Personeelsuitje

Filteren

Filters

Kerst en Eindejaarsuitjes 2023
Spel & Ontspanning
City & Beachgames
Sportief & Actief
Workshops
Creatieve uitjes
Teambuilden
Eten, Drinken, & Feesten
Incentives
Online
Zoekwoord
Zoekwoord
Gebied
Personen 0+
0
0
500
0500+
 • Kwalitatief aanbod van uitjes
 • Direct contact
 • Unieke content van uitjes

Het Coldcase Moordspel

Op een koude dag in 1988 is het levenloze lichaam van Lex gevonden. Na jaren onderzoek is de dader van deze moord nog steeds niet gevonden. Duik nu, 35 jaar later, opnieuw in het dossier en maak gebruik van nieuwe onderzoekstechnieken, zoals DNA en leugendetectors. Misschien komen er nu wel nieuwe tips die jullie helpen in dit onderzoek óf wijzigen de verklaringen van de verdachten.

Dit moordspel (in en outdoor) is op 2 manieren te spelen: ofwel in de stad met ipads of binnen aan tafel met fysieke spelrondes.

Jullie spelen dit moordspel in teams tegen elkaar. Ieder team heeft als doel om de juiste informatie te verzamelen en de moord op te lossen! Bij de start van het spel ontvangt ieder team een map met het dossier. Daarin staat de informatie over een aantal verdachten en bekenden van Lex.

Met alle opdrachten in het spel kom je meer te weten over de verdachten en ontvangen jullie nieuwe informatie waarmee jullie in de stad informatie kunnen verdienen. Op iedere locatie waar jullie arriveren, staat er een opdracht in het spel. Deze opdrachten nemen jullie mee ‘terug’ in de tijd. Jullie worden getest op algemene en criminele kennis uit de afgelopen 60 jaar. Wanneer jullie een opdracht goed voltooien, dan ontvangen jullie informatie. Welke sporen en welke verdachten willen jullie volgen? Lukt het jullie om de juiste verbanden te leggen? Zo lossen jullie deze zaak succesvol op!

Voorbeelden van opdrachten in dit stads-spel zijn: Mix de gebeurtenissen met de jaartallen, Raad de naam van de internationale crimineel of beantwoord een kennisvraag over het jaartal 1995. Naast kennis komt er ook de nodige creativiteit in dit spel terug, door middel van foto of video-opdrachten, zoals: maak een reconstructie van de eerste aflevering van GTST of een juichfoto van het EK 1988.

Voorbeelden van de binnen variant zijn: Cluedo XL, het plaats delict bezoek, mini escape spel en het Black Jack finale spel.

Na 2,5 uur in de stad komen de teams bij elkaar en vult ieder team een verklaring in. Hierin wijzen jullie een dader aan en omschrijven jullie de handelswijze, het motief en het moordwapen. Aan de hand van deze verklaringen wordt de winnaar bekendgemaakt. Welk team achterhaalt tijdens de opdrachten de juiste informatie en heeft de meeste details goed? Wie wordt de winnaar van dit bloedstollende Moordspel?

Let op: Het moordspel met haar opdrachten vergt de nodige concentratie en focus van de teams.
Bij dit spel wordt het nodige leeswerk, focus en oplettendheid gevraagd.

Alle foto's en video's worden naar u opgestuurd en kunnen dan verzonden worden naar alle deelnemers

Locatie Teambuildingspel:
Het uitje is op uw eigen locatie of iedere gezellige Horecagelegenheid te organiseren. We checken het graag!

Alle door de teams gemaakte video's en foto's sturen wij u toe als onvergetelijke herinnering 

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

20 - 500 personen

In teams van minstens 5 personen ga je de strijd met elkaar aan door middel van diverse opdrachten en activiteiten. Snelheid, sluwheid, tactiek, kracht en aanpassingsvermogen worden allen gevraagd van het team. Wie voert de meeste opdrachten uit en wint daarmee de eer van de dag?

Programma

 • Na een welkomstwoord en duidelijke briefing ontvangt elk team een tablet.
 • De teams nemen het tegen elkaar op tijdens de Expeditie
 • De  teams starten tegelijkertijd met een activiteit naar keuze. Voor alle opdrachten en activiteiten zijn punten te verdienen. Het aantal punten varieert per opdracht. Score wordt real time weergegeven. Je kunt dus ook zien hoeveel punten de andere teams reeds behaald hebben!
 • Het winnende team wordt gehuldigd.

De Expeditie kan bijvoorbeeld bestaan uit onderstaande activiteiten:

 • Digitale pubquiz
 • Steen der Wijzen
 • Kano race
 • Tangram puzzel
 • Sleutel der Succes
 • Indianen touwbrug bouwen
 • Handboogschieten
 • Klaverblad varen met Highfield rib

Opdrachten
Alle opdrachten zijn fysiek goed uit te voeren en zijn onder begeleiding van een instructeur.

 Catering & Restaurant
Uiteraard is het programma uit te breiden met bijvoorbeeld een aangeklede borrel of smakelijke BBQ! 

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in! 

LET OP! Vanaf minimaal 30 personen te reserveren

30 - 1000 personen

Start met heerlijke Veldlunch:
Een heerlijke (walking) frisgroene veldlunch met broodjes waar je de vingers bij aflikt (ook vegetarisch),  Groninger koek, een culinair en biologisch  soepje van de Kleinste Soepfabriek, thee en vlierbloesemsap.

Activiteiten: Elke deelnemer doet twee activiteiten een klus in de natuur en een eyeopener safari. 

Handen-uit-de-mouwen activiteit in de natuur. de Veluwezoom groeit dicht met zgn. invasieve exoten (struiken en bomen) die hier ooit zijn aangeplant maar het natuurgebied nu overwoekeren. De enige manier om de inheemse planten weer de kans geven te groeien, is deze exoten handmatig met wortel en tak te verwijderen. We gebruiken hiervoor handgereedschappen als Hollandse spades, Japanse kromzaagjes en/of Zweedse takkenscharen. Natuurlijk zorgen wij voor werkhandschoenen en een veilige werkomgeving. 
+
Eyeopener safari: naast de klus doen we een altijd weer verrassende Big Bird Walk. Door deze activiteit ervaren deelnemers voor welke natuur (dieren/planten en landschap) zij zich vandaag zo hebben ingezet.

Big Bird Walk. Met een uitstekende verrekijker om de nek en een vogelgidsje in de hand het veld in, om een aantal kenmerkende vogels van dit natuurgebied te zien (vogelsoorten die je waarschijnlijk nooit eerder hebt bekeken door een verrekijker). De wandeling wordt met leuke weetjes en humor begeleid.

Goede redenen voor een frisgroen teamuitje bij natureXP: informeel, actief en nuttig (MVO=Maatschappelijk Verantwoord en Betrokken) teamuitje voor iedereen (je hoeft voor onze activiteiten niet heel sportief of handig te zijn). 

Tijden:
12.45-16.15 (in overleg kunnen tijden worden aangepast). Ná afloop kunt u optioneel nog een hapje of diner organiseren in één van de restaurants op loopafstand van onze werklocatie.

* Onze activiteiten kunnen tevens in het Engels worden begeleid.
Vul voor meer informatie over dit uitje of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

15 - 50 personen

Verras uw collega’s met iets compleet nieuws!
Ervaar een introductie clinic American Football als bedrijfsuitje met de aanvoerder van het Nederlands American Football team. 

 American Football is de mooiste teamsport ter wereld, wij organiseren bedrijfsuitjes zodat u met uw team dit ook kunt gaan ervaren. Een actieve en bijzondere introductie van de ultieme teamsport en dus ideaal voor teambuilding doeleinden. Deze begint in de kleedkamer waar alle helmen en shoulderpads alvast klaar hangen. 

Na korte uitleg en introductie komen basisaspecten van de sport zoals: gooien, vangen en tackelen aan bod. Het lichamelijk contact is zeer beperkt en men leeft zich uit op de stootkussens en tacklemachines. Hierdoor is het geschikt voor mannen, vrouwen of een ieder die ook niet zo sportief is. Iedereen stapt met een glimlach van het veld af en heeft echt een nieuwe sport ervaren!

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

8 - 100 personen

Curling is helemaal 'hot'. Met onze funcurling stenen een superleuke curling competitie spelen, maakt dit ook nog eens 'ijskoud' de leukste winteractiviteit. 

Fun-Curling Competitie
Curling lijkt misschien een saai idee voor een winter uitje, niks is echter minder waar! Met de 'fun curling' competitie geven we er ook nog eens een hoog FUN gehalte aan: Niet te serieus maar gewoon lekker een competitie spelen. Na een korte introductie van de sport gaan jullie van start. De deelnemers krijgen ieder een taak. Er is een Teamcaptain, meerdere vegers en een werper. Iedereen mag natuurlijk werpen. Jullie draaien door, zodat julie alle tegenstanders een keer hebben kunnen verslaan.
 
Er zijn leuke prijsjes te verdienen voor de winnaars en een aanmoediging voor de verliezers van de dag.

Extra onderdeel invoegen?

Human Icebowling
Een persoon neemt plaats op de slee, de bowlingkegels staan al klaar. Natuurlijk wel een helm op want deze menselijke bowlingbal duw je met het team de baan op naar de kegels! Maakt jouw team de strike?

Human Curling op een rubberband
Curling met levende curlingstenen! Met je team probeer je met jouw rubberband zo veel mogelijk punten te scoren. Je kan de banden van de andere teams natuurlijk wegstoten net als bij het echte curlen. Wie neemt de binnenste cirkel in?

Programma

 • Ontvangst, met koffie/thee/warme choco en gebak (optioneel)
 • Opening, met de instructie
 • Fun Curling competitie
 • Andere leuke ijsgames (optioneel)
 • Afsluiting met een leuke prijsuitreiking
 • Na borrelen (optioneel)
 • Diner / winters stamppot buffet (optioneel)


Tijdsduur
1,5 uur

Beschikbaarheid
De ijsspelen zijn onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de ijsbanen. Wij adviseren zo vroeg mogelijk te boeken vanwege drukte op de ijsbanen.

Tags: winteruitje, bedrijfsuitje, groepsuitje, teamuitje, collega uitje, kerstborrel, nieuwjaarsborrel, winter, personeelsuitje, indoor.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in en vermeld jullie gewenste locatie!

10 - 500 personen

Kerstfeest in het Sauerland. Wil je collega`s of medewerkers bedanken voor een topjaar? Verras ze dan met een eindejaarsfeest in de sneeuw. Eens een keer wat anders en echt even uitpakken.

Een onvergetelijk wintersport weekend vol actie, sport, ontspanning en plezier! Kom skiën of snowboarden met je collega’s in het Sauerland. Wij regelen de complete wintersport reis voor u. Vervoer, hotel, begeleiding, eten, apres ski, activiteiten. U hoeft nergens meer aan te denken. Het Sauerland ligt op maar 3 uurtjes rijden van de Randstad.

Programma:
-Vrijdag Aankomst met diner en gemütliche fakkelwandeling.
-Zaterdag Ski, snowboardles of sneeuwschoenwandelen met onze ervaren, Nederlandse instructeurs.
-Zaterdagavond Tijd voor Apres Ski, met de dj gaan in de skihut de voetjes van de vloer!
-Zondag Skibocken, sneeuwzeskamp, Gps-tocht. Jullie kunnen zelf kiezen.

Al met al een onvergeetelijk weekend met je collega's!

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in. 

25 - 250 personen

Wat ga je doen?
Tijdens de Olympische Spelen brengen wij de Romeinse tijd weer tot leven. Samen met de welbekende helden Astrix en Obelix strijden jullie in teams strijd tegen elkaar op de velden van Olympia. Zowel op als naast het veld komt het romeinse thema terug.

Verschillende medewerkers zullen worden gekroond tot kapitein en voeren het bevel over hun team. Leiden zij hun team naar de overwinning in de vurige finale? We kunnen het programma zo groot en gek maken als u wilt, samen breiden we vanuit de basis uit naar een evenement die én aansluit bij uw wensen én die past binnen uw budget!

70 - 500 personen
 • Kwalitatief aanbod van uitjes
 • Direct contact
 • Unieke content van uitjes

Wil je eens echt wat anders doen met de organisatie? Kies dan voor ons Movie Event en laat de deelnemers schitteren in door hun zelf bedachte speelfilms! 

De groep wordt opgesplitst in teams, die aan de slag gaan met het maken van een korte film. Het script, het draaiboek, wordt door de groep zelf bedacht. De deelnemers spelen in hun eigen film en worden hierbij ondersteund door onze regisseurs en een cameramensen. Het team moet zo goed mogelijk samenwerken om de winnende film te maken, waarbij iedereen zijn eigen talent kan inzetten en zijn eigen rol kan kiezen.

In overleg kan er gekozen worden voor verschillende filmgenres (bijvoorbeeld science fiction, thriller, horror, comedy, romantische speelfilm of videoclip), Ook denken we graag mee hoe actuele thema’s binnen de organisatie verwerkt kunnen worden in de films. 

Aan het eind van de dag worden de films plenair vertoond en kiezen de deelnemers zelf de beste acteur, actrice en beste film. De winnaars gaan naar huis met een Oscar!

Het Movie Event is een ludiek en verrassend event met de films als blijvend aandenken aan deze dag.
Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in! 

20 - 250 personen

Ontdek de kracht van effectieve communicatie met een twist met plezier! Bij Proluder trainingen en Molière entertainment hebben we de perfecte communicatietraining ontwikkeld die niet alleen leerzaam is, maar ook nog eens ontzettend leuk.

In onze theatrale communicatieworkshop laten we ons inspireren door de 4 persoonlijkheidstypes - rood, groen, blauw en geel - van DISC, Insights en het boek "Omringd door idioten". Samen met acteur/trainer Rob Hertog van Proluder trainingen en acteur/theatermaker Bram Legerstee van Molière entertainment nemen we je mee naar het Revue bedrijf van het illustere duo Jules en Philippe.

Hier zie je hoe communicatieproblemen een enorme impact hebben op de onderlinge samenwerking en op hun product: "de Revue". Jules en Philippe tonen scènes achter de schermen en laten ook de communicatieproblemen tussen andere medewerkers van hun Revue zien. Natuurlijk laten ze je ook genieten van enkele succesnummers uit hun jarenlange carrière.

Herken je de volgende situaties?
Je collega heeft altijd kritiek op jouw nieuwe ideeën en roept: "Stop met die proefballonnetjes!" Of je vraagt je af waarom je collega zijn innovatieve ideeën niet kan onderbouwen met voor- en nadelen. Misschien is er ook iemand in het team die altijd roept: "Veranderen? Laten we gewoon doen wat we altijd al doen, dat is toch altijd goed gegaan!" Terwijl jij juist graag vandaag nog veranderingen wilt doorvoeren. Het lijkt wel alsof iedereen in het team, qua communicatie, op een totaal andere planeet zit - en daar is Mars en Venus niets bij.

Dit soort misverstanden kunnen leiden tot irritatie op de werkvloer, het ontlopen van elkaar, roddel en achterklap, en een slechte sfeer met mogelijk negatieve gevolgen voor de bedrijfsresultaten of het arbeidsverzuim. Maar kunnen deze misverstanden voorkomen worden? Na de voorstelling gaan de acteurs van Jules en Philippe samen met jullie aan de slag tijdens een interactieve workshop.

In deze workshop leer je hoe je kunt communiceren met meer oog voor de ander. Iedereen is anders, heeft een andere kleur, unieke talenten en tekortkomingen. We gebruiken situaties uit de revue, maar ook herkenbare en op maat gemaakte situaties uit jullie eigen bedrijf of organisatie.

Wat heeft jouw bedrijf aan deze theatrale communicatieworkshop?

 • Inzicht in jouw eigen persoonlijkheidstype en hoe dat verschilt van anderen.
 • Onderzoek naar wat de ander nodig heeft in communicatie.
 • Vergroting van het onderlinge begrip.

Overleg van te voren;  Vooraf aan de boeking is er een gesprek met het bedrijf om inhoud, tijdsduur en omvang van de workshop zo passend mogelijk te maken. 

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

20 - 500 personen

Het meest (ont)spannende bedrijfsuitje van Nederland!
Bij ons ben jij de held van de dag ! Als was het alleen maar omdat jij het leukste uitje in jaren organiseerde! Ervaren stuntmensen uit de filmindustrie en andere specialisten gaan je begeleiden in diverse workshops en maken je wegwijs in de bijzondere wereld van stunts en special effects. Workshops waaraan IEDEREEN kan deelnemen en waarin je leert  je collega’s met andere ogen te bekijken. Spannende, veilige en vaak ook hilarische workshops.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een Filmgevecht, een Carhit of een Hoogteval? Maar we kunnen je ook leren vliegen met onze Rachet of een workshop SFX Makeup waarbij het bloed tegen de muren spettert…

Je leert hoe je spectaculaire camera beelden krijgt, zonder dat het echt gevaarlijk wordt. Alle acties  in de workshops worden opgenomen op camera en aan het einde van het event gezamenlijk teruggekeken en/of de beelden worden indien gewenst gemonteerd en voorzien van special effects en eventueel geschikt gemaakt voor jullie social media kanalen.  Jij was STUNTMAN(M/V), ook al was het maar voor 1 dag…

Ook nemen we je mee voor en achter de schermen van een heuze Talkshow. In onze talkshow/webinar studio met een professionele regie en camera setup laten we je aan tafel zitten als gesprekspartner of wie weet ben jij wel de host! Halverwege wisselen we en dan wordt je bijvoorbeeld de cameraman of bepaal jij als regiseur welke beelden de kijker krijgt te zien. Teamwork en even echt uit je comfortzone en gegarandeerd zweten en op een onverwachte manier echt spannend ;-)...


We hebben diverse arrangementen, vanaf een uurtje tot een volledig dagprogramma. Vergaderruimte erbij ? Geen probleem.  Lunch en/of een aansluitend diner kunnen we voor je verzorgen.

Ons programma is zeer geschikt als teambuildings-programma, bedrijfsuitstapje, personeelsevenement of relatie- marketinginstrument. Wij stellen graag in overleg met jou een passend programma samen, waar men nog lang over zal napraten.

Spannend? Ja, zeker! Gevaarlijk? Zeker niet!  

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

8 - 200 personen

Wil je een leuk, spectaculair en leerzaam bedrijfsuitje/personeelsuitje organiseren? Boek dan nu een Slipcursus Event! Het is een super leuke manier om tijdens een leuke en ontspannen dag ook nog eens iets te leren.

Iedereen kan inparkeren, of in ieder geval bijna iedereen. Maar kun je ook een goede noodstop maken of omgaan met Aquaplaning? Hoe moet je de auto besturen als deze in een slip raakt, of nog belangrijker hoe voorkom je dat je auto in een slip raakt?

Een slipcursus evenement is een ontzettend leuk bedrijfsuitje. Geen bedrijfsuitje is hetzelfde dus wij maken alles op maat. Wij kennen de mogelijkheden, jij kent de groep. Wat past er bij de groep? Wat is het budget en naar welke locatie gaat de voorkeur uit? Om bezig te blijven kunnen we het evenement combineren met andere activiteiten.

Wij bieden onze cursussen landelijk aan en deze zijn te combineren met andere leuke activiteiten, zoals:
* Off-road rijden
* Quad rijden
* Segway rijden
* Helikopter vliegen
* Sportwagens rijden
* Ferrari California
*  Tesla Model S
* Lamborghini Gallardo
*  Audi R8
* Teambuildings activiteiten 
* Shooting games
* Maar er is nog veel meer!

Vraag daarom vrijblijvend je offerte aan via onderstaand formulier en we maken er samen een super leuke dag van. Wat past er bij jouw groep en welke locatie kies jij?

Wij kunnen dit event al aanbieden vanaf slechts €69,- p.p.
Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat onderstaand aanvraagformulier in!

10 - 500 personen

Speel het beroemde spel van weleer nu in het echt en combineer dit met een mooie borreltocht op een boot door het centrum van de stad.


In het centrum van de stad wordt u gastvrij ontvangen met een welkomstdrankje, waarna u begint met de Ganzenbord Citygame.

Kraak de "Ganzen-code"
Het spel wordt gespeeld in teams van 6 personen. Ieder team gaat met behulp van een plattegrond en een fotoblad op zoek naar de mooiste hightlights in de stad. Heeft u de highlight gevonden, dan ontvangt u van de instructeur uw "Ganzen-opdracht". Brengt uw team de opdracht tot een goed einde dan krijgt u een letter. Gedurende 3 uur verzamelt u op deze manier letters waarmee u uiteindelijk de gehele Ganzen-code kunt ontcijferen en uw team in veiligheid kunt brengen.

Opmerking:
Het Ganzenbord spel wordt op afstand door de instructeur begeleid.

Borrelboot
Nadat u de Ganzencode heeft gekraakt stapt u aan boord voor een geweldige rondvaart door de grachten van de stad. De gids aan boord vertelt u van alles over de highlights, terwijl u gezellig een drankje met een hapje aangeboden krijgt.

Diner
Na de vaartocht sluit u dit bijzondere uitje in stijl af met een heerlijk driegangen keuzediner.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in! 

10 - 100 personen

Op zoek naar een origineel idee voor een bedrijfsuitje of teambuilding? Maak je eigen Reclamespot!

De Reclamespot mag je helemaal zelf bedenken en uiteraard krijg je van ons professionele ondersteuning om tot een mooi eindresultaat te komen.
Deze workshop wordt meestal in groepen uitgevoerd (Uiteraard kan, Indien gewenst, de groep ook in zijn geheel één reclamespot maken. Bij verdeling in groepjes ontstaat een "wedstrijd-sfeer" en dat maakt het vaak leuker. Bij het maken van één reclamespot is het makkelijker om te focussen op een eindresultaat dat ook daadwerkelijk ingezet kan worden als PR-materiaal.
Achteraf krijg je de gemonteerde versie van alle gemaakte reclamespots, inclusief titel en aftiteling naar keuze.

In overleg is het mogelijk om de “Professional”-versie van deze workshop te doen met meerdere begeleiders en een PR-filmpje als eindresultaat.

Voor meer informatie over dit uitje of een vrijblijvende offerte kunt u onderstaand formulier invullen. 

Kijk voor voorbeelden op onze website: www.filmmetwillem.nl

8 - 100 personen

De avontuurlijkste rally. 
Op verschillende manieren en vanaf verschillende locaties verzorgt ABC Events rally’s en toertochten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: Rally door de Stelling van Amsterdam, Tom’s Story vanaf Fort aan de buursteeg (Grebbelinie), de rally dichtbij het hart van defensie in Soest en de Veluwe of zelfs een tocht op maat vanaf een locatie naar keuze. Met iedere groep gaat voor het vermaak en de veiligheid een instructeur van ABC Events mee. De gasten worden in een groene legeroverall gehesen en gaan gezamenlijk op avontuur.

De Rally's:

 • Rally door de Stelling van Amsterdam in Spaarnwoude
 • This is Holland Rally in Amsterdam-Noord en Amserdam-Zuid
 • Van Oranje Rally in Noordwijk
 • Tom's Story bij de Grebbelinie
 • Veluwe by Day or Night in Uddel/Garderen
 • Toertocht vanaf de Wagenische berg
 • Het peloton uit Medemblik
 • Escape the Bunker in Soest
 • Loonse en Drunense Duinen Rally in Helvoirt
 • Andere locatie mogelijk tegen een meerprijs


Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

16 - 500 personen

Wint u met uw team de sleutel voor de schatkist?!

Wie kent Expeditie Robinson Niet?!
Strijd, volop samenwerken en veel mooie momenten. Dit teamuitje heeft een mooie balans tussen natuurbeleving én samenwerken. Wij hebben voor jullie een uitdagende Expeditie Biesbosch samengesteld. Gaan jullie de uitdaging aan? Samenwerking, behendigheid, creativiteit, doorzettingsvermogen en goede communicatie zijn essentieel om de verschillende proeven te kunnen doorstaan. Tijdens de eilandsraad worden de teams samengesteld en kiest ieder team een eigen expeditieleider. Samen verzinnen jullie een groepsnaam en ontvang je een eigen vlag en bandana. Vind zelf met onze kaart de weg en vaar per kano naar de juiste eilanden. Eenmaal aangekomen probeer je met je team de verschillende uitdagingen te overwinnen.

Na dit personeelsuitje staat vast in welk team de echte Robinsons zitten... Wint jullie team de trofee? Na afloop van de expeditie genieten van een borrel en/of heerlijke barbecue behoort ook tot de mogelijkheden.

Onze mogelijke activiteiten:
Outdoor-lasergame, kanotochten, klimmen, survivalen, kickbiken, boogschieten, vlotvaren, teamopdrachten, fietstochten, suppen, flintstone-auto rally, blaaspijpschieten, fluisterboottocht, mastermind, aquagames, beachvolley, high team adventure, team trainingen en vergaderen.

Horeca
Ook de horeca is vaak een essentieel onderdeel voor een compleet uitje. Wij zijn daar volledig op ingericht want op ons terrein kunt u zelfs kiezen uit 3 locaties om uw lunch of diner te nuttigen. De catering kan uiteraard volledig naar uw wensen worden verzorgd.

Duurzaam & veiligheid
TeamBiesbosch onderscheidt zich met duurzaam en veilig ondernemen. Uniek in de Biesbosch met Green Key. Onze uitjes zijn TÜV gecertificeerd en wij werken volgens de veiligheidsnormen van de Vebon en SVWB.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in!

10 - 1000 personen

Over deze pagina

Op WegmetdeBaas vindt u een overzicht van de leukste personeelsuitjes in  Nederland. Een personeelsuitje brengt collega's in een  andere omgeving, sfeer en setting. Een personeelsuitje zorgt ervoor dat collega's andere kanten van elkaar leren kennen. Je spreekt elkaar tijdens een personeelsuitje op een ongedwongen manier, en er zijn veel personeelsuitjes waar je gedurende een uur of langer intensief met elkaar moet samenwerken. Dit kan tijdens een personeelsuitje in de vorm van een kookworkshop, maar het kan ook een heel spannend personeelsuitje zijn als bijvoorbeeld in een citygame! Op WegmetdeBaas vindt u personeelsuitjes in zowel de grotere steden als in de natuur of personeelsuitjes op het strand! Er zijn zoveel mogelijkeheden voor het perfecte personeelsuitje voor jullie team!

  Kiezen jullie voor een personeelsuitje in Amsterdam 

Of gaan jullie liever naar Utrecht

Een personeelsuitje in Zwolle of Leiden