Schotse Highland Games - Original

  • AA Events Europe
  • 16 - 120 personen
  • 22627
  • Beschrijving

Schotse Highland Games in het mooie Delfland, klassiek bedrijfsuitje met team builden op z’n Schots!

  Bij AA Events Europe is dit bedrijfsuitje geschikt voor iedereen, zo is er ook het onderdeel hakbijl gooien en dagger (dolk) gooien.  Lekker in de open buitenlucht, traditioneel gekleed in kilt, waait er altijd een koel briesje, lekker luchtig en super stoer.

    Met de verschillende onderdelen van ´caber tossing´, ´clapper hanging´ en ‘throwing the sheep’ wordt dit uitje wel heel bijzonder. En waar de één sterker is in het ene onderdeel, dan is de ander weer handiger in het andere onderdeel. Met o.a. boomstam gooien, 'sheep' throwing en andere spectaculaire onderdelen, een middag om niet meer te vergeten.

Wij organiseren dit bedrijfsuitje al weer reeds 10 jaar, en hebben daarom alle ervaring om eventueel  onderdelen aan te kunnen passen aan uw groep. Zo is er ook een combi mogelijk met ons Magic Nature. Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

De originele Schotse Highland Games worden in het mooie Delfland georganiseerd. Opstap locatie is de KW-haven in Vlaardingen. Alwaar naderhand ook de borrel plaatsvind eventueel met Orientaalse catering. (zie foto) Met uitzicht op de haven.

De games vinden plaats in Midden Delfland. Met een lekker koel briesje in de warme zomermaanden is deze outdoor locatie ideaal voor teambuilding van de grotere groepen tot 120 personen.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!