Zakelijke relatiereis naar Andalusië, Zuid-Spanje

  • Incentive Direct
  • 10 - 1000 personen
  • 10540
  • Beschrijving

- 3 daags bedrijfsuitje naar Andalusië
- rechtstreekse vlucht
- 4* hotel in het centrum van Marbella
- meeting
- diverse survivalactiviteiten als: abseilen, canyoning, sling throwing en cable riden
- fotorally
- bezoek aan de beste club van Marbella
- bezoek wijnproeverij
- bezoek aan Puerto Banús
- paella kookworkshop
- tappastocht

De onderdelen van het programma zijn uitdagend en zitten boordevol actie en genot! Hieronder treft u een greep uit de onderdelen die het programma te bieden heeft.

De deelnemers gaan abseilen, canyoning, sling throwing en cable riden. De ruige natuur vol rotsen, watervallen en bebossing maakt deze activiteiten zeer uitdagend. Het is heerlijk aan het einde een frisse duik te nemen in een van de waterpoelen!

Gewapend met een stadskaart, een fotocamera en een roadbook gaan de deelnemers op fotorally door het centrum van Malaga. Onderweg moeten er diverse opdrachten worden vervuld waardoor op speelse wijze de leukste plekken van het centrum worden ontdekt. Ook zal hulp van de locale bevolking moeten worden ingeschakeld om "moeilijke" vraagstukken op te lossen.

De deelnemers genieten een traditionele vislunch in een traditionele chiringuito op het strand. Dit is een soort strandtent waar vele soorten versgevangen vis worden geserveerd, een ware verwennerij! Het is geen luxe, maar het eten en het uitzicht over de baai van Malaga maken deze lunch onvergetelijk. Het is een plek waar nauwelijks toeristen te vinden zijn.

Er wordt een bezoek gebracht aan Puerto Banús. Dit is een zeer bijzonder havendorpje waar de jetset van de Middellandse-Zee elkaar ontmoet. Er is nog even tijd om wat te shoppen, een terrasje te pakken en over de pieren te lopen waar de mooiste jachten te bezichtigen zijn.

Incentive Direct organiseert ook managementreizen naar Malta, IJsland, Turkije, Ierland, Marokko, Hongarije, Schotland, Italie, Portugal, Dubai en talloze andere bestemmingen.

Uw gezelschap klaar voor een uitdagende en actieve reis? Gemakkelijk te boeken! Vraag snel een offerte aan!

Ligging uitje

Andalusie, Spanje
ca 3 uur vliegen vanaf Amsterdam 

 

Prijsindicatie:
€ 1.149,- per deelnemer.

Trefwoorden

Incentive, reizen buitenland, groepsreizen Europa, groepsuitjes, teamuitstapjes, stedentrips, bedrijfsuitjes buiten nederland, zakenreizen, zakelijke bedrijfsreizen, zakelijke relatiereis, personeelsfeesten in het buitenland, actieve reizen, ontspannende groepsreisjes, teambuilding, incentivebureau, incentive organiseren, personeelsuitjes, uitstapjes.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!