Dagje Tukkend Touren

  • Toon Vertier
  • 8 - 84 personen
  • 10601
  • Beschrijving

Tuk Slogan Tour
Een origineel bedrijfsuitje!! De Tuk slogan tour. De tuk slogan tour is een belevenis die u werkelijk altijd bij zal blijven. Op de Thaise Tuk Tuk voorzien van "schone" uitlaatgassen rijdt u met uw gezelschap door de mooiste plekjes die ons land rijk zijn.

Uw tocht voert door de meest karakteristieke dorpjes in een natuurlijke omgeving. Onderweg heeft u de mogelijkheid om in een Brabantse horecagelegenheid de inwendige mens te voorzien van wat nat. Een tocht boordevol belevenis en avontuur dat in uw geheugen gegrift zal staan. (3 uur durende route).

Lunch
Een heerlijke lunch kan er geserveerd worden met o.a. broodjes, zoet en vleeswaren. Een gekookt eitje, een slaatje, koffie en thee zal niet ontbreken.

Puzzelrit op meermansfiets
U neemt plaats op de vierwielige trapkarren. Elk team ontvangt een routebeschrijving met puzzelopdrachten. Halverwege de tocht krijgt u een consumptie aangeboden. 

Jaren later zal deze dag nog in uw geheugen gegrift staan. Diversiteit aan onderdelen en totaal nieuw in Nederland de Tuk Tuk Tour! U beleeft bijzonder veel Plezier, sfeer en gezelligheid. Een TOPDAG voor iedereen! 

Mogelijk om uit te breiden met: Buffet – Barbeque – Diner – Mega Wok.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in!

Ligging uitje

OIRSCHOT, niet ver van Eindhoven, Den Bosch en Tilburg.

Leuk als personeelsuitje of teamuitje!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!