Leuke bedrijfsreis naar Dublin in Ierland

  • Incentive Direct
  • 10 - 1000 personen
  • 10515
  • Beschrijving

Bedrijfsreis met een zakelijke basis: vergaderen maar ook actie.

3-daagse personeelsreis naar Dublin
- overnachten in een uitstekend 4-sterrenhotel in het centrum van Dublin.

Programma:
- een drietal meetings
- een dagdeel kleiduif schieten
- een bezoek en diner in een whisky stokerij
- een diner in één van de populairste restaurants van Dublin

Na aankomst genieten de gasten een verfrissende lunch. Er is die middag een vergaderzaal met conferentie faciliteiten geregeld voor de gasten. Tijdens de vergadering zal koffie, thee met koekjes worden verzorgd.

De gasten gaan naar Wicklow, een mooi natuurpark in de buurt van Dublin. De groep wordt naar een groot Georgiaans huis gebracht, omgeven door bos en weilanden. Dit huis wordt het decor voor een tweede ongetwijfeld vruchtbare meeting. Het lunchbuffet vindt bij mooi weer in de tuin plaats en anders binnen in een aparte ruimte.

Met een jachtgeweer proberen de gasten ‘kleiduiven’ uit de lucht te schieten: lemen schoteltjes die door een machine in de lucht worden geslingerd met een snelheid van 120 km per uur.

Verder staat er een 5-gangen diner, in Old Jameson Distillery, een voormalige whisky stokerij, op het programma. Eerst krijgen de gasten een rondleiding door het museum, waarbij de geschiedenis en productie van Ierse whisky wordt uitgelegd. Vervolgens kunnen de gasten in de bar whisky proeven en zo het verschil leren kennen tussen Scotch, Bourbon en Irish whisky. Als bewijs van hun nieuw verworven kennis ontvangen de gasten een certificaat. Tijdens het diner is er muziek en dans.

Er wordt een lunch geserveerd in een modern restaurant in het centrum van de stad waarna er gelegenheid is om nog even het centrum van Dublin te verkennen of te gaan shoppen voor het thuisfront.

Wilt u in Ierland met uw team op inspirerende wijze deze incentive beleven? Uw personeel wordt op royale wijze getrakteerd! Via deze website kunt u gemakkelijk een offerte aanvragen met uitgebreid programma, deze ontvangt u binnen 24 uur!

Incentive Direct organiseert ook personeelsuitjes naar Spanje, Dubai, Marokko, Hongarije, Malta, IJsland, Turkije, Schotland, Italie, Portugal en talloze andere bestemmingen.

Ligging uitje

Dublin, Ierland
minder dan 2 uur vliegen vanaf Amsterdam

Prijsindicatie:
€ 1.175,00 p.p.

Trefwoorden
Incentive, reizen buitenland, groepsreizen Europa, groepsuitjes, teamuitstapjes, stedentrips, bedrijfsuitjes buiten nederland, zakenreizen, personeelsfeesten in het buitenland, actieve reizen, ontspannende groepsreisjes, teambuilding, incentivebureau, incentive organiseren, bedrijfsreizen, personeelsreizen, personeelsuitjes, uitstapjes.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!