Helden eten sambal, maar echte strijders maken het ook helemaal zelf. Hoe? Met de juiste tips & tricks tover je binnen een handomdraai de lekkerste milde, pittige of… Extra pittige sambal op tafel.
Aan het einde van de workshop neem je jouw eigengemaakte sambal mee naar huis. Zorg je dat er iets klaarstaat om mee te blussen?
Extra leuk: maak na de workshop thuis een paar potten huisgemaakte sambal. Plak er een persoonlijke sticker op en geef dit cadeau op een feestje. You’re on fire!
Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!
Als je eenmaal weet hoe je zelf pasta maakt, koop je nooit meer de welbekende versie uit de supermarkt. Mark our words!
Niet alleen omdat pasta maken na het volgen van deze workshop easy peasy is, maar je zult je ook realiseren hoe ongelooflijk veel lekkerder het is om verse pasta te eten.
Van spaghetti tot farfalle: we leren je alle geheime trucs zodat je altijd alles in huis hebt om de perfecte pasta te maken.
Tip: maak de pasta pas als je gasten bij je thuis arriveren. Ze zullen versteld staan van je pasta-maak-show.
Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!
De gehele workshop komt samen in jouw gepersonaliseerde fles. Van opgedane kennis tot de werkzaamheden die jij hebt uitgevoerd om alles samen te laten komen in de drank. Ook het labelen doe je zelf, dat maakt de fles écht persoonlijk. Deze verdient een mooie plek in je huis en verdient pas geopend te worden tijdens een speciale gebeurtenis. Een betere aftrap van je groepsuitje in Amsterdam kan jij je niet wensen.
We nemen je tijdens de workshop mee in de prachtige wereld van plantaardige dranken. Van de oorsprong van ingrediënten en waar welk ingrediënt voor wordt gebruikt tot het maatschappelijke gedeelte, na de workshop is jouw kennis bijgeschaafd. Om te beginnen starten we met een rondleiding door onze moderne micro-distilleerderij. De rondleiding kent veel informatie over de distilleerderij en feitjes over de kleurrijke wereld van plantaardige, sterke dranken.
Nadat de rondleiding en aansluitend de workshop zelf is afgerond is het tijd om bij te kletsen. Wat ging er bij jou goed? En wat had je niet verwacht? Iedereen beleeft de workshop op zijn of haar manier en het is leuk om het er samen over te hebben. Jullie ontmoeten elkaar in onze speciaal ingerichte Union Bar, waar er onder het genot van een heerlijke cocktail nog eens kan worden nagepraat.
Ook aan de bob is gedacht: er zijn non-alcoholische cocktails verkrijgbaar. Een voordeel van ons groepsuitje in Amsterdam is dat je begint met een leuke workshop en vervolgens binnen aanzienbare tijd in het bruisende centrum van de stad staat.
Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!
We beginnen de Master Chef Experience met een food quiz om het geheugen even op te frissen. Tijdens deze quiz wordt jullie kennis getest en gaan jullie blind proeven. Na deze quiz is het tijd voor de teamopdracht. Vanaf hier is het tijd om te koken en gaan jullie de strijd tegen elkaar aan om in één uur (per gerecht) het beste gerecht te bereiden. Jullie kunnen gebruik maken van verschillende ingrediënten en professioneel keukenapparatuur. De jury is aanwezig om jullie tips te geven en kijkt streng toe op jullie kookkunsten.
Na het koken volgt dan ook de jurering. Jullie worden beoordeeld op hygiëne, samenwerken, presentatie en smaak. Als de jury er over uit is en haar oordeel heeft geveld is het tijd om ook zelf te proeven van jullie creaties. Alle gerechten worden geëtaleerd op tafel en nu is het tijd om ook elkaars gerechten te gaan proeven. De dag wordt afgesloten met een gezellige borrel en de bekendmaking van het team dat zich Master Chef mag noemen.
Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!
Hèt gezelligste teamuitje in Rotterdam
Koken, dineren, lachen, genieten, samen, drinken, praten, eten.
Zo maar een paar trefwoorden uit de vele lovende reacties van bezoekers van Kookstudio 25 in Rotterdam. De kookstudio van Berry en Carola Pronk, waar u altijd wordt ontvangen met een heerlijk welkomstdrankje en verrassende recepten.
Gelegen op industrietereein Schiebroek, makkelijk bereikbaar en gratis parkeren.
Nooit meerdere groepen tegelijk dus je hebt de studio exclusief voor jouw groep.
We geven kookworkshops aan groepen vanaf 15 tot 100 personen. Je kiest zelf wat je gaat koken en eten, er zijn diverse thema menu's, korte en lange workshops in verschillende prijsklasses.
De menu's worden samengesteld met voornamelijk dagverse biologische producten en scharrelvlees. Naast het koken zijn er ook tal van amusement mogelijkheden van schilderen tot cook & silent disco.
De kookstudio is verdeeld in een professioneel werkgedeelte op de begane grond en een trendy en sfeervol restaurant op de vide met uitzicht op de keuken. Behalve koken is het in Kookstudio 25 ook mogelijk om mee te doen aan een blinde wijnproeverij, een insectenproeverij, kruidenproeverij of een vruchtensappen proeverij. Leuk idee voor jullie bedrijfsuitje/ personeelsuitje!
Kookstudio 25 is ook geschikt als vergader-, presentatie-, of cursusruimte.
Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in!
Op zoek naar een smaakvolle invulling voor uw team-event? Speel dan de culinaire businessgame Food for Thought. Deze interactieve teamtraining bevat alle ingrediënten om uw medewerkers op unieke wijze met elkaar aan de slag te laten gaan en inzicht te geven in elkaars kwaliteiten.
Wij nemen de deelnemers mee in de metaforische zakenwereld van de Haute Cuisine. Verdeeld over verschillende teams vertegenwoordigen ze één restaurant. Aan hen de taak het restaurant te voorzien van een verbluffende menukaart! De onderlinge strijd om de beste ingrediënten en de mooiste gerechten barst los. Dit vraagt om creativiteit, samenwerking, zakelijk instinct maar bovenal om smaak. Is uw team bestand tegen de hectiek van de keuken of laat u zich gemakkelijk van de kook brengen?
Food for Thought is hét recept voor een succesvolle teambuilding. Ervaar het zelf!
Duur: in overleg, standaard programma van 14.00 tot 20.00uur (inclusief diner)
Prijs: varieert o.b.v. groepsgrootte en tijdsduur. Vul het contactformulier in voor een vrijblijvende offerte.
Uitvoer: Food for Thought is mogelijk als totaalprogramma maar kan ook uitstekend ingepast worden als programma onderdeel van uw vergadering of evenement. Het programma is ook Engelstalig beschikbaar, andere talen op aanvraag.
Worstenbroodjes workshop - Je kan ze tegenwoordig overal kopen, iedereen lust ze, maar ze zijn nooit zo lekker als de eigen gemaakte. Wil jij leren hoe je de enige echte Brabantse worstenbroodjes maakt? Boek dan nu deze echt Brabantse workshop.
Bij bakkerij Royal wordt je hartelijk ontvangen en krijg je een uitgereide workshop. Aan het einde van de workshop krijg je de receptuur en twee worstenbroodjes mee om thuis mee te laten genieten.
Worstenbroodjes staan sinds kort op de lijst van UNESCO immaterieel erfgoed en dat is terecht, vinden wij!
Bij het maken van deze warme lekkernij kun je kiezen uit meer dan de traditionele varkens- en rundergehakt. Er is ook keuze ui sambal, kipgehakt, kalfsgehakt of zelfs vegan.
Bossche Locals heeft nog vele andere leuke workshops, zoals Cocktail workshops, schilderworkshops, Bossche Bollen workshops!
Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!
Culinair koken, eten, en genieten onder deskundige begeleiding: Volg een kookworkshop met het hele bedrijf, uw team of afdeling.
Koken, wijnproeven of bijpassende wijnen bij uw diner? Bij ONS kan het allemaal: U kookt zelf, maar u blijft wél onze gast!
Na de gastvrije ontvangst door ons team staat er een aperitief voor u klaar: Een glas Prosecco? Een cocktail in het thema van uw kookworkshop? Of gewoon een drankje naar keuze…
Zodra uw groep compleet is begint de uitleg over het menu, de keukens, en niet te vergeten de hygiëne en veiligheid. De groep wordt verdeeld naar het aantal te bereiden gangen van het menu. Elke groep is verantwoordelijk voor een onderdeel van het menu: Het " mise en placen " het bereiden, het opmaken van de borden, maar ook het (vol trots) uitserveren van de gerechten behoren tot de taken. Uiteraard dit alles onder deskundige begeleiding, en zoals ú het leuk vindt: Het is natuurlijk wel uw uitje!
Onze kookworkshops
Welke workshops bieden wij aan?
- Italiaanse keuken
- Franse keuken
- Aziatische keuken
- de Keuken van 1001-nacht
- Spaanse & tapas keuken
- Sushi maken, en meer…
--outdoor cooking (in het seizoen)
- Fingerfood: Véél kleine gerechten!
- Zakenlunch: Presenteren, vergaderen, koken en lunchen
- Schilderen en koken
- Zelf suggesties? In overleg stellen wij een mooi menu samen!
Onze extra’s
U wilt meer dan koken en lekker eten? Wat te denken van:
- Een uitgebreide wijn-spijs proeverij ?
- Een wijnproeverij in het thema, voorafgaand aan uw kookworkshop?
- een etiguette diner?
- koken met kruiden en eetbare ingredienten uit park en land en bos
- een culinaire excursie met aanluitend lunch of diner
- koken met een sterrenkok.
Tevens bieden wij COACHING &COOKING aan, op een ontspannen manier de knelpunten in uw team ontdekken en hieraan werken, ook heel geschikt voor een kennismaking en soepel samengaan van nieuwe teams, super teambuilding dagen met eventueel vervolg mogelijkheden.
Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!
Kookworkshop, koken, groepskoken, koken met groepen, wijnproeven, wijn spijs combinatie, teambuilding, koken en coaching, kookworkshop en zakenlunch, workshop cocktailshaken. culinaire excursies, creatieve workshops, outdoor cooking
Wij bieden legio mogelijkheden voor bedrijfs bijeenkomsten!
Van 10 tot 80 personen verzorgen wij kookworkshops, wijn-spijsproeverijenen, bedrijfsfeesten, bier & bites tasting, high teas, private dining, walking diners, etiquette diners, vergadermogelijkheden etc.
SPOON & Buon Gusto verzorgt warme en koude bufetten, Hollandse, Italiaanse en Mediterrane buffetten, geheel aangeklede cocktailparties of een borrel met heerlijke amuses, tapas met de daarbij behorende wijnen.
Tevens kunt u bij ons terecht voor concerten en theater. Ook theaterworkshops en sportieve clinics zijn mogelijk om op onze locatie te organiseren. Spoon culinair heeft kwaliteit, service en betrokkenheid hoog in het vaandel staan. Wij nodigen u daarom uit om vrijblijvend contact op te nemen over de mogelijkheden van bedrijfsffeest of uw kookworkshops.
ART, CULTURE, BUSINESS & CUISINE. Welkom bij Spoon en Buon Gusto deli!
Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in!
De BBQ workshop bestaat uit drie onderdelen. Allereerst beginnen we met een stukje theorie: hoe werk het nou allemaal? Je krijgt hierbij een aantal kleine gerechtjes om te proeven. Wanneer jullie voorzien zijn van een goede lading kennis is het tijd om het zelf te gaan proberen. Jullie gaan namelijk zelf een driegangendiner bereiden!
Jullie gaan in tweetallen aan de slag en worden ondersteunt door onze mensen met het bereiden van de gerechten. tijdens dit onderdeel leren jullie verschillende kooktechnieken zoals diverse snijwijzen en barbecue technieken.
Wanneer de gerechten klaar zijn is het tijd om aan tafel te gaan en samen te genieten van jullie zelf bereide gerechten.
Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!
Smakelijk groepsuitje of bedrijfsuitje boeken met als hoofdingrediënt een rondje stevige culinaire teambuilding? Boek Wie is de Meesterchef van Huisbrand Events in elke stad in Nederland of België en ontdek welk team het beste kan koken. Altijd lekker en altijd gezellig! Ontdek de ware keukenprinsen- en prinsessen, vergeet heel even het competitieve element en neem een hapje van een paar delicatessen!
Tijdens dit spel gaat jullie in teams tegen elkaar strijden om de titel: ‘Meesterchef’. Jullie maken tijdens dit groepsuitje een culinair voor-, hoofd- en nagerecht met de beschikbare ingrediënten. Deze gerechten maken jullie voor het gehele gezelschap en worden met cijfers beoordeeld door onze professionele chefs en jullie allemaal. Het team met de hoogste score wint de 'Wie is de Meesterchef' hoofdprijs!
Elk team maakt drie gerechten. Bij het bereiden van de gerechten krijgt ieder team hetzelfde hoofdingrediënt, voor de rest bent u vrij om te maken wat u wilt met de ingrediënten die aanwezig zijn in onze professionele kookstudio. Ga de strijd aan met uw collega’s, vrienden of familie en zorg ervoor dat u met de hoofdprijs naar huis gaat! Veel kookplezier!
Inclusief:
- Gebruik van moderne keukenapparatuur
- Professionele begeleiding
- Een geheel door jullie zelf bereid 3-gangen diner
- Schorten
- Leuke prijs voor het winnende team
- Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!
Voor minder deelnemers reserveren?
Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.
Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in en zet de juiste stad er ook even bij, zodat wij u direct de juiste informatie kunnen sturen!
Prijs: €72,50 p.p. excl. BTW (vanaf 10 personen)
Ben je ook altijd zo onder de indruk van de veelzijdige gerechten uit de Indonesische keuken? Onze chef-koks nemen je mee op culinaire reis tijdens de workshop Daging Rendang maken. Doei doei take-away, hallo ik-maak-het-lekker-zelf!
In deze workshop maak je langzaam gegaard rundvlees op Sumatraanse wijze die traditiegetrouw met rijst wordt geserveerd.
De geuren van de verschillende kruiden en specerijen vliegen je om de oren!
Wedden dat je jouw gasten omver blaast wanneer je de lekkerste huisgemaakte rendang thuis voor ze serveert? Leg je de lat wel meteen hoog voor ze.
Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!
Wij garanderen u pastagerechten die de test met de gerechten uit het betere restaurant in Italië met glans doorstaan. Een en ander heeft te maken met het gebruik van uitsluitend versbereide producten van de hoogste kwaliteit. Wij beschikken over een uiterst gezellig kraam dat zowat op elke door u gekozen locatie kan geplaatst worden. Bovendien verzekeren wij u dat ons personeel, dat erg professioneel en zeer klantvriendelijk is, zich er volledig van bewust is dat hun inzet een wezenlijk onderdeel vormt van het doen slagen van uw event.
Zeer concreet houdt ons pastafeest het volgende in:
Uitgebreid assortiment
Op jouw feest serveren wij 6 verschillende soorten pasta sausen, waarbij enkele zeer exquisiete, de een al lekkerder dan de ander. De sausen worden verdeeld met 3 verschillende pastasoorten (rigatone, fusili en volkoren) zodat ieder de grote variëteit aan pasta’s kan appreciëren. Ieder eet in ieder geval zoveel hij/zij wil. Op vraag voorzien wij ook lactose – of glutenvrije pasta’s.
Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u onderstaand formulier invullen.
Van de BBQ workshop kun je flink wat aanste.. euh, opsteken
De BBQ workshop begint met een gedeelte theorie. Onze pitmaster verteld je alles wat je maar wil weten over het BBQ-en. Waar moet je rekening mee houden als je een groot stuk vlees gaat roken? Welke groenten en fruit kan je op de BBQ bereiden? Wanneer gebruik je houtskool, en wanneer gebruik je briketten? Alle tips & tricks komen voorbij tijdens dit gedeelte. Je zult er achter komen dat de BBQ een enorm veelzijdig kookstel is! Kom met een lege maag naar deze workshop want je krijgt genoeg te proeven.
Aan de slag!
Een BBQ-workshop is geen workshop als je niet zelf achter de grill hebt gestaan. Jij en je collega’s gaan een volwaardig diner bereiden op onze BBQ’s en Smokers. Je zult diverse vlees-en visgerechten klaar maken, en we beginnen bij de basis. Je maakt je eigen marinades en kruiden-rubs. In twee of drietallen ga je te werk, en aan de hand van duidelijke recepten helpen we je op weg om jouw gerecht klaar te maken. Alle ingrediënten en materialen zijn voorhanden en als je hulp nodig hebt is de pitmaster er om alle vragen te beantwoorden.
Als je van plan bent om deze geweldige BBQ workshop te gaan boeken zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Geef uiterlijk een week van tevoren de dieetwensen van alle deelnemers door zodat wij rekening kunnen houden met alle gasten. De BBQ-workshop kan op vele locaties worden gehouden, echter moet er wel een plek zijn waar we buiten kunnen staan, het liefst gedeeltelijk overdekt. Is dit niet beschikbaar, dan denken wij graag met je mee. Met een tent komen we een heel end!
Prijzen
25 tot 30 personen € 69,50 p.p.
31 tot 40 personen € 67,50 p.p.
41 tot 50 personen € 64,50 p.p.
50+ personen op aanvraag
Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u onderstaand formulier invullen.