U Deugt Wij Deugen

  • Art of Events
  • 25 - 500 personen
  • 10684
  • Beschrijving

Samenwerking, teambuilding energie genereren en nog superleuk ook! 
‘U Deugt Wij Deugen’ is een spelprogramma waarbij groepen tegen elkaar uitkomen in allerlei originele en vermakelijke spelonderdelen. In dit spelprogramma wordt u uitgedaagd om meer uit u zelf en anderen te halen. Competitie én heel veel plezier met elkaar beleven staat centraal. Teambuilding gaat immers om veel meer dan alleen winnen of verliezen. Met een (vette) knipoog wordt daarbij ook gekeken hoe het allemaal tot stand kwam. Deugde het allemaal?

We nodigen u graag uit om meer uit uzelf en uit anderen te halen!
Zoals de naam van het spelprogramma al aangeeft, gaat de competitie met elkaars groepen hand in hand met de manier wáárop er wordt gewonnen en verloren. Met een knipoog hebben we het dan ook over de ‘nieuwe deugden’ zoals: doorzettingsvermogen, humor, flexibiliteit, leiderschap, charisma, collegialiteit, sportiviteit, etc. Winnen en verliezen krijgt op die manier een leuke andere mindset erbij.

Natuurlijk is het de bedoeling dat zoveel mogelijk activiteiten geschikt zijn voor alle deelnemers en dat ze de mogelijkheid hebben om te schitteren, maar ook om iets van anderen op te pikken!

Dames en heren, wij presenteren de winnaars!
Aan het einde zal duidelijk worden welk team de spelonderdelen heeft 'gewonnen' en of de manier waarop dat gebeurde ook echt 'deugde'! Uiteraard wordt deze uitslag op vrolijke wijze samengevat in de finale!

Volstrekt unieke onderdelen!
Art of Events hecht zeer aan originaliteit! Alle spelonderdelen zijn daarom in eigen beheer ontwikkeld. U hoeft dus niet bang te zijn dat uw deelnemers het al eens ergens hadden meegemaakt! Daarnaast mag u van ons verwachten dat we de onderdelen maximaal op uw mensen, het weer en de plaats waar het gaat plaatsvinden, aan zullen passen. 

Bij Art of Events bieden we graag op maat gemaakte activiteiten aan. 

Referenties:

Novartis
"Een leuk, interactief programma! Een aanrader als je houdt van competitie op een gezellige manier. We hebben erg gelachen en ondertussen nog veel gedaan. Fijn dat iedereen mee kon doen en het leuk vond want dat lukt niet altijd!"

Stichting Xmotion
 “Erg gelachen en supertoffe onderdelen! Met name de balkonscène met Romeo en Julia was een succes. Leuke warming- up met ‘elkaar dood schieten’. De begeleiders wisten goed om te gaan met de fanatieke valsspelers onder ons.” 


Vul voor meer informatie over dit leuke uitje, of een vrijblijvende offerte,  het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Art of Events is gevestigd in Utrecht. Het is een mobiele organisatie die met veel plezier evenementen bedenkt, organiseert en realiseert op elke daarvoor geschikte locatie in heel Nederland. 
U Deugt Wij Deugen hebben we onder meer al in de volgende plaatsen mogen organiseren: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Haarlem, Arnhem, Zaanstad,  Enschede, Amersfoort, 's-Hertogenbosch, Apeldoorn, Hoofddorp, Maastricht, Leiden, Dordrecht, Zoetermeer, Zwolle, Deventer, Delft, Alkmaar, Venlo, Leeuwarden, Hilversum, Hengelo, Amstelveen, Roosendaal, Purmerend, Oss, Schiedam, Spijkenisse, Helmond, Vlaardingen, Almelo, Gouda, Zaanda,. Lelystad, Alphen aan den Rijn, Hoorn, Velsen, Ede, Bergen op Zoom, Capelle aan den Ijssel, Assen, Nieuwegein, Veenendaal, Zeist, Den Helder, , Emmen, Oosterhout, Doetinchem, Woerden, Rijswijk, Middelburg, Huizen, Emmeloord, Vlissingen, Soest, Hardewijk, Maarssen, Nijkerk, Goes, Zutphen, Wageningen, Castricum, Ijsselstein, Gorinchem, Maassluis, Epe, Sneek en nog veel meer! Bedrijfsuitje Utrecht

Steekwoorden:
bedrijfsuitje, groepsuitje, personeelsuitje, teamuitje, teambuilding, spelprogramma, spelactiviteit, teambuilding op locatie, buitenprogramma

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!