Personeelsuitje in Zwolle

Filteren

Filters

Kerst en Eindejaarsuitjes 2023
Spel & Ontspanning
City & Beachgames
Sportief & Actief
Workshops
Creatieve uitjes
Teambuilden
Eten, Drinken, & Feesten
Incentives
Online
Zoekwoord
Zoekwoord
Gebied
Personen 0+
0
0
500
0500+
 • Kwalitatief aanbod van uitjes
 • Direct contact
 • Unieke content van uitjes

Funky Shuffle - Het spannende alternatief voor bowling! 
Shuffleboard is een verslavend behendigheidsspel en lijkt op curling, jeu de boules en bowling, naar dan 1 spel!  

In een gezellige setting voorzien van een hapje en een drankje nemen de deelnemers het tegen elkaar op. Ze schuiven de verzwaarde pucks via het speeloppervlak naar de scorezones, waarbij punten worden toegekend voor nauwkeurigheid.

Funky Shuffle speel je samen met en tegen vrienden, familie en collega's en zorgt gegarandeerd voor een gezellige sfeer met heel veel competitie! 

Een sociaal teamspel!
Boek nu je eigen Funky Shuffle tafel en ga de strijd aan tegen elkaar. 
In een gezellige setting, voorzien van heerlijke drankjes, lekkere bites en een fijne playlist, nemen jullie het tegen elkaar op.

Spelers schuiven de speciale pucks via het met Speed Powder bestrooide speeloppervlak naar de scorezones. 
De tafel is maar liefst 4.20 lang en aan alle kanten voorzien van een 'valbak', schuift jouw puck te ver? 
Zeg maar daag tegen je score!

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

2 - 40 personen

Gooi schouders los en kraak je hurk, want HADO krijgt iedereen buiten adem. Dit sportieve uitje is een verrassende combinatie van sport en gaming met een torenhoge fun factor. Adrenaline. Teamspirit. Gieren van het lachen. En bovendien een feest voor jong en oud!

Wat is HADO?
HADO is ouderwets trefbal in een futuristisch jasje, oftewel de vreugde van vroeger met de graphics van de toekomst dankzij de Augmented Reality headsets die de werkelijkheid upgraden met een virtuele laag. Draadloos, natuurlijk: je kunt je in alle vrijheid over het speelveld bewegen, om buiten schot van je tegenstanders te blijven. Met de sensor aan je arm lanceer je explosieve energieballen, of teken je een beschermend schild in de lucht om achter te schuilen.

De HADO Now Arena in Venlo kan groepen tot wel 50 personen ontvangen, waar het spel in een unieke setting gespeeld kan worden. Natuurlijk worden hier ook koude dranken geserveerd, om af te koelen na verhitte potjes.

Speel je HADO liever op een zelfgekozen plek? Dat kan! HADO komt ook naar bedrijven of groepen toe, vanaf 15 personen. Het spel kan gespeeld worden in elke ruimte van minimaal 8 bij 12 meter met een plafond op minstens 2,8 meter. Uiteraard moet er stroom aanwezig zijn.

Neem contact op via het contactformulier voor de mogelijkheden.

6 - 250 personen

Dé Indoor Escape Quiz

De Escape Quiz is een uitdagend, verrassend en spannend spel voor collega's/vrienden. Bij deze quiz worden uitdagende puzzels en cryptische aanwijzingen om te 'ontsnappen' overgoten met een heerlijk quiz-sausje. Welk team weet uiteindelijk als 1e de kluis te openen?

Recensies
Klanten die een uitje hebben gehad bij Uitjes en Eten geven hun uitje gemiddeld een 9,1! uit ruim 450+ beoordelingen! Benieuwd naar alle recensies? Bekijk hier alle reviews!

Wat is de Escape Quiz?

 • Spanning, samenwerken, behendigheid en strijd!
 • Battle om de felbegeerde Escape Quiz Trofee
 • Welk team opent als 1e de kluis
 • Uniek Escape programma gepresenteerd door de Quizmaster van Uitjes en Eten

Omschrijving programma
In de 1e ronde worden twee teamgenoten met handboeien vastgeketend. Welk team kraakt als eerste de codes van de cijfersloten en heeft alle handboeien weer vrij? Wie herkent vervolgens de hints in de diverse quizvragen. Lukt het de om met de puzzels de cryptex te openen? Welk team verzamelt de meeste secret keys? Samenwerken, inventiviteit en slim zijn, dat is waar het allemaal om draait.

Welk team heeft de meeste tijd gewonnen voor het finale spel? Het uiteindelijke winnende team opent als eerste de kluis met daarin de Escape Quiz Trofee. Een onvergetelijk en unieke quiz. Kunnen jullie de spanning aan?

Voorbeeld programma indeling
Alle tijden zijn flexibel en passen wij waar mogelijk naar uw wensen aan.  

17.00 - 17.15 uur        Ontvangst en uitleg programma
17.15 - 18.00 uur        Eerste ronde Escape Quiz
18.00 - 18.15 uur        Pauze
18.15 - 19.15 uur        Tweede ronde Escape Quiz
19.15 - 19.30 uur        Pauze
19.30 - 20.15 uur        Finaleronde Escape Quiz
20.15 - 20.30 uur        Afsluiting en einde programma

Inclusief

 • Professionele begeleiding gedurende het programma
 • Gebruik van alle benodigde materialen
 • Alle gemaakte foto’s
 • Trofee voor winnende team

Hebben jullie een eigen locatie? Laat het ons vooral weten!

Catering
De Escape Quiz inclusief een 3 gangen-diner/pizza of pasta? Dit is ook mogelijk! Wij werken samen met verschillende restaurants. De quiz zal plaatsvinden in een aparte ruimte en de gangen worden tussen de quiz door geserveerd. We maken er een heerlijk Escape Diner van!

Vanaf 15 personen 
Prijs vanaf €28,00 p.p. (excl. btw).

Vrijblijvende offerte
Heb je vragen of ben je geïnteresseerd? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan: wij helpen je graag verder! Onze programma's kunnen volledig naar jullie wens ingericht worden. Wij organiseren uitjes en teamuitstapjes door heel Nederland. Vul het aanvraagformulier in voor een vrijblijvende offerte. Geef jullie voorkeurlocatie (stad, locatie) aan ons door en wij kijken naar de mogelijkheden!

15 - 500 personen
Ben jij een echte alleskunner? Bewijs het maar!

De Alleskunner is een MultiTalent! Ben jij degene die alle onderdelen van deze meerkamp het beste beheerst? Een doe-kwis zonder afvallers maar uiteindelijk wel met maar 1 winnaar…

Natuurlijk kunnen we niet verklappen welke games we hiervoor geselecteerd hebben, dat zou niet eerlijk zijn. Maar ga uit van een spannende en onderhoudende speldag! 

Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, sfeervolle (vergader)zalen en unieke hotelkamers in Finse chalets (met eigen voordeur).

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

8 - 80 personen

Dit is een echte uitdaging voor elk bedrijfsuitje, de survival games zijn klaar voor jou, maar ben jij er ook klaar voor?
De Survival Games bestaan uit 3 survival activiteiten: Expeditie Robinson, Archery tag en Shooting Games. In teams ga je de strijd met elkaar aan, last man standing wint de Survival Games! Denk jij dat je het in je hebt? Waar wacht je dan nog op!

Was het een geslaagde dag? Dan is het ook mogelijk om de dag lekker af te sluiten met verschillende horeca mogelijkheden op onze locatie.

Wil je graag meer informatie over dit unieke teamuitje, of zou je een vrijblijvende offerte willen ontvangen vul dan het aanvraagformulier in.

Je beleeft het bij Eventsbakery!

8 - 1000 personen
Op zoek naar een onvergetelijk wintersport weekend vol actie, sport, ontspanning en plezier? Kom dan skiën of snowboarden met je collega’s in het Sauerland. Wij regelen de complete wintersport reis voor u. Vervoer, hotel, begeleiding, eten, apres ski, activiteiten. U hoeft nergens meer aan te denken. Het Sauerland ligt op maar 3 uurtjes rijden van de Randstad.

Programma:
-Vrijdag Aankomst met diner en gemütliche fakkelwandeling.
-Zaterdag Ski, snowboardles of sneeuwschoenwandelen met onze ervaren, Nederlandse instructeurs.
-Zaterdagavond Tijd voor Apres Ski, met de dj gaan in de skihut de voetjes van de vloer!
-Zondag Skibocken, sneeuwzeskamp, Gps-tocht. Jullie kunnen zelf kiezen.

Al met al een onvergetelijk weekend met je collega’s!

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte, vul onderstaand aanvraagformulier in!
20 - 250 personen

‘Jan Soldaat’, zo werd een militair vroeger in de volksmond genoemd. Deze typering is weer springlevend alleen de betekenis staat nu voor vermaak in plaats van verplichting. 

Jan Soldaat organiseert met behulp van originele militaire voertuigen bedrijfsevenementen voor grote groepen. Onder professionele begeleiding voert u, samen met uw teamgenoten, zowel spannende als amusante missies uit. Tijdens iedere missie baant u zich met authentieke legervoertuigen een weg door de prachtige omgeving van bijvoorbeeld Spaarnwoude of de Veluwe. 

Welke missie u ook kiest, de sleutelwoorden: professionaliteit, teamspirit, creativiteit en avontuur staan bij ons altijd op de voorgrond.

Voor meer informatie of een offerte kunt u hieronder vrijblijvend het aanvraagformulier invullen!

16 - 1000 personen
 • Kwalitatief aanbod van uitjes
 • Direct contact
 • Unieke content van uitjes

De CityGame is het leukste bedrijfsuitje in de stad! De interactieve Game zorgt voor spanning tussen de verschillende teams. Tijdens de CityGame worden alle teams op verschillende onderdelen uitgedaagd. Punten worden gescoord door vragen goed te beantwoorden en opdrachten goed te vervullen.

De CityGame is een spannend en afwisselend programma in de stad. De voortgang van de Game is te volgen op de iPad. Sta je nog steeds eerste? Wat is ons volgende waypoint? Zijn er nog bonusvragen beschikbaar en hebben we nog berichten gekregen van andere teams? Kortom, een geweldige manier om de stad en je collega’s beter te leren kennen. We kunnen jullie tijdens de CityGame voorzien van allerlei originele hapjes en drankjes.

De vragen en opdrachten zijn volledig bedrijfsgerelateerd te maken, waardoor de CityGame veel persoonlijker wordt. Zo is het zeer geschikt te maken voor bedrijfsuitjes, teamuitjes, productintroducties, relatie-evenementen of als afsluiting van vergaderdagen.
Kortom: Een dag, of halve dag, de mooiste plekken van de mooiste steden van Nederland of België (her)ontdekken, terwijl je een hightech competitie speelt tegen je collega’s!? Speel de CityGame! Leuk als variant op escaperooms en leuk om te spelen als teamuitje/ personeelsuitje/ bedrijfsuitje.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

20 - 600 personen

Zin in een spannende smartphone game met collega's/vrenden? The Murder Game is hèt perfecte uitje voor kleine en grote groepen. Stap in de wereld van een privé detectives. Ga in teams de stad op zoek naar aanwijzingen van de moord. Wie heeft de moord gepleegd en wat was de aanleiding hiervoor? Voel de adrenaline in jouw team! Welk team lost deze moord het snelst op?

Wat is The Murder Game?
Een interactieve ontdekkingstocht naar de moordenaar door de stad! Ga in teams opzoek naar de verborgen aanwijzigen in de stad. Samenwerken, strategie, spanning en teambuilding! Leuk uitje voor een lager budget!

Omschrijving programma
Ontvang een inlogcode van de Uitjes en Eten app en zie op je eigen mobiel vele aanwijzingspunten verschijnen op de plattegrond van de stad. Aan de slag! Opdrachten en vragen, links en hotspots verschijnen op de smartphone vragend om jullie tactiek en intelligentie. Aanwijzingen liggen voor het oprapen. GO for it! De Uitjes en Eten begeleider is niet fysiek aanwezig, maar volgt jullie op zijn scherm en geeft jullie aanwijzingen en aanmoedigingen. Welk team weet de meeste details van de moord te ontrafelen? En… wie is uiteindelijk de moordenaar? Gegarandeerd een spannend en super leuk uitje!

Voorbeeld programma:

14.00 - 14.10 uur Verzamelen, teamindeling en App
14.10 - 16.10 uur The Murder Game
16.10 - 16.15 uur Afsluiting met een onthulling van het winnende team

Alle tijden zijn flexibel en aan te passen naar uw wensen

Vanaf 8 personen 
Prijs vanaf €17,50 p.p. (excl. btw).

Vrijblijvende offerte
Wij organiseren uitjes en teamuitstapjes door heel Nederland. Vul het aanvraagformulier in voor een vrijblijvende offerte. Geef jullie voorkeurlocatie (stad, strand of outdoorlocatie) aan ons door en wij kijken naar de mogelijkheden!

Recensies
Klanten die een uitje hebben gehad bij Uitjes en Eten geven hun uitje gemiddeld een 9,1! uit ruim 450+ beoordelingen! Benieuwd naar alle recensies? Bekijk hier alle reviews!

8 - 500 personen

Voel en hoor de energie als je team in één ritme komt. In een paar effectieve stappen leren jullie in deze energieke en superleuke workshop een swingende samba spelen. Klinkt dat ergens naar? Réken maar!


Deze activiteit draait om samenwerken en samenspelen, luisteren, afstemmen en als team een ritme bouwen dat staat als een huis. Samen muziekmaken is fantastisch en dit is dé manier om dat te beleven. 
Bekijk het filmpje van 1 minuut en oordeel zelf.

Samen een swingend samba-ritme spelen op professionele instrumenten is een uitdagende maar zéker goed haalbare activiteit. Vakkundig begeleiding en verzekerd van 'n waanzinnige kick voor het hele team. Deze toffe teambuilding is een unieke manier om verbinding te maken met je team, met de afdeling of zelfs met het hele bedrijf. 

Voor wie: écht voor iedereen
Duur: 45-75 minuten, in overleg. 
Locatie: Overal mogelijk, ook buiten. Benodigheden: Helemaal niets, bij meer dan 70 deelnemers vragen we jullie een draadloze headset ter beschikking te stellen.

"Een hele leuke workshop, zeer enthousiast begeleidt. Ongelooflijk om te zien hoe we met een grote groep al snel een goed ritme met verschillende variaties konden maken. Wij hadden deze activiteit als teambuilding en dat was zeer geslaagd!" Waarderingscijfer: 10 
Marieke G. (Catharinaziekenhuis Eindhoven)  (bron: klantenvertellen.nl)
 

"Super leuke energizer voor op een evenement. Mooi om de dag mee af te sluiten. En Marnix doet het echt fantastisch!”. Waarderingscijfer: 10 Emel T. (ING)  (bron: klantenvertellen.nl)

Meer informatie over dit uitje? Mail ons via het formulier of bel ons. We praten heel graag even verder! Vervolgens heb je razendsnel een offerte per mail. 

15 - 750 personen

Buitenkoken is teambuilding én lekker!
Door bewust je producten te kiezen en deze goed te leren bereiden zul je merken dat alles beter smaakt. Het liefst halen wij onze biologische producten direct, samen met jou, van het land. Want dat is het mooiste wat er is; vers halen zodat je weet waar het vandaan komt.

Je gaat dan zelf naar de plaatselijke boer, tuinderij, kaasmakerij of molen om de producten te scoren. En natuurlijk vertelt de boer graag over zijn bedrijf. Ook wildplukken uit de natuur is één van de mogelijkheden.

Daarna gezellig aan de slag op één van onze prachtige locaties, om na het buitenkoken gezamenlijk na afloop te genieten van deze zeer bijzondere gerechten. 

Er moet van alles gebeuren tijdens het buitenkoken, zoals vuur maken (en aan houden!), groenten snijden, kruiden zoeken en fijnstampen, vlees marineren, deeg maken, en nog veel meer. Dus ook buitenkoken is perfect in te zetten als teambuildingsdag.

Ook combineren wij vaak het buitenkoken op houtvuur met een andere activiteit. Denk aan een GPS Experience, wandeling met de boswachter, een vergadering vooraf, training of een workshop.

Wij hebben diverse buitenkook workshops, van stoer met veel vlees, tot vegetarisch of een Back to Basic kookworkshop. 

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

20 - 500 personen

Kun jij je collega’s/vrienden/familie wel schieten? Dat komt in dit geval goed uit. Stel je eens voor: jij samen met je teamgenoten; bewapend met een arsenaal aan lasergeweren; in een dichtbegroeid bos op zoek naar de tegenpartij om deze uit te schakelen.

Bij De Heere van Meijel krijg je tijdens een korte introductie precies uitgelegd hoe het spel gespeeld gaat worden. Na de uitleg krijg je jouw camouflage kleding overhandigd. Eenmaal voorzien van overal, helm en camouflage schmink worden de eenheden per DAF legerjeep verplaatst naar het front. Eenmaal aan het front worden de wapens verdeeld; worden de grenzen bepaald; en dan kan de strijd los barsten. Tijdens drie spellen van ca. 20 minuten is het de bedoeling om zoveel mogelijk tegenstanders uit te schakelen; en daarmee het gehele gebied te veroveren. Kies je voor de aanval of stel je je strategisch op om op slinkse wijze de vijand uit te schakelen?

Eten en drinken
Voorafgaand of aansluitend aan de tocht kunt u optioneel gebruik maken van een heerlijke lunch of diner bij De Heere van Meijel. Een borrel aan de bar of op het terras kan uiteraard ook.


Combineren met andere activiteiten
We hebben de mogelijkheid om deze activiteit te combineren met bijvoorbeeld

 • Snorfietsen in de Peel
 • Legerjeep rijden
 • Trabant toertocht
 • Swingtrike tocht
 • E-Chopper tocht
 • FatMax tocht
 • Lunch
 • Diner

Het lasergamen bieden plaats van 1 tot 15 personen. Tot 30 personen bieden we de mogelijkheid om deze tocht te combineren met andere arrangementen, waardoor er een dagvullend programma ontstaat.

Starttijden:
Ochtend (hele jaar)
Middag (hele jaar)

Voorwaarden:
- Deelnemer minimaal 6 jaar.
- Borg: 50,- per Lasergeweer met een maximum van 250,00 per boeking

Kosten:
Spel van ca. 2 uur a 27,50 p.p. (incl. btw)

Wij doen ons uiterste best om een fantastisch leuke dag voor jullie te organiseren! Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand formulier in!

1 - 16 personen

Een uitdagend en sportief uitje!

Ben jij van alle markten thuis? Heb je tactisch inzicht en ben je lichamelijk fit? Dan zijn de Fort Boyard opdrachten een uitdaging voor jou. Fort Boyard is uitermate geschikt als groepsuitje, bedrijfsuitje of familiefeest.


Wat staat je te wachten tijdens het Fort Boyard uitje?

Slepen jullie de felbegeerde Ford Boyard beker in de wacht? Als team gaan jullie de strijd aan tegen de andere teams. Meeslepende opdrachten moeten goed en binnen de tijd opgelost worden. Wie verzameld tijdens het spel richting de finale de meeste sleutels? Dit zal bepalen welk team een voorsprong krijgt in het spannende eindspel. Zet de sleutels strategisch in, verzamel de meeste gouden munten en win als team de unieke Fort Boyard beker! Een prijs die niet mag ontbreken in een prijzenkast.

Vul voor meer informatie onderstaand aanvraagformulier in!

12 - 5000 personen

Hoe staat je team ervoor? Functioneert het als geheel? Zit iedereen op de juiste plek? Welke talenten zijn er aan boord en welke tekortkomingen zijn er? Voelt iedereen verantwoordelijkheid? Is er sprake van ownership? En mag dit allemaal open besproken worden? Mag je complimenten en feedback geven? Kortom, is het team in contact met elkaar? Of kunnen we elkaar nog ergens helpen?

Het is in deze tijd belangrijk om te weten hoe jullie team in elkaar zit. Wat is jullie kracht en talent en wat is er niet aanwezig in dit team? We zorgen dat jullie na deze training weten wat jullie teamprofiel is en waar jullie samen voor gaan staan richting de toekomst. We gebruiken verschillende inzichtelijke, creatieve, visuele en praktische werkvormen om jullie te inspireren.

Neem snel contact op voor een Team APK! Er zijn verschillende vormen mogelijk, inzetbaar bij de startup van (zelfsturende) teams, maar ook in teams die al langer samenwerken en het gevoel hebben er meer uit te kunnen halen of gewoon als gezonde teambuilding. 

8 - 20 personen

Een zeer origineel bedrijfsuitje waarvan u als organisator absoluut geen spijt zult krijgen. Een beleving op Top niveau!

Onder het genot van een lekker kopje koffie (indien gereserveerd) heten wij uw gezelschap welkom en krijgen de deelnemers van het bedrijfsuitje uitleg over dit veelbelovende programma.

Nu is de tijd rijp. Na een korte instructie over het gebruik van de solex begint dan ook daadwerkelijk de beleving op 'de SOLEX' uit grootmoeders tijd. (Voor elk personeelsfeest, teamuitstapje en of afdelingsuitje een aanrader). De rit die u rijdt voert u door het Brabantse meijerese populierenland, door een prachtig mooi stukje natuur met alle bezienswaardigheden in de omgeving. Onderweg komt u langs diverse horecagelegenheden waar u de mogelijkheid heeft om even te genieten op een zonnig terras. Bovendien voert de rit door gezellige kerndorpjes met hun karakteristieke uitstraling. De solextour is een beleving op zich waar nog lang over nagepraat zal worden.

Als eenieder weer op de plaats van bestemming is houden we een pauze zodat we even lekker bij kunnen kletsen.

Mega bowl is een uniek spel met kenmerken van bowling, kegelen en midgetgolf. De bedoeling is om op de 11 verschillende banen in zes worpen zo veel mogelijk punten te scoren door de bal in, op of door de uitdagende hindernissen te rollen. Wie scoort de meeste punten? En bij wie vliegt de bal uit de baan?

Prijsuitreiking
Als eenieder weer op plaats van bestemming is wordt het winnende team gefeliciteerd met een originele fles Toon Vertier wijn.

Aansluitend eventueel: Buffet – Barbeque – Diner – Mega Wok.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte voor dit uitje onderstaand aanvraagformulier in!

8 - 400 personen

Over deze pagina

Een personeelsuitje in Zwolle? Uw personeelsuitje Zwolle organiseren  begint bij WegmetdeBaas.nl. Of u nu op zoek bent naar creatieve personeelsuitjes, teamuitjes of workshops: op WegmetdeBaas vindt u altijd het bedrijfsuitje dat u zoekt.  Zwolle is een mooie stad om uw personeelsuitje te houden, gezien de mooie stad en goede ligging en bereikbaarheid.  Om de zoekresultaten te verfijnen, kunt u gebruik maken van "Uitgebreid Zoeken" Hier kunt u uw regio invoeren, rubrieken kiezen, en het aantal personen opgeven om direct de meeste passende uitjes te bekijken! Zwolle is een leuke stad voor uw personeelsuitje. Kiest u voor een citygame? Kijk dan direct op https://www.wegmetdebaas.nl/citygames/zwolle of kiest u liever voor een personeelsuitje op het water in Zwolle? Dat kan ook! https://www.wegmetdebaas.nl/outdoor+water/zwolle