Orgineel Teamuitje

Filteren

Filters

Tips voor de leukste teamuitjes deze lente!
Spel & Ontspanning
City & Beachgames
Sportief & Actief
Workshops
Creatieve uitjes
Teambuilden
Eten, Drinken, & Feesten
Incentives/ buitenlandse reizen
Online
Zoekwoord
Zoekwoord
Gebied
Personen 0+
0
0
500
0500+
 • Kwalitatief aanbod van uitjes
 • Direct contact
 • Unieke content van uitjes

Durven jullie hét listigste stadsspel van Nederland aan? Ervaar met Wie is de Rat een heuse 'De Verraders' ervaring. Eén iemand in jullie team is niet te vertrouwen. Maar wie? Weten jullie de verrader in het team te ontmaskeren? 

Op wie kun je rekenen en op wie niet?
Er is één verrader per team. Deze verrader verraadt het team door de opdrachten te saboteren. Maar wie is de verrader? Wie houdt de boel voor de gek, zodat jullie team punten misloopt? Speel Wie is de Rat door samen te werken met je team, punten te scoren en zodoende dé felbegeerde Wie is de Rat-trofee te winnen.

Teamuitje vol spanning, opwinding en mysterie
Speel deze ‘De Verraders’ ervaring in een stad naar keuze. Ontdek de verrader in het team, terwijl jullie de stad verkennen en op verschillende locaties uitdagende opdrachten uitvoeren. Dit is dé ultieme strijd vol spanning, opwinding en mysterie.

 • Prijswinnend concept met uitdagende, breinbrekende opdrachten.
 • Verken een stad naar keuze op unieke wijze. 
 • Stemrondes voor spanning en sensatie.
 • Te personaliseren met eigen opdrachten, highlights en bedrijfsvragen.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Tijdsduur: 2,5 uur.
Prijs: vanaf €24,50 p.p.
Groepsgrootte: vanaf 5 tot 2500 personen. Ideaal voor meerdere teams en grotere groepen.
Onze tip: combineer De Verraders met een lunch, diner of borrel! 

5 - 2500 personen

Met ruim ervaring en veel enthousiasme ontwikkelt en organiseert Excel Events teambuilding programma’s op maat op diverse locaties.

Bekijk hieronder onze Top 10 teambuilding activiteiten en workshops:

 1. Boksworkshop Sparren met DISC
 2. Bamboe bouwen obv Appreciative Inquiry
 3. Bruggen bouwen
 4. Teamwork challenges
 5. Construction game
 6. Vlotten bouwen
 7. Handboogschieten
 8. Teamdag Arnhem
 9. Expeditie Robinson 
 10. Pionieren met palen

Natuurlijk is het mogelijk om de uitjes te combineren met een lekkere lunch, een diner of gezellige borrel! 

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

5 - 500 personen

Verras uw team met een nieuwe spectaculaire teambuilding n.a.v. de bestseller “Omringd door Idioten”. Een training, die inzicht geeft in de 4 gedragstypes (hoe hen begrijpen die niet begrepen kunnen worden). Van het boek zijn wereldwijd al meer dan anderhalf miljoen exemplaren verkocht. Het is een simpele, maar ook fantastische handleiding om elkaar beter te leren begrijpen.

In deze unieke training leer je op een leuke en interactieve manier elkaar aan te vullen i.p.v. aan te vallen en krijg je zicht op het motief dat achter het gedrag ligt van je collega’s, medewerkers en klanten en/of cliënten. De training heeft een enorm constructief effect op ieder team en brengt verfrissing, vernieuwing en verdieping. Dus is deze training ook zeer geschikt als teambuilding, als kick-off voor een nieuw team of nieuw project of als verdiepende professionaliserende training.

Vraag gerust een vrijblijvende adviesgesprek en een offerte aan voor deze teambuilding!

8 - 500 personen

Archery Tag, het sensationele uitje van dit moment!

Nieuw in Nederland is Archery Tag! Een versie van Boogschieten waarbij je als teams tegen elkaar kunt strijden en op elkaar kunt schieten! Je speelt met pijlen met foam-tops waardoor je pijnloos elkaar af kunt schieten. Ter extra bescherming draag je ook een masker. Een actief/sportief uitje waarbij de adrenaline hoog op zal lopen!

 

Wat staat je te wachten tijdens Archery Tag?

Je groep wordt ontspannen ontvangen. Er volgt een uitgebreide instructie over Archery Tag. We beginnen met een oefenronde waarbij je leert om te richten. Eén voor één mag je proberen de verschillende items van je doel te schieten. Als iedereen de skills onder de knie heeft gaan we het veld in waar meerdere obstakels staan. We doen meerdere spelvarianten met als eindspel “the battle”! Hierbij heb je als team het doel om iedereen uit te schakelen of alle spots van de 5-spots target te raken! Een ware end-game! Worden jullie de winnaar van deze gave en sportieve activiteit?

Vul voor meer informatie onderstaand aanvraagformulier in! 

12 - 5000 personen

Bent u op zoek naar een uniek uitje waarbij Spanning, Sensatie en Samenwerken hoog in het vaandel staan? Een variant op de escape room is Bos escape. Wij heten U van HARTE WELKOM, waarna we de deelnemers uitleg geven over dit veelbelovende programma.

ESCAPE uit het bos!! Ontsnap en vindt als 1e de KLUIS. Je kunt de vrijheid terugkrijgen wanneer je de locatie van de kluis en de code hiervan weet te achterhalen. Door een speciale app te downloaden komen er vragen, raadsels en opdrachten naar voren die je met je team moet beantwoorden / uitoefenen. Het aangaan van uitdagingen en opdrachten, het oplossen van raadsels en het ontcijferen van codes zijn onderdeel van dit ultieme teamspel.

Als iedereen weer op de plaats van bestemming is volgt een pauze zodat de deelnemers even lekker bij kunnen kletsen.

Na de pauze staat er een nieuwe uitdaging voor u klaar. Een tocht, een belevenis die u werkelijk altijd bij zal blijven. U neemt met maximaal 4 personen plaats in de milieuvriendelijke tuk tuk waarna u een spetterende tour gaat maken. Midden in de Brabantse bossen probeert u de foto’s die u meekrijgt op de juiste volgorde te plaatsen en de bijbehorende vragen te beantwoorden.

De heerlijke Toon Vertier wijn wordt aan het einde van deze escape dag uitgereikt aan het winnende team.
Aansluitend eventueel: Buffet – Barbeque – Diner – Mega Wok.

Vul voor meer informatie het aanvraagformulier in!

8 - 400 personen

1 dag zeilen
1 dag zeilen met de specialist in dagtochten.  We verhuren tjalkjacht Carpe Diem (15 – 40 passagiers) en vier Klasse Tjalken en Klippers (40 – 120 passagiers). De schepen zijn speciaal ingericht voor één dag zeilen op het Markermeer en vertegenwoordigen de top van de branche. Voor groepen vanaf 15 tot 120 personen.

1 dag of middag zeilen
Kies 1 dag zeilen of een middag zeilen met Carpe Diem Sailing voor een compleet verzorgde, actieve en ontspannen zeildag. De bemanning ontvangt u met Brabantse gastvrijheid en humor. Als gast wordt u uitgenodigd met de schipper en de matroos het schip te zeilen. Doe actief mee met het zeilen of geniet van de activiteiten om u heen.

Genieten van één dag zeilen
We organiseren met veel plezier zeildagen sinds 1983. Naast het zeilen beiden we heerlijke lunches en barbecues. Onze gasten beoordelen 1 dag zeilen met vijf sterren in Google Reviews***** . Uw dag zeilen  laten organiseren door Carpe Diem Sailing betekent dat u zelf kunt ontspannen en genieten van uw zeildag op het water.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

15 - 120 personen

Beleef Atelier Noord, in een inspirerende en creatieve omgeving! Alle workshops kunnen worden gecombineerd en op maat gemaakt naar uw speciale wensen. 

Workshop pottenbakken & boetseren
Leer draaien op een elektrische pottenbakkersschijf! Laat je inspireren door de klei en maak samen een bijzondere schaal of een origineel kunstwerk. Alle kunstwerken worden na het drogen gebakken.

Workshop keramiek beschilderen & decoreren
Beschilder een eigen servies! Met vintage plakplaatjes kunnen hele leuke decors worden gemaakt. Het resultaat is vaatwasmachine bestendig.

Vrijgezellen & familie feestjes
Vier het in een inspirerend atelier! Voor een creatief begin van een gezellige en onvergetelijke dag. Koffie, thee, drankjes en hapjes zijn inbegrepen.

Info Atelier Noord:
Beeldend kunstenaar Zamira Jonker geeft al 25 jaar les aan teams en cursisten in Atelier Noord. Tijdens de workshops kan er zelfstandig of onder begeleiding gewerkt worden. In het atelier kan worden geboetseerd of een schaal met behulp van een mal worden gemaakt, gedraaid worden op een elektrische draaischijf en er kan servies beschilderd worden met een eigen ontwerp met of zonder plakplaatjes.
Er zijn veel voorbeelden aanwezig om inspiratie op te doen.
Alle geboetseerde of beschilderde kunstwerken kunnen na anderhalve week opgehaald worden.

Een workshop duurt gemiddeld 2 tot 2,5 uur. Uiteraard is dit uit te breiden met een heerlijk lunch/ diner voor of achteraf in een van de gezellige restaurantjes van Amsterdam. 

Vul voor meer informatie over dit creatieve uitje of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

4 - 30 personen
 • Kwalitatief aanbod van uitjes
 • Direct contact
 • Unieke content van uitjes

Ontdek de stad pas echt met de Outdoor Cityquiz!

Ontvangst
Uw uitje begint met een u gastvrij welkom in een restaurant in het cetrum met een welkomstdrankje.

Outdoor Cityquiz
Maar dan gaat u op pad. Met een speciale app ziet u uzelf bewegen in het centrum van de stad. De rode punten op de kaart zijn de highlights van de stad. Als u op 10 meter bent van de highlight verschijnt er een vraag die altijd beantwoord kan worden op de locatie. Kijk dus goed naar bordjes, jaartallen en andere markeringen. Bij het juiste antwoord wordt ook achtergrond informatie gegeven over de highlight. Na afloop van het spel weet u alles over de stad en haar verleden. 

Driegangen keuzediner
Ter afsluiting wordt u in een gezellig restaurant een heerlijk driegangen keuzediner aangeboden. Uiteraard houden we rekening met eventuele dieetwensen.

Groepsgrootte
6 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)

Prijs
6 - 9 personen € 55 excl. btw, € 63,25 incl. btw
10 - 30 personen € 52 excl. btw, € 59,80 incl. btw
31 - 60 personen € 49 excl. btw, € 56,35 incl. btw
61 - 100 personen € 48 excl. btw, € 55,20 incl. btw

Inclusief
- Welkomstdrankje
- Outdoor Cityquiz
- Driegangen keuzediner

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u onderstaand formulier invullen. Geef daarbij duidelijk aan naar welke stad uw interesse uitgaat.

6 - 100 personen

MeerMetFotografie verzorgt fotografieworkshops die uw team scherper maken.

Workshop “Focus op Kernwaarden”
Duik in de wereld van de communicatie door middel van beeld! Deelnemers bedenken en fotograferen een serie reclameposters waarin de kernwaarden in beeld en tekst worden uitgedragen.

We werken in verschillende fotografie- en brainstormrondes, zodat het werk steeds beter en creatiever wordt. Jullie krijgen uitleg over hoe reclame werkt. We brengen een groot aantal attributen mee waarmee jullie kunnen werken, maar ook professionele lichtopstellingen en veel inspirerende foto's.

Eindresultaat
Een nieuwe blik op jullie team en kernwaarden, vereeuwigd in een digitale presentatie met het werk dat in de workshop is gemaakt. We bespreken het resultaat in de workshop en sturen julle het werk digitaal of als afdruk toe.

Praktische informatie

* Geen voorkennis nodig! Iedereen kan deelnemen
* Fotografeer met mobiele telefoons of eigen camera's
* Extra camera's te leen indien nodig
* Duur van de workshop: 2 of 3 uur
* Begeleiding door ervaren, professionele fotografen
* Presentatie op maat gemaakt voor uw team
* Gebruik van materialen en professionele lichtapparatuur

Kortom: creatieve teambuilding mét inhoud! Vraag snel uw offerte aan, met meer details over deze workshop.

6 - 20 personen

Winteruitje, kerstuitje, nieuwjaarsuitje op een wel heel unieke locatie? Het Forteiland voor de kust van IJmuiden dient van november t/m februari als sfeervol decor voor een eindejaars- / kerst- / nieuwjaarsprogramma waar lang over nagepraat gaat worden. Honderden kaarsen, lampjes en vuurkorven zetten het eiland in vuur en vlam, waarbij de actieve, culinaire en ludieke teamervaringen de toon zetten voor een heerlijk, maar bovenal gezellig diner!

Het mysterieuze en veelzijdige Forteiland dient in de wintermaanden als decor voor ons "Winterland Forteiland"  arrangement. Dwaal door de gangen van het eeuwenoude Fort en volg de ontelbare lampjes, kaarsen, fakkels en vuurkorven op weg naar het diner aan de langste tafel waar je ooit aan hebt gezeten. De ludieke, interactieve activiteiten en het diner in een van de prachtige zalen van het Fort zorgen voor een evenement waar nog lang over nagepraat zal gaan worden.

De overtocht

De overtocht naar het eiland, het Fort, de zalen en gangen en de sfeer zijn een fantastisch decor voor een onvergetelijk event op een onvergetelijke locatie. 

Cultureel, interactief & culinair...stel zelf uw programma samen


Pub Quiz:
De bekende Quiz, maar dan net even anders en interactiever met directe competitie tussen de gasten over sport, geschiedenis, muziek en al het andere. Hilariteit gegarandeerd!

Wijnexpeditie:
Herken de juiste druif in de wijnexpeditie en vermijd de culinaire uitdaging.

Monopoly XL:
Speel het bekendste bordspel op XL formaat. Koop Forteiland IJmuiden en versla de andere teams.

Curling:
Eisstockschiessen in de droge gracht bij het kampvuur.

Cultureel:
Dwaal met een gids door het Fort langs de mooiste plekjes.

Exclusiviteit voor uw gezelschap
Het Fort bestaat uit 3 verdiepingen met meerdere zalen. Voor grote groepen (tot 200 personen) is De Koepelzaal en Pantsergalerij hét domein voor uw event. De koepelzaal met tongewelven en vele muurschilderingen en de authentieke pantsergalerij worden verlicht door honderden kaarsen, waar een feestelijke diner gegeven wordt. Met uitzicht over de duizenden lichtjes van de haven en open zee waant u zich even weg van de wereld. 

Bent u met een kleinere groep? Het fort beschikt over verschillende zalen, waardoor u altijd met uw eigen gezelschap over een exclusieve ruimte beschikt.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

20 - 200 personen

Speel onze populaire pubquiz in alle steden van Nederland met uw collega’s tussen de gangen van een heerlijk diner. We zorgen natuurlijk dat de quiz altijd zoveel mogelijk actueel is en het is tevens mogelijk om een ronde toe te voegen die gaat over uw bedrijf, collega’s of ander gewenst thema.

 

Hoe verloopt het Pubquiz Dinerspel
Wij verwelkomen uw gezelschap in een sfeervol restaurant of eetcafé in de door u gewenste stad / locatie. De teamtafels met het benodigde spelmateriaal liggen al klaar wat het doel van de avond al snel duidelijk maakt. Welk team heeft de benodigde kennis en samenwerking-skills in huis om de pubquiz-beker mee naar huis te nemen? 


Onze actuele pubquiz bevat nog steeds de wel bekende pubquiz thema’s. Vragen en opdrachten met allerhande onderwerpen zoals sport, aardrijkskunde, muziek, films, en nog meer komen voorbij. Echter, langzaam maar zeker worden de vragen moeilijker. U zult merken dat er hulpmiddelen nodig zijn om tot de juiste antwoorden te komen. In deze pubquiz komt het aan op kennis, maar zeker ook op snelheid en teamcommunicatie.

De tijd vliegt als het gezellig is, dus voor u het weet pauzeert het spel om uw gezelschap de kans te geven om te genieten van een heerlijk voorgerecht en even gezellig bij te kletsen met uw tafelgenoten. Ook een belangrijk onderdeel van ieder bedrijfsuitje!

Zodra de tafels weer zijn afgeruimd breekt de Quizkoorts weer uit. De opdrachten en onmogelijke weetjes-vragen schieten weer voorbij totdat ineens het hoofdgerecht op tafel staat.

Het hoofdgerecht is tevens de tweede en laatste pauze in de Pubquiz dinner game. Wilt u met het team nog een klein strategisch overleg houden of nog even opscheppen over uw voorsprong in de tussenstand? Dit is het moment. Of uw team de voorsprong moet verdedigen of de achterstand in moet lopen, het belooft een spannende finale te worden.

Met het opdienen van het nagerecht beëindigen we de Pubquiz. Terwijl de jury optelt, aftrekt, vermenigvuldigt, wikt en weegt, geniet u van een heerlijk dessert.


Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u onderstaand formulier invullen. 

15 - 99999 personen

Een spannende ontsnapping op het strand: voor jong en oud!
Win met je team verschillende opdrachten en verzamel zoveel mogelijk sleutels! Los elkaar af, bevrijd elkaar en wie niet snel is, kan simpelweg ook gewoon sim zijn. In een heerlijke mix van doe- en denkopdrachten krijgt iedereen de kans om zijn team naar de overwinning te helpen. Het team met de meest verdiende sleutels krijgt in de Finaleronde de meeste tijd om de strandkluis te kraken. De winnaar verdient niet alleen eeuwige vrijheid, maar ook de fantastische Escape on the Beach Trofee!

Wat kan je verwachten van Escape on the Beach:

 • Verrassende doe- en denkopdrachten
 • Samenwerken, gezelligheid en competitie gecombineerd
 • Heerlijk met je voeten in het zand
 • Spannende finaleronde
 • Also available in English!

Hoe zal de dag eruit zien? (tijden kunnen naar wens aangepast worden)

15.00 – 15.15 Ontvangst met uitleg programma
15.15 – 17.45 Escape on the Beach
17.45 – 18.00 Afsluiting met de prijsuitreiking

Maak jullie uitje compleet met deze optionele extra's: 

 • Ontvangst met een drankje en/of gebak
 • Lunch of diner arrangement
 • BBQ arrangement (heel populair op het strand!)

Binnen één werkdag een offerte! 
Heb je vragen of ben je geïnteresseerd? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan: wij helpen je graag verder! Onze programma's kunnen volledig naar jullie wens ingericht worden. Wij organiseren uitjes en teamuitstapjes door heel Nederland. Vul het aanvraagformulier in voor een vrijblijvende offerte. 

Waarom kiezen voor Uitjes en Eten?
Wij maken blij! Groepen die een uitje hebben gehad bij Uitjes en Eten geven hun uitje gemiddeld 4,9 van de 5 sterren! uit ruim 200+ Google beoordelingen! Benieuwd naar de ervaringen van deze groepen? Bekijk hier onze Google reviews!

Vanaf 15 tot 1500 personen. Ideaal voor iedere groep, écht iedereen kan meedoen met Escape on the Beach!

15 - 1500 personen

Merkx original geeft werelds georiënteerde kookworkshops! 
Wij hebben verschillende themaworkshops:

1001 nacht:

We nemen u mee langs de Mediterrane landen, beginnend in Turkije, langs Libanon en Egypte en eindigend in Marokko. U leert weelderige én frisse gerechten maken met exotische namen zoals baba ghanoush (auberginepuree), tabouleh (bulgursalade), mercimek corbasi (een verrukkelijke linzensoep), kip met dadels en tot slot yogurtlu tatlisi (een weelderige yoghurt-griesmeelcake met citroensiroop).

Italiaans:
Tijdens deze workshop leert u authentieke gerechten bereiden uit diverse streken van Italië, zoals pesto, risotto, involtini alla Barese (kalfsrolletjes), caponata (Siciliaanse groenteschotel), gevulde inktvisjes en budino di ricotta (ricotta-rozijnentaart) om maar wat gerechten te noemen. Natuurlijk maakt u ook zelf verse pasta. Buon appetito!

Tapas: Een gevarieerde workshop met heerlijke kleine gerechtjes uit Spanje. Naast bekende gerechten als aioli, ensaladilla Rusa en albóndigas, leert u ook minder bekende gerechten bereiden, zoals kip in een notensaus en calamares rellenos. We sluiten af met een onovertroffen klassieker; de flan, maar dan wel een heel bijzondere...

Hiernaast bieden wij ook de workshops:
Zuid-Amerikaans koken
Franse keuken
Een masterclass
Aziatisch (reisje door Thailand, Vietnam, India en Indonesië).
Een spicy of een boozy workshop aan.

TEVENS COACHING & COOKING WORKSHOPS.
Op een ontspannen en zeer smakelijke manier de knelpunten in uw team ontdekken?
Fusies en overnames binnen het bedrijf, leer elkaar kennen en vorm een super nieuw team.
Omgaan met kritiek, bouw aan uw eigenwaarde , bied open communicatie.  Coaching en cooking kan u dit alles bieden!

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in!

8 - 100 personen

Combineer MVO en teambuilding met Bouw een fiets voor Afrika! Een absoluut TOP-uitje in samenwerking met stichting Tools To Work. 

Bouw samen met uw collega’s, een fiets voor Afrika! Van kaal frame tot een complete, kwalitatief uitstekende fiets. Uitgerust met de mooiste accessoires. Dat is de uitdaging die u met uw team aangaat!

De teams beginnen met enkel een frame en gereedschap. Wat volgt is een dynamisch programma waarbij alle deelnemers tot het einde betrokken blijven bij het streven naar een zo goed mogelijk eindresultaat. De fietsonderdelen worden verworven door strategisch in te kopen en te onderhandelen. Daarna gaat een deel van het team aan slag met de onderdelen, de boutjes en de moertjes, terwijl anderen zich buigen over onze breinbrekers om accessoires te verdienen. Aan het einde van dit evenement worden de fietsen door de deelnemers getest. Onder toeziend oog van alle deelnemers volgt de ereronde en ontvangt het winnende team een originele prijs.

Met Bouw een fiets voor Afrika, bouwt u aan een goed doel: wij hebben een samenwerking met de stichting Tools to Work (AMBI erkend) uit Teteringen. Dankzij jullie donatie worden er door de stichting fietsen en andere goederen opgestuurd naar projecten in Afrika. Uiteraard geven wij u hier graag meer informatie over.

Bij Bouw een fiets voor Afrika zijn er alleen maar winnaars. Terecht een TOP-uitje met een goed gevoel en uitermate geschikt als teambuilding activiteit!

Programma voorstel

14:45 - 15:00       Ontvangst en uitleg
15:00 - 15:30       Veiling van de fietsonderdelen
15:30 - 16:00       Onderhandelingen en start bouwen
16:00 - 17:00       Verder bouwen en inkopen accessoires
17:00 - 17:15       Testronde op het parcours
17:15 - 17:30       Prijsuitreiking en afsluiting

Inbegrepen

 • Op iedere gewenste locatie mogelijk
 • Alle benodigde gereedschappen, beschermende kleding en fietsen
 • Originele prijs voor het winnende team
 • Donatie voor de fiets, dit deel is aftrekbaar voor belastingen
 • Verscheping van de fietsen en goederen naar Afrika

Optioneel

 • Lunch, borrel en/of diner
 • Extra accessoires
 • Ook op eigen locatie mogelijk
 • Combineren met andere activiteiten
 • Engelstalige opdrachten/spelleiding
 • Speciale wensen? Laat het ons weten!
15 - 500 personen

Kruimeldief of keiharde crimineel 
Vandaag bent u tegen uw wil verstrikt geraakt in belangen van de onderwereld. Via verkeerde vrienden en familie bent u in het bezit gekomen van 1000 kg cocaïne. Dit brengt u in een zeer lastige situatie, want zowel justitie als een aantal prominente leden uit de onderwereld hebben de jacht op u geopend.

Uw team van 4 tot 5 personen wordt uitgerust met een tablet en de speciaal ontwikkelde ‘Penoze App’. Na een duidelijke uitleg is er nog maar 1 opdracht: Hoe gaat uw team "uw illegale voorraad" proberen te slijten bij de tegenstanders! Hiervoor zijn vele middelen geoorloofd. Dit kan gaan van mobiel uitdagen tot het persoonlijk droppen van voorraadjes U kunt namelijk in de gaten houden waar de teams zich bevinden en hoeveel verboden voorraadjes zij in hun bezit hebben. Het belooft een felle strijd te worden.

Inclusief:
- Professionele begeleiding
- Gebruik van de tablet en penoze App
- Prijsuitreiking met prijs voor het winnende team
- Uitgave van digitale foto’s die tijdens het spel zijn gemaakt
- Mogelijkheid tot het verwerken van vragen en opdrachten 'op maat'

Tijdsduur: 
3 uur
 
Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u onderstaand formulier invullen!

15 - 80 personen

Over deze pagina

Wat is er leuker dan zo af ten toe een teamuitje te doen?! WegmetdeBaas is de site voor het zoeken en vinden naar de geschikt teamuitjes. Wij hebben de leukste teamuitjes verzameld op 1 site en dus ook de teamuitjes bij uw in de buurt!

Van kookworkshops tot quadrijden en van actieve groepsuitjes tot relaxte teamuitjes. Teamuitjes zijn belangrijk voor het behouden en ook verbeteren van de onderlinge contacten en de saamhorigheid binnen een bedrijf. Het brengt collega's dichter bij elkaar omdat men samen is in een ontspannen sfeer. Teamuitjes zijn uw bedrijf waard. Ook in lastige tijden is het belangrijk om hierin te blijven investeren. Kijk op WegmetdeBaas en laat u inspireren voor uw teamuitje. Heeft u één of meerdere bedrijfsuitjes gevzien en wilt u meer weten? Vraag dan direct informatie op bij deze aanbieders. Zij zullen spoedig contact met u opnemen.