Personeelsreis naar Marrakech in Marokko

  • Incentive Direct
  • 10 - 1000 personen
  • 10508
  • Beschrijving

Deze interessante en gegarandeerd succesvolle personeelsreis naar Marrakech zit bomvol activiteiten. De gasten verkennen met diverse vervoersmiddelen de bezienswaardigheden rond Marrakech, hebben volop gelegenheid tot sporten en beleven een spannende speurtocht door een van de levendigste souks ter wereld!

Verwen uw collega’s of relaties met deze sprookjesachtige 4-daagse incentivereis naar Marrakech! Er is weinig tijd, dus deze wordt optimaal benut tijdens het programma! Tijdens vier dagen quality-time zullen de deelnemers een zeer bijzonder openluchtplein, een ommuurde Medina en een palmentuin bezoeken. Ook zullen ze een quadtocht door de bergen doen, dromedarisrijden en diverse spannende diners op unieke locaties beleven.

Er wordt gelogeerd in een uitstekend all-inclusive resort in het hartje van de stad welke op loopafstand ligt van de belangrijkste bezienswaardigheden en met uitzicht op het beroemde Jeema el Fna plein. Dit plein lijkt een groot openluchttheater met zijn slangenbezweerders, vuurvreters, verhalenvertellers en talloze eettentjes. Hier krijgen de gasten het gevoel dat ze in een Indiana Jones-film terecht zijn gekomen. De gasten worden verdeeld in teams voor een spannende speurtocht door de souks.

Op culinair gebied beleven de deelnemers grote variatie. Zo wordt er gegeten in een fraaie riad: (een traditioneel Marokkaans huis) waar een typisch Marokkaanse lunch wordt geserveerd. De grote zachte ‘wegzak’ kussens op de binnenplaats zijn heerlijk om bij te kunnen komen van alle drukte buiten in de Medina. Bij het afscheidsdiner wordt er een wervelende show verzorgd met muzikanten uit het Atlasgebergte en buikdanseressen treden op, terwijl de gasten genieten van de plaatselijke specialiteiten. Een afsluitende paardenshow lijkt uit de wonderlamp van Alladin getoverd te zijn.

Incentive Direct organiseert ook jubileumreizen naar Spanje, Dubai, Ierland, Malta, Hongarije, Duitsland, Schotland, IJsland, Turkije, Italie, Portugal en talloze andere bestemmingen.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Marrakech, Marokko
ca 4 uur vliegen vanaf Amsterdam.

Prijsindicatie:
€ 1.225,- per deelnemer

Trefwoorden
Incentive, reizen buitenland, groepsreizen Europa, groepsuitjes, teamuitstapjes, stedentrips, bedrijfsuitjes buiten nederland, zakenreizen, personeelsfeesten in het buitenland, actieve reizen, ontspannende groepsreisjes, teambuilding, incentivebureau, incentive organiseren, personeelsreizen, personeelsuitjes, uitstapjes.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!