De lekkerste kookworkshop van Haarlem (7)

Haarlem Kookworkshop! Samen koken, samen eten. Een van de beste manieren om met de collega's op pad te gaan is een kookworkshop. Lekker ongedwongen, dan komt de gezellige sfeer vanzelf wel. Daarbij staat Haarlem bekend om de vele goede restaurants die de stad telt. Reden te meer voor iedereen om zich in deze culinaire vijver onder te dompelen. Vaak wordt er... Lees meer

Haarlem Kookworkshop! Samen koken, samen eten. Een van de beste manieren om met de collega's op pad te gaan is een kookworkshop. Lekker ongedwongen, dan komt de gezellige sfeer vanzelf wel. Daarbij staat Haarlem bekend om de vele goede restaurants die de stad telt. Reden te meer voor iedereen om zich in deze culinaire vijver onder te dompelen. Vaak wordt er tijdens het koken ook gequizd. Mocht het gerecht dus niet helemaal lukken, dan kunt u er altijd nog mee pochen dat u de slimste kok van de avond was.

Boek direct en alvast veel kookplezier gewenst!

Smaakmakers Events, BBQ workshop Smaakmakers Events, BBQ workshop Smaakmakers Events, BBQ workshop

BBQ workshop

6735
Smaakmakers Events: Van de BBQ workshop kun je flink wat aanste.. euh, opsteken De BBQ workshop begint met een gedeelte theorie. Onze pitmaster verteld je alles wat je maar wil weten over het BBQ-en. Waar moet je rekening mee houden als je een groot stuk vlees gaat roken? Welke groenten en fruit kan je op de BBQ ..
Van 10 tot 200 personen
Merkx original food design, Coaching & Cooking Merkx original food design, Coaching & Cooking Merkx original food design, Coaching & Cooking

Coaching & Cooking

3700
Merkx original food design: Wilt u in een ontspannen sfeer ontdekken waar de knelpunten in uw team, afdeling of organisatie zitten? Wij hebben daar de ideale formule voor!Na een korte introductie begint de coachingsdag met een aantal oefeningen om inzicht te krijgen in de groepsstructuur. Dan gaan de schorten om en wordt in ..
Van 8 tot 50 personen
In deze categorie hebben wij aanbod in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland.
Uitgebreid zoeken
Spel & Ontspanning
Sportief & Actie(f)
Creatieve Uitjes
Workshops
Eten, Drinken & Feesten
Teambuilden
Incentives
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.nl