Sevilla│Madrid│Valencia│incentives

  • Training &Travel
  • 10 - 150 personen
  • 10840
  • Beschrijving

Sevilla:
Prachtige stad in Zuid Spanje met veel Moorse invloeding. De kathedraal, de Giralta Tower, het paleis de Real Alcazar en daarbij de oude joodse wijk. Heerlijk stad om te doen, te bekijken en te flaneren.
bijzonder: Het paleis de Real Alcazar en de plaza Espana met het prachtige gebouw ter plaatse waar men iedere middag flamenco dansers kan bewonderen.
actief: Biketour door de stad, segway tour, varen op de rivier de Guadalquivir, jeeptour en ballonvaren. 

Madrid: Een incentive naar de meest Spaanse stad van Spanje, met een koninklijke uitstraling en bol van mooie gebouwen, prachtige parken, leuke pleinen en originele activiteiten.
bijzonder: Excursies naar het wereldberoemde Prado museum; Reals thuisbasis stadion Bernabeu;  met de kabelbaan naar een reusachtig park waar je kunt mountainbiken en/of bootje varen en lunchen aan het water.
actief: Fietstour, segwayrit, stadswandeling met gps en teamopdrachten, tapa tour, gocart etc.
Tevens mooie dagtrips mogelijk naar Oviedo en Toledo.

Valencia: Sinaasappelstad Valencia ken een oude stad (plaza Virgin) en een nieuwe hippe stad (Ciudad de las Artes y las Ciencias). Deze zijn verbonden door het prachtige en unieke Turiapark (een 12 km lange groen ader door de stad)
bijzonder: oude stadsmuren, basiliek, originele paella, markhal, de festas, de architectuur en de stranden.
actief:  city biketour, gpst teamtour, paella kookworkshop, segwaytour, flamenco dancing, golf, winetour etc.

Voor meer info omtrent Sevilla, Madrid en Valencia kunt een het aanvraagformulier invullen,

Ligging uitje

Sevilla: Ligt in het diepe zuiden van Spanje. Daarom het hele jaar prachtig weer. In de zomer te warm maar in het voor- en najaar erg geschikt als u naar lekker weer zoekt.

Madrid:
In het hart van Spanje op 2,15 uur vliegen van ons land. Een echt landklilmaat. Warm in de zomer en koel in de winter. Madrid ligt op 600 meter boven zeeniveau en is omringd door bergen waar je 's winters ook kunt skiën.

Valencia: Gelegen halverweg Spanje aan de Oostkust. Een geweldig klimaat, men zegt wel het beste van Spanje, zeer milde winters

Prijsindicatie: €500-700  p.p.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!