De leukste Kookworkshops van Amsterdam (9)

Kookworkshop in Amsterdam? Gezamelijk eten bereiden en genieten. Een leuke manier om je collega's beter te leren kennen tijdens een gezellige kookworkshop in Amsterdam. Lekker bezig zijn met eten, nieuwe technieken leren, en dan komt de gezellige sfeer vanzelf. Tevens is Amsterdam bekend om de vele culturen en daarmee de vele verschillende smaken en restaurants.... Lees meer

Kookworkshop in Amsterdam? Gezamelijk eten bereiden en genieten. Een leuke manier om je collega's beter te leren kennen tijdens een gezellige kookworkshop in Amsterdam. Lekker bezig zijn met eten, nieuwe technieken leren, en dan komt de gezellige sfeer vanzelf. Tevens is Amsterdam bekend om de vele culturen en daarmee de vele verschillende smaken en restaurants. Tijdens het koken kan er ook een spel worden gespeeld. Mocht het gerecht dus niet helemaal lukken, dan kunt u altijd nog een spel winnen!

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Smaakmakers Events, BBQ workshop Smaakmakers Events, BBQ workshop Smaakmakers Events, BBQ workshop

BBQ workshop

6735
Smaakmakers Events: Van de BBQ workshop kun je flink wat aanste.. euh, opsteken De BBQ workshop begint met een gedeelte theorie. Onze pitmaster verteld je alles wat je maar wil weten over het BBQ-en. Waar moet je rekening mee houden als je een groot stuk vlees gaat roken? Welke groenten en fruit kan je op de BBQ ..
Van 10 tot 200 personen
Merkx original food design, Kookworkshops Merkx original food design, Kookworkshops Merkx original food design, Kookworkshops

Kookworkshops

3691
Merkx original food design: Merkx original geeft werelds georiënteerde kookworkshops! Wij hebben verschillende themaworkshops:1001 nacht: We nemen u mee langs de Mediterrane landen, beginnend in Turkije, langs Libanon en Egypte en eindigend in Marokko. U leert weelderige én frisse gerechten maken met ..
Van 8 tot 100 personen
In deze categorie hebben wij aanbod in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland.
Uitgebreid zoeken
Spel & Ontspanning
Sportief & Actie(f)
Creatieve Uitjes
Workshops
Eten, Drinken & Feesten
Teambuilden
Incentives
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.nl