Buitenlandse groepsreis in Veluwe (14)

Beloon uw medewerkers met een incentive in Veluwe. Van skitrip tot een stedentrip, u vindt een reis incentive in Veluwe op WegmetdeBaas.
Virtual reality op locatie, Ontmantel de virtual BOM Virtual reality op locatie, Ontmantel de virtual BOM Virtual reality op locatie, Ontmantel de virtual BOM

Ontmantel de virtual BOM

6202
Virtual reality op locatie: Jullie willen een unieke teambuilding activiteit? Dan is ontmantel de BOM precies iets voor jullie! Bij een eerste kennismaking met de virtual reality wereld vinden wij het belangrijk dat iedereen dit op zijn/ haar eigen tempo kan doen. Met het spel ontmantel de Virtuele Bom kan iedereen ..
Van 2 tot 300 personen
TECH4FUN, Drones to the rescue! TECH4FUN, Drones to the rescue! TECH4FUN, Drones to the rescue!

Drones to the rescue!

7105
TECH4FUN: Eén ding staat als een paal boven water, het wordt een kerst als nooit tevoren! We moeten zoveel mogelijk afstand houden, en mogen we nu bubbelen met 1, 5 of 10?  Niemand die kan voorspellen wat zal mogen. We kunnen dus maar beter voorbereid zijn...Wat heeft dit met drones te ..
Van 10 tot 120 personen
Evenementenbureau SPEV, Hackaton ONLINE teambuilding Evenementenbureau SPEV, Hackaton ONLINE teambuilding Evenementenbureau SPEV, Hackaton ONLINE teambuilding

Hackaton ONLINE teambuilding

7108
Evenementenbureau SPEV: Ga online in teams de strijd aan met je collega's. Tijdens dit virtuele teambuilding programma probeer je zoveel mogelijk codes te kraken binnen 1,5 uur. Welk team mag zich de beste hackers noemen? Ideaal voor groepen van 15-1000 personen met thuiswerkende medewerkers. Fun verzekerd! Remote ..
Van 15 tot 1000 personen
TECH4FUN, Merry Snowballs VR fun TECH4FUN, Merry Snowballs VR fun TECH4FUN, Merry Snowballs VR fun

Merry Snowballs VR fun

7104
TECH4FUN: Zet je schrap voor een supergrappige afsluiter van het jaar samen met je collega's met deze ludieke VR fun workshop.We starten onze VR kerstspecial met een zoektocht naar het beste team in een knotsgekke competitie sneeuwballen gooien. Wie het aandurft mag bovendien plaatsnemen naast de ..
Van 10 tot 60 personen
Art of Events Productions, Bosgolf Art of Events Productions, Bosgolf Art of Events Productions, Bosgolf

Bosgolf

5268
Art of Events Productions: BOSGOLF. De leukste variant op het echte golf en geschikt voor iedereen!   Even er tussenuit We nodigen u graag uit om te komen ‘Bosgolfen,’ een leuke en verassende variant op gewoon golf, waarbij gezelligheid, team-work en competitie hand in hand gaan. U kunt daarbij op een ..
Van 15 tot 150 personen
GetTheLaughFlow, Lachworkshop of mopperworkshop GetTheLaughFlow, Lachworkshop of mopperworkshop GetTheLaughFlow, Lachworkshop of mopperworkshop

Lachworkshop of mopperworkshop

7100
GetTheLaughFlow: Heerlijk lachen of mopperen in deze abnormale tijd is het beste wat je kan doen om het jaar mee af te sluiten. Online of op anderhalve meter afstand. Tijdens de lachworkshop gaan we lachen! Heel veel lachen. En waarom? Zonder reden. Je hersenen maken ook bij een neplach het gelukshormoon ..
Van 6 tot 100 personen
TB Events, Escape in the City TB Events, Escape in the City TB Events, Escape in the City

Escape in the City

7096
TB Events: Speel nu het ontsnappingsuitje in het centrum van een stad! Een superspannend uitje! Een bedrijfsuitje willen we natuurlijk allemaal. In deze tijden kan het lastig zijn iets geschikts te vinden. Maar dit spel is in de buitenlucht en geheel coronaproof. Indien gewenst kunt u het spel ook spelen ..
Van 5 tot 800 personen
Teambuildingsspellen, FIT Challenge (online event!) Teambuildingsspellen, FIT Challenge (online event!) Teambuildingsspellen, FIT Challenge (online event!)

FIT Challenge (online event!)

7107
Teambuildingsspellen: Een coronaproof uitje (een onlinegame voor binnen en buiten) in teams met je collega's maar individueel spelen met je eigen smartphone Erg geschikt in deze coronatijd om op uw eigen locatie te spelen: Spel: Geen sportschool of fysieke opdrachten, maar een persoonlijk spel! Alle medewerkers ..
Van 15 tot 1000 personen
TB Events, Moorddiner TB Events, Moorddiner TB Events, Moorddiner

Moorddiner

7095
TB Events: Coronoproof een uitje organiseren? Het kan! Een avondje ongecompliceerd genieten. Heerlijk. Totdat… Ga lekker zitten en geef je oren en ogen (en mond!) de kost. Er is een moord gepleegd en die ga jij tussen de gangen door oplossen. Plaats delict is plaats diner: bloedstollend en ijskoud aan ..
Van 5 tot 800 personen
Teambuildingsspellen, Christmas Challenge (online) Teambuildingsspellen, Christmas Challenge (online) Teambuildingsspellen, Christmas Challenge (online)

Christmas Challenge (online)

7106
Teambuildingsspellen: Individueel spelen maar samen met je collega's in teams!In de maand december is het elke dag feest! Maak van december een feestmaand voor uw werknemers!  Het perfecte kerstcadeau na dit gekke jaar! Hebben jullie het jaarlijkse bedrijfsuitje wegens corona moeten verzetten? Willen jullie ..
Van 15 tot 1000 personen
In deze categorie hebben wij aanbod in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland.
Uitgebreid zoeken
Spel & Ontspanning
Sportief & Actie(f)
Creatieve Uitjes
Workshops
Eten, Drinken & Feesten
Teambuilden
Incentives
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.nl