Het Jachtseizoen - City game in stad naar keuze!

  • Uitjesbazen
  • 5 - 2500 personen
  • 20281
  • Beschrijving

Heb jij het in je om net als Giel de Winter op jacht te gaan naar de ‘misdadiger’? Ervaar dan nu zelf Het Jachtseizoen als enerverende City game!

Join the Hunt!
Niet een bekende Nederlander is op de vlucht, maar een ontketende misdadiger! Jullie gaan op jacht om deze misdadiger op te pakken. Dus.. Join the Hunt!

Spanning, sensatie en samenwerking staan centraal in dit stadsspel. Giel de Winter, Thomas van de Vlugt en Stefan Jurriens hebben het in zich om bekende Nederlanders op te pakken. Maar.. hebben jullie het in je om een ontketende misdadiger op te pakken? Los verschillende raadsels en puzzels op. Stap voor stap komen jullie dichterbij, terwijl er steeds minder tijd overblijft. Gaan jullie het redden? Of weet de misdadiger te ontsnappen?

  • Combinatie van City game en City tour.
  • Te spelen in elke stad.
  • Ontwikkeld door de makers van het NK-Escape Rooms.

Tijdsduur: 2,5 uur.
Prijs: 
vanaf €24,50 p.p.
Groepsgrootte: 
vanaf 5 tot 2500 personen. Ideaal voor meerdere teams en grotere groepen.

Onze tip: combineer Het Jachtseizoen met een lunch, diner of borrel! 

Ligging uitje

Het Jachtseizoen is te spelen in elke stad naar keuze in Nederland. Jullie kiezen de locatie, wij komen naar jullie toe!

Met 25+ activiteiten is Uitjesbazen dé nummer 1 in bedrijfsuitjes en teamuitjes. Wij zetten dé kroon op jullie Jachtseizoen.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!