Culinaire kookworkshops in Utrecht (9)

Kookworkshops in Utrecht zijn leuk! Koken is leuk. Met z'n tweeën koken gezellig en met uw collega's een feest! Op zoek naar een kookworkshop in Utrecht? Bij onderstaande kookworkshops in Utrecht heeft iedereen genoeg om handen om zijn of haar skills te laten zien. Daarnaast wordt er vaak tijdens de workshop een quiz gespeeld. En natuurlijk is er genoeg tijd... Lees meer

Kookworkshops in Utrecht zijn leuk! Koken is leuk. Met z'n tweeën koken gezellig en met uw collega's een feest! Op zoek naar een kookworkshop in Utrecht? Bij onderstaande kookworkshops in Utrecht heeft iedereen genoeg om handen om zijn of haar skills te laten zien. Daarnaast wordt er vaak tijdens de workshop een quiz gespeeld. En natuurlijk is er genoeg tijd om nader tot elkaar te komen middels een fijn wijntje of andere versnapering. Kortom: met de juiste ingrediënten wordt het altijd gezellig. Veel plezier tijdens uw kookworkshop in Utrecht!

Smaakmakers Events, BBQ workshop Smaakmakers Events, BBQ workshop Smaakmakers Events, BBQ workshop

BBQ workshop

6735
Smaakmakers Events: Van de BBQ workshop kun je flink wat aanste.. euh, opsteken De BBQ workshop begint met een gedeelte theorie. Onze pitmaster verteld je alles wat je maar wil weten over het BBQ-en. Waar moet je rekening mee houden als je een groot stuk vlees gaat roken? Welke groenten en fruit kan je op de BBQ ..
Van 10 tot 200 personen
Merkx original food design, Coaching & Cooking Merkx original food design, Coaching & Cooking Merkx original food design, Coaching & Cooking

Coaching & Cooking

3700
Merkx original food design: Wilt u in een ontspannen sfeer ontdekken waar de knelpunten in uw team, afdeling of organisatie zitten? Wij hebben daar de ideale formule voor!Na een korte introductie begint de coachingsdag met een aantal oefeningen om inzicht te krijgen in de groepsstructuur. Dan gaan de schorten om en wordt in ..
Van 8 tot 50 personen
In deze categorie hebben wij aanbod in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland.
Uitgebreid zoeken
Spel & Ontspanning
Sportief & Actie(f)
Creatieve Uitjes
Workshops
Eten, Drinken & Feesten
Teambuilden
Incentives
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.nl