Unieke personeelsreis: Dubai en Abu Dhabi

  • Incentive Direct
  • 10 - 1000 personen
  • 10683
  • Beschrijving

Een adembenemende incentive bestemming met onbegrensde mogelijkheden. Het programma bestaat eigenlijk alleen maar uit hoogtepunten.

Overnacht wordt in één van de fantastische nieuwe 5* hotels aan het strand. Daardoor heeft men de gelegenheid om tussendoor lekker even naar het strand of het buitenzwembad te gaan.

U zult in korte tijd dit emiraat, de bewoners en hun belangrijkste gebruiken en gebouwen goed leren kennen. Het prachtig opgeknapte "oude" centrum bij de creek, de goudsouk en het gebied rondom het Dubai Museum wordt bijvoorbeeld bezocht.

Een spectaculaire woestijnsafari met stoere 4WD's mag natuurlijk niet ontbreken. De groep wordt opgepikt bij het hotel en de caravaan vertrekt richting de woestijn, eerst over de weg maar later over en langs de zandduinen. Onderweg wordt een stop gemaakt om te zandskiën.

In Dubai zijn een aantal van de fraaiste golfbanen ter wereld. Midden in de woestijn maar toch groen!
Er wordt royaal geluncht en gedineerd op bijzondere locaties.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Incentive Direct organiseert ook personeelsreizen naar Spanje, Duitsland, Ierland, Marokko, Hongarije, Schotland, IJsland, Turkije, Malta, Italie, Portugal en talloze andere bestemmingen.

Ligging uitje

Dubai, VAE
ca 6,5 uur vliegen vanaf Amsterdam.

Prijsindicatie
€ 1.650,- per deelnemer

Trefwoorden
Incentive, reizen buitenland, groepsreizen Europa, groepsuitjes, teamuitstapjes, stedentrips, bedrijfsuitjes buiten nederland, zakenreizen, personeelsfeesten in het buitenland, actieve reizen, ontspannende groepsreisjes, teambuilding, incentivebureau, incentive organiseren, personeelsuitjes, personeelsreizen, uitstapjes.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!