Top 2000 Quiz

  • Nostalgia Events
  • 20 - 2000 personen
  • 11097
  • Beschrijving

Een muzikale strijd!
De Top 2000 is al sinds 1999 een jaarlijks terugkerend fenomeen op de Nederlandse Radio. Luisteraars mogen stemmen op hun favoriete nummers en stellen zo een lijst van de “2000 beste liedjes ooit” samen. Tijdens de Top 2000 Quiz speelt u in teams tegen elkaar in verschillende spelrondes waarin de muziek uit deze lijsten centraal staat.  Één en al gezelligheid en verbroedering. De Top 2000 Quiz kan plaatsvinden bij u op locatie of op een mooie externe locatie in een plaats naar keuze.

Voor wie
Uitermate geschikt voor personeelsuitjes, eindejaarsuitjes, bedrijfsuitjes, teamuitjes als opwarmertje van uw personeelsfeest.
 
Arrangementen
U kunt de quiz los boeken maar bijvoorbeeld ook in combinatie met een diner. Bekijk het programma op onze website voor meer details: Top 2000 Quiz Arrangementen 

Voor meer informatie over dit uitje of een vrijblijvende offerte kunt u het formulier invullen.

Ligging uitje

U kunt kiezen uit één van de verschillende toplocaties in steden door heel het land waar wij een samenwerking mee voeren zoals in Alkmaar, Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Scheveningen, Dordrecht, Leiden, Delft, Rotterdam, Utrecht, Den Bosch, Eindhoven, Tilburg, Breda, Roosendaal, Waalwijk, Goes, Maastricht, Zwolle,  Nijmegen en Bergen op Zoom. Maar het spel is niet stadgebonden en kan in elk door u gekozen plaats georganiseerd worden.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!