Teambuilden in Europa

Filteren

Filters

LenteUitjes
Spel & Ontspanning
City & Beachgames
Sportief & Actief
Workshops
Creatieve uitjes
Teambuilden
Eten, Drinken, & Feesten
Incentives
Online
Zoekwoord
Zoekwoord
Gebied
Personen 0+
0
0
500
0500+
384 uitjes gevonden gevonden gebaseerd op de volgende filters
  • Teambuilding
  • Teamtraining
  • Uit vergaderen
  • Online
    • Kwalitatief aanbod van uitjes
    • Direct contact
    • Unieke content van uitjes
    The Infinite Loop is het eerste Virtual Reality spel dat speciaal ontwikkeld is om teams efficiënter te laten werken. VR is hiermee niet een doel op zich maar een handig hulpmiddel om te komen tot een effectieve manier van communiceren binnen teams. 

    Het spel gaat over een team Hackers dat op een speciale missie gestuurd wordt om een jongen te bevrijden uit de virtuele wereld.

    De deelnemers dragen om de beurt de VR bril om aanwijzingen te zoeken in de virtuele wereld. Deze aanwijzingen moeten zo goed mogelijk over gebracht worden naar de overige teamleden in de echte wereld. Dit kan alleen door een zeer effectieve communicatie waarbij alle deelnemers een Growth Mindset nodig hebben om de oplossingen te vinden.  

    De teams gaan op zoek naar de meest efficiënte manier om de verschillende challenges op te lossen. Door iteratief leren, continue feedback en het doorvoeren van kleine veranderingen aan het proces wordt het team steeds beter en sneller. De principes van LEAN management komen op een speelse manier aan bod. 

    Teambuilding effecten van The Infinite Loop:

    Een teambuilding programma moet vooral leuk en inspirerend zijn. Daarnaast zijn oefenen we vaardigheden in het programma die je ook in je werk nodig hebt. De belangrijkste op een rij: 

    √ Empathie en inlevingsvermogen vergroten
    √ Samenwerking tussen teams verbeteren
    √ Probleemoplossend vermogen
    √ Effectieve communicatie

    The Infinite Loop is een hightech spel dat laat zien dat de menselijke factor onmisbaar is en dat goed samenwerken alléén kan door je in te leven in de ander.
    20 - 1000 personen

    Onze Escape Dinner Room is een beetje tegenstrijdig. In een Escape Room is het lastig dineren en van een heerlijk driegangendiner wil eigenlijk niemand ontsnappen. Daarom leek het ons een goed idee om beide concepten te combineren. Wij presenteren u met trots de Escape Dinner Room: een dinerspel gebaseerd op het concept van Escape Room!

    In teamverband proeft u de uitdaging. Concludeert uw team al bij het voorgerecht dat u het zelden zo zout gegeten heeft of geniet u aan het eind van de avond de zoete smaak van de overwinning? Onze keukenbrigade is niet ontsnapt aan haar verplichtingen, want het driegangendiner doet alle gedachten aan een ontsnapping spontaan verbleken. Hier wilt u niet voor weglopen! Mocht u snel de juiste escape gevonden hebben dan stellen we u gerust, uiteraard hoeft u niet voor het dessert weg! Er is dus geen enkele reden om geen informatie aan te vragen over dit lekkere groepsuitje!

    Hoe verloopt de Escape Dinner Room?

    Als u met een lekker drankje aan tafel zit blijkt uw tafeltje ineens een team te vormen. Gezellig! Het is de bedoeling zo snel mogelijk te ontsnappen en de juiste uitweg van dit driegangendiner te vinden. Het team dat dit als snelste doet wint deze spannende game. Maakt u zich geen zorgen, wanneer u ook ontsnapt, u blijft het hele groepsuitje meegenieten!

    De spelleiding introduceert zichzelf en het spel en dan gaat u van start. Er wacht een escape game vol raadsels, clues, krakende hersens en noodzakelijk teamwork. Blijkt uw directeur ineens een feilloos gevoel te hebben om raadsels op te lossen? Heeft uw secretaresse een antwoord op elke Rotterdamse hersenkraker? Vanavond leert u uw groepsgenoten anders kennen! Wie is verantwoordelijk voor de creativiteit en welke teamleden blinken uit in het denkwerk? Allemaal belangrijk, maar teamwork is noodzakelijk om als eerste team te ontsnappen uit deze escape dinner room.

    Het heet niet voor niets een ‘dinner room’ dus tussen de spannende rondes van de escape serveert de bediening een heerlijk driegangendiner. U proeft zo dat de keukenbrigade niets aan de aandacht heeft laten ontsnappen! Tijdens de gerechten mag u de strijdbijl inruilen voor de vredespijp en is er ruim de tijd om te genieten van het eten maar ook om lekker bij te praten of anekdotes uit te wisselen.

    Zodra de gezelligheid en het lekkere eten de gedachte aan een ontsnapping dreigen te verjagen grijpt de spelleider in en gaan we weer verder! Bovendien aarzelt hij niet om u op het verkeerde been te zetten. Welk team we met eeuwige roem en mooie beloning als winnaar mogen bekronen blijft dan ook spannend tot het laatst!

    Heeft u ook zo’n zin in een groepsuitje met een heerlijk driegangendiner waar geen ontsnappen aan is? Vraag dan snel meer informatie!

    Wat is inbegrepen bij de Escape Dinner Room als groepsuitje?

    Naast een hersenkrakend spel, uitdagende opdrachten en geraffineerde clues, teambuilding, humor en vooral veel gezelligheid is dit leuke groepsuitje inclusief:

    • Professionele entertainer
    • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
    • Gebruik van een strategische Rotterdamse locatie
    • overheerlijk driegangendiner
    • Prijsuitreiking
    • Prijs voor het winnende team
    • Een donatie van € 25,- aan een goed doel. (Het winnende team kiest zelf een goede doel.)
    Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!
    15 - 500 personen

    Leer een Napolitaanse pizza maken op een gezellige informele wijze. Je krijgt de volledige beschikbaarheid over onze pizzeria. 
    Je huurt de pizzeria af voor ongeveer 4 uur. Waarbij we je ontvangen met een glaasje prosecco/koffie. Even rustig een praatje maken en dan overgaan naar de workshop.

    De workshop doen we in kleinere groepjes zodat we iedereen echt goed kunnen begeleiden met het maken en bakken van de pizza's. 
    De pizzaoven brandt alvast, de ingredienten staan klaar , Italiaanse muziek speelt al op de achtergrond af. Nu alleen nog wat gezellige deelnemers voor de workshop.

    De Napolitaanse pizza wordt gebakken in een loeihete steenoven en het deeg wordt met de hand groot gemaakt. Ook is samenwerking van belang!
    Wij zorgen voor kwaliteit ingredienten en top deeg. 
    Je leert hoe je het deeg uitslaat met de hand, de pizza's belegt en de op de juiste manier afbakt in een echte authentieke professionele steenoven.

    Teamuitje, locatie, eten & drinken in één! Ideaal toch?

    Parkeren is gratis, plekken wijzen we je bij aankomst toe,

    8 - 35 personen
    Wint u met uw team de sleutel voor de schatkist?!

    Wie kent Expeditie Robinson Niet?!
    Afzien, ontberingen, strijd, samenwerken en veel mooie momenten. Wij hebben voor u een uitdagend teamuitje samengesteld in navolging van het succesvolle televisieprogramma. Gaat u de uitdaging aan? Tijdens de eiland-raad worden de teams samengesteld en kiest ieder team een eigen expeditieleider. Samen verzint u een groepsnaam en ontvangt u een eigen vlag en bandana. Dit unieke bedrijfsuitje leidt u met GPS en kano door het Nationaal Park de Biesbosch. Met kano, sup, elektrische sloep of motorboot vaart u van eiland naar eiland alwaar de toegankelijke teamproeven op u wachten.

    Na dit personeelsuitje staat vast in welk team de echte Robinsons zitten... wint u de amulet? Na afloop van de expeditie kunt u genieten van een borrel en/ of heerlijke barbecue op het terras aan het water.

    Onze mogelijke activiteiten:
    quadrijden, outdoor-lasergame, kanotochten, klimmen, survival, kickbiken, kano-adventuretocht (GPS), boogschieten, vlotvaren, teamopdrachten, fietstochten, suppen, flintstone-auto rally, blaaspijpschieten, fluisterboottocht, zeilen, kratstapelen, monkeyklimmen, mastermind, aquagames, beachvolley, high team adventure, golf, trainingen en wintersport.

    Dit uitje is zowel mogelijk in Nationaal Park de Biesbosch als op onze eigen outdoor locatie.

    Horeca
    Ook de horeca is vaak een essentieel onderdeel voor een compleet uitje. Wij zijn daar volledig op ingericht want op ons terrein kunt u zelfs kiezen uit 3 locaties om uw lunch of diner te nuttigen. De catering kan uiteraard volledig naar uw wensen worden verzorgd.

    Duurzaam & veiligheid
    TeamBiesbosch onderscheidt zich met duurzaam en veilig ondernemen. Uniek in de Biesbosch met Green Key. Onze uitjes zijn TÜV gecertificeerd en wij werken volgens de veiligheidsnormen van de Vebon en SVWB.

    Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in!
    10 - 1000 personen

     Geniet van meer dan 20 in- en  outdoor activiteiten op Bussloo bij Apeldoorn met (team)activiteiten als: 

    • Lasergame: The Next Generation
    • Glowgolf Het Wilde Westen
    • Escape Room: the Jungle
    • Escape Room: Tevenge of the General
    • Escape Room: De Bom
    • Oud en Nieuw Hollandse Spellen
    • Pubquiz
    • Karaoke

    Dé perfecte locatie voor een uitje met jouw team, afdeling of zelfs het hele bedrijf. Door de vele activiteiten en de ruim opgezette locatie bieden wij plek voor ca. 200 personen.
     

    Ook culinair zal het jullie aan niets ontbreken. We bieden diverse arrangementen met bijvoorbeeld een heerlijke luxe lunch,  een verrassend buffet of een BBQ de Luxe als afsluiter van jullie teamdag. We denken graag met je mee om het voor jullie perfecte programma samen te stellen.

     

    Ons pand is een in Finse stijl gebouwd houten clubgebouw. Gezellig en met het oprechte gevoel van een warm welkom. Op ons verwarmde terras met prachtig uitzicht over het meer van Bussloo, is het van april tot en met oktober heerlijk vertoeven.


    Ons terras staat in de top 100 van beste terrassen van Nederland!
     
    Het is mogelijk om één van bovenstaande activiteiten te combineren met andere activiteiten, waaronder ook onze outdoor activiteiten als Pitch&Putt, Elektrische Steps, E-Choppers, Minigolf USA, Voetgolf en nog veel meer. 

    Meer informatie of een vrijblijvende offerte? Vul het onderstaande formulier in en we nemen spoedig contact op!

     

    1 - 200 personen

    Combineer MVO en teambuilding met Bouw een fiets voor Afrika! Een absoluut TOP-uitje in samenwerking met stichting Tools To Work. Uiteraard Coronaproof!

    Bouw samen met uw collega’s, een fiets voor Afrika! Van kaal frame tot een complete, kwalitatief uitstekende fiets. Uitgerust met de mooiste accessoires. Dat is de uitdaging die u met uw team aangaat!

    De teams beginnen met enkel een frame en gereedschap. Wat volgt is een dynamisch programma waarbij alle deelnemers tot het einde betrokken blijven bij het streven naar een zo goed mogelijk eindresultaat. De fietsonderdelen worden verworven door strategisch in te kopen en te onderhandelen. Daarna gaat een deel van het team aan slag met de onderdelen, de boutjes en de moertjes, terwijl anderen zich buigen over onze breinbrekers om accessoires te verdienen. Aan het einde van dit evenement worden de fietsen door de deelnemers getest. Onder toeziend oog van alle deelnemers volgt de ereronde en ontvangt het winnende team een originele prijs.

    Met Bouw een fiets voor Afrika, bouwt u aan een goed doel: wij hebben een samenwerking met de stichting Tools to Work (AMBI erkend) uit Teteringen. Voor elke door u gebouwde fiets, verzorgt de stichting Tools to Work een fiets die zal worden verscheept naar een project in Afrika. Uiteraard geven wij u hier graag meer informatie over.

    Bij Bouw een fiets voor Afrika zijn er alleen maar winnaars. Terecht een TOP-uitje met een goed gevoel en uitermate geschikt als teambuilding activiteit!

    Programma voorstel

    14:45 - 15:00       Ontvangst en uitleg
    15:00 - 15:30       Veiling van de fietsonderdelen
    15:30 - 16:00       Onderhandelingen en start bouwen
    16:00 - 17:00       Verder bouwen en inkopen accessoires
    17:00 - 17:15       Testronde op het parcours
    17:15 - 17:30       Prijsuitreiking en afsluiting

    Inbegrepen

    • Op iedere gewenste locatie mogelijk
    • Alle benodigde gereedschappen, beschermende kleding en fietsen
    • Originele prijs voor het winnende team
    • Donatie voor de fiets, dit deel is aftrekbaar voor belastingen
    • Verscheping van de fietsen naar Afrika

    Optioneel

    • Lunch, borrel en/of diner
    • Extra accessoires
    • Ook op eigen locatie mogelijk
    • Combineren met andere activiteiten
    • Engelstalige opdrachten/spelleiding
    • Speciale wensen? Laat het ons weten!
    15 - 1000 personen

    De Baantjerspeurtocht is leuk voor jong & oud, met flinke dosis humor. Ontdek de stad door de ogen van rechercheur De C.o.c.k

    De Baantjerspeurtocht is een echte teambuilder. U verkent Amsterdam in kleine groepjes en onderweg voert u een aantal ludieke opdrachten uit. Hierbij is de inhoud van onze Technische Recherchekoffer onmisbaar! Uw spelleider helpt u graag op weg naar het lijk aan de kerkmuur (échte dakloze). Hiervan moet uiteraard de identiteit worden vastgesteld. U pauzeert wanneer u wilt in één van de vele gezellige Amsterdamse kroegjes. Op een accordeonnetje kunt u dan meteen de Baantjertune oefenen, goed voor 10 punten. Daarna moet u onder andere nog de diverse Baantjerlocaties fotograferen, het favoriete drankje van De Cock achterhalen en in de Warmoesstraat een bijzondere ring zien te vinden. Deelnemers dienen een mobieltje of digitale camera mee te nemen! 

    U kunt ook kiezen voor een complete criminele dag:
    -10.30 uur koffie/thee en verrassende groepsfoto
    -11.15 uur rondleiding met crime-auteur (wallen)
    -12.30 uur lunch op de beruchte Zeedijk
    -14.00 uur CSI Amsterdam speurtocht of Baantjerspeurtocht met lijk
    -17.00 uur prijsuitreiking en straf slechtste team.....


    Andere originele groepsuitjes van Aemstel Produkties
    *Hou van Holland, hilarische café-quiz
    *Sex in the city, hilarische speurtocht over de wallen
    *Lachdag, dagje humor in de hoofdstad
    *oud Hollandse spelletjes, met karaoke in het Baantjermuseum
    *Smartlappenworkshop, met accordeonist en cd opname
    *Baantjerspeurtocht, inclusief lijk


    Bureau van Aemstel Produkties verzorgt sinds 1997 spraakmakende uitjes in Amsterdam. Bekend van NOS, DWDD en RTL Boulevard.

    Vul voor meer informatie of vrijblijvende offerte onderstaand formulier in.

    10 - 175 personen
    • Kwalitatief aanbod van uitjes
    • Direct contact
    • Unieke content van uitjes

    Een uniek teambuildingspel met evenveel functies voor als achter de camera

    Maak met elkaar een film met behulp van een van onze storylines of uw eigen opdracht. 

    Hoog resultaat: 
    Door de opbouw en ontwikkeling in het spel worden de teams steeds enthousiaster en fanatieker.
    U zult versteld staan van de teamresultaten in korte tijd!

    Super Teambuilding!
    Voor iedereen een passende rol voor of achter de camera. 

    Altijd al eens een filmscript willen schrijven, een professionele camera bedienen of zelf de hoofdrol willen spelen in een film over uw favoriete held? 
    Dan wordt dit uw moment of fame!

    Van brainstorm tot opname; u krijgt met uw teamgenoten de vrije hand met de camera. Om na afloop te schitteren op de rode loper bij de “Oscaruitreiking”.
    Welk team maakt de beste film, heeft de beste acteur of actrice en maakt de meest originele scene? U komt erachter tijdens de “Oscaruitreiking"! 

    Aan het begin van de filmmiddag stellen we teams samen van de op dat moment toegestane groepsgrootte.
    Ieder team krijgt de beschikking over een professionele videocamera, verschillende ludieke storylines, opvallende kostuums en rekwisieten.

    Teambuilding en rolverdeling:

    Met uw team besluit u zelf wie de functies van camera, geluid, regie, productie, tijdcode, script/storyline schrijven, acteren of figureren op zich nemen.

    Na 3 uren zult u versteld staan van het resultaat!

    Een uitdagende optie is dat iedereen een rol kiest die niet direct past bij de persoon in het dagelijks leven, zodat verborgen talenten aan het licht komen tijdens de première! 

    Nadat al het ruwe opnamemateriaal is ingeleverd op de montagekamer, gaat onze professionele editor aan de slag met het eindresultaat. Ondertussen praat u nog na en kunt u genieten van een borrel en een hapje. 
    Tot slot kijken we samen op een groot scherm naar het verrassende resultaat van alle filmploegen. Welk team wint de “Oscars" voor de meest uiteenlopende en ludieke categorieën? 
    Nb. Uw organisatie ontvangt vervolgens binnen 3 dagen de opnames en het verzamelde materiaal via WeTransfer. 

     
    Een herinnering om nooit meer te vergeten!

     

    Het programma (fysiek uitje) ziet er dan als volgt uit:

    13.30 uur                     Ontvangst van uw gasten op locatie
    14.00 uur                     Uitleg en Aanvang film maken

    17.00 uur                     Laatste team retour; einde; (borrelen
                                        indien weer mogelijk) (terwijl Teambuildingspellen de ludieke films bekijkt en monteert)

    17.45 uur                     Aanvang diner

    19.15 uur                     Presentatie films van alle teams en
                                        Oscaruitreiking (in de corona tijd kunnen we de films die de deelnemers hebben
                                        gemaakt opsturen)

    19.45 uur                     Einde Film maken

    Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u onderstaand formulier invullen. 

    20 - 350 personen

    Van vaargaderen tot persooneelsuitje, het kan met 2-60 personen!
    Soms wil je even een ander soort gesprek met een collega, klant, prospect of relatie. Waar kan dat nu beter dan op het water? Hoe lekker is het om ontspannen varend op de Limburgse Maas even in een andere setting bij te praten.

    Personeelsuitje of afdelingsuitje
    Eindelijk zien we elkaar weer op kantoor. Maar daar gaat het al snel weer als vanouds. Alle reden dus om ook eens op een andere manier bijpraten óf weer eens een teamuitje of personeelsbijeenkomst te organiseren. We denken graag met je mee over een passende invulling. Daarbij maken we je ook graag wegwijs richting horecalocaties en andere activiteiten in de regio. Jullie één aanspreekpunt én een leuk programma!

    Vaargaderen
    Maken jullie gebruik van een vergaderlocatie zoals Château De Raay in Baarlo of Kasteel De Keverberg? Dán is het mogelijk om een vergaderdag of heisessie te combineren met een lunchvaart of een vaart voor of na het vergaderen. Deze uitstekende vergaderlocaties verzorgen met hun Limburgse gastvrijheid dan een lunchbox voor uw gasten en wij voor een ontspannen vaart.

    Van 2-60 personen
    Sloepverhuur Limburg beschikt over vijf 6-persoonssloepen. In combinatie met Kasteel De Keverberg, De Heere van Meijel, De Vermaekerij en Home of Heroes zijn we in de gelegenheid om een 'wisselprogramma' samen te stellen. Dan kunnen 30 personen varen en 30 personen een andere activiteit doen en vervolgens wisselen. Ideaal voor een gevarieerd dagje uit. 

    2 - 60 personen
    NIEUW! 
    In deze moeilijke tijden willen we allemaal wel eens ontsnappen. Wij hebben een nieuw spel ontwikkeld die gemakkelijk thuis aan de eettafel te spelen is met een groepje van maximaal 5 personen.

    Prison Escape at home
    Het is ondertussen twee weken geleden dat je op weg was naar het vliegveld. Je zou op vakantie gaan met je partner naar het zonnige Egypte. Maar in plaats van naar het vliegtuig ben je naar een cel gebracht...

    Na urenlang ondervraagd te zijn komt de aap uit de mouw... Er is wat gevonden in jouw bagage! Dit is het begin van een superspannend en verrassend spel. Een app game in combinatie met uitdagende puzzels en verwarrende informatie. Aan jullie om alles te ontcijferen!En… Het kan gewoon bij jou aan de keukentafel gespeeld worden.

    Wat heb je nodig ? 
    Het belangrijkste dat je nodig hebt is een tablet of smartphone met internetverbinding. Daarnaast heb je een printer, liniaal, 10 enveloppen en een pen nodig. Bij aanschaf van dit spel ontvangen jullie per e-mail alle spelbenodigdheden en een inlogcode voor de TB Events app.  

    Vul voor meer info of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in! 

    1 - 5 personen

    CORONA PROOF! De gezelligheid van de zaterdagavond beleven met uw collega’s! Dat kan bij het Hou van Holland dinerspel. Wie is vanavond de teamcaptain en kunt u uw collega’s de baas? Wat weet u eigenlijk over het koude kikkerlandje met 16 miljoen mensen?

    De avond in Amsterdam 
     

    De teams nemen plaats aan tafel, de quizmaster stelt zich voor en de captains nemen hun positie in. Tijd voor het uitje van het jaar: Hou van Holland! Als het gerstenat op tafel staat barst de teamstrijd los. Het ruimtelijk inzicht en de stressbestendigheid worden getest. De eerste voorsprong te pakken of loopt u direct achter de feiten aan? De teams staan lijnrecht tegen over elkaar, maar bij het voorgerecht is het voor even vrede. Kletst u even lekker bij!
     

    Bordjes leeg, dan is het tijd voor de bekende Nederlanders, de spellingsronde en herken het fragment. Drie onderdelen waarbij ieder teamlid nodig is om een goede score te behalen. Is de teamcaptain in staat Paul de Leeuw of Beau van Erven Dorens uit te leggen, zonder hun namen te noemen? En hoe staat het met uw taalkennis? Het lijkt zo makkelijk, maar wat is het lastig in het echt. Bij het laatste onderdeel hoort u diverse geluidsfragmenten, herkent u ze eerder dan het andere team? Sla dan uw slag aan tafel!
     

    Tijd voor een tussenstandje en het hoofdgerecht. Lekker smikkelen en smullen bij deze Hollandse avond. Het gevoel van met uw bord op schoot is terug. Helemaal als het finalespel start. De grote muziekquiz, waarbij u als team en individu de klassiekers moet (her)kennen. Haalt u het einde van het spel, wordt de polonaise ingezet of is de quizmaster het overzicht kwijt? Het is de dood of de gladiolen! Het einde van de quiz is in zicht, tijd voor de ontknoping en het dessert!

    De uitslag? Een fantastische actieve avond waarbij iedereen teruggaat in de tijd!

    Het Hou van Holland Dinerspel is inclusief:

    • Professionele entertainer
    • Spelmaterialen
    • Zaalhuur
    • Driegangendiner
    • Prijs voor het beste team
    • Teambuilding
    • Veilige organisatie van uw teamuitje volgens ons 1,5 meter protocol (COVID-19), vastgesteld volgens de geldende adviezen van het RIVM.
    15 - 999 personen

    Een escape room en Virtual Reality in één. Werk in de virtuele wereld samen om real-life puzzels in de escape room op te lossen. Samenwerking is de key om te kunnen ontsnappen. Boek de Virtual Reality escape room op locatie bij Uitjesbazen, dé nummer 1 in bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten! 

    Teambuilding met een twist
    De virtuele escape room wordt gecombineerd met 'echte' escape games. Deze games kun je alleen oplossen door informatie toe te passen die te vinden is in de virtuele wereld. Wij verzorgen deze virtuele escape room op een door jullie gekozen locatie in Nederland of België. Wij beschikken over de nieuwste technieken op het gebied van Virtual Reality, hierdoor kunnen wij deze escape room onvergetelijk maken. Doordat er veel samenwerking vereist is, maakt dit het ideale uitje om te boeken als teambuilding activiteit!

    Samengevat:

    • Altijd professionele begeleiding van onze VR-experts;
    • Nieuwste Virtual Reality brillen ter beschikking;
    • Op iedere locatie in Nederland en België;
    • Een escape room met Virtual Reality gecombineerd;
    • Ideaal als teambuilding activiteit.

    Wat kunnen jullie verwachten?
    Vooraf zullen wij altijd alles goed met jullie doorspreken zodat alles op de dag zelf vlekkeloos zal verlopen. Wij hebben alles in huis om jullie eigen gekozen ruimte om te bouwen tot een virtuele escape room. Vooraf zal jullie eerst de werking van de VR-brillen worden uitgelegd. Hierna volgt de speluitleg die verzorgd wordt door een van onze VR-experts. Vervolgens zal de virtuele escape room van start gaan. Deze escape room is alleen op te lossen door goede communicatie, samenwerking en doorzettingsvermogen. Lukt het jullie om uit de escape room te ontsnappen binnen de vastgestelde tijd?

    Prijs
    Vanaf €39,50 per persoon

    Duur
    1,5 - 2 uur  

    15 - 300 personen

    Bij een teambuilding van Centipede Events wordt een beroep gedaan op diverse competenties van de deelnemers. Uiteraard staat samenwerken centraal, maar daarnaast zijn communiceren, luisteren, leidinggeven en vertrouwen essentiële elementen.

    In groepsverband worden diverse opdrachten uitgevoerd. De opdrachten worden in overleg met u samengesteld en kunnen bijvoorbeeld aansluiten op specifieke doelstellingen.

    Een teambuilding van Centipede Events draagt bij aan een positieve ontwikkeling van het team en bezorgt hilarische en onvergetelijke momenten.

    Kostenindicatie:
    Prijs op aanvraag en afhankelijk van de locatie en groepsgrootte.

    Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in!

    10 - 1500 personen

    Er is een seriemoordenaar aan de gang en hij heeft al een paar moorden gepleegd. Denk jij met jou collega’s te weten wat er gebeurt en wie de moordenaar is? Ga samen met je collega’s opzoek naar aanwijzingen en sporen en ga opzoek naar de seriemoordenaar.

    Het spel wordt gespeelt in twee gelijke teams die de strijd met elkaar aan gaan. De hele CSI game wordt geleid door onze professionele begeleider. Na afloop ontmoeten de teams elkaar weer op de eindlocatie. De antwoorden en bevindingen worden overhandigd aan de commissaris. Wie het eerst de seriemoordenaar heeft opgepakt en de minste slachtoffers heeft wint! 

    Was het een geslaagde dag? Dan is het ook mogelijk om de dag lekker af te sluiten met verschillende horeca mogelijkheden op onze locatie. Wil je graag meer informatie, of een vrijblijvende offerte ontvangen vul dan het aanvraagformulier in. Je beleeft het bij Eventsbakery!

    Kies voor dit coronaproof uitje en ervaar zelf, met enkele veiligheidsmaatregelen, een onvergetelijk en leuk dagje uit bij Eventsbakery!

    Leuk als bedrijfsuitje/ teamuitje/ personeelsuitje! 

    8 - 1000 personen
    Expeditie Robinson is al jaren een hit op de TV. Wij bieden u de mogelijkheid om nu zelf deel te nemen aan een van onze Expeditie varianten. We hebben een aantal varianten voor u samengesteld met ieder weer zijn eigen mogelijkheden en onderdelen.

    In basis hanteren we voor ieder programma dezelfde opzet:

    Programma opzet (Dit is slechts een voorbeeld. De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd.)
    • 12.00 uur Ontvangst met een overheerlijke lunch (Optioneel)
    • 13.00 uur Ontvangst en uitleg van het programma
    • 13.30 uur Start van Expeditie Robinson
    • 14.30 uur Pauzedrankje(non alcohol)
    • 15.00 uur Vervolg van Expeditie Robinson
    • 16.00 uur Gezamenlijk eindspel vervolgd door de eilandraad
    • 17.00 uur De prijsuitreiking
    • 18.00 uur Opening BBQ buffet (Optioneel)

    De Eilandraad
    Na een intensieve dag, waarin de teamgeest voortdurend wordt getest, bepalen de deelnemende teams door middel van een eilandraad samen wie de expeditie het best heeft doorstaan. Door middel van stembriefjes kunnen de teams elkaar bonuspunten geven of elimineren. Ook fair play is dus van belang voor een goed resultaat.

    Locatie
    Alle varianten vinden buiten plaats, immers een expeditielid strijd onder alle weersomstandigheden. Bij iedere variant volgt een omschrijving van de locatie die we gebruiken. De aankleding, herkenning van de teams, muziek, onderdelen en de food & drinks, zullen door middel van bandana´s , palmbomen, kokosnoten, bamboe, amuletten, fruit en een echte eilandraad op het thema worden afgestemd.

    Extra's
    Bij alle varianten zijn er diverse extra's mogelijk. Zo kunnen wij de teams voorzien van shirt met logo in de teamkleuren. We proberen mee te denken in de wensen van de klant/

    Vul voor meer informatie onderstaand aanvraagformulier graag zo compleet mogelijk in, zodat wij u een passende offerte kunnen doen toekomen..
    6 - 500 personen

    Over deze pagina

    Bedrijfsuitjes organiseren in Nederland begint bij WegmetdeBaas.nl. Of u nu op zoek bent naar actieve bedrijfsuitjes, teamuitjes of workshops: op WegmetdeBaas vindt u altijd het bedrijfsuitje dat u zoekt. Uiteraard zijn de uitjes Coronaproof! Om de zoekresultaten te verfijnen, kunt u gebruik maken van "Uitgebreid Zoeken" links op de site. Hier kunt u uw regio invoeren, rubrieken kiezen, en het aantal personen opgeven om direct de meeste passende uitjes te bekijken!