Beachgames Scheveningen is genieten! (13)

Beachgames en bedrijfsuitjes Scheveningen! In Scheveningen is er van alles te vinden, van geheimzinnige GPS teamwork opdrachten tot de officiële Expeditie Robinson ervaring. U bedenkt het en het is mogelijk, van Powerkiten tot sufclinics of uitgebreide zeskampen.  Natuurlijk is het na iedere activiteit mogelijk om heerlijk te eten of borrelen bij... Lees meer

Beachgames en bedrijfsuitjes Scheveningen! In Scheveningen is er van alles te vinden, van geheimzinnige GPS teamwork opdrachten tot de officiële Expeditie Robinson ervaring. U bedenkt het en het is mogelijk, van Powerkiten tot sufclinics of uitgebreide zeskampen.  Natuurlijk is het na iedere activiteit mogelijk om heerlijk te eten of borrelen bij één van de vele Strandclubs. Wacht niet langer en boek snel een actief dagje uit op WrgmetdeBaas.

Uitjesbazen, Beach Escape Uitjesbazen, Beach Escape Uitjesbazen, Beach Escape

Beach Escape

6304
Uitjesbazen: Een dagje strand, maar dan net even anders... Dat is wat je kunt verwachten met 'Beach Escape'! Een spannede en strijdlustige dag met het zand tussen je tenen. Vind de schatkist en probeer deze te openen door middel van het orgaan der gedachten ;-) Waai lekker uit aan het strand terwijl je een ..
Van 10 tot 300 personen
In deze categorie hebben wij aanbod in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland.
Uitgebreid zoeken
Spel & Ontspanning
Sportief & Actie(f)
Creatieve Uitjes
Workshops
Eten, Drinken & Feesten
Teambuilden
Incentives
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.nl