Buitenlandse groepsreis in Amstelveen (16)

Beloon uw medewerkers met een incentive in Amstelveen. Van skitrip tot een stedentrip, u vindt een reis incentive in Amstelveen op WegmetdeBaas.
Teambuildingsspellen, FIT Challenge Teambuildingsspellen, FIT Challenge Teambuildingsspellen, FIT Challenge

FIT Challenge

7107
Teambuildingsspellen: De Fit Challenge, samen met je collega’s maar toch apart van elkaar, om ook in beweging te blijven. Geen sportschool of fysieke opdrachten, maar door middel van een persoonlijk spel! Dagelijks kan men, in de eigen omgeving, deelnemen aan het spel.  Foto, video opdrachten, challenges, ..
Van 15 tot 1000 personen
WAVE CityGames, Waar is de Mol? WAVE CityGames, Waar is de Mol? WAVE CityGames, Waar is de Mol?

Waar is de Mol?

5502
WAVE CityGames: Ga op zoek naar iemand, die zich ergens in de stad bevindt. Beantwoord vragen en ontvang een aanwijzing. Na alle aanwijzingen weet u precies waar deze persoon zich bevindt en hoe hij/zij eruit ziet. Geef hem/haar een hand en vraag: “Bent u de MOL?” Deze zal zich bekend maken en u de ..
Van 20 tot 500 personen
TB Events, Moorddiner TB Events, Moorddiner TB Events, Moorddiner

Moorddiner

7095
TB Events: Coronoproof een uitje organiseren? Het kan! Een avondje ongecompliceerd genieten. Heerlijk. Totdat… Ga lekker zitten en geef je oren en ogen (en mond!) de kost. Er is een moord gepleegd en die ga jij tussen de gangen door oplossen. Plaats delict is plaats diner: bloedstollend en ijskoud aan ..
Van 5 tot 800 personen
TOBACCO Theater, TOBACCO Theater TOBACCO Theater, TOBACCO Theater TOBACCO Theater, TOBACCO Theater

TOBACCO Theater

7090
TOBACCO Theater: Kerstdiner met DO in TOBACCO Theater Amsterdam. Nu, met de feestdage in aantocht bestaat er de mogelijkheid om in een theater meer dan 50 gasten te verwelkomen. TOBACCO Theater pakt groots uit met een kerstdiner inclusief liveconcert van zangeres DO met gospelkoor tot 80 personen. Gelijktijdig een ..
Van 10 tot 450 personen
In deze categorie hebben wij aanbod in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland.
Uitgebreid zoeken
Spel & Ontspanning
Sportief & Actie(f)
Creatieve Uitjes
Workshops
Eten, Drinken & Feesten
Teambuilden
Incentives
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.nl