Midgetgolf Masters

  • Top-uitje.nl
  • 15 - 200 personen
  • 22243
  • Beschrijving

Een middag vol creativiteit, uitdagingen en obstakels. Bouw de meest (on)mogelijke obtakels op jullie eigen, unieke midgetgolfbaan! 

Een unieke golfbaan

Niks is te gek in de wereld van midgetgolf masters. Het bouwen van jullie Midgetgolf baan, kan misschien wel het leukste project zijn van dit jaar. Laat je vaardigheden zien op een parcours vol creatieve obstakels en versla de andere teams met de perfecte slag.

Voor het bouwen van de baan beginnen we bij de basis; een grasmat, een lichtslang en het einddoel de put. Nu kan het creatieve proces beginnen. Jullie hebben al je vaardigheden nodig op het gebied van ontwerpen, bouwen en spelinzicht. Jullie kunnen de baan zo uitdagend mogelijk maken, maar toch haalbaar voor speler van verschillende niveaus.

Wanneer het thema en de baan vorm hebben gekregen, kan er begonnen worden met het bouwen van de obstakels. Terwijl een deel van het team druk is met de bouw van de baan, worden de andere teamleden uitgedaagd door diverse minigames om zo materialen te verdienen en de baan steeds verder aan te kleden.

Let de game begin!
Zodra alle banen klaar zijn, kunnen de teams de par van hun baan bepalen. Met de scorekaart om jullie nek is het tijd om jullie midgetgolf skills te laten zien op de banen van jullie tegenstanders. Welk team slaat zich er het best doorheen? Probeer met de minste slagen alle obstakels te overwinnen en binnen de baan te blijven.

Als extra optie kunnen jullie de ombouw van 1 baan kopen. Samen met de zelfgebouwde obstakels kunnen jullie eindeloos variëren en de vrijmibo voortaan uitbreiden met een potje office golf!

Programma voorstel

14:00 - 14:15      Ontvangst en verdeling van de teams
14:15 - 14:30      Ontwerpen van de golfbanen
14:30 - 15:30      Bouwen van de obstakels
15:30 - 16:00      Minigames voor extra materialen
16:00 - 16:45      Testen van de golfbanen
16:45 - 17:00      Prijsuitreiking en afsluiting

Inbegrepen

  • Enthousiaste spelbegeleiding
  • Gebruik van alle benodigde materialen
  • Gerecycled karton
  • Dynamisch spelprogramma
  • Originele prijs voor het winnende team en voor de midgetgolf master
  • Reis- en reserveringskosten

Extra opties

  • Neem de creaties mee en strijd verder op kantoor
  • Lunch, borrel en/of diner
  • Engelstalige opdrachten en begeleiding
  • Speciale wensen? Laat het ons weten!
Ligging uitje

Mogelijk in alle steden in één van onze partnerrestaurants of bij u op locatie.

Alkmaar, Almelo, Almere, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Apeldoorn, Arcen, Arnhem, Assen, Bergen op Zoom, Boxmeer, Breda, Brielle, Budel, Delft, Den Bosch, Den Haag, Den Helder, Deventer, Doesburg, Dordrecht, Ede, Eindhoven, Emmen, Enschede, Goes, Gorinchem, Gouda, Groningen, Haarlem, Hardenberg, Harderwijk, Heerenveen, Heerlen, Helmond, Hengelo, Hoorn, Kampen, Leerdam, Leeuwarden, Leiden, Lelystad, Maastricht, Meppel, Middelburg, Naaldwijk, Nieuwegein, Nijmegen, Oldenzaal, Oosterhout, Panningen, Purmerend, Raamsdonkveer, Rijen, Roermond, Roosendaal, Rotterdam, Schiedam, Sittard, Sittard-Geleen, Terneuzen, Tilburg, Utrecht, Valkenburg, Veenendaal, Venlo, Vlaardingen, Vlissingen, Wageningen, Woerden, Zaandam, Zoetermeer, Zwolle.

Staat uw stad er niet bij? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!