Creatief Bedrijfsuitje in Egmond aan zee (36)

Een creatief bedrijfsuitje is niet alleen leuk...Een creatieve bedrijfsuitje in Egmond aan zee helpt u ook bij het verbeteren van de verhoudingen in uw team. U kunt bij een creatief bedrijfsuitje in Egmond aan zee bijvoorbeeld denken aan samen schilderen of een kunstwerk maken waarbij samenwerken en oplossingsgericht denken centraal staan. Maak samen in 1 dag een... Lees meer
Een creatief bedrijfsuitje is niet alleen leuk...Een creatieve bedrijfsuitje in Egmond aan zee helpt u ook bij het verbeteren van de verhoudingen in uw team. U kunt bij een creatief bedrijfsuitje in Egmond aan zee bijvoorbeeld denken aan samen schilderen of een kunstwerk maken waarbij samenwerken en oplossingsgericht denken centraal staan. Maak samen in 1 dag een kunstwerk voor op kantoor, of een leuke bedrijfsfilm. Tijdens een creatief bedrijfsuitje in Egmond aan zee kunt u gericht iets leren over uw collega's en over het maken van kunstwerken.

WegmetdeBaas heeft voor u de leukste en beste creatieve beddrijfsuitjes in Egmond aan zee gevonden. Bij ons vindt u alles overzichtelijk op 1 plek. Van creatief bedrijfsuitje schilderen van klompen in Egmond aan zee tot het maken van sieraden of films.
In deze categorie hebben wij aanbod in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland.
Uitgebreid zoeken
Spel & Ontspanning
Sportief & Actie(f)
Creatieve Uitjes
Workshops
Eten, Drinken & Feesten
Teambuilden
Incentives
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.nl