The Ultimate Expedition

  • Art of Events Productions
  • 30 - 500 personen
  • 10685
  • Beschrijving

‘The Ultimate Expedition’ is een activiteit die meerdere doelen kan dienen. Het heeft competitie-elementen, actie en interactie en is bevorderend voor samenwerking en teambuilding. En de mensen die daar niet zo mee bezig zijn hebben het vooral over de originele en superleuke kant van het programma!

Ga samen de uitdagingen aan
Uw groep wordt via een leuke activiteit (of in overleg) opgesplitst in een aantal kleinere groepen van ongeveer 8 tot 10 personen. Vervolgens verplaatst u zich met uw team van plek naar plek en elke keer staat daar weer een nieuwe, toffe challenge voor uw groep zelf óf juist tegen een andere groep van uw gezelschap, te wachten. Naast deze challenges krijgt u ook een bucketlist mee met vragen en opdrachten, met als uitdaging om daar ook zoveel mogelijk punten mee te scoren!

Ontdek jullie kwaliteiten en win!
Elke opdracht doet weer een beroep op een andere combinatie van kwaliteiten zoals: snelheid, intelligentie, samenwerking, creativiteit, doelgerichtheid, historisch besef, humor, stressbestendigheid e.d. Uw groep wordt van harte uitgenodigd om meer uit u en elkaar te halen door zelf keuzes te maken uit het grote aanbod van vragen en opdrachten. Geen verplichte activiteiten dus, maar alles op basis wat jullie graag willen doen en kiezen. Het aantal punten dat met de vragen en opdrachten wordt behaald bepaald uiteindelijk de winst.

Weer of minder weer, maar altijd "weerbestendig"!
The Ultimate Expedition is weinig weersgevoelig. Doordat de deelnemers keuzes mogen maken voor welke vragen, opdrachten en uitdagingen ze gaan is de activiteit is hierdoor in hoge mate weerbestendig. Er zitten namelijk ook veel dingen tussen die zowel binnen als buiten kunnen en dat maakt het voor iedereen wel zo prettig. De kwaliteit en intensiteit van het spel blijft dus altijd uitstekend!

Op maat!
In de activiteit kunnen we ook informatie van de organisatie en/of de deelnemers in verwerken als u dat leuk vindt. Je leert elkaar sowieso beter en vaak van een andere kant kennen. Daarnaast kijken we altijd met u hoe actief en intensief het gewenst is. Uiteraard wordt het programma aangepast aan uw tijdsplanning. In de regel duurt een Ultimate Expedition circa 3-4 uur. Een en ander afhankelijk van uw wensen. Iets korter of juist langer mag natuurlijk ook.

Voor iedereen en (bijna) overal
The ‘Ultimate Expedition’ is een leuk en zeer vermakelijk spel vol competitie, interactie en hilarische momenten. De spelonderdelen zijn volgens het principe ‘voor elk wat wils’ en is recreatief/actief van aard. Gedurende het spel wordt er van zowel de stad als aanwezige parken gebruik gemaakt, dat telt ook voor binnen- en buitenlocaties. Wij organiseren dit graag voor u op elke daarvoor geschikte locatie in Nederland en Vlaanderen en dus ongetwijfeld ook bij u in de gewenste plaats en/of omgeving!

Een compleet pakket
‘The Ultimate Expedition’ speelt in op diverse doelen die veelal te maken hebben met energie genereren, veel plezier met elkaar hebben, strategisch denken, doorzettingsvermogen, samenwerking, flexibiliteit, leiderschap, teambuilding e.d. en een combinatie daarvan.

Om een activiteit als deze te laten slagen hechten wij zeer veel waarde aan een prettige en goede sfeer tijdens deze activiteit. Alles is er bij ons op gericht om het u en de andere deelnemers naar de zin te maken en hen te laten stralen en genieten. Om de experience compleet te maken sturen wij u vooraf graag teasers om uw mensen te enthousiasmeren voor deelname en na afloop foto’s om nog eens rustig te kunnen nagenieten van een leuke activiteit.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in!

Bij Art of Events bieden we graag op maat gemaakte activiteiten aan. Eventuele extra voorzorgsmaatregelen m.b.t. gezondheid worden natuurlijk steeds weer op de nieuwe situatie en jullie wensen aangepast.

 Referentie The Ultimate Expedition:
Bedrijfsnaam: Humana 
 “Art of Events heeft de collega’s van Humana een erg leuke dag bezorgd. Het enthousiasme van het team straalde er van af. De spelonderdelen waren origineel en zeer competitief. Een echte aanrader!”

Ligging uitje

Art of Events is gevestigd in Utrecht. Het is een mobiele organisatie die met veel plezier evenementen bedenkt, organiseert en realiseert op elke daarvoor geschikte locatie in heel Nederland. 
The Ultimate Expedition hebben we onder meer al in de volgende plaatsen mogen organiseren: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Haarlem, Arnhem, Zaanstad,  Enschede, Amersfoort, 's-Hertogenbosch, Apeldoorn, Hoofddorp, Maastricht, Leiden, Dordrecht, Zoetermeer, Zwolle, Deventer, Delft, Alkmaar, Venlo, Leeuwarden, Hilversum, Hengelo, Amstelveen, Roosendaal, Purmerend, Oss, Schiedam, Spijkenisse, Helmond, Vlaardingen, Almelo, Gouda, Zaanda,. Lelystad, Alphen aan den Rijn, Hoorn, Velsen, Ede, Bergen op Zoom, Capelle aan den Ijssel, Assen, Nieuwegein, Veenendaal, Zeist, Den Helder, , Emmen, Oosterhout, Doetinchem, Woerden, Rijswijk, Middelburg, Huizen, Emmeloord, Vlissingen, Soest, Hardewijk, Maarssen, Nijkerk, Goes, Zutphen, Wageningen, Castricum, Ijsselstein, Gorinchem, Maassluis, Epe, Sneek en nog veel meer!

Steekwoorden:
bedrijfsuitje, groepsuitje, personeelsuitje, teamuitje, teambuilding, spelprogramma, spelactiviteit, teambuilding op locatie, buitenprogramma, citygame 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!