E-chopper (e-scooter) & vliegeren Noordwijk

  • Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events
  • 40 - 120 personen
  • 10511
  • Beschrijving

E-chopper uitje in Noordwijk? De hit van dit moment. En 100% duurzaam! Maak een E-chopper tour door de Duin- en Bollenstreek op een gave stoere E-chopper en speel met de elementen tijdens het altijd leuke powerkiten (vliegeren). Uiteraard mag een afsluitende borrel en BBQ bij ondergaande zon niet ontbreken.

E-Chopper tour Noordwijk en Duin- en Bollenstreek

Tijdens dit CO2 vrije uitje ontvangen we uw gezelschap bij een van onze partner strandpaviljoens. Na de ontvangst splitsen we de groep in tweeën. De ene helft van de groep maakt onder leiding van een instructeur een mooie E-chopper tour door de Duin- en Bollenstreek, de andere helft van de groep start met vliegeren (powerkiten) op het strand.

Een E-chopper is een stoere, volledig elektrisch aangedreven, E-scooter met vet brede banden en een gave look. Tijdens dit bedrijfsuitje gaat u samen cruisen door de Duin- en Bollenstreek en tussen de bloembollenvelden, genieten van het zonnetje, de mooie omgeving, en natuurlijk van elkaar.

Op de claxon na heeft een E-chopper (e-scooter) geen ronkende motoren en kunt u tijdens dit uitje dus optimaal genieten van de mooie rustige omgeving en kunt u elkaar ook nog verstaan tijdens de tour.

Eén ding is zeker! Als jullie tijdens een personeelsuitje met een groep op kleurrijke E-choppers (e-scooters) over de boulevard touren, heeft u de aandacht van iedereen!

Na afloop van de E-chopper (e-scooter) tour kunt u onder genot van een drankje op het terras van het strandpaviljoen nog even nagenieten, voordat u zich opmaakt voor een kennismaking met het altijd leuke vliegeren / powerkiten.

E-chopper tour & Powerkiten Noordwijk
Tijdens dit bedrijfsuitje combineren we de E-chopper (e-scooter) tour met het superleuke powerkiten (2 lijns vliegeren) op het strand van Noordwijk (andere locaties ook mogelijk).

Lekker uitwaaien aan zee met vliegers van diverse formaten. Om deze reden is ook deze activiteit laagdrempelig. Iedereen kan het! Wil je tijdens het stranduitje alleen maar vliegeren met kleine vliegers en lekker babbelen met je collega’s? Dan blijf je lekker vliegeren met de kleinere vliegers. Zoek je meer uitdaging, dan schakel je na de kleine vliegers gewoon over naar de grotere formaten. 

We vliegeren, afhankelijk van de windkracht tijdens jullie personeelsuitje met vliegers van 80 cm tot 4 1/2 meter breed. Bij voldoende wind kun je je tijdens het powerkiten (2 lijns vliegeren) zelfs laten voortslepen door het zand en als je durft zelfs een sprongetje maken. Uiteraard is dit afhankelijk van de weersomstandigheden.

Voordat je lekker zelf kan spelen met de elementen, zorgen onze enthousiaste instructeurs er tijdens deze strandactiviteit voor, dat je een korte maar goede instructie krijgt.

De E-chopper (e-scooter) tocht is naast het vliegeren (powerkiten) te combineren of aan te vullen met vrijwel alle activiteiten op en om het strand.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u onderstaand formulier invullen.

Ligging uitje

Noordwijk aan Zee

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!