Wie is dé Alleskunner?

  • Hiawatha Actief
  • 15 - 60 personen
  • 20638
  • Beschrijving

Geïnspireerd op het populaire TV-programma: De Alleskunner! Wie is heeft er stalen zenuwen, twee rechter handen, de snelheid van het licht en ook nog eens het geheugen van een olifant? Oftewel: wie is een echte alleskunner?

In dit spannende uitje voer je in hoog tempo de gekste spellen uit. Bouw je zonder te trillen de hoogste toren? Tel je het juiste aantal woorden in een liedje? En hoe handig ben jij eigenlijk met een hoedje en een kapstok? Blijf ondertussen continu alert. Want voor je het weet krijg je een vraag uit onverwachte hoek.

Ga met de felbegeerde beker naar huis
Verzamelt jouw team de meeste knikkers? Dan winnen jullie de felbegeerde beker. Heb je daarnaast als dé echte alleskunner van jullie gezelschap ook de meeste gouden dokkers verzameld? Dan krijg je de nóg feller begeerde 'Alleskunner' button opgespeld. Om nog lekker lang mee te pochen.

We dagen je uit
Ben jij de alleskunner van je afdeling, team, vriendengroep of familie? We dagen je uit! Vraag snel een offerte aan.

Ligging uitje

Dalfsen ligt in het Vechtdal van Overijssel op 15 minuten rijden van Zwolle. Onze buitenlocatie is een recreatieterrein gelegen aan de Vecht. 

Groepen tot 30 personen kunnen terecht in onze gezellige horeca locatie in Dalfsen. Ben je met een grote groep of wil je dit uitje liever in Zwolle of omgeving houden? Dan zoeken we samen naar een geschikte locatie in Dalfsen, Zwolle of omgeving. Ook mag je zelf met suggesties komen!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!