Lekkere Kookworkshops in Friesland (7)

Bijzondere Kookworkshops in Friesland vindt u op WegmetdeBaas! Hartelijk ontvangt worden met bijvoorbeeld een glaasje Prosecco en daarna samen met uw collega’s een één, twee, drie of zelfs vier gangen menu bereiden. Genieten in een prachtige omgeving van een dag vol leerzame,  gezellige en tongstrelende momenten. Maar ook voor meer... Lees meer

Bijzondere Kookworkshops in Friesland vindt u op WegmetdeBaas! Hartelijk ontvangt worden met bijvoorbeeld een glaasje Prosecco en daarna samen met uw collega’s een één, twee, drie of zelfs vier gangen menu bereiden. Genieten in een prachtige omgeving van een dag vol leerzame,  gezellige en tongstrelende momenten. Maar ook voor meer spanning en sensatie moet u in Friesland zijn. Tijdens een dag vol culinaire spanning worden er spellen gespeeld als ‘Raad de smaak’ of ‘wie merkt het’. Een 2 uur durende smaak competitie waarbij de echte smaakproevers naar boven zullen komen. Natuurlijk geheel voorzien van de heerlijkste hapjes en drankjes. Kijk snel verder wat de Friese kookworkshops u te bieden hebben.   

Smaakmakers Events, BBQ workshop Smaakmakers Events, BBQ workshop Smaakmakers Events, BBQ workshop

BBQ workshop

6735
Smaakmakers Events: Van de BBQ workshop kun je flink wat aanste.. euh, opsteken De BBQ workshop begint met een gedeelte theorie. Onze pitmaster verteld je alles wat je maar wil weten over het BBQ-en. Waar moet je rekening mee houden als je een groot stuk vlees gaat roken? Welke groenten en fruit kan je op de BBQ ..
Van 10 tot 200 personen
In deze categorie hebben wij aanbod in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland.
Uitgebreid zoeken
Spel & Ontspanning
Sportief & Actie(f)
Creatieve Uitjes
Workshops
Eten, Drinken & Feesten
Teambuilden
Incentives
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.nl