Bedrijfsuitje naar Boedapest in Hongarije

  • Incentive Direct
  • 10 - 1000 personen
  • 10497
  • Beschrijving

Een fantastische 2-daagse bedrijfsuitje naar één van de meest interessante hoofdsteden van Europa: Boedapest. Hoogtepunt is de afdaling met de canopybaan.

Overnacht wordt in een uitstekend 4* hotel in het centrum. Culinair gaat het de groep aan niets ontbreken.

De stad wordt op een ludieke manier verkend. De groep wordt in teams verdeeld en de foto-safari kan beginnen. Er moeten foto’s gemaakt worden van de gekste plekjes en voorwerpen en er zijn uiteraard een aantal 'zeer bijzondere' vragen en opdrachten bij, die alleen door goed teamwerk en spontaniteit van de deelnemers kan worden opgelost.

's Avonds de mogelijkheid om Boedapest "by night" te verkennen.

De volgende dag weer actie! De canopy baan bestaat uit 11 masten die door middel van een kabel met elkaar verbonden zijn. De gasten worden voorzien van een stoere uitrusting en presenteren zich vervolgens bij de start, op de top van de heuvel. Met behulp van een katrolsysteem suizen ze op spectaculaire wijze van mast naar mast. Tijdens de afdaling genieten de gasten van het adembenemende uitzicht op de Donau, de ruïnes van het renaissance paleis van koning Matthias en de prachtige omgeving. De canopy baan eindigt aan de voet van de heuvel. Een ‘rit’ duurt ongeveer 50 minuten. Spannend maar veilig!

Zoekt u een kort en krachtig buitenlands arrangement voor een gunstige prijs? Vraag de offerte aan en ontvang binnen 24 uur de uitgebreide programma omschrijving en de offerte.

Incentive Direct organiseert ook personeelsreizen naar Spanje, Ierland, Marokko, IJsland, Schotland, Duitsland, Malta, Turkije, Italie, Portugal, Dubai en talloze andere bestemmingen.

Ligging uitje

Boedapest, Hongarije
ca 2 uur vliegen vanaf Amsterdam.

Prijsindicatie
€ 1.150,- per deelnemer

Trefwoorden
Incentive, reizen buitenland, groepsreizen Europa, groepsuitjes, teamuitstapjes, stedentrips, bedrijfsuitjes buiten nederland, zakenreizen, personeelsfeesten in het buitenland, actieve reizen, bedrijfsuitjes, bedrijfsreizen, ontspannende groepsreisjes, teambuilding, incentivebureau, incentive organiseren, personeelsuitjes, personeelsreizen, uitstapjes.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!