Wij garanderen u pastagerechten die de test met de gerechten uit het betere restaurant in Italië met glans doorstaan. Een en ander heeft te maken met het gebruik van uitsluitend versbereide producten van de hoogste kwaliteit. Wij beschikken over een uiterst gezellig kraam dat zowat op elke door u gekozen locatie kan geplaatst worden. Bovendien verzekeren wij u dat ons personeel, dat erg professioneel en zeer klantvriendelijk is, zich er volledig van bewust is dat hun inzet een wezenlijk onderdeel vormt van het doen slagen van uw event.
Zeer concreet houdt ons pastafeest het volgende in:
Uitgebreid assortiment
Op jouw feest serveren wij 6 verschillende soorten pasta sausen, waarbij enkele zeer exquisiete, de een al lekkerder dan de ander. De sausen worden verdeeld met 3 verschillende pastasoorten (rigatone, fusili en volkoren) zodat ieder de grote variëteit aan pasta’s kan appreciëren. Ieder eet in ieder geval zoveel hij/zij wil. Op vraag voorzien wij ook lactose – of glutenvrije pasta’s.
Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u onderstaand formulier invullen.
Hèt gezelligste teamuitje in Rotterdam
Koken, dineren, lachen, genieten, samen, drinken, praten, eten.
Zo maar een paar trefwoorden uit de vele lovende reacties van bezoekers van Kookstudio 25 in Rotterdam. De kookstudio van Berry en Carola Pronk, waar u altijd wordt ontvangen met een heerlijk welkomstdrankje en verrassende recepten.
Gelegen op industrietereein Schiebroek, makkelijk bereikbaar en gratis parkeren.
Nooit meerdere groepen tegelijk dus je hebt de studio exclsueif voor jouw groep.
We geven kookworkshops aan groepen vanaf 15 tot 100 personen. Je kiest zelf wat je gaat koken en eten, er zijn diverse thema menu's, korte en lange workshops in verschillende prijsklasses.
De menu's worden samengesteld met voornamelijk dagverse biologische producten en scharrelvlees. Naast het koken zijn er ook tal van amusement mogelijkheden van schilderen tot cook & silent disco.
De kookstudio is verdeeld in een professioneel werkgedeelte op de begane grond en een trendy en sfeervol restaurant op de vide met uitzicht op de keuken. Behalve koken is het in Kookstudio 25 ook mogelijk om mee te doen aan een blinde wijnproeverij, een insectenproeverij, kruidenproeverij of een vruchtensappen proeverij. Leuk idee voor jullie bedrijfsuitje/ personeelsuitje!
Kookstudio 25 is ook geschikt als vergader-, presentatie-, of cursusruimte.
Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in!
Ook een chocolade-liefhebber?
Ontvangst
Begin uw dag met koffie en gebak om daarna als een echte patissier aan de slag te gaan.
Workshop bonbons maken
Onze deskundige patisser leert u de lekkerste bonbons of pralines te maken. De twee basistechnieken van het bonbons maken zijn het vullen en het ‘doorhalen’. In een handomdraai maakt u uw eigen goed gevulde bonbon doosje. Als vulling kunt u o.a. ganache, noten en zuidvruchten gebruiken. Na afloop van de workshop is het resultaat een doosje (circa 450 gram) vol heerlijke zelfgemaakte bonbons waarmee u goed thuis kunt komen.
Diner
Ter afsluiting geniet u samen van een heerlijk driegangen diner in het centrum van de stad. Hierbij heeft u per gang de keuze uit meerdere gerechten.
Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in! Graag aangeven in het aanvraagformulier om welke stad het gaat, zodat wij direct de juiste informatie kunnen sturen.
Van 6 tot 80 personen verzorgen wij kookworkshops, wijn-spijsproeverijenen, bedrijfsfeesten, bier & bites tasting, high teas, private dining, walking diners, etiquette diners, vergadermogelijkheden etc.
SPOON & Buon Gusto verzorgt warme en koude bufetten, Hollandse, Italiaanse en Mediterrane buffetten, geheel aangeklede cocktailparties of een borrel met heerlijke amuses, tapas met de daarbij behorende wijnen.
Tevens kunt u bij ons terecht voor concerten en theater. Ook theaterworkshops en sportieve clinics zijn mogelijk om op onze locatie te organiseren. Spoon culinair heeft kwaliteit, service en betrokkenheid hoog in het vaandel staan. Wij nodigen u daarom uit om vrijblijvend contact op te nemen over de mogelijkheden van bedrijfsffeest of uw kookworkshops.
ART, CULTURE, BUSINESS & CUISINE. Welkom bij Spoon en Buon Gusto deli!
Leer een Napolitaanse pizza maken op een gezellige informele wijze. Je krijgt de volledige beschikbaarheid over onze pizzeria.
Je huurt de pizzeria af voor ongeveer 4 uur. Waarbij we je ontvangen met een glaasje prosecco/koffie. Even rustig een praatje maken en dan overgaan naar de workshop.
De workshop doen we in kleinere groepjes zodat we iedereen echt goed kunnen begeleiden met het maken en bakken van de pizza's.
De pizzaoven brandt alvast, de ingredienten staan klaar , Italiaanse muziek speelt al op de achtergrond af. Nu alleen nog wat gezellige deelnemers voor de workshop.
De Napolitaanse pizza wordt gebakken in een loeihete steenoven en het deeg wordt met de hand groot gemaakt. Ook is samenwerking van belang!
Wij zorgen voor kwaliteit ingredienten en top deeg.
Je leert hoe je het deeg uitslaat met de hand, de pizza's belegt en de op de juiste manier afbakt in een echte authentieke professionele steenoven.
Teamuitje, locatie, eten & drinken in één! Ideaal toch?
Parkeren is gratis, plekken wijzen we je bij aankomst toe,
Buitenkoken is teambuilding én lekker!
Door bewust je producten te kiezen en deze goed te leren bereiden zul je merken dat alles beter smaakt. Het liefst halen wij onze biologische producten direct, samen met jou, van het land. Want dat is het mooiste wat er is; vers halen zodat je weet waar het vandaan komt.
Je gaat dan zelf naar de plaatselijke boer, tuinderij, kaasmakerij of molen om de producten te scoren. En natuurlijk vertelt de boer graag over zijn bedrijf.
Ook wildplukken uit de natuur is één van de mogelijkheden.
Daarna gezellig aan de slag op één van onze prachtige locaties, om na het buitenkoken gezamenlijk na afloop te genieten van deze zeer bijzondere gerechten.
Er moet van alles gebeuren tijdens het buitenkoken, zoals vuur maken (en aan houden!), groenten snijden, kruiden zoeken en fijnstampen, vlees marineren, deeg maken, en nog veel meer. Dus ook buitenkoken is perfect in te zetten als teambuildingsdag.
Ook combineren wij vaak het buitenkoken op houtvuur met een andere activiteit. Denk aan een GPS Experience, wandeling met de boswachter, een vergadering vooraf, training of een workshop.
Wij hebben diverse buitenkook workshops, van stoer met veel vlees, tot vegetarisch of een Back to Basic kookworkshop.
Leer zélf overheerlijke cocktails maken tijdens deze workshop. A White Lady, Long Island Tea, Cosmopolitan en The BloodyMary. Dit zijn de namen van illustere cocktails.
Een cocktail is een ijs gekoelde gedistilleerde drank of likeur gemixt met zoete, zure of bittere ingrediënten en geserveerd in een speciaal voor cocktails ontworpen drinkglas. Meestal bevat een cocktail alcohol zoals wodka, rum, tequila, whisky, jenever, maar tegenwoordig vind je ook steeds meer alcoholvrije cocktails. Voor het maken van een goede cocktail heb je niet alleen de juiste ingrediënten nodig, maar ook de juiste hulpmiddelen zoals een shaker, jigger, blender, ijscrusher, mexican elbow, stirring glass en een strainer.
De workshop
Cocktails zijn momenteel helemaal hot. Het maken van een goede cocktail is moeilijker dan je denkt. Het draait allemaal om de juiste ingrediënten, het creëren van de juiste smaak en specifieke bereidingstechnieken. En dat is nou precies wat jij gaat leren tijdens deze cocktail workshop! Dus wil jij zelf een van deze cocktails leren maken, of de skills van een echte bartender of barlady aanleren? Treedt binnen in de magische wereld van het cocktail shaken en leer al haar geheimen.
Onze professionele bartenders leren je graag alle kneepjes van het vak.
Dit arrangement omvat:
Dit arrangement omvat:
Duur: 2 hours
Prijs: 32,50 p.p.
Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!
Koken in Lokaal 55 is een perfecte activiteit als onderdeel van teambuilding. Samen koken is goed voor de sfeer en de onderlinge verhoudingen. De kok van Lokaal 55 brengt jouw team tot topprestaties tijdens het koken als teambuilding. Met als gezamenlijk doel een heerlijk diner bereiden zal er voor zorgen dat iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt. Wie gaat wat doen en zijn er heldere werkafspraken? Deze teambuilding zal eindigen aan een heerlijke diner, door het team zelf bereid.
Naast een kookworkshop is het natuurlijk ook mogelijk om aan teambuilding te doen tijdens een taart workshop of een cupcake workshop.
Taartworkshop
Tijdens een taartworkshop leer je een ronde taart voor circa 12 personen te vullen, bekleden en decoreren. We gaan aan de slag met het snijden van de taart, vullen met vers fruit of vruchtenconfiture en afsmeren met botercrème. Daarna wordt de taart bekleed met zelfgekleurd rolfondant en kun je een thema kiezen om te decoreren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van uitstekers in alle soorten en maten. Er zijn volop materialen aanwezig om van iedere taart een uniek kunstwerk te maken. Voor de "Finishing Touch" gebruik je glitters en pareltjes. Een striktaart workshop bestaat uit het vullen, bekleden en decoreren van een ronde taart die we gaan versieren met een prachtige strik van fondant die bovenop de taart wordt geplaatst.
Cup cake workshop
In de cupcake workshop ga je samen aan de slag met het vullen en decoreren van 8 heerlijke cupcakes. De decoraties die we je leren zijn drie dimensionaal en samen met royal icing spuitwerk wordt iedere cupcake een uniek mini taartje. Heerlijk met vriendinnen een cup cake workshop bij Lokaal55 als ontspanning en creatieve inspiratie.
Op het water:
Zeilregatta’s
Bij een zeilregatta staat samenwerking, communicatie en inzicht centraal. Verschillende rollen en taken zijn daarbij duidelijk. Onder deskundige leiding van zeer ervaren schippers varen wij regatta’s op het Sneekermeer met Skutsjes, Lemsteraken, Valkjes of Tirion boten. We beginnen uiteraard met een palaver waarbij op duidelijke manier het reilen en zeilen aan boord bekend wordt gemaakt. Na het palaver gaan we aan boord van de schepen voor instructies en de boot leren kennen. In de middag is het regatta-time welk schip vaart het snelste en hoogste aan de wind! Na de regatta is de tuin van Lokaal55 de plek voor de prijsuitreiking en een heerlijke barbecue.
Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in!
Smakelijk groepsuitje of bedrijfsuitje boeken met als hoofdingrediënt een rondje stevige culinaire teambuilding? Boek Wie is de Meesterchef van Huisbrand Events in elke stad in Nederland of België en ontdek welk team het beste kan koken. Altijd lekker en altijd gezellig! Ontdek de ware keukenprinsen- en prinsessen, vergeet heel even het competitieve element en neem een hapje van een paar delicatessen! Uiteraard Coronaproof!
Tijdens dit spel gaat jullie in teams tegen elkaar strijden om de titel: ‘Meesterchef’. Jullie maken tijdens dit groepsuitje een culinair voor-, hoofd- en nagerecht met de beschikbare ingrediënten. Deze gerechten maken jullie voor het gehele gezelschap en worden met cijfers beoordeeld door onze professionele chefs en jullie allemaal. Het team met de hoogste score wint de 'Wie is de Meesterchef' hoofdprijs!
Elk team maakt drie gerechten. Bij het bereiden van de gerechten krijgt ieder team hetzelfde hoofdingrediënt, voor de rest bent u vrij om te maken wat u wilt met de ingrediënten die aanwezig zijn in onze professionele kookstudio. Ga de strijd aan met uw collega’s, vrienden of familie en zorg ervoor dat u met de hoofdprijs naar huis gaat! Veel kookplezier!
Inclusief:
- Gebruik van moderne keukenapparatuur
- Professionele begeleiding
- Een geheel door jullie zelf bereid 3-gangen diner
- Schorten
- Leuke prijs voor het winnende team
- Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!
Voor minder deelnemers reserveren?
Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.
Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in en zet de juiste stad er ook even bij, zodat wij u direct de juiste informatie kunnen sturen!
Prijs: €72,50 p.p. excl. BTW (vanaf 10 personen)
Van de BBQ workshop kun je flink wat aanste.. euh, opsteken
De BBQ workshop begint met een gedeelte theorie. Onze pitmaster verteld je alles wat je maar wil weten over het BBQ-en. Waar moet je rekening mee houden als je een groot stuk vlees gaat roken? Welke groenten en fruit kan je op de BBQ bereiden? Wanneer gebruik je houtskool, en wanneer gebruik je briketten? Alle tips & tricks komen voorbij tijdens dit gedeelte. Je zult er achter komen dat de BBQ een enorm veelzijdig kookstel is! Kom met een lege maag naar deze workshop want je krijgt genoeg te proeven.
Aan de slag!
Een BBQ-workshop is geen workshop als je niet zelf achter de grill hebt gestaan. Jij en je collega’s gaan een volwaardig diner bereiden op onze BBQ’s en Smokers. Je zult diverse vlees-en visgerechten klaar maken, en we beginnen bij de basis. Je maakt je eigen marinades en kruiden-rubs. In twee of drietallen ga je te werk, en aan de hand van duidelijke recepten helpen we je op weg om jouw gerecht klaar te maken. Alle ingrediënten en materialen zijn voorhanden en als je hulp nodig hebt is de pitmaster er om alle vragen te beantwoorden.
Als je van plan bent om deze geweldige BBQ workshop te gaan boeken zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Geef uiterlijk een week van tevoren de dieetwensen van alle deelnemers door zodat wij rekening kunnen houden met alle gasten. De BBQ-workshop kan op vele locaties worden gehouden, echter moet er wel een plek zijn waar we buiten kunnen staan, het liefst gedeeltelijk overdekt. Is dit niet beschikbaar, dan denken wij graag met je mee. Met een tent komen we een heel end!
Prijzen
Op zoek naar een smaakvolle invulling voor uw team-event? Speel dan de culinaire businessgame Food for Thought. Deze interactieve teamtraining bevat alle ingrediënten om uw medewerkers op unieke wijze met elkaar aan de slag te laten gaan en inzicht te geven in elkaars kwaliteiten.
Wij nemen de deelnemers mee in de metaforische zakenwereld van de Haute Cuisine. Verdeeld over verschillende teams vertegenwoordigen ze één restaurant. Aan hen de taak het restaurant te voorzien van een verbluffende menukaart! De onderlinge strijd om de beste ingrediënten en de mooiste gerechten barst los. Dit vraagt om creativiteit, samenwerking, zakelijk instinct maar bovenal om smaak. Is uw team bestand tegen de hectiek van de keuken of laat u zich gemakkelijk van de kook brengen?
Food for Thought is hét recept voor een succesvolle teambuilding. Ervaar het zelf!
Duur: in overleg, standaard programma van 14.00 tot 20.00uur (inclusief diner)
Prijs: varieert o.b.v. groepsgrootte en tijdsduur. Vul het contactformulier in voor een vrijblijvende offerte.
Uitvoer: Food for Thought is mogelijk als totaalprogramma maar kan ook uitstekend ingepast worden als programma onderdeel van uw vergadering of evenement. Het programma is ook Engelstalig beschikbaar, andere talen op aanvraag.