Personeelsuitjes Alkmaar, breed aanbod (13)

Personeelsuitje Alkmaar of omgeving? Hier kunt u eenvoudig en snel offertes opvragen voor uw personeelsuitje Alkmaar. Er zijn vele mogelijkheden voor uw personeeluitje in Alkmaar. Waar anders kunt u op authentieke wijze een GPS menu tocht meemaken. Of.. Duik in de wereld van Baantjer met een spannend moordspel of beleef een bijzondere middag op het strand met een... Lees meer

Personeelsuitje Alkmaar of omgeving? Hier kunt u eenvoudig en snel offertes opvragen voor uw personeelsuitje Alkmaar. Er zijn vele mogelijkheden voor uw personeeluitje in Alkmaar. Waar anders kunt u op authentieke wijze een GPS menu tocht meemaken. Of.. Duik in de wereld van Baantjer met een spannend moordspel of beleef een bijzondere middag op het strand met een capoeira workshop. Er zijn veel mogelijkheden om uw personeelsuitje Alkmaar te vieren. Van oud Hollands op puzzeltocht of een Expeditie Robinson ervaring op het strand nabij Alkmaar. Er is voor ieder wat wils. Wegmetdebaas heeft alle personeelsuitjes Alkmaar voor u op een rijtje gezet, uiteraad zijn de personeelsuitjes Alkmaar te boeken op 1.5 meter afstand. kijk snel verder.

Smaakmakers Events, BBQ workshop Smaakmakers Events, BBQ workshop Smaakmakers Events, BBQ workshop

BBQ workshop

6735
Smaakmakers Events: Van de BBQ workshop kun je flink wat aanste.. euh, opsteken De BBQ workshop begint met een gedeelte theorie. Onze pitmaster verteld je alles wat je maar wil weten over het BBQ-en. Waar moet je rekening mee houden als je een groot stuk vlees gaat roken? Welke groenten en fruit kan je op de BBQ ..
Van 10 tot 200 personen
In deze categorie hebben wij aanbod in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland.
Uitgebreid zoeken
Spel & Ontspanning
Sportief & Actie(f)
Creatieve Uitjes
Workshops
Eten, Drinken & Feesten
Teambuilden
Incentives
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.nl