wordt het winnende team gefeliciteerd met de originele Toon Vertier wijn.

Einde programma.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

30 - 250 personen

Over deze pagina

Het is weer tijd voor een uitje in Nederland! Maar wat gaan we dan doen? De een wil iets sportiefs terwijl de ander het liever rustig aan doet. Het is altijd lastig om weer iets te bedenken wat iedereen leuk vindt. WegmetdeBaas kan u hierbij helpen! Wij hebben heel veel diverse uitjes verzameld op onze site. Voor iedereen is er wel een bedrijfsuitje in Nederland te vinden. Veel aanbieders kunnen ook een mix aanbieden van rustige en actieve bedrijfsuitjes. Zo kunt u iedereen een plezier doen met het geplande bedrijfsuitje. Tevens zijn bedrijfsuitjes in Nederland ook een uitstekende gelegenheid om het team nog hechter te maken. Bij vele bedrijfsuitjes draait het om samenwerking en een goede communicatie. Dat alles uiteraard in een informelere setting dan normaal. Een bedrijfsuitje in Nederland is goed om te doen, ook ten tijde van een crisis. Bedrijfsuitjes bevorderen de sfeer en motiveren het personeel. Doe daarom uw voordeel met onze site en ga snel op zoek naar leuke bedrijfsuitjes in Nederland. U kunt direct contact opnemen met de aanbieder van een bedrijfsuitje. Zij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen om uw vragen te beantwoorden. En of u nu in Amsterdam een bedrijfsuitje wil plannen, in Maastricht, Nijmegen, Groningen, Rotterdam.. Of juist in een kleinere gemeente, u vindt het allemaal op WegmetdeBaas!