Bamboestieken op locatie, Samenwerken naar een Hoogtepunt!

  • Outdoor Point
  • 10 - 300 personen
  • 22234
  • Beschrijving

Bamboestieken ook wel Bamboe Bouwen genoemd is een zeer goede teambuilding activiteit waarbij creativiteit, communicatie en samenwerken voorop staan. Bamboestieken kunnen we op 2 manieren aanbieden: 

Challenge Bamboestieken een competitie waarbij er in 2, 3 of 4 teams tegen elkaar gestreden gaat worden. Het doel is een zo hoog mogelijk bouwwerk te maken dat zelfstandig blijft staan met als hoogte (meet)punt een bal. Het tema dat het hoogte bouwwerk bouwd heeft gewonnen. 

Teambuilding Bamboestieken er word gestart met bouwen in verschillende teams en elk team heeft 2 bouwhoofden. De bouwhoofen zullen onderling met elkaar overleg hebben over de voortgang van de bouw. Halverwege de bouw krijgen ze de opdracht om de bouwwerken met elkaar te verenigen tot één groot bouwerk en hierin een vlag of banner van jullie bedrijf of organisatie te plaatsen zodat we aan het einde een leuke groeps foto kunnen maken. 

Een workshop bamboestieken kan ook erg goed gecombineerd worden met één van onze andere teambuilding activiteiten op locatie zoals bijvoorbeeld de Wighlans Games of het Laser Kleiduifschieten. 

U kunt voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het formulier invullen.

Ligging uitje

Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Utrecht, Gelderland, Noord-Holland, Zuid-Holland, Brabant, Limburg en Zeeland kortom op iedere gewenste locatie door heel Nederland!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!