The Infinite Loop - Stap in het Metaverse!

  • windshift CATALYST
  • 20 - 1000 personen
  • 11032
  • Beschrijving

The Infinite Loop is het eerste Virtual Reality spel dat speciaal is ontwikkeld om teams efficiënter te laten werken. VR is hiermee niet een doel op zich maar een handig hulpmiddel om tot effectieve communicatie te komen binnen teams. 

Doel van het spel is om als team van hackers een speciale misse uit te voeren: een jongen bevrijden uit de virtuele wereld. 

Degene met de VR bril op betreedt de virtuele wereld en wordt geconfronteerd met een gesloten deur die alleen open gaat als de juiste code wordt gevonden. De code wordt gevonden door het oplossen van raadsels. Dit kan alleen door samen te werken met de hackers in het team die aanvullende informatie hebben. Twee werelden komen samen!

De VR bril rouleert tussen de deelnemers. De aanwijzingen uit de virtuele wereld moeten zo goed mogelijk worden overgebracht naar de andere teamleden in de echte wereld. Dit kan alleen door een zeer effectieve communicatie en een grote mate van inlevingsvermogen. Alle deelnemers hebben een ware 'growth mindset' nodig om de oplossingen te vinden.  

De teams gaan op zoek naar de meest efficiënte manier om de verschillende uitdagingen op te lossen. Door iteratief leren, continue feedback te geven en het doorvoeren van kleine veranderingen in het proces wordt het team steeds beter en sneller. De principes van LEAN management komen op een speelse manier aan bod. 

Teambuilding effecten van The Infinite Loop:
Een teambuilding programma moet vooral leuk en inspirerend zijn. Daarnaast oefenen we vaardigheden in het programma die je ook in je werk nodig hebt. De belangrijkste op een rij: 

√ Empathie en inlevingsvermogen vergroten
√ Samenwerking tussen teams verbeteren
√ Probleemoplossend vermogen
√ Effectieve communicatie

The Infinite Loop is een hightech spel dat laat zien dat de menselijke factor onmisbaar is en dat goed samenwerken alléén kan door je in te leven in de ander.

Ligging uitje

The Infinite Loop kan overal worden gespeeld, als het maar binnen is:

  • Bij jullie op kantoor
  • Tijdens een vergadering of congres
  • In een bedrijfskantine
  • Bij een horecagelegenheid

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!