Personeelsuitje

Filteren

Filters

Tips voor de leukste teamuitjes deze lente!
Spel & Ontspanning
City & Beachgames
Sportief & Actief
Workshops
Creatieve uitjes
Teambuilden
Eten, Drinken, & Feesten
Incentives/ buitenlandse reizen
Online
Zoekwoord
Zoekwoord
Gebied
Personen 0+
0
0
500
0500+
 • Kwalitatief aanbod van uitjes
 • Direct contact
 • Unieke content van uitjes

Verras uw collega’s met iets compleet nieuws!

Ervaar nu om een echte American Football speler te zijn!

Tijdens onze sportieve workshop voor jullie bedrijfsuitje komen alle onderdelen van het American Football aan bod. Denk aan gooien, vangen en natuurlijk ook tackelen! Dit alles gebeurt uiteraard op een zeer gecontroleerde en veilige manier.  American Football is de mooiste teamsport ter wereld, wij organiseren bedrijfsuitjes zodat u met uw team dit ook kunt gaan ervaren. Een actieve en bijzondere introductie van de ultieme teamsport en dus ideaal voor teambuilding doeleinden. 

Beleef samen alle onderdelen van de mooiste sport ter wereld. Heb jij een talent om die "gekke" ovale bal te gooien? Ben jij de Quarterback die we zoeken voor de volgende oefening? Laat al je frustratie gaan en maak een tackle op één van de tacklebags. Duw samen de blockmachine naar achteren. Daag elkaar uit en ga de "Battle" aan. Tijdens de grote pauze zullen de instructeurs jullie vertellen over de regels van het spel, de vele verschillende tactieken en hun eigen ervaringen. 

De deelnemers krijgen allemaal een volledige American Football outfit aan, dus schouderbescherming, helm en natuurlijk de kenmerkende "warrior stripes" onder de ogen.  Dit zorgt gegarandeerd voor mooie, grappige en leerzame momenten voor de groep. 

Ons uiteindelijke doel is jullie een unieke en leuke introductie bezorgen aan deze mooie sport die ons zelf zo veel plezier heeft gegeven! Al onze instructeurs zijn huidige of ex-American football spelers die graag hun passie aan jullie overbrengen. 

Uniek,sportief en zeer geschikt voor bedrijfsuitjes (teambuilding). De clinics worden op maat gemaakt en wij zorgen altijd voor een enorm leuke, sportieve ervaring! De clinic is zo ingericht dat het voor iedereen geschikt is; jong/oud/man/vrouw/sportief/minder sportief, voor iedereen is een plek in het veld. 

Achteraf bieden wij een drankje aan en kunnen wij gezellig napraten over de ervaring. 

Een ding is gegarandeerd, iedereen stapt met een grote glimlach het veld af! 

Nog niet overtuigd? Deze groepen gingen jullie voor. https://www.footballclinics.nl/reviews

Lees hier meer over hun ervaringen of check de reviews op google.  

Wij zijn erg trots dat wij in al deze jaren alleen maar 5 ster reviews hebben ontvangen. 

Hopelijk tot snel op het veld! 

Team Pro Football Clinics 

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

8 - 100 personen

Ontdek de kunst van klei tijdens dit creatieve teamuitje! Laat je inspireren terwijl je samen boetseert en klei tot leven brengt. Een unieke ervaring die teamwork en creativiteit stimuleert!

Workshop Pottenbakken en Boetseren:
* Activiteiten: Draaien op de pottenbakkersschijf en rouleren met boetseren.
* Elk deelnemer krijgt de kans om te draaien op de pottenbakkersschijf.
* Twee objecten per persoon worden afgebakken en geglazuurd.

Workshop Boetseren:
* Activiteiten: Boetseren met verschillende technieken, gebruik van een plakkenwals voor het maken van tegels, gebruik van kleislibs voor decoratie, en werken met verschillende kleuren klei.
*Twee objecten per persoon worden afgebakken en geglazuurd. 

Workshop Servies Schilderen:
*Activiteiten: Schilderen van verschillende objecten zoals borden, kommen of bekers met keramische kleuren.
*Na het schilderen worden de objecten in glazuur gedompeld en afgebakken, waardoor ze vaatwasmachinebestendig zijn.

Alle workshops bieden de mogelijkheid om creatief te zijn en mooie keramische objecten te maken die deelnemers na twee weken kunnen ophalen. En dit alles natuurlijk onder het genot van een kop koffie of thee met een koekje erbij!

Natuurlijk is het ook leuk om te beginnen met een lunch of af te sluiten met een gezellig etentje in een van de vele restaurantjes in de buurt.

Angelique Homberg: Al dertig jaar werkzaam als keramist. In 1994 afgestudeerd aan de Rietveld Academie, op de afdeling keramiek. 

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

6 - 30 personen

Wij zijn de IJsbazen! 
Wij organiseren Wim Hof workshops met Ademsessies, IJsbaden en Mindset-trainingen. Hierbij zoeken we comfort in het oncomfortabele en resetten we het lichaam,  zodat we veel beter met stress kunnen omgaan.

Acute stress (Hormesis) is heel goed voor het lichaam en het zorgt ervoor dat het lichaam sterker wordt en beter bestand is tegen stress, ziekte en andere negatieve invloeden. Zo verhoog je, bij een workshop bij ons, je immuunsysteem, verbrand je honderden calorieën en maakt je lichaam veel dopamine en serotonine aan. Naderhand voel je je heel goed.

Onze workshops is zijn uit te voeren op elke denkbare locatie en kunnen alles op maat maken en aanpassen. Perfect voor bedrijfsuitjes, teamuitjes, vriendenweekenden of een familiereünie! 

Durf jij het aan? Bekijk ons filmpje

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in! 

Volg ons op https://www.instagram.com/ijsbazen

10 - 500 personen

Ben jij de sportiefste van jullie team?
Beach games zijn activiteiten die worden gespeeld op het strand of in de buurt van het water. Deze spellen kunnen variëren van eenvoudige spellen zoals touwtrekken en strandvolleybal tot meer uitdagende spellen zoals een stormbaan of het evenwichtsspel. Sommige spellen worden individueel gespeeld, terwijl andere spellen teaminspanning vereisen.

Naast traditionele sporten zijn er ook andere activiteiten die wij beach games aanbieden, zoals archery tag en reuze jenga op het strand. Beach games zijn niet alleen leuk en vermakelijk, maar kunnen ook een uitstekende manier zijn om fit te blijven en de onderlinge band te versterken.

Hoe verlopen de Beach Games?
We verzamelen op een locatie in de natuur, op het strand of op jullie eigen locatie. Na een korte uitleg door de instructeurs worden de teams ingedeeld en wacht jullie een aantal uitdagende proeven en spellen die jullie in teams tegen elkaar zullen uitvoeren.

 • Elk onderdeel is anders - het ene onderdeel is fysiek zwaar en bij het andere onderdeel moet je meer nadenken.
 • Afhankelijk van jullie wensen en de samenstelling van de groep vullen we deze aan.
 • Kortom de Beach Games staan garant voor een flinke dosis teambuilding, dynamiek en een heleboel lol!

Beach Games programma
Om een beetje een idee te krijgen van hoe de dag eruit gaat zien, hebben wij een voorbeeld programma gemaakt. Uiteraard kunnen de tijden nog wisselen.

13:00 Aanvang
13:15 Uitleg, introductie en team indeling
13:30 Onderdeel 1 - 3
14:15 Drink pauze
14:30 Onderdeel 4 - 6
15:15 Prijsuitreiking en afsluiting

Welke activiteiten kan ik verwachten?
Tijdens de Beach Games hebben wij verschillende soorten activiteiten voor jullie klaarstaan. Afhankelijk van de locatie, de samenstelling van jullie groep en jullie wensen is het mogelijk om extra onderdelen toe te voegen of te vervangen.

 • Touwtrekken
 • Volleybal
 • Evenwichtsspel
 • Archery Tag
 • Waterspel
 • Katapultspel
 • Balk gooien
 • Stormbaan
 • Reuze jenga

Uitbreiding van het Beach Games arrangement mogelijk!

Wil je graag een complete dag weg in de frisse buitenlucht beleven? Dan is het mogelijk om het uitje uit te breiden met bijvoorbeeld een heerlijke BBQ en extra drankjes. 

Ook vervoer van of naar deze locatie kunnen we indien gewenst voor jullie verzorgen. Ook hierin is er weer van alles mogelijk! Vertel ons je wensen en wij gaan graag voor jullie aan de slag!

20 - 999 personen

Mensen denken “inside-the-box”, want je brein dwingt je om te redeneren in vaste patronen. Hoe kom je dan outside the box?
In deze workshop leren we om te redeneren in “ja, en…” in plaats van “ja maar…”?

“Get out-of-the-box!” is DE praktijk-workshop om helemaal los te komen uit je kaders, en in mogelijkheden te leren denken.

Wij leren het team de basisvaardigheden van improvisatie aan, geven een energieke boost, en zo komt het team helemaal los uit hun patronen. Er zal ook veel gelachen worden nu improvisatie uit niet-overdachte impulsen voortkomt.

Je leert op zeer laagdrempelige en veilige wijze elkaar beter kennen, je leert jezelf beter kennen (waar blokkeer ik?) en je leert hoe improvisatie-vaardigheden jou het leven (en je werk) aangenamer kunnen maken.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvend voorstel het aanvraagformulier in!

10 - 200 personen

Bent u op zoek naar een uniek uitje waarbij Spanning, Sensatie en Samenwerken hoog in het vaandel staan? Een variant op de escape room is Bos escape. Wij heten U van HARTE WELKOM, waarna we de deelnemers uitleg geven over dit veelbelovende programma.

ESCAPE uit het bos!! Ontsnap en vindt als 1e de KLUIS. Je kunt de vrijheid terugkrijgen wanneer je de locatie van de kluis en de code hiervan weet te achterhalen. Door een speciale app te downloaden komen er vragen, raadsels en opdrachten naar voren die je met je team moet beantwoorden / uitoefenen. Het aangaan van uitdagingen en opdrachten, het oplossen van raadsels en het ontcijferen van codes zijn onderdeel van dit ultieme teamspel.

Als iedereen weer op de plaats van bestemming is volgt een pauze zodat de deelnemers even lekker bij kunnen kletsen.

Na de pauze staat er een nieuwe uitdaging voor u klaar. Een tocht, een belevenis die u werkelijk altijd bij zal blijven. U neemt met maximaal 4 personen plaats in de milieuvriendelijke tuk tuk waarna u een spetterende tour gaat maken. Midden in de Brabantse bossen probeert u de foto’s die u meekrijgt op de juiste volgorde te plaatsen en de bijbehorende vragen te beantwoorden.

De heerlijke Toon Vertier wijn wordt aan het einde van deze escape dag uitgereikt aan het winnende team.
Aansluitend eventueel: Buffet – Barbeque – Diner – Mega Wok.

Vul voor meer informatie het aanvraagformulier in!

8 - 400 personen

Kruip in de huid van Sherlock Holmes! Hebben jullie zijn intelligentie en zijn vermogen belangrijke conclusies te deduceren uit kleine, vaak schijnbaar onbelangrijke, aanwijzingen?!

Je kwam voor een ontspannen uitje met collega’s of een vrienden? Een dag ongecompliceerd genieten? Heerlijk. Totdat… Ga er even bij zitten en geef je oren en ogen de kost. Jullie krijgen een geheime missie! Samen met je collega’s of vrienden ga je in teams proberen het mysterie op te lossen. Overleggen kan, maar houd je oplossingen voor jezelf en jouw team. Er is een meesterbrein nodig. Dat van Sherlock Holmes!

Wat staat je te wachten tijdens de Sherlock Holmes City Game?
Jouw gezelschap wordt gastvrij ontvangen, welkom geheten met een drankje en we maken teams. Jullie zitten amper als plotseling blijkt dat een crimineel snode plannen heeft om de macht over te nemen! Jullie worden gebombardeerd tot Sherlock Holmes en moeten door goed samenspel deze crimineel zien te stoppen!

Terwijl de groep gewapend met aanwijzingen op pad gaat ontrafelt het mysterie zich langzaam. Door subtiele details en nieuwe informatie komen jullie steeds dichter bij de oplossing. Kruip in de huid van Sherlock Holmes, ontcijfer de exacte locatie van de crimineel en voorkom de grootste ramp van de geschiedenis!

Aan het einde van het spel komt de waarheid naar boven. Wie, hoe en waarom? Jullie antwoorden worden tegen het licht gehouden en de winnende teams ontvangen een toepasselijk cadeau. Dankzij jullie is de wereld weer een stukje veiliger geworden.
 

6 - 5000 personen
 • Kwalitatief aanbod van uitjes
 • Direct contact
 • Unieke content van uitjes

Beleef Atelier Noord, in een inspirerende en creatieve omgeving! Alle workshops kunnen worden gecombineerd en op maat gemaakt naar uw speciale wensen. 

Workshop pottenbakken & boetseren
Leer draaien op een elektrische pottenbakkersschijf! Laat je inspireren door de klei en maak samen een bijzondere schaal of een origineel kunstwerk. Alle kunstwerken worden na het drogen gebakken.

Workshop keramiek beschilderen & decoreren
Beschilder een eigen servies! Met vintage plakplaatjes kunnen hele leuke decors worden gemaakt. Het resultaat is vaatwasmachine bestendig.

Vrijgezellen & familie feestjes
Vier het in een inspirerend atelier! Voor een creatief begin van een gezellige en onvergetelijke dag. Koffie, thee, drankjes en hapjes zijn inbegrepen.

Info Atelier Noord:
Beeldend kunstenaar Zamira Jonker geeft al 25 jaar les aan teams en cursisten in Atelier Noord. Tijdens de workshops kan er zelfstandig of onder begeleiding gewerkt worden. In het atelier kan worden geboetseerd of een schaal met behulp van een mal worden gemaakt, gedraaid worden op een elektrische draaischijf en er kan servies beschilderd worden met een eigen ontwerp met of zonder plakplaatjes.
Er zijn veel voorbeelden aanwezig om inspiratie op te doen.
Alle geboetseerde of beschilderde kunstwerken kunnen na anderhalve week opgehaald worden.

Een workshop duurt gemiddeld 2 tot 2,5 uur. Uiteraard is dit uit te breiden met een heerlijk lunch/ diner voor of achteraf in een van de gezellige restaurantjes van Amsterdam. 

Vul voor meer informatie over dit creatieve uitje of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

4 - 30 personen

Stand-up comedy is fenomeen een uit de Verenigde Staten. Het is een theatervorm en staat vaak uit korte humoristische verhalen. De komiek speelt meestal een snelle set van humoristische verhalen en oneliners. Bij stand-up comedy hebben de comedians meestal niet veel meer nodig dan een spotlight en een microfoon. In een comedy show is er meestal een line-up van drie tot vier comedians die om de beurt een kort en krachtig optreden geven. Deze wordt gepresenteert door een MC (Master of Ceremonie). Bij stand up is improvisatie een belangrijk onderdeel bij comedians. 

Het verschil met onze Comedy en die van anderen is dat wij na jarenlange kennis opgebouwd hebben de vertaalslag hebben gemaakt voor comedy voor bedrijven iets anders is dan comedy in een theater voor publiek die een kaartje voor jou koopt. Nu krijgt het personeel iets waar zij zelf niet voor gekozen hebben en aangezien smaak van iedereen anders is qua humor is het belangrijk om je te verdiepen voor wie je speelt en maatwerk aflevert zodat je in het moment bent en de bezoeker nu wel aandacht heeft omdat het over zijn vak of werk gaat. Samen met interactie met de mensen maken wij ook improvisaties en doen onze beste comedybits.

Een stand-up comedian is hilarisch en draagt bij prettige sfeer en vooral goed voor de lach. Bij ons kunt u comedians boeken voor een complete comedy show. Dit is fantastische toevoeging voor uw lezing, vergadering, conferentie, bedrijfsfeest. Ons Boekingsbureau ComedyTeam staat klaar met de allerbeste cabaretiers en comedians die u kunt boeken voor uw evenement. Wij bieden stand up comedy aan met lachgarantie! Niet genoeg gelachen? Geld terug!

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

20 - 5000 personen

MeerMetFotografie verzorgt fotografieworkshops die uw team scherper maken.

Workshop “Focus op Kernwaarden”
Duik in de wereld van de communicatie door middel van beeld! Deelnemers bedenken en fotograferen een serie reclameposters waarin de kernwaarden in beeld en tekst worden uitgedragen.

We werken in verschillende fotografie- en brainstormrondes, zodat het werk steeds beter en creatiever wordt. Jullie krijgen uitleg over hoe reclame werkt. We brengen een groot aantal attributen mee waarmee jullie kunnen werken, maar ook professionele lichtopstellingen en veel inspirerende foto's.

Eindresultaat
Een nieuwe blik op jullie team en kernwaarden, vereeuwigd in een digitale presentatie met het werk dat in de workshop is gemaakt. We bespreken het resultaat in de workshop en sturen julle het werk digitaal of als afdruk toe.

Praktische informatie

* Geen voorkennis nodig! Iedereen kan deelnemen
* Fotografeer met mobiele telefoons of eigen camera's
* Extra camera's te leen indien nodig
* Duur van de workshop: 2 of 3 uur
* Begeleiding door ervaren, professionele fotografen
* Presentatie op maat gemaakt voor uw team
* Gebruik van materialen en professionele lichtapparatuur

Kortom: creatieve teambuilding mét inhoud! Vraag snel uw offerte aan, met meer details over deze workshop.

6 - 20 personen

Speel onze populaire pubquiz in alle steden van Nederland met uw collega’s tussen de gangen van een heerlijk diner. We zorgen natuurlijk dat de quiz altijd zoveel mogelijk actueel is en het is tevens mogelijk om een ronde toe te voegen die gaat over uw bedrijf, collega’s of ander gewenst thema.

 

Hoe verloopt het Pubquiz Dinerspel
Wij verwelkomen uw gezelschap in een sfeervol restaurant of eetcafé in de door u gewenste stad / locatie. De teamtafels met het benodigde spelmateriaal liggen al klaar wat het doel van de avond al snel duidelijk maakt. Welk team heeft de benodigde kennis en samenwerking-skills in huis om de pubquiz-beker mee naar huis te nemen? 


Onze actuele pubquiz bevat nog steeds de wel bekende pubquiz thema’s. Vragen en opdrachten met allerhande onderwerpen zoals sport, aardrijkskunde, muziek, films, en nog meer komen voorbij. Echter, langzaam maar zeker worden de vragen moeilijker. U zult merken dat er hulpmiddelen nodig zijn om tot de juiste antwoorden te komen. In deze pubquiz komt het aan op kennis, maar zeker ook op snelheid en teamcommunicatie.

De tijd vliegt als het gezellig is, dus voor u het weet pauzeert het spel om uw gezelschap de kans te geven om te genieten van een heerlijk voorgerecht en even gezellig bij te kletsen met uw tafelgenoten. Ook een belangrijk onderdeel van ieder bedrijfsuitje!

Zodra de tafels weer zijn afgeruimd breekt de Quizkoorts weer uit. De opdrachten en onmogelijke weetjes-vragen schieten weer voorbij totdat ineens het hoofdgerecht op tafel staat.

Het hoofdgerecht is tevens de tweede en laatste pauze in de Pubquiz dinner game. Wilt u met het team nog een klein strategisch overleg houden of nog even opscheppen over uw voorsprong in de tussenstand? Dit is het moment. Of uw team de voorsprong moet verdedigen of de achterstand in moet lopen, het belooft een spannende finale te worden.

Met het opdienen van het nagerecht beëindigen we de Pubquiz. Terwijl de jury optelt, aftrekt, vermenigvuldigt, wikt en weegt, geniet u van een heerlijk dessert.


Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u onderstaand formulier invullen. 

15 - 99999 personen

E-Fatbike rijden
Ervaar hoe het is om geluidloos door prachtige natuur van het Drenths Friese Wold te rijden om de elektrische E-Fatbike. U gaat met een aangegeven route op de E-Fatbike door een prachtige bosrijke omgeving rijden.

E-Fatbike, de leukste manier om je snel te verplaatsen in de buitenlucht! Kom ook langs bij Wheels for fun, E-Fatbike rijden kan al vanaf 2 personen. Natuurlijk is het ook leuk om met een groep E-Fatbike te rijden, hier zijn onze groepsarrangementen zeer geschikt voor.

Catering achteraf is mogelijk en het is ook mogelijk een e-fatbike tocht te doen met een lunch stop. 

Benieuwd wat je kunt verwachten? Neem dan snel contact met ons op!

 

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in!

2 - 20 personen

Merkx original geeft werelds georiënteerde kookworkshops! 
Wij hebben verschillende themaworkshops:

1001 nacht:

We nemen u mee langs de Mediterrane landen, beginnend in Turkije, langs Libanon en Egypte en eindigend in Marokko. U leert weelderige én frisse gerechten maken met exotische namen zoals baba ghanoush (auberginepuree), tabouleh (bulgursalade), mercimek corbasi (een verrukkelijke linzensoep), kip met dadels en tot slot yogurtlu tatlisi (een weelderige yoghurt-griesmeelcake met citroensiroop).

Italiaans:
Tijdens deze workshop leert u authentieke gerechten bereiden uit diverse streken van Italië, zoals pesto, risotto, involtini alla Barese (kalfsrolletjes), caponata (Siciliaanse groenteschotel), gevulde inktvisjes en budino di ricotta (ricotta-rozijnentaart) om maar wat gerechten te noemen. Natuurlijk maakt u ook zelf verse pasta. Buon appetito!

Tapas: Een gevarieerde workshop met heerlijke kleine gerechtjes uit Spanje. Naast bekende gerechten als aioli, ensaladilla Rusa en albóndigas, leert u ook minder bekende gerechten bereiden, zoals kip in een notensaus en calamares rellenos. We sluiten af met een onovertroffen klassieker; de flan, maar dan wel een heel bijzondere...

Hiernaast bieden wij ook de workshops:
Zuid-Amerikaans koken
Franse keuken
Een masterclass
Aziatisch (reisje door Thailand, Vietnam, India en Indonesië).
Een spicy of een boozy workshop aan.

TEVENS COACHING & COOKING WORKSHOPS.
Op een ontspannen en zeer smakelijke manier de knelpunten in uw team ontdekken?
Fusies en overnames binnen het bedrijf, leer elkaar kennen en vorm een super nieuw team.
Omgaan met kritiek, bouw aan uw eigenwaarde , bied open communicatie.  Coaching en cooking kan u dit alles bieden!

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in!

8 - 100 personen

Verras uw team met een nieuwe spectaculaire teambuilding n.a.v. de bestseller “Omringd door Idioten”. Een training, die inzicht geeft in de 4 gedragstypes (hoe hen begrijpen die niet begrepen kunnen worden). Van het boek zijn wereldwijd al meer dan anderhalf miljoen exemplaren verkocht. Het is een simpele, maar ook fantastische handleiding om elkaar beter te leren begrijpen.

In deze unieke training leer je op een leuke en interactieve manier elkaar aan te vullen i.p.v. aan te vallen en krijg je zicht op het motief dat achter het gedrag ligt van je collega’s, medewerkers en klanten en/of cliënten. De training heeft een enorm constructief effect op ieder team en brengt verfrissing, vernieuwing en verdieping. Dus is deze training ook zeer geschikt als teambuilding, als kick-off voor een nieuw team of nieuw project of als verdiepende professionaliserende training.

Vraag gerust een vrijblijvende adviesgesprek en een offerte aan voor deze teambuilding!

8 - 500 personen

Kruimeldief of keiharde crimineel 
Vandaag bent u tegen uw wil verstrikt geraakt in belangen van de onderwereld. Via verkeerde vrienden en familie bent u in het bezit gekomen van 1000 kg cocaïne. Dit brengt u in een zeer lastige situatie, want zowel justitie als een aantal prominente leden uit de onderwereld hebben de jacht op u geopend.

Uw team van 4 tot 5 personen wordt uitgerust met een tablet en de speciaal ontwikkelde ‘Penoze App’. Na een duidelijke uitleg is er nog maar 1 opdracht: Hoe gaat uw team "uw illegale voorraad" proberen te slijten bij de tegenstanders! Hiervoor zijn vele middelen geoorloofd. Dit kan gaan van mobiel uitdagen tot het persoonlijk droppen van voorraadjes U kunt namelijk in de gaten houden waar de teams zich bevinden en hoeveel verboden voorraadjes zij in hun bezit hebben. Het belooft een felle strijd te worden.

Inclusief:
- Professionele begeleiding
- Gebruik van de tablet en penoze App
- Prijsuitreiking met prijs voor het winnende team
- Uitgave van digitale foto’s die tijdens het spel zijn gemaakt
- Mogelijkheid tot het verwerken van vragen en opdrachten 'op maat'

Tijdsduur: 
3 uur
 
Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u onderstaand formulier invullen!

15 - 80 personen

Over deze pagina

Op WegmetdeBaas vindt u een overzicht van de leukste personeelsuitjes in  Nederland. Een personeelsuitje brengt collega's in een  andere omgeving, sfeer en setting. Een personeelsuitje zorgt ervoor dat collega's andere kanten van elkaar leren kennen. Je spreekt elkaar tijdens een personeelsuitje op een ongedwongen manier, en er zijn veel personeelsuitjes waar je gedurende een uur of langer intensief met elkaar moet samenwerken. Dit kan tijdens een personeelsuitje in de vorm van een kookworkshop, maar het kan ook een heel spannend personeelsuitje zijn als bijvoorbeeld in een citygame! Op WegmetdeBaas vindt u personeelsuitjes in zowel de grotere steden als in de natuur of personeelsuitjes op het strand! Er zijn zoveel mogelijkeheden voor het perfecte personeelsuitje voor jullie team!

  Kiezen jullie voor een personeelsuitje in Amsterdam 

Of gaan jullie liever naar Utrecht

Een personeelsuitje in Zwolle of Leiden