DJ Workshop

  • Jerome Valento
  • 3 - 70 personen
  • 23099
  • Beschrijving

Ontdek de Magie van Muziek:
Boek Nu Onze DJ Workshop voor Jouw Bedrijfsuitje! 
Ben je op zoek naar een unieke en manier om teambuilding en plezier te combineren? Zoek niet verder! Onze DJ-workshop voor bedrijfsuitjes biedt jou en je collega's een onvergetelijke ervaring vol muziek, creativiteit en samenwerking.

Waarom zou je onze DJ-workshop kiezen?
Leer de Fijne Kunst van DJ'en: Onder begeleiding van ervaren DJ-instructeurs leer je de geheimen van het mixen, scratchen en beatmatchen. Geen ervaring vereist; iedereen kan meedoen!

State-of-the-Art DJ-Apparatuur: We voorzien je van professionele DJ-apparatuur, zodat je meteen aan de slag kunt en je innerlijke DJ kunt laten stralen.

Team Building: Ontwikkel communicatie- en samenwerkingvaardigheden terwijl je samen muziek maakt. DJ'en vereist teamwork, timing en synchronisatie, net als in een professioneel bedrijf.

Feestelijke Sfeer: Onze workshops zijn niet alleen educatief, maar ook leuk! Breng twee uur lang door in een feestelijke sfeer, omringd door geweldige beats en energie.

Aanpasbaar aan Jouw Behoeften: We begrijpen dat elk bedrijf uniek is. Daarom kunnen we de workshop aanpassen aan jouw specifieke wensen, of het nu gaat om een kort bedrijfsuitje of een volledige dag vol muzikale ontdekkingen. Combineer het samen met een pub quiz aansluitend of een bedrijfsfeest, waar jullie DJ collega's tegelijkertijd hun skills kunnen laten zien.

Laat je team ervaren hoe het is om samen te werken, plezier te hebben en muziek te maken. Het is de perfecte manier om de banden te versterken en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen in een bruisende en creatieve omgeving.
Neem contact met ons op voor meer informatie en om je datum te reserveren. We kunnen niet wachten om je te verwelkomen in de opwindende wereld van DJ'en!

Laat de Beats Los: DJ Workshop voor Bedrijfsuitjes 
Voor we gaan oefenen met beatmixen bespreken we de basis:
- Uitleg draaitafel
- Wat is que, start, pitch, DJ set, mixer
- Hoe is het Vinyl geëvolueerd naar de digitale DJ sets van vandaag?
- Hoe is de muziek eigenlijk opgebouwd?

Per 10 personen 1 DJ set en DJ workshopgever
Per 10 personen werken we met 1 professionele DJ set en 1 DJ Workshopgever / DJ Docent. Dit betekent dus dat grotere groepen ook mogelijk zijn. De workshop duurt 2 uur.

Ligging uitje

We geven de workshops in heel Nederland 
DJ workshops worden gegeven op een door jullie uitgekozen locatie. Dit kan bij jullie op kantoor zijn of de locatie waar jullie het bedrijfsuitje hebben gepland, zoals een café of restaurant. We nemen disco lampen mee om de ruimte wat meer aan te kleden.

Wij regelen voor jullie de locatie
We draaien door heel Nederland en kennen locaties, daarom kunnen we voor jullie een geschikte locatie uitzoeken inclusief een hapje en een drankje.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!