Breed aanbod personeelsuitjes Alkmaar (24)

Op zoek naar een personeelsuitje in Alkmaar of omgeving? Waar anders kunt u op authentieke wijze een GPS menu tocht meemaken. Duik in de wereld van Baantjer met een spannend moordspel of beleef een bijzondere middag op het strand met een capoeira workshop. Van oud Hollands op puzzeltocht of een Expeditie Robinson ervaring op het strand nabij Alkmaar is er voor... Lees meer

Op zoek naar een personeelsuitje in Alkmaar of omgeving? Waar anders kunt u op authentieke wijze een GPS menu tocht meemaken. Duik in de wereld van Baantjer met een spannend moordspel of beleef een bijzondere middag op het strand met een capoeira workshop. Van oud Hollands op puzzeltocht of een Expeditie Robinson ervaring op het strand nabij Alkmaar is er voor ieder wat wils. Wegmetdebaas heeft alles voor u op een rijtje gezet, kijk snel verder.

Smaakmakers Events, BBQ workshop Smaakmakers Events, BBQ workshop Smaakmakers Events, BBQ workshop

BBQ workshop

6735
Smaakmakers Events: Van de BBQ workshop kun je flink wat aanste.. euh, opsteken De BBQ workshop begint met een gedeelte theorie. Onze pitmaster verteld je alles wat je maar wil weten over het BBQ-en. Waar moet je rekening mee houden als je een groot stuk vlees gaat roken? Welke groenten en fruit kan je op de BBQ ..
Van 10 tot 200 personen
Merkx original food design, Coaching & Cooking Merkx original food design, Coaching & Cooking Merkx original food design, Coaching & Cooking

Coaching & Cooking

3700
Merkx original food design: Wilt u in een ontspannen sfeer ontdekken waar de knelpunten in uw team, afdeling of organisatie zitten? Wij hebben daar de ideale formule voor!Na een korte introductie begint de coachingsdag met een aantal oefeningen om inzicht te krijgen in de groepsstructuur. Dan gaan de schorten om en wordt in ..
Van 8 tot 50 personen
In deze categorie hebben wij aanbod in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland.
Uitgebreid zoeken
Spel & Ontspanning
Sportief & Actie(f)
Creatieve Uitjes
Workshops
Eten, Drinken & Feesten
Teambuilden
Incentives
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.nl