Coronaproof bedrijfsuitjes Amsterdam (130)

In Amsterdam zijn veel bedrijfsuitjes ook mogelijk op 1.5 meter afstand. Amsterdam is gezellig en druk, maar er kan rekening gehouden worden met de 1.5 meter afstand bij veel bedrijfsuitjes in Amsterdam. Een bedrijfsuitje in Amsterdam is leuk, gezellig en altijd goed! U kunt kiezen voor een citygame in de hoofdstad, en genieten van de mooie plejes in Amsterdam. Of... Lees meer
In Amsterdam zijn veel bedrijfsuitjes ook mogelijk op 1.5 meter afstand. Amsterdam is gezellig en druk, maar er kan rekening gehouden worden met de 1.5 meter afstand bij veel bedrijfsuitjes in Amsterdam. Een bedrijfsuitje in Amsterdam is leuk, gezellig en altijd goed! U kunt kiezen voor een citygame in de hoofdstad, en genieten van de mooie plejes in Amsterdam. Of u kunt op een andere manier onze hoofdstad ontdekken en beleven. Vraag naar de mogelijkheden en vertel uw wensen voor een 1.5 meter afstand uitje, en er wordt een offerte op maat gemaakt voor u! Geniet van een Coronaproofuitje op 1.5 meter afstand in Amsterdam!
In deze categorie hebben wij aanbod in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland.
Uitgebreid zoeken
Spel & Ontspanning
Sportief & Actie(f)
Creatieve Uitjes
Workshops
Eten, Drinken & Feesten
Teambuilden
Incentives
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.nl