Sportieve Beachgames Noordwijk (14)

Beachgames Noordwijk. Noordwijk aan zee is de laatste jaren uitgegroeid van vissersdorp tot bruisende kustplaats met internationale allure. Met maar liefst 13 km aan zandstrand en duinen is Noordwijk de ideale locatie om een geweldige dag op het strand te beleven. Van luxe en gezelligheid tot avontuur het is allemaal mogelijk in Noordwijk. Ga na een sportieve... Lees meer
Beachgames Noordwijk. Noordwijk aan zee is de laatste jaren uitgegroeid van vissersdorp tot bruisende kustplaats met internationale allure. Met maar liefst 13 km aan zandstrand en duinen is Noordwijk de ideale locatie om een geweldige dag op het strand te beleven. Van luxe en gezelligheid tot avontuur het is allemaal mogelijk in Noordwijk. Ga na een sportieve zeskamp of Robinson avontuur heerlijk eten op de Boulevard of beleef een echte open zee ervaring in een raft. U verzint het en het is mogelijk in Noordwijk via wegmetdebaas.
Uitjesbazen, Beach Escape Uitjesbazen, Beach Escape Uitjesbazen, Beach Escape

Beach Escape

6304
Uitjesbazen: Deze activiteit in coronatijd? De activiteit wordt afgestemd op de huidige richtlijnen rondom het coronavirus. Wij organiseren het uitje op 1,5 meter afstand van elkaar. Vragen of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.Een dagje strand, maar dan net even anders... Dat is wat je kunt ..
Van 10 tot 300 personen
Be Event Group │Scheveningen, Big Beach Event Be Event Group │Scheveningen, Big Beach Event Be Event Group │Scheveningen, Big Beach Event

Big Beach Event

6755
Be Event Group │Scheveningen: De mooiste stranden van de wereld  Speciaal voor grote groepen hebben wij een fantastische strandsportdag samengesteld. En al meerdere keren met succes verzorgd. Natuurlijk ontbreken de beachBBQ, tropische muziek, dj en de beachparty niet. In het thema “de mooiste stranden van de ..
Van 50 tot 1000 personen
In deze categorie hebben wij aanbod in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland.
Uitgebreid zoeken
Spel & Ontspanning
Sportief & Actie(f)
Creatieve Uitjes
Workshops
Eten, Drinken & Feesten
Teambuilden
Incentives
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.nl