Kookworkshops Den Haag (7)

Kookworkshops Den Haag vindt u op WegmetdeBaas! Wat is er nu gezelliger dan een middag koken met collega’s, in Den Haag is er voor iedereen wel wat te bedenken. Van de Italiaanse tot de Arabische keuken en alles natuurlijk helemaal biologisch. Stel bijvoorbeeld gezamenlijk met uw collega’s en een echte chef-kok uw eigen heerlijke (Michelin) maaltijd... Lees meer

Kookworkshops Den Haag vindt u op WegmetdeBaas! Wat is er nu gezelliger dan een middag koken met collega’s, in Den Haag is er voor iedereen wel wat te bedenken. Van de Italiaanse tot de Arabische keuken en alles natuurlijk helemaal biologisch. Stel bijvoorbeeld gezamenlijk met uw collega’s en een echte chef-kok uw eigen heerlijke (Michelin) maaltijd samen. Of kook met het hele kantoor 6 kleine wereld gerechten die direct opgegeten kunnen worden met onbeperkt drankjes. In Den Haag is een veelzijdig assortiment aan kookworkshops te vinden waar de nadruk ligt op zelf ervaren en genieten. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. 

Smaakmakers Events, BBQ workshop Smaakmakers Events, BBQ workshop Smaakmakers Events, BBQ workshop

BBQ workshop

6735
Smaakmakers Events: Van de BBQ workshop kun je flink wat aanste.. euh, opsteken De BBQ workshop begint met een gedeelte theorie. Onze pitmaster verteld je alles wat je maar wil weten over het BBQ-en. Waar moet je rekening mee houden als je een groot stuk vlees gaat roken? Welke groenten en fruit kan je op de BBQ ..
Van 10 tot 200 personen
In deze categorie hebben wij aanbod in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland.
Uitgebreid zoeken
Spel & Ontspanning
Sportief & Actie(f)
Creatieve Uitjes
Workshops
Eten, Drinken & Feesten
Teambuilden
Incentives
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.nl