Citygames in Veenendaal - WegmetdeBaas.nl

Filteren

Filters

Spel & Ontspanning
City & Beachgames
Sportief & Actief
Workshops
Creatieve uitjes
Teambuilden
Eten, Drinken, & Feesten
Incentives
Online
Zoekwoord
Zoekwoord
Gebied
Personen 0+
0
0
500
0500+
66 uitjes gevonden gevonden gebaseerd op de volgende filters
  • Citygames
  • Plaats, regio of provincie: Veenendaal
    • Kwalitatief aanbod van uitjes
    • Direct contact
    • Unieke content van uitjes

    Het jachtseizoen is geopend! Lukt het jullie om 2 uur lang uit de handen te blijven van jullie achtervolgers? Een supergaaf achtervolgingsuitje!

    Speel met collega’s, vrienden of familie dit uitdagende kat- en muisspel: hoe blijf je uit de handen van jullie achtervolgers? Jullie krijgen een voorsprong van 10 minuten. Om de 10 minuten krijgen je achtervolgers de live positie door waar jullie zijn. Jullie mogen je niet verstoppen in gebouwen, niet 2 keer dezelfde route lopen, maximaal 10 minuten hetzelfde vervoersmiddel gebruiken en het stadscentrum niet uit! Alles wordt gps getrackt! Moge de beste winnen….. Let the games begin!


    Wat staat je te wachten tijdens het Jachtseizoen?

    Bij ontvangst krijg je eerst een welkomstdrankje. Er volgt een uitgebreide uitleg over het spel. Vervolgens worden de teams samengesteld, zodat je weet met wie je de strijd aangaat. Dan verdwijnen de teams. Door middel van de eerste live positie gaan de achtervolgers achter de teams aan. Door logisch nadenken, informatie in te winnen en slimmer te zijn dan je tegenstander kun je de teams te pakken krijgen! Maar er zijn meerdere manieren om de teams op te sporen! Lukt het de teams om uit de handen van de achtervolgers te blijven? Een super gave interactieve city game…

    Aan het einde van het spel keer je terug naar het ontvangstpunt. Onder genot van een laatste drankje volgt de prijsuitreiking van het winnende team!

    Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u onderstaand formulier invullen.

    8 - 5000 personen

    Fan van Escape Rooms?
    Met onze AR City Game combineren wij de puzzles van een Escape Room en interactieve stadstoer. 
    Een gave uitdagende City Game van 2 of 3 uur.

    Wij hebben meerdere thema's:
    - Undercover
    - La Casa de Papel
    - From Russia With Love.

    Zeer geschikt voor personeelsuitjes, bedrijfsfeesten, teamuitjes of afdelingsuitjes en in elke gewenste stad in Nederland te boeken. 

    Speel deze combinatie van escaperoom en speurtocht in teams en dompel je onder in de wereld van geheimagenten, dubbelspionnen, intrige en verraad. Lukt het jullie om de geheime codes te ontcijferen, die je door de stad heen vindt? Maak gebruik van elkaars sterke kanten en de koffer met gadgets. Vertrouw niemand en deins niet terug voor een beetje vals spel. 

    Kies een stad en plan deze AR citygame als (teambuildings)activiteit tijdens jullie uitje. De citygame is op maat gemaakt en geschikt voor groepen van 15 tot 250 personen.  

    Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kun je het aanvraagformulier invullen.

    15 - 250 personen

    Het populaire bordspel kun je nu ook live spelen in de stad. Gewapend met een tablet wordt je losgelaten in het centrum van de stad. Verzamel grondstoffen, bouw straten, dorpen en steden en overmeester de concurrentie. Ben jij een ware tacticus, ontdek het in de Kolonisten City Game?

    Net zoals bij het bordspel kun je bij dit gps spel ontwikkelingskaarten en ridderkaarten kopen en steden en dorpen plunderen. Verder zijn er nog veel meer spelelementen. Werk samen met andere teams, handel met fictieve handelaars of voer een van de extra foto-opdrachten uit, zoals: ‘Maak een foto van hoe jullie de stad plunderen’ of ‘Laat op de foto zien dat jullie echte kolonisten zijn.’ Creativiteit wordt beloond. Hoe creatiever jullie zijn, hoe meer punten jullie verzamelen en hoe groter de kans is dat jullie team wint.

    Als je door de stad loopt dan krijg je een steeds duidelijker beeld van jullie speelveld. Je ontdekt steeds meer van de spelkaart en komt grondstoffen tegen die je team nodig heeft. Jullie gaan samen op zoek naar de juiste grondstoffen en proberen straten, dorpen en steden van het andere team te veroveren. Het is de bedoeling dat je als team een goede nederzetting maakt, zodat jullie het andere team verslaan en het spel winnen.

    Handel met handelaren, plunder andermans steden, bouw stadsmuren en doe nog veel meer in Kolonisten.

    Voorbeeld Dagindeling
    14.30 – 15.00 Aankomst met een drankje, uitleg programma
    15.00 – 16.30 Spel Kolonisten City Game
    16.30 – 17.00 Einde spel, napraten onder het genot van een drankje

    We kunnen de tijden geheel naar wens aanpassen. 

    Inclusief

    • Professionele Begeleiding
    • Gebruik materialen
    • Foto's
    • Prijs winnende team
    • Eventuele catering 

    NIEUW!! Doe het zelf arrangement | 15,- p.p. 
    Uitje organiseren maar te maken met een beperkt budget? Dan biedt een doe-het-zelf spel de uitkomst. Doe-het-zelf spellen zijn uitjes die je speelt met je eigen smartphone en zonder spelleider. Op deze manier kan je al een uitje organiseren voor slechts 15 euro per persoon.

    6 - 400 personen

    Zijn jullie klaar voor hét leukste stadsspel van Nederland? Crazy 88-Events presenteert met Crazy 88 een unieke city game voor jong en oud. Mogelijk op elke locatie in Nederland!

    Verken de stad op een unieke wijze
    Beleef met Crazy 88 een toffe activiteit in een stad naar keuze. In teams gaan jullie gezamenlijk een stad naar keuze op stelten zetten. Niets is te gek en alles mag. Zijn jullie creatief, maf en origineel? Beschikken jullie over voldoende lef? Dan is Crazy 88 op jullie lijf geschreven!

    • 88 (te) gekke en hilarische opdrachten, geschikt voor ieder gezelschap.
    • Een gloednieuwe app-game met live tussenstand, inzicht in elkaars locatie én chatfunctie.
    • Met begeleiding en toffe attributen!

    Originaliteit en creativiteit
    Alles draait om originaliteit en creativiteit. Behaal je meer punten dan andere teams? Dan gaan jullie aan de haal met de felbegeerde Crazy 88 trofee! Denk jij jouw collega's, vrienden of familieleden écht te kennen? Crazy 88-Events daagt jullie uit!

    Tijd: circa 2,5 uur.
    Prijs:
    vanaf €24,50 p.p.
    Groepsgrootte: 
    vanaf 5 personen. Ideaal voor meerdere teams en grotere groepen.
    Tip:
    combineer Crazy 88 met een lunch, diner of borrel om alles uit de activiteit te halen! 

    5 - 1000 personen

    Narcos is een Coronaproof Outdoor Escape Game.  Wij hebben een perfecte balans gevonden tussen augmented reality, geo-caching en escape rooms in de buitenlucht. Samen met je familie, vrienden of collega's in kleine teams corona-proof spannende outdoor escape room games spelen.

    Waar en wanner je maar wilt. Allemaal terwijl je een frisse neus haalt. Doordat dit spel zonder begeleiding kan worden gespeeld, bespaar je enorm op de kosten en ben je flexibel wat betreft locatie en tijdstip van het spel.

    Het verhaal
    Een aartsvijand van Sherlock heeft gijzelaars verspreid over de stad in hermetisch afgesloten kamers. Bewapend met je eigen mobiele telefoon is het aan jou en je team om zoveel mogelijk raadsels en puzzels op te lossen, gijzelaars te bevrijden en hiermee zo veel mogelijk geld te verdienen.

    Spelen in teams
    Sherlock wordt gespeeld op je eigen mobiele telefoon of tablet. Nadat je onze app hebt gedownload, creëert deze een dynamisch speelveld rondom, zodat je op elke gewenste locatie het spel kunt spelen. Voor de optimale ervaring zoek je een locatie met veel straatjes en steegjes. Een stadscentrum is perfect om de omgeving te verkennen op een unieke manier.

    Ondersteunde apparaten
    Iedereen met een Apple of Android toestel kan het spel spelen. Zowel mobiele telefoons als tablets worden ondersteund. Deze toestellen dienen minimaal een databundel van minimaal 500MB te hebben.

    Prijzen
    Sherlock is te spelen vanaf 4 personen De basisprijs van het spel ligt op 14,95 euro per speler. Teams bestaan uit ongeveer 3 of 4 personen, maar meer is natuurlijk ook mogelijk. We hanteren staffelkortingen bij grote groepen. Neem contact met ons op voor een heldere prijsopgave.

    Aantal teams
    Het spel is te spelen door enorm grote groepen die verdeeld in kleine teams corona-proof tegen elkaar kunnen spelen.

    Locatie
    Deze spannende outdoor game wordt gespeeld in de buitenlucht. Het spel is op elke locatie ter wereld te spelen op elk moment dat het jullie uitkomt.

    4 - 1000 personen

    Maak de koffer los vanaf de beginlocatie en probeer zoveel mogelijk handboeien van de Mystery Ring los te krijgen!
    Elke handboei is voorzien van gekleurd cijferslot.

    Weten jullie de codes van de cijfersloten te vinden en als 1e de kluis te openen?

    Het meest hilarische spel van Nederland. Elk team probeert vanaf de beginlocatie hun koffer, welke vastgeketend zit, los te krijgen. Daarna kunnen zij de handboeien, welke vastgeketend zitten aan de Mystery Ring, proberen te kraken. Ga op zoek naar de codes van de cijfersloten van de boeien en los de diverse opdrachten en puzzels uit de Escape koffer op. Inventief zijn, samenwerken en plezier maken. Kiezen jullie voor het Gekste uitje van Nederland: Escape in the City?

    Recensies
    Benieuwd naar de recensies van Uitjes en Eten? Bekijk gerust de ervaringen van jullie voorgangers. Zij geven hun uitje gemiddeld een 9,2! uit ruim 400 recensies! Nieuwsgierig geworden? Klik dan hier.

    Wat is Escape in the City ?

    • Alle handboeien vastgeketend aan de Mystery Ring
    • Zoek en vind de codes van de cijfersloten in de stad
    • Samenwerken, inventiviteit, slim zijn en plezier maken
    • Super leuk hilarisch ontsnappingsspel
    • Welk team wint de Escape in the City Trofee?
    • Te boeken in heel Nederland


    Omschrijving programma
     
    Escape in the City is een hilarisch, spannend, boeiend en onvoorspelbaar teamspel. Het biedt veel meer mogelijkheden dan een room… De teams proberen de koffer vanaf hun startlocatie los te krijgen en kunnen daarna op pad om de handboeien, welke aan een Mystery Ring vastgeketend zitten, los te krijgen. Elke handboei is voorzien van een cijferslot. Los de puzzels, raadsels en onverwachte opdrachten op en vindt de codes in de stad.

    Wees creatief en denk out of the box. In de Escape koffer vinden jullie de materialen die tot clues kunnen leiden. Hilarische foto-opdrachten van jullie verlossingspogingen vormen het perfecte bewijs. Samenwerken, inventiviteit, slim zijn en plezier maken dat is waar het om draait.

    Wie neemt de leiding in het team? Wie vervult een sleutelrol? En welk team is als eerste los?

    Voorbeeld programma indeling
    Alle tijden zijn flexibel en passen wij waar mogelijk naar uw wensen aan.
    14.00 – 14.15 Ontvangst met indeling teams en uitleg programma
    14.15 – 16.45  Escape in the City met diverse codekrakers
    16.45 – 17.00  Afsluiting en prijsuitreiking

    Inclusief

    • Professionele begeleiding gedurende de gehele dag
    • Gebruik van alle benodigde materialen
    • USB met alle gemaakte foto’s
    • Trofee voor winnende team
    • Catering (afhankelijk van gekozen arrangement)

    Aantal personen      Prijs per persoon
    15 tot 20                     € 35,70
    21 tot 35                     € 33,30
    36 tot 50                     € 29,65
    50 of meer?                 Op maat

    Optioneel bij te boeken:

    • Ontvangst met een drankje en/of gebak
    • Lunch of diner arrangement 
    • Drank arrangement
    • BBQ arrangement

    Leuke tip voor jullie teamuitje/ personeelsuitje of bedrijfsuitje!

     

    15 - 500 personen

    Holland Tour Guides komt nu met een spectaculaire virtuele game. De politie heeft dringend jullie hulp nodig om een lastige moordzaak op te lossen. Achterhalen jullie de dader en het moordwapen? Dan slepen jullie de hoofdprijs in de wacht! Uiteraard Coronaproof!

    In teamverband gaan jullie de strijd met elkaar. Elk team wordt voorzien van een smartphone, een plattegrond en een handleiding. In anderhalf uur tijd dienen jullie zoveel mogelijk aanwijzingen te verzamelen. Op deze manier wordt het raden van de juiste dader en het juiste moordwapen steeds makkelijker. Wie heeft de grootste ‘speurneus’?

    Om het allemaal nog iets interessanter te maken hebben we ook enkele foto-opdrachten in het programma verwerkt. Welk team creëert de meest realistische ‘crime scene’ en welk team schiet de meest ‘criminele’ teamfoto?

    Kronen jullie je tot hét detective-team van de dag? Onder het genot van een welverdiend drankje worden de winnaars gehuldigd! Veel speur-plezier!

    Inclusief:
    - Een smartphone per team

    - Professionele begeleiding
    - Een consumptie
    - Een prijs voor het winnende team
    - Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

    Prijs:
    10 - 19 personen: € 27,50 p.p. excl. BTW
    20 - > personen: € 24,50 p.p. excl. BTW  

    10 - 500 personen
    • Kwalitatief aanbod van uitjes
    • Direct contact
    • Unieke content van uitjes

    Het is menens: de stad wordt opgeschrikt door een gruwelijke moord en jullie moeten ’m oplossen. Een levensechte whodunit-puzzel die feestgangers scherp houdt. Sherlock Holmes is het perfecte uitje voor doordenkers, speurneuzen en nieuwsgierige aagjes!

    De stad is in rep en roer als de politie het verminkte, levenloze lichaam van een jonge vrouw uit het water takelt. Wie heeft deze brute moord op zijn geweten? De omwonenden verkeren in shock, de dader is spoorloos verdwenen en het rechercheteam tast in het duister. Hoog tijd om een detective met een onberispelijke reputatie in de arm te nemen… Jou dus!

    Als een ware Sherlock Holmes combineer je logica en inlevingsvermogen met veldwerk om de voorafgaande gebeurtenissen te reconstrueren en zo het moordmysterie op te lossen. Speur door de stad naar aanwijzingen over het moordwapen. Win het vertrouwen van getuigen, want die hebben vaak waardevolle informatie over het uiterlijk van de dader. En, last but not least, leg je al je ingevingen direct vast op de gevoelige plaat – of je loopt het risico dat een andere detective met de eer gaat strijken. Ben je erachter waar de moord is gepleegd? Even een fotootje! Weet je ook hoe? Foto!

    Vergeet misdaadromans, CSI en Cluedo. In deze meeslepende Sherlock Holmes-citygame steek je de handen uit de mouwen. Een eersteklas breinbreker die van elk bedrijfsuitje, jubileum en vrijgezellenfeest een avontuur maakt!

    Voorbeeld Dagindeling
    14.30 – 15.00 Aankomst met een drankje, uitleg programma
    15.00 – 16.30 Spel Sherlock Holmes
    16.30 – 17.00 Einde spel, napraten onder het genot van een drankje

    We kunnen de tijden geheel naar wens aanpassen.

    Inclusief

    • Professionele Begeleiding
    • Gebruik materialen
    • Foto's
    • Prijs winnende team
    • Eventuele catering


    NIEUW!! Doe Het zelf Arrangement | 15,- p.p.
    Uitje organiseren maar te maken met een beperkt budget? Dan biedt een doe-het-zelf spel de uitkomst. Doe-het-zelf spellen zijn uitjes die je speelt met je eigen smartphone en zonder spelleider. Op deze manier kan je al een uitje organiseren voor slechts 15 euro per persoon.

    6 - 400 personen

    Na het succes van Flikken Maastricht en Flikken Rotterdam komen deze misdaadbestrijders nu ook naar andere grote steden in Nederland toe. Wij van Huisbrand Events hebben een interessante moordzaak voor jullie klaarliggen die zo snel mogelijk opgelost dient te worden. Was het een laffe misdaad of komen er politieke geheimen aan het licht? Pas wel op… jullie bevinden je op gevaarlijk terrein! Uiteraard Coronaproof!

    Deze Flikken speurtocht is echt teamwork en ideaal voor een bedrijfsuitje in Nederland of België. Jullie gezelschap wordt verdeeld in verschillende onderzoeksteams die allemaal hetzelfde dossier meekrijgen. Via verschillende opdrachten zullen jullie meer informatie krijgen over het moordwapen, de moordlocatie en de moordenaar.

    Weten jullie uiteindelijk de juiste verdachte aan te wijzen? De moordenaar heeft zijn moordwapen achtergelaten in de stad. Als jullie deze weten te bemachtigen zijn jullie grote kanshebbers om de Flikken speurtocht winnend af te sluiten.

    Na twee uur puzzelen staat er een welverdiend drankje op jullie te wachten. Jullie begeleider checkt ondertussen of het dossier afgesloten kan worden. Het winnende onderzoeksteam wordt uiteraard beloond voor hun kundige speurwerk!

     

    Inclusief:

    • Enthousiaste begeleiding
    • Een welverdiend drankje na afloop
    • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip

     

    Prijs: vanaf €19,50 p.p. excl. BTW

    Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in en zet de juiste stad er ook even bij, zodat wij u direct de juiste informatie kunnen sturen!

    12 - 400 personen

    Een stad ontdekken is nog nooit zo leuk geweest! Strijd in teams tegen elkaar in een Nederlandse stad naar keuze. Ontdek, werk samen en ontsnap voordat het te laat is!

    In de stad zijn een twaalftal bommen verstopt. Aan jullie de taak om deze te ontmantelen. Ga met je team in de stad op pad, en red het leven van julliezelf en vele anderen!

    Ieder opgeloste puzzel leidt tot een locatie waar jullie een bom vinden. Eenmaal gevonden, is het aan jullie om deze bom te ontmantelen. De puzzels zijn zeer divers. Van geluidsfragmenten tot cryptogrammen, alles komt aan bod!

    Teamwork
    Samenwerken is essentieel. Ben jij de ultieme padvinder om de locaties te achterhalen, of het geniale meesterbrein die alle puzzels weet te kraken? Verdeel de taken in je team goed en de overwinning komt steeds dichterbij! Leer de kwaliteiten van je collega's op een manier kennen als nooit tevoren.

    Hints
    Op verschillende manieren kunnen er hints verkregen worden, zodat alles uiteindelijk op te lossen is. De een gaat lekker wandelend op zoek naar een monument, terwijl de ander zich op een terrasje ontfermt over een cijferslot. Welk team is inventief, kan goed samenwerken en vindt als eerste de code van de uiteindelijke kist?

    Het is aan jullie om alle bommen te ontmantelen binnen de tijd. Lukt dit en zijn jullie sneller dan de andere teams? Dan winnen jullie de felbegeerde trofee!

    Hongerig geworden?
    Wij kunnen tijdens, vooraf en/of achteraf een lunch of diner regelen. Laat het ons gerust weten. Voor bedrijfsuitjes hebben wij verschillende leuke restaurants en lunchrooms ter beschikking.
     
    Hopelijk tot snel! Wij organiseren het graag voor jullie!

    Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u het aanvraagformulier invullen. Wij vertellen u graag meer over dit leuke teamuitje/ personeelsuitje.

    Nieuwsgierig naar meer van onze te gekke teambuilding activiteiten? Klik op het tabblad 'andere activiteiten van dit bedrijf' voor Crazy 88, Wie is de Rat, Foute Bingoshow, Bedrijven quiz, Virtual reality en nog veel meer….

    15 - 800 personen
    Crazy Dinner, dat is Crazy 88 spelen én lekker eten, met Holland Tour Guides. Doorgedraaid, spannend, lekker en komisch! Holland Tour Guides komt nu met het meest hilarische diner! Gebaseerd op het spraakmakende BNN televisieprogramma Crazy 88. Een avontuurlijke Game in het hart van de stad, afgewisseld met drie overheerlijke dinergangen in diverse restaurants? Dit uitje heeft zijn plaats verdiend binnen de top-tien van onze arrangementen. Uiteraard Coronaproof!

    Want wat gaat u eigenlijk doen?
    U wordt ontvangen door onze professionele begeleiding die uw gezelschap opsplitst in verschillende teams. Wat voor opdrachten kunt u verwachten? Wat dacht u van: bel bij iemand aan en vraag of je een kopje koffie mag drinken of knuffel een politieagent. Dit is uiteraard pas een voorproefje, dus maak uw borst maar vast nat. U zult alle opdrachten registeren op een videocamera zodat de jury uiteindelijk kan zien of ze daadwerkelijk zijn uitgevoerd. Ondertussen komen alle teams weer bij elkaar en gaat u tijdens deze tocht heerlijk eten in de diverse restaurants.

    De Crazy Dinner hoofdprijs wordt in de wacht gesleept door het best presterende en het best gedocumenteerde team. Een avontuurlijk dag en heerlijk genieten van de horeca. Geniet van het dessert!

    Programma-indicatie:
    18.00 - 19.00 Voorgerecht
    19.00 - 20.00 Crazy game deel 1
    20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
    21.00 - 22.00 Crazy game deel 2
    22.00 - 22.30 Nagerecht

    Inclusief:
    - Professionele begeleiding
    - Filmcamera tijdens het spel
    - Achteraf alle video's digitaal toegestuurd
    - Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
    - Prijsuitreiking
    - Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

    Prijs:

    10 - 14 personen € 57,50 p.p. excl. BTW

    15 - 29 personen € 53,50 p.p. excl. BTW

    30 - > personen € 49,50 p.p. excl. BTW


    Wilt u een Crazy Dinner boeken in een andere Nederlandse of Vlaamse stad? Dit arrangement is te boeken in maarliefst 46 steden! Neem gerust contact met ons op.

    Optioneel: 
    Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 7,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan! 

    Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

    Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in!
    10 - 500 personen
    Go Team is een snelle high-teck treasure hunt of citygame vol interactie en avontuur. Alle teams worden voorzien van een Tablet waarop het spel via de Go Team app gespeeld wordt. Via een unieke follow pijl worden de teams naar de diverse waypoints geloodst om opdrachten te doen en vragen te beantwoorden.

    Updates, scores en feedback worden real-time bijgehouden tijdens het spel en zijn beschikbaar voor de teams. Opdrachten worden direct doorgestuurd en er ontstaat interactie tussen de teams en met de spelleiding. Er kunnen daarnaast bonus missies en foto opdrachten in het spel verwerkt worden.

    Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u onderstaand formulier invullen.

    Teambuilding effecten van Go Team:

    Een teambuilding programma moet vooral leuk en inspirerend zijn. Daarnaast zijn oefenen we vaardigheden in het programma die je ook in je werk nodig hebt. De belangrijkste op een rij:

    √ Cross functionele samenwerking
    √ Ondernemerschap
    √ Verkennen van perfectie
    √ Omgaan met veranderingen
    √ Risico management
    √ Project planning
    √ Team Dynamiek

    Go Team is ontwikkeld door Catalyst Global en wordt in meer dan 40 landen uitgevoerd. Wij hebben de Nederlandse rechten voor alle Catalyst teambuilding programma's en zijn de enige die het hier in deze vorm aan mogen bieden. Meer hierover in het Catalyst filmpje https://vimeo.com/manage/152548706/general
    20 - 600 personen
    Maken jullie aanspraak op De Erfenis van 2 Miljoen?!

    Jullie suikeroom “Bill Metgeld” is heen gegaan en laat zijn erfenis na. Helaas niet aan jullie allemaal maar aan slechts één van jullie! Hij wil dat slechts de beste beschikking krijgt over zijn geld. Aan jullie dus de taak om te bewijzen dat jullie de beste zijn!

    Dit is jullie kans om een grote som geld te verdienen. De taak is simpel: Bill wil dat jullie bewijzen dat jullie een echte “Metgeld” zijn. Daarom krijg je de beschikking over een som geld die zo snel mogelijk goed besteed moet worden en die jullie naar de Erfenis zal leiden. Race tegen elkaar door een stad naar keuze en voer zo snel en origineel mogelijk de ludieke opdrachten uit die jullie doorkrijgen via jullie telefoon!

    Wat staat jullie te wachten tijdens City Game De Erfenis?
    City Game De Erfenis begint rustig. Onder het genot van een kop koffie, thee of glaasje fris, krijgen jij en je groep een uitgebreide speluitleg. Daarna vormen we teams en na een laatste strategische briefing gaat het hele gezelschap de stad in.

    Via een mobiel krijg je diverse opdrachten en vragen door. Deze voer je uit of beantwoord je. Ook kun je fotopunten scoren voor extra aanwijzingen door bepaalde objecten in de stad te lokaliseren en op foto vast te leggen. Des te meer aanwijzingen, des te groter de kans dat je als eerste de erfenis vindt.

    Na afloop van het spel verzamelen jullie je bij het startpunt. Onder genot van een drankje (koffie, thee of fris) wordt de uitslag berekend en het winnende team bepaald.

    Vul voor meer informatie onderstaand aanvraagformulier in!

    6 - 5000 personen

    Kruip in de huid van een detective en los samen met je team de moord op in een stad naar keuze… Een supergave teambuildingsactiviteit waarbij niets is wat het lijkt!

    Wat staat je te wachten tijdens de citygame Kroongetuige?

    Jouw gezelschap wordt welkom geheten met een drankje en we maken direct teams. Plotseling blijkt dat er een misdrijf heeft plaatsgevonden, bijna onder jullie ogen. Dit maakt jullie kroongetuigen. Jullie krijgen het eerste gedeelte van het misdaadverhaal te zien. Dan gaan jullie de stad in middels onze speciaal ontwikkelde app op zoek naar aanwijzingen. Op verschillende bijzondere locaties in de stad zijn aanwijzingen te vinden. Los een uitdagende opdracht op en ontvang het volgende stukje van de film op je mobiel. Door het bezoeken van meerdere locaties ontvangen jullie steeds meer aanwijzingen met betrekking tot de moord.

    Maar let op! Jullie onderzoek wordt gedwarsboomd door 1 persoon in jullie team. Hij of zij weet wie de dader is en heeft een vergoeding gekregen om niet te getuigen en jullie op een dwaalspoor te zetten. Lukt het jullie om de kroongetuige te ontmaskeren? Los de moord op en presenteer onder het genot van een drankje aan het einde jullie plot!

    Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u onderstaand formulier invullen.

    6 - 5000 personen

    In The Target is een groep gevaarlijke gangsters net ontsnapt uit de gevangenis. Zij terroriseren nu de stad, want een opdrachtgever geeft ze geld voor elke misdaad die zij plegen. De agententeams worden er op uitgestuurd om de gangsters in te rekenen voor ze € 1.000.000 hebben verdiend en de stad verlaten.
     
    Om de misdaden te kunnen plegen, moeten de gangsters (virtuele) voorwerpen stelen die verspreid zijn over de stad: een mes, een touwladder, explosieven, enz... Maar telkens als zij een voorwerp stelen of een misdaad plegen, komt de politie dit te weten. Zo laten de gangsters een spoor na in de stad. Bovendien slagen de politiesatellieten er in om de groep elke 6 minuten exact te lokaliseren en kunnen de agenten voortdurend nagaan hoe ver ze van hun 'target' (de gangsters) verwijderd zijn.

    Echter, de gangsters weten de satellietsignalen te onderscheppen en krijgen dezelfde informatie op hun scherm. Ook hebben ze enkele speciale verdedigingsmiddelen (stoorzenders, kogelvrije vesten en landmijnen) om de politie van zich af te schudden. Slaagt de politie er in om de gangsters uit te schakelen voor ze hun doel hebben bereikt?

    Zo werkt het
    Gewapend met een tablet gaan de teams de stad in. De gangsters krijgen hierbij een kleine voorsprong. Ze kunnen een geheime schuillocatie zoeken waar vanuit ze opereren om zoveel mogelijk misdaden te plegen. Op de tablet en de gekregen kaart staat alle informatie die ze nodig hebben.

    Voor de politieteams geldt hetzelfde. Werk samen om zo snel mogelijk de gangsters neer te schieten via het scherm. 

    Voorbeeld Dagindeling
    14.30 – 15.00 Aankomst met een drankje, uitleg programma
    15.00 – 17.00 Spel Operation Freddy
    17.00 – 17.30 Einde spel, napraten onder het genot van een drankje

    We kunnen de tijden geheel naar wens aanpassen.

    Inclusief

    • Professionele Begeleiding
    • Gebruik materialen
    • Foto's
    • Prijs winnende team
    • Eventuele catering


    NIEUW!! Doe het zelf arrangement | 15,- p.p.
    Uitje organiseren maar te maken met een beperkt budget? Dan biedt een doe-het-zelf spel de uitkomst. Doe-het-zelf spellen zijn uitjes die je speelt met je eigen smartphone en zonder spelleider. Op deze manier kan je al een uitje organiseren voor slechts 15 euro per persoon.

    12 - 150 personen

    Over deze pagina

    De leukste Citygames in Veenendaal   hebben wij voor u verzameld op WegmetdeBaas! 
    Citygames in Veenendaal vindt u eenvoudig en overzichtelijk bij elkaar! Een citygame in Veenendaal is niet zomaar een gewoon spel in de stad spelen, want u kunt kiezen voor Citygames in Veenendaal  met gps zodat de stad doorkruisd en beter leert kennen aan de hand van allerlei opdrachten, of u kunt kiezen om in de stad bijvoorbeeld een moord op te gaan lossen, of  het knotsgekke crazy 88 te gaan spelen! Bizar, hilarisch en leerzaam! Citygames in Veenendaal   met opdrachten werkt zeker positief om de relaties in uw bedrijf te verbeteren. U maakt tenslotte bijzonders mee! U kunt een citygames in Veenendaal kiezen om meer van de stad te leren kennen, maar ook om gewoon heel veel lol te maken in een stad met uw team.

    Geniet samen met uw collega's van een bijzondere dag, middag of ochtend in uw stad naar keuze. Tijdens citygames in Veenendaal kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een rondleiding om de stad eens te ontdekken! Van spannende tot actieve Citygames in Veenendaal . Het is niet alleen leuk, grappig of spannend, maar ook zeker positief om even uit de dagelijkse werksleur te komen.